- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.141
Böyle olsa napcaksınız
Bizim grup mevlana gibi,
Anlayışlı
Eğlenceli
Konuşkan
Bilgili
MEraklı
Neşeli
Herkesi bağrımıza basıyoruz saniyesinde
Doktor verse alcakAma bak almadı da öpmedi de sevdim bunları jdjdjd
Annem tavuk çorbasıyla biber dolması yapıp getirmiş ben bugün yemek yapmıyorımmBir şey dicem madem bu kadar bık bık konuşuyoruz mesajlarınızın altına akşam yapacağınız yemekleri de iliştiriverin bari de fikir olsun
Doktor verse alcakelleri görmüyor musun
Hayır kendi başıma olacağım gelmeyecek annemYanında annen olacak mı son ay gelecek mi
27+3 canımCanım kaç haftalıktın sen göremiyorum
Allah yardımcın olsun bacım başka çocuk var mı ilk mı buHayır kendi başıma olacağım gelmeyecek annem
Ben de genelde yatıyordum ama demek ki yetmemişYatıyorum arkadaşım 5 haftadır yatıyorum. Kaç haftalık bebiş.
İnş bir şey olmaz canım içini rahat tut27+3 canım
Şimdi çocuk doktoruyla işin yokya ama bebek doğunca çocuk doktoru muayene ediyor. Gelip sizi uyardı. Böyle böyle yapacaksınız dedi. Daha inandırıcı olur bak böyleTamamdırama ben önceden başlıcaktım söylemeye kayınvalidem 1 aya kalmaz gelir. ilk geldiğinde yavaşça işlerim diye düşünüyordum, bugün annem burdaydı. Çok heves ediyor heyecanlanıyor, hastanede getirdiklerinde ilk o kucağa alsın, hevesini alsın diyor, kendini geri planda tutuyor tuhaf hissettim kendimi
Ay ikisi de çok güzel yaKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
1 diyorum dhdjdjKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
3 bin filan tutturmasin ondan öyle der ,temizliğe birini aradım dolap içleri ve detaylı ev temizliği için diyor ki yalnız böyle olunca çok tutar paran var mı verebilecek misinkız benim sesim fakir mi çıkıyor acaba
İnşallah arkadaşım o stres o kaygı zaten insanı yiyip bitiriyor. Her gün diyorum ki az kaldı bak bir gün daha bitti çok şükür diye diye. 30 haftaya geldim bin şükür. Ayaklarının altına minder koy çok yüksek olmasın ama faydasını göreceksin. Bizi en iyi yine biz anlarızBen de genelde yatıyordum ama demek ki yetmemişsağlıkla alsak kucaklarımıza
UyuArkadaşlar evde olanlar dışarı çıkmayanlar bi de yataktan çıkamayanlar bana geliyorlar artık. Fenalardayım. Bir günün bu kadar uzun olduğunu bu dönemde anladım. :) dizi film kitap insta Esra Erol kadir ezildi sabah Müge akşam masterşef. Arada Bi kaç alışveriş. Nasıl geçecek bu günler ya hu neler yapıyorsunuz bi diyiverin. Tekrar edeyim fenalardayım.
Haftan kactı birden mı oldu.Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?