2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
iki modelinde karyola ölçüleri geniş canım. 206 cm x 110 cm x 95 cm
Montesöri baktık ama eşim pek sıcak bakmadı .Bende biraz daha depolama alanı olabilen ve sonrasındada yatabileceklerine odaklandım.Bizim ilk beğendiğimiz buydu ama ev modelinin arkasında ekstra bir parça olduğunu öğrendim yatak duvardan 15-20 cm ilerde duruyormuş.Okul çağına gelince ben çocuk muyum geğiyibana yapamasın.Düz renk beyaz alayım. 2 pembe nevresim 1 cibinlik odayı kraliçe odasına döndürebilirim diye model değişimine gittim

Allah iyiliğini versin yasa annen tabi alacak kv tabi alacak kucağına sakın onlara tavır alayım deme kırma insanların kalbini

Yatağı uzun süre kullanabilecekse sıkıntı yok canım

Hazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.
Ama 2-2,5 diyende oldu bugün ki gibi bbana
ufak tefek her zaman alınır ama benim gibi büyük parçaları son zamana bırakmayın

Hazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.
Ama 2-2,5 diyende oldu bugün ki gibi bbana
ufak tefek her zaman alınır ama benim gibi büyük parçaları son zamana bırakmayın
Benim de biraz geç kaldı gibi, eşim yoğun çalışıyor annem öyle, gidip bakamıyoruz bir türlü

Yatağı uzun süre kullanabilecekse sıkıntı yok canım
umutlarım o yönde.
Benim zamanımda odam bile yoktu salonda çekyat tepesinde büyüdüm.
Haspamm oda yapmışım bide beğenmeyecek. yere yatak serer orada yatırırım.
Ayyy içimdeki dikdatör Alevlendi

Evet canım bu stres gerçekten kötü… insallah 32. geçeriz hattaaaa 40 larda doğururuz inşallah hepimiz

Benim de biraz geç kaldı gibi, eşim yoğun çalışıyor annem öyle, gidip bakamıyoruz bir türlü
sen benden 2 hafta daha şanslısın.
Ben az önce satıcıya telefonda ben doğuruyorum nasıl mobilyam olmayacak mı dedim
Ertleme canım herşeye yeni nesil EKİM zammı eklemişler. Yılın sonu değil başı değil niye %20-%30 artış yaptı firmalar bende anlamadım

umutlarım o yönde.
Benim zamanımda odam bile yoktu salonda çekyat tepesinde büyüdüm.
Haspamm oda yapmışım bide beğenmeyecek. yere yatak serer orada yatırırım.
Ayyy içimdeki dikdatör Alevlendi
Doğru diyorsun biz odayla mı büyüdük

Öyle yaptım canım, açıklıkla ilgili bişi demedi… insallah yoktur ve o nedenle dememiştir teşekkür ederim

Hayatımın şoku oldu. İnstagramda hastahaneyi ve doktorumun paylaşımlarını gördükçe kocam gitebilecek sandım. Hiç konuşma gereği bile duymadım. Meğersem sezaryende zaten yasakmış. Asla almıyorlarmış. Normalde de doğduktan sonra çekiliyomuş o fotoğraflar. Biz baya el ele tutuşmuş ameliyathaneye gidecekken öğrendik bunu. Doktor hastahane kuralıma uyar. Şimdiden konuş canım sen onu. Devlette direkt yasak özeller alıyor diye biliyordum ama almıyormuş benim hastahanem.

Yok artık ya bu fiyat artışlarının önüne geçilmiyor, denetleyen de yok, her şeye sürekli zam gelemez ki bunun önüne geçmek lazım

Bence ustteki daha guzel

Ne demek giremez ya içerde bir sürü yabancı insan olacak eşim olmayacak gıcık oldum bu saçma kurala

Bende kartaldayim hepsinin MDF olması daha mantıklı ama hadi yatağı geçtim bebek hafif uzun süre yatağa birşey olmaz ama dolaplar sürekli kullanılacak suntalam olması vadeyi kisaltiyorr.. bak daha iki ay var bence dolaplar için acele etme Gebze ye gittiniz mi mobilyalar çarşısına yavru niye haricmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…