2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..

Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı

2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO

Şimdi çocuk doktoruyla işin yokya ama bebek doğunca çocuk doktoru muayene ediyor. Gelip sizi uyardı. Böyle böyle yapacaksınız dedi. Daha inandırıcı olur bak böyle

Ay ikisi de çok güzel ya

1 diyorum dhdjdj

Ben de genelde yatıyordum ama demek ki yetmemiş sağlıkla alsak kucaklarımıza
İnşallah arkadaşım o stres o kaygı zaten insanı yiyip bitiriyor. Her gün diyorum ki az kaldı bak bir gün daha bitti çok şükür diye diye. 30 haftaya geldim bin şükür. Ayaklarının altına minder koy çok yüksek olmasın ama faydasını göreceksin. Bizi en iyi yine biz anlarız

Uyu

Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Haftan kactı birden mı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…