2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Anam sen bile böyle dediysen bu grupta hiç şansımız yok kızlar pes edip kabullenelim başımıza daş yağacak dhhdhs

Şimdi çocuk doktoruyla işin yokya ama bebek doğunca çocuk doktoru muayene ediyor. Gelip sizi uyardı. Böyle böyle yapacaksınız dedi. Daha inandırıcı olur bak böyle
1.si daha kullanışlı model olarakta daha guzel .. yatak hem yavrulu hemde ayak ucunda açıklık var otelinde ortada ve ortadan düşmesi daha kolay bebeklerin dolap bölmeleri olarak da ilki daha kullanışlı ve MDF olması avantaj inşallah sumtalam çıkmaz ama

Önce sen al ya ne münasebet. Kuzum sen ne burcusun? Kıyımsızsın baya

Allah yardımcın olsun bacım başka çocuk var mı ilk mı bu
Allah razı olsun bu daha ilk. İstesem kv gelir ama istemiyorum. Kendi işimi hallediyorum. Doğurunca gelir kv 15 gün kalır. Sonrada 15 günde annem gelir. En azından 1 aylık olmuş olur bebiş.

Bu 1. Mobilyanın altına vileda ve süpürge sokmak zor oluyor. Benim yatak odası takımım ve büfem böyle. Altı düz olanı tercih ederim.

Şimdi çocuk doktoruyla işin yokya ama bebek doğunca çocuk doktoru muayene ediyor. Gelip sizi uyardı. Böyle böyle yapacaksınız dedi. Daha inandırıcı olur bak böyle
Ben de diyorum keşke çocuk doktoru geldiğinde kendi söylese de derin bir nefes alsam

Allah razı olsun bu daha ilk. İstesem kv gelir ama istemiyorum. Kendi işimi hallediyorum. Doğurunca gelir kv 15 gün kalır. Sonrada 15 günde annem gelir. En azından 1 aylık olmuş olur bebiş.
He doğumda gelecekler yani ben kimse gelmeyecek sandım ama son ay sen kendini dinle agirlasinca iş mis yapilmiyor ki çokta yormamalisin kendini aman dikkat et emi

He doğumda gelecekler yani ben kimse gelmeyecek sandım ama son ay sen kendini dinle agirlasinca iş mis yapilmiyor ki çokta yormamalisin kendini aman dikkat et emi
Sanırım hiçbir şey planladığımız gibi gitmiyor , olmasın dediğimiz insanları arar hala gelmeyelim de

Doğum hikayesi mi aaa paylaştığım başka bir üyenin bebeğiyle ilgili yaşadığı durumdu. Karışmış olmasın. Anlattıysam da hatırlamıyorum hiç biraz unutkanım da doğumdan sonra ndjd

Biz şimdiden söyledik en az 3 ay öpmek yok diye, gayet iyi karşıladılar. Zaten küçük bebek öpülmez dediler, biz yine de söyleyelim de nolur nolmaz

Zaten anne kayınvalide baba üçlüsünü kastediyorum ben de

Doğumhaneden çıkar çıkmaz kucağa veriyorlar ya orda kucaktan kucağa dolaşır gibi

Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?

Anam sen bile böyle dediysen bu grupta hiç şansımız yok kızlar pes edip kabullenelim başımıza daş yağacak dhhdhs
Allah yolu cevap yaziyorum simdi
Dolma yapmaya calisiodum yazdiniz beynimi yediniz var ya kofte yogurma kismina gecince hizini alamadim annemi aradim siz bebegi kucaginiza mi alicaksiniz yeni dogunca hastanede die
Annemde takicak bisey bulamadin bugununu bole mi zehir etmeye karar verdin dedi
Sen dogdugunda da hastanede kimse seni kucagina alamya fln calismadi nerden uretiyosun bunlari dedi
Sonra esime sardim kis bebegi napicaz vs o da sen suit oda istemiomusun. Bebekle orda durursunuz millet disarida manyakmisin taktin kafana git bisey ye yine saldiriyosun dedi
Neyse smdilik sakinlestim

İyi bari bizimkiler alacak belli ki

Yok yok öylesi zor olur benim için aman ev dağınık olsun ev iş olmayıversin.
maşallah
Ortalama 2800 ile giriş yapayım.
Ömrüm boyunca niye minyonum sandınız hepiciği doğuştan
Ben 2300 doğmuşum baya bir zayıf ama sonra baya iyi toparlamışım

Seni tebrik ederim milleti canından bezdirirsin gerekirse ama minişi vermezsin ben sende o ışığı gördüm harika

Evet sana dedim. Yanlış anlamadıysam tabi yazdığını hdjdjd

Bende boğa burcuyum hehsh çok severim boğa burçlarını

Kıyımsız böyle duygusal, içli kişilere denir bizim oralarda
Yanlış anlamışsın canım. Annem diyor ki doktor getirdiğinde ilk o alsın kucağına ben almayayım diyor kendini geri planda tutuyor yoksa benim kucağıma doğumhanede verirler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…