- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.121
Yatıyorum arkadaşım yatıyorum 5 haftadır yatıyorum kaç haftalıksın.Canım kaç haftalıktın sen göremiyorum
Kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
50 sayfa olmuş , ne konuştunuz öyle :)
Benim bebişin hıçkırıkları arttı 15 dk yı buluyor geçiyor dr iyi biley dedi ama bu kadar uzun normal mi acaba ?
Şuan ben hıçkırsam bu kadar sinir krizine girerdim herhalde
1717den devamke :)
Ay en büyük korkum. Kimse gelsin istemiyorum. Doğurmuşum ben eşim bebek hastanede millet herkes kucağına alıyor falan bide yeni doğmuş daha ya. Ben bide çok korumacıyım şimdiden
Böyle olsa napcaksınız
Aşkı memnu izliyorumArkadaşlar evde olanlar dışarı çıkmayanlar bi de yataktan çıkamayanlar bana geliyorlar artık. Fenalardayım. Bir günün bu kadar uzun olduğunu bu dönemde anladım. :) dizi film kitap insta Esra Erol kadir ezildi sabah Müge akşam masterşef. Arada Bi kaç alışveriş. Nasıl geçecek bu günler ya hu neler yapıyorsunuz bi diyiverin. Tekrar edeyim fenalardayım.
Yatıyorum arkadaşım 5 haftadır yatıyorum. Kaç haftalık bebiş.Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Biz gurbetteyiz. Bazen gurbette olmak bu konularda iyi oluyor galibaKizlar benim ilk dogumumda kuzenlerim eşleri yengemler kızları kocalari kısacasi sulalem hastanedeydisizden bağımsız işliyor genelde o yüzden hastane gününü kimseye soylemesinler diye anne ve kv yi tembihleyin heyecanla herkesi arıyorlar herkes geliyor sonra , oğlumu benden önce sülale görmüştü gözümü bı açtım oda hin
Ca hınç doluhoş hepsi gerçekten çok yakinimiz ama bu sefer hiç birini istemiyorum annem ablam eşim olsun çocuklarım olsun yeter hatta ilk gün sadece eşim olsun diyorum
Bence eşinizle konuşun kızlar sezeryan olacaklarin günü belli oluyor eşiniz kimseye söylemesinKizlar benim ilk dogumumda kuzenlerim eşleri yengemler kızları kocalari kısacasi sulalem hastanedeydisizden bağımsız işliyor genelde o yüzden hastane gününü kimseye soylemesinler diye anne ve kv yi tembihleyin heyecanla herkesi arıyorlar herkes geliyor sonra , oğlumu benden önce sülale görmüştü gözümü bı açtım oda hin
Ca hınç doluhoş hepsi gerçekten çok yakinimiz ama bu sefer hiç birini istemiyorum annem ablam eşim olsun çocuklarım olsun yeter hatta ilk gün sadece eşim olsun diyorum
Erkek canım
Yok canım hic bişey kullanmadım direnç falanda çıkmadıErkeklerden biraz daha büyük olmaları bekleniyor belki de ondan öyle dedi doktor ama içini ferah tut bence iyi gidiyorsunuzarter damar direnci vs çıkmış mıydı ve kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Yanında annen olacak mı son ay gelecek miBiz gurbetteyiz. Bazen gurbette olmak bu konularda iyi oluyor galibagelirse arkadaşlarımız gelir onlarada haber vermeyiz. bide ben tesettürlü olduğum için öyle çok kalabalık olsun istemiyorum. Oramı buramı saçımı kapatmakla uğraşmak istemiyorum.
Benim sezeryan olacak bende diyeceğim zaten kimseye soylemesinler doğum olsun kendime geleyim ondan sonra kim duyarsa duysun gelsin çabucak da gitsin eve gelmesinler hastane ziyareti daha makbulBence eşinizle konuşun kızlar sezeryan olacaklarin günü belli oluyor eşiniz kimseye söylemesin
Evet o da var demi. Ama yok ya hepsi kabak tadı veriyor artık içim sıkılıyor oyalayamıyorum kendimi.Aşkı memnu izliyorum
Bizim grup mevlana gibi,Merhaba, ben ağustos 2023 grubundayım normalde ama orda kimse yok eskiden sayfalara yetişemezdik şimdi herkes bebe peşindeBende sıkıldım bu 2 gündür bebem de sakin maşallah, grup grup gezerken aralık bana eski günlerimi hatırlattı. Konuşmalar, fikirler aynı ağustos gibi kardeş grup bence. Bende lönk diye dahil oldum
25 temmuz da oğlum Bulutu doğurdum
Kızlar dün bir arkadaşın bebeği hareket etmiyordu yazdı mı sonra doktora gitti mi kaçırdım belki de yazdıklarını.
Yok canım hic bişey kullanmadım direnç falanda çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?