- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.181
Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Kızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Kayınvalide görsün gözünüz
Araligin piskopati benim kuzum. Yani genel olarak da bezdiriyorum insanlari ztn. Ztn esimde beni nasi sevio bende sasiriyorum arada.Seni tebrik ederim milleti canından bezdirirsin gerekirse ama minişi vermezsin ben sende o ışığı gördüm harika
Benim annemde aynı böyledir ya. Yeğenim doğdu şimdi hep yeğenimin yanında hep annem olacağı için ablamın kv yanında kucağına falan sonradan aldı hep. Hep kendini geri çeker aman yanlış anlaşılmasın falan diyeYanlış anlamışsın canım. Annem diyor ki doktor getirdiğinde ilk o alsın kucağına ben almayayım diyor kendini geri planda tutuyoryoksa benim kucağıma doğumhanede verirler heralde
Sezaryende vermez ama normal olursa verir ama yine de odaya geldiğinde de sen tut hdjdjdj kız anneleri hep öyle ya cidden be kadar uyumlularYanlış anlamışsın canım. Annem diyor ki doktor getirdiğinde ilk o alsın kucağına ben almayayım diyor kendini geri planda tutuyoryoksa benim kucağıma doğumhanede verirler heralde
Araligin piskopati benim kuzum. Yani genel olarak da bezdiriyorum insanlari ztn. Ztn esimde beni nasi sevio bende sasiriyorum arada.
Ama bana yol gosterdin ben bunun lwfini yapmaya basliym smdiden
Ay ikisi de çok güzel ya
Uykular yok ya onlarda terk etti. Biraz da stres ve kaygıdan bence hepsi birbirini tetikliyor ne olacak nasıl olacak ne bişey olur mu her an tetikte. Dua ediyorum zaman hayırlı bir şekilde çabucak geçsin.
Kendini hiç şimdiden strese sokma bence yapmaya kalkarlarsa o zaman tepki verirsin hiç gerek yok daha 2 ay var kendini üzmeAraligin piskopati benim kuzum. Yani genel olarak da bezdiriyorum insanlari ztn. Ztn esimde beni nasi sevio bende sasiriyorum arada.
Ama bana yol gosterdin ben bunun lwfini yapmaya basliym smdiden
Yaaa sezaryanda niye vermiyor ben konuşurum doktorla ten teması önemli hem bana hem eşime versinler istiyorum, odaya geldiğinde kucağıma alırım emziririm hemenSezaryende vermez ama normal olursa verir ama yine de odaya geldiğinde de sen tut hdjdjdj kız anneleri hep öyle ya cidden be kadar uyumlular
Eğer tamamen uyutulmadan sezaryen olursan verirler yani spinal sezaryen olursan sorun olmaz benceYaaa sezaryanda niye vermiyor ben konuşurum doktorla ten teması önemli hem bana hem eşime versinler istiyorum, odaya geldiğinde kucağıma alırım emziririm hemensonra yatırırım ay hiç yatırasım da yok hep kucağımda dursun ben nasıl paylaşcam kızımı yaaa
Zaten beni uyutmayın dicem doktoraEğer tamamen uyutulmadan sezaryen olursan verirler yani spinal sezaryen olursan sorun olmaz bence
Hay böyle özüne dönAllah yolu cevap yaziyorum simdi
Dolma yapmaya calisiodum yazdiniz beynimi yediniz var ya kofte yogurma kismina gecince hizini alamadim annemi aradim siz bebegi kucaginiza mi alicaksiniz yeni dogunca hastanede die
Annemde takicak bisey bulamadin bugununu bole mi zehir etmeye karar verdin dedi
Sen dogdugunda da hastanede kimse seni kucagina alamya fln calismadi nerden uretiyosun bunlari dedi
Sonra esime sardim kis bebegi napicaz vs o da sen suit oda istemiomusun. Bebekle orda durursunuz millet disarida manyakmisin taktin kafana git bisey ye yine saldiriyosun dedi
Neyse smdilik sakinlestim
1 aydan fazladır mobilya bakıp duruyorum.1.si daha kullanışlı model olarakta daha guzel .. yatak hem yavrulu hemde ayak ucunda açıklık var otelinde ortada ve ortadan düşmesi daha kolay bebeklerin dolap bölmeleri olarak da ilki daha kullanışlı ve MDF olması avantaj inşallah sumtalam çıkmaz ama
Yaaa sezaryanda niye vermiyor ben konuşurum doktorla ten teması önemli hem bana hem eşime versinler istiyorum, odaya geldiğinde kucağıma alırım emziririm hemensonra yatırırım ay hiç yatırasım da yok hep kucağımda dursun ben nasıl paylaşcam kızımı yaaa
Jdjdjdj ağustosun da bendim tanıştığıma memnun oldum hshshhs
Bence de yap nasıl boş geçtim bunca zaman anlamadım hiç
Aşk böyle birşey
Yes limonatabardagimKendini hiç şimdiden strese sokma bence yapmaya kalkarlarsa o zaman tepki verirsin hiç gerek yok daha 2 ay var kendini üzme
AhahahahahahHay böyle özüne dön
park yatak odamda hazır.Merak ettiğimden soruyorum. Bebiş ne zaman yatacak bu odada ona göre tercih yapıcam kaçıncı ayında ayrılcak sizden?
1.si daha şık duruyor ama ben alt üstünde o detaylar olsun istemezdim düz olsa daha iyi ben çok sade seviyorum sanırım. Yatak almak zorunda mısın canım illa takım mı alacaksın? Bu yataklardan değil de daha geniş montessörü tercih edebilirsin. Ben de mobilya bakmaya başlasam iyi olacak 2 aya ancak yapıyorlar sanırım. Annem alacak gibi bugün gidelim bakalım diyorduKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Yaa tabii ki de yokHastahanenin bu planlarından haberi var mı hdjdjdj kocanı alıyorlar mı içeri?
Vermez canım bence ama yine de bir şansını dene tabi jdjdjd
Tentene temas çok önemli bende çok istiyordum yapamadım ama sen yap arkadaşım babası da sende indirmeyin koynunuzdan. Kucağında uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?