- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.201
iki modelinde karyola ölçüleri geniş canım. 206 cm x 110 cm x 95 cm1.si daha şık duruyor ama ben alt üstünde o detaylar olsun istemezdim düz olsa daha iyi ben çok sade seviyorum sanırım. Yatak almak zorunda mısın canım illa takım mı alacaksın? Bu yataklardan değil de daha geniş montessörü tercih edebilirsin. Ben de mobilya bakmaya başlasam iyi olacak 2 aya ancak yapıyorlar sanırım. Annem alacak gibi bugün gidelim bakalım diyordu
Allah iyiliğini versin yasaAllah yolu cevap yaziyorum simdi
Dolma yapmaya calisiodum yazdiniz beynimi yediniz var ya kofte yogurma kismina gecince hizini alamadim annemi aradim siz bebegi kucaginiza mi alicaksiniz yeni dogunca hastanede die
Annemde takicak bisey bulamadin bugununu bole mi zehir etmeye karar verdin dedi
Sen dogdugunda da hastanede kimse seni kucagina alamya fln calismadi nerden uretiyosun bunlari dedi
Sonra esime sardim kis bebegi napicaz vs o da sen suit oda istemiomusun. Bebekle orda durursunuz millet disarida manyakmisin taktin kafana git bisey ye yine saldiriyosun dedi
Neyse smdilik sakinlestim
Yatağı uzun süre kullanabilecekse sıkıntı yok canımiki modelinde karyola ölçüleri geniş canım. 206 cm x 110 cm x 95 cm
Montesöri baktık ama eşim pek sıcak bakmadı .Bende biraz daha depolama alanı olabilen ve sonrasındada yatabileceklerine odaklandım.Bizim ilk beğendiğimiz buydu ama ev modelinin arkasında ekstra bir parça olduğunu öğrendim yatak duvardan 15-20 cm ilerde duruyormuş.Okul çağına gelince ben çocuk muyum geğiyibana yapamasın.Düz renk beyaz alayım. 2 pembe nevresim 1 cibinlik odayı kraliçe odasına döndürebilirim diye model değişimine gittim
Eki Görüntüle 3311961
Hazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.1.si daha şık duruyor ama ben alt üstünde o detaylar olsun istemezdim düz olsa daha iyi ben çok sade seviyorum sanırım. Yatak almak zorunda mısın canım illa takım mı alacaksın? Bu yataklardan değil de daha geniş montessörü tercih edebilirsin. Ben de mobilya bakmaya başlasam iyi olacak 2 aya ancak yapıyorlar sanırım. Annem alacak gibi bugün gidelim bakalım diyordu
Benim de biraz geç kaldı gibi, eşim yoğun çalışıyor annem öyle, gidip bakamıyoruz bir türlüHazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.
Ama 2-2,5 diyende oldu bugün ki gibi bbana
ufak tefek her zaman alınır ama benim gibi büyük parçaları son zamana bırakmayın
umutlarım o yönde.Yatağı uzun süre kullanabilecekse sıkıntı yok canım
Evet canım bu stres gerçekten kötü… insallah 32. geçeriz hattaaaa 40 larda doğururuz inşallah hepimizİnşallah arkadaşım o stres o kaygı zaten insanı yiyip bitiriyor. Her gün diyorum ki az kaldı bak bir gün daha bitti çok şükür diye diye. 30 haftaya geldim bin şükür. Ayaklarının altına minder koy çok yüksek olmasın ama faydasını göreceksin. Bizi en iyi yine biz anlarız
sen benden 2 hafta daha şanslısın.Benim de biraz geç kaldı gibi, eşim yoğun çalışıyor annem öyle, gidip bakamıyoruz bir türlü
Doğru diyorsun biz odayla mı büyüdükumutlarım o yönde.
Benim zamanımda odam bile yoktu salonda çekyat tepesinde büyüdüm.
Haspamm oda yapmışım bide beğenmeyecek. yere yatak serer orada yatırırım.
Ayyy içimdeki dikdatör Alevlendi
Öyle yaptım canım, açıklıkla ilgili bişi demedi… insallah yoktur ve o nedenle dememiştirAyağını uzat hatta bir minder koy altına hafif uzan. Eğilip kalkma cok hafif hareket et evde arada yürü. Rahim ağzı kapalı ise sıkıntı olmaz ki ark acıklıgı var ona ragmen eskı haline dönmüş uzunluk.
Yaa tabii ki de yokdoktorumla Doğum mevzusu konuşmadık hiç. Bence doktorum evet derse hastane bir şey demez diye düşünüyorum, yanılıyor muyum, eşimden güç alırım ben ya yanımda olsun. Yumurta toplamada bile onu görmeden girmek istemedim, doktorum sorun yok bekleyelim demişti
şimdiki çocuklar çok şanslı ama ben herşeyde yüz vermem o sert huyuma güveniyorumDoğru diyorsun biz odayla mı büyüdük
Eminim çünkü vajinal ölçtüCok geçmiş olsun doğru olctugune emin misin
Yok artık ya bu fiyat artışlarının önüne geçilmiyor, denetleyen de yok, her şeye sürekli zam gelemez ki bunun önüne geçmek lazımsen benden 2 hafta daha şanslısın.
Ben az önce satıcıya telefonda ben doğuruyorum nasıl mobilyam olmayacak mı dedim
Ertleme canım herşeye yeni nesil EKİM zammı eklemişler. Yılın sonu değil başı değil niye %20-%30 artış yaptı firmalar bende anlamadım
Bence ustteki daha guzelKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
@Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
hiç sorma bende keyfii şuanki zamlar kim kime ne satabilirseYok artık ya bu fiyat artışlarının önüne geçilmiyor, denetleyen de yok, her şeye sürekli zam gelemez ki bunun önüne geçmek lazım
10 gün önce 3.2 ydi bugün 2.4Haftan kactı birden mı oldu.
Ne demek giremez ya içerde bir sürü yabancı insan olacak eşim olmayacak gıcık oldum bu saçma kuralaHayatımın şoku oldu. İnstagramda hastahaneyi ve doktorumun paylaşımlarını gördükçe kocam gitebilecek sandım. Hiç konuşma gereği bile duymadım. Meğersem sezaryende zaten yasakmış. Asla almıyorlarmış. Normalde de doğduktan sonra çekiliyomuş o fotoğraflar. Biz baya el ele tutuşmuş ameliyathaneye gidecekken öğrendik bunu. Doktor hastahane kuralıma uyar. Şimdiden konuş canım sen onu. Devlette direkt yasak özeller alıyor diye biliyordum ama almıyormuş benim hastahanem.
Bende kartaldayim1 aydan fazladır mobilya bakıp duruyorum.
benim beğendim full MDF olanlar 48.000 fiyat verdi bize . Paşa paşa alternatif mağaza aradık.Bir türlü aklımıza yatmadılar.
Biz anadolu yakası pendikteyiz.Bu yakında 1-2 mağaza var. Ben çalşıyorum eşim çalışıyor haftasonu fırsta olmadı derken bu güne kaldık.
1. Olanda yatak full MDF dedi. ALttaki yavru depolama alanı hariç dedi.( Dolap ve şifonyerde kapaklar fix MDF , diğer üniteler sunta çalışıyor) Artık satıcıdan daha iyi biliyorum sistemi soru yağmuruna tuttum telefonda çat çat cevap verdi.Firmayıda @Sohrab ankara mağazalarına gidip MDF dolap ve şifonyer aldığı için güven duyarak aradım
Benim en yakin arkim 13cm ile yata yata 38 mi 39mu ne dogurdu iki cocugunuda. Hic korkma. Progestan ve yatmakla bu is oluyo 13 bak10 gün önce 3.2 ydi bugün 2.427+3 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?