2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cok geçmiş olsun doğru olctugune emin misin
Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?

Merak ettiğimden soruyorum. Bebiş ne zaman yatacak bu odada ona göre tercih yapıcam kaçıncı ayında ayrılcak sizden?

Seni tebrik ederim milleti canından bezdirirsin gerekirse ama minişi vermezsin ben sende o ışığı gördüm harika
Araligin piskopati benim kuzum. Yani genel olarak da bezdiriyorum insanlari ztn. Ztn esimde beni nasi sevio bende sasiriyorum arada.
Ama bana yol gosterdin ben bunun lwfini yapmaya basliym smdiden

Yanlış anlamışsın canım. Annem diyor ki doktor getirdiğinde ilk o alsın kucağına ben almayayım diyor kendini geri planda tutuyor yoksa benim kucağıma doğumhanede verirler heralde
Benim annemde aynı böyledir ya. Yeğenim doğdu şimdi hep yeğenimin yanında hep annem olacağı için ablamın kv yanında kucağına falan sonradan aldı hep. Hep kendini geri çeker aman yanlış anlaşılmasın falan diye

Yanlış anlamışsın canım. Annem diyor ki doktor getirdiğinde ilk o alsın kucağına ben almayayım diyor kendini geri planda tutuyor yoksa benim kucağıma doğumhanede verirler heralde
Sezaryende vermez ama normal olursa verir ama yine de odaya geldiğinde de sen tut hdjdjdj kız anneleri hep öyle ya cidden be kadar uyumlular

Araligin piskopati benim kuzum. Yani genel olarak da bezdiriyorum insanlari ztn. Ztn esimde beni nasi sevio bende sasiriyorum arada.

Jdjdjdj ağustosun da bendim tanıştığıma memnun oldum hshshhs

Bence de yap nasıl boş geçtim bunca zaman anlamadım hiç

Aşk böyle birşey

Ay ikisi de çok güzel ya

P Psikolog2426

Sohrab

MDF olanı seçerem yatak aralık sonu - ocak başı anca gelir dedi satıcı MDF ürünlerde sipariş sonrası çalışıyoruz . Boyasının kuruması bile 3 hafta sürüyor dedi. Eee ben doğurcam o zamana dedim . Sonra aklıma yatak odasındaki park yatak geldi.
Dolap ile şifonyeri önden gönder dedim. Bakalım akşam eşim ne karar verecek

Kızlar bu arada rahat rahat benim gibi herşeyi sona bırakanlar yetişmiyor anam yetişmiyor
Haftasonu KP ile mobilya almaya gittik ben gri beğendim o beyaz uyuşamayınca almadan çıktık aynı ürüne dün 4.000 TL zam gelmişti.Şimdi paşa paşa zamlı fiyatlar arasından ürün seçmeye çalışıyoruz

Kendini hiç şimdiden strese sokma bence yapmaya kalkarlarsa o zaman tepki verirsin hiç gerek yok daha 2 ay var kendini üzme

Sezaryende vermez ama normal olursa verir ama yine de odaya geldiğinde de sen tut hdjdjdj kız anneleri hep öyle ya cidden be kadar uyumlular
Yaaa sezaryanda niye vermiyor ben konuşurum doktorla ten teması önemli hem bana hem eşime versinler istiyorum, odaya geldiğinde kucağıma alırım emziririm hemen sonra yatırırım ay hiç yatırasım da yok hep kucağımda dursun ben nasıl paylaşcam kızımı yaaa

Eğer tamamen uyutulmadan sezaryen olursan verirler yani spinal sezaryen olursan sorun olmaz bence

Hay böyle özüne dön

1 aydan fazladır mobilya bakıp duruyorum.
benim beğendim full MDF olanlar 48.000 fiyat verdi bize . Paşa paşa alternatif mağaza aradık.Bir türlü aklımıza yatmadılar.
Biz anadolu yakası pendikteyiz.Bu yakında 1-2 mağaza var. Ben çalşıyorum eşim çalışıyor haftasonu fırsta olmadı derken bu güne kaldık.

1. Olanda yatak full MDF dedi. ALttaki yavru depolama alanı hariç dedi.( Dolap ve şifonyerde kapaklar fix MDF , diğer üniteler sunta çalışıyor) Artık satıcıdan daha iyi biliyorum sistemi soru yağmuruna tuttum telefonda çat çat cevap verdi.Firmayıda Sohrab ankara mağazalarına gidip MDF dolap ve şifonyer aldığı için güven duyarak aradım

Hastahanenin bu planlarından haberi var mı hdjdjdj kocanı alıyorlar mı içeri?

Vermez canım bence ama yine de bir şansını dene tabi jdjdjd

Tentene temas çok önemli bende çok istiyordum yapamadım ama sen yap arkadaşım babası da sende indirmeyin koynunuzdan. Kucağında uyusun

Jdjdjdj ağustosun da bendim tanıştığıma memnun oldum hshshhs

Bence de yap nasıl boş geçtim bunca zaman anlamadım hiç

Aşk böyle birşey
aa cok memnun oldum deli deliyi dakkada bulurmus sonucta
Kendini hiç şimdiden strese sokma bence yapmaya kalkarlarsa o zaman tepki verirsin hiç gerek yok daha 2 ay var kendini üzme
Yes limonatabardagimama gosumu actiniz ben esimi islerim 2ayda. Seviorum sizi
Hay böyle özüne dön
Ahahahahahahkahkaha attim

Merak ettiğimden soruyorum. Bebiş ne zaman yatacak bu odada ona göre tercih yapıcam kaçıncı ayında ayrılcak sizden?
park yatak odamda hazır.
Ben 2 yaş sonrası burayı aktif kullanırım diye düşünüyorum.
Dolap ve şifonyer mecbur alıyorum. Yatak ile birlkte almak benim için daha mantıklı ( çünkü kayınpeder hediye edecek ). ODası yerleşmiş vaziyette durur ben gün içinde TV'li odada oturmaktansa odasında vakit geçiririm.diye düşünüyorum
İleride büyüdüğünde öndeki korkuluk çkıyor iki modeldede çok rahat uzun yıllar yatabilmesi niyetim

1.si daha şık duruyor ama ben alt üstünde o detaylar olsun istemezdim düz olsa daha iyi ben çok sade seviyorum sanırım. Yatak almak zorunda mısın canım illa takım mı alacaksın? Bu yataklardan değil de daha geniş montessörü tercih edebilirsin. Ben de mobilya bakmaya başlasam iyi olacak 2 aya ancak yapıyorlar sanırım. Annem alacak gibi bugün gidelim bakalım diyordu

Yaa tabii ki de yok doktorumla Doğum mevzusu konuşmadık hiç. Bence doktorum evet derse hastane bir şey demez diye düşünüyorum, yanılıyor muyum, eşimden güç alırım ben ya yanımda olsun. Yumurta toplamada bile onu görmeden girmek istemedim, doktorum sorun yok bekleyelim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…