2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar evde olanlar dışarı çıkmayanlar bi de yataktan çıkamayanlar bana geliyorlar artık. Fenalardayım. Bir günün bu kadar uzun olduğunu bu dönemde anladım. :) dizi film kitap insta Esra Erol kadir ezildi sabah Müge akşam masterşef. Arada Bi kaç alışveriş. Nasıl geçecek bu günler ya hu neler yapıyorsunuz bi diyiverin. Tekrar edeyim fenalardayım.

Offf bizimki çok sinirleniyor hıçkırık tutunca sağı solu yumrukluyor geçene kadar haklısın yavrum diyorum ben de ama benim suçum ne

Kizlar benim ilk dogumumda kuzenlerim eşleri yengemler kızları kocalari kısacasi sulalem hastanedeydi sizden bağımsız işliyor genelde o yüzden hastane gününü kimseye soylemesinler diye anne ve kv yi tembihleyin heyecanla herkesi arıyorlar herkes geliyor sonra , oğlumu benden önce sülale görmüştü gözümü bı açtım oda hin
Ca hınç dolu hoş hepsi gerçekten çok yakinimiz ama bu sefer hiç birini istemiyorum annem ablam eşim olsun çocuklarım olsun yeter hatta ilk gün sadece eşim olsun diyorum

Aşkı memnu izliyorum

Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Yatıyorum arkadaşım 5 haftadır yatıyorum. Kaç haftalık bebiş.

Eve tek bir tane sinek girmiş sinirimi bozuyor gelip rahatsız ediyor tutamıyorum da evde hiç sinek olmadığı için ilaç da almıyorum sinirleniyorum

Biz gurbetteyiz. Bazen gurbette olmak bu konularda iyi oluyor galiba gelirse arkadaşlarımız gelir onlarada haber vermeyiz. bide ben tesettürlü olduğum için öyle çok kalabalık olsun istemiyorum. Oramı buramı saçımı kapatmakla uğraşmak istemiyorum.

Bence eşinizle konuşun kızlar sezeryan olacaklarin günü belli oluyor eşiniz kimseye söylemesin

Yanında annen olacak mı son ay gelecek mi
Bence eşinizle konuşun kızlar sezeryan olacaklarin günü belli oluyor eşiniz kimseye söylemesin
Benim sezeryan olacak bende diyeceğim zaten kimseye soylemesinler doğum olsun kendime geleyim ondan sonra kim duyarsa duysun gelsin çabucak da gitsin eve gelmesinler hastane ziyareti daha makbul

Kızlar dün bir arkadaşın bebeği hareket etmiyordu yazdı mı sonra doktora gitti mi kaçırdım belki de yazdıklarını.

Bizim grup mevlana gibi,
Anlayışlı
Eğlenceli
Konuşkan
Bilgili
MEraklı
Neşeli
Herkesi bağrımıza basıyoruz saniyesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…