- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.521
Kuru kayısıyı da kefiri de hiç sevmemBi bardak kedir üç dört tane kuru kayısı yedim sanırım işe yaradı bende dene sende
Kırmızı yoğun ve ağrılı olmadıkça endişe etme lekelenme herkeste olmuyor ama burda çoğu arkadaşımızda oldu kırmızıya dönüp yoğunlaşmadıkça korkma canımHerkese merhaba, bende ayın sonundan aralık annesi olacağım inşallah sat 22 mart. Yalnız bugün biraz canım sıkıldı hem sabah hemde akşam üstü biraz kahverengi lekelenmem oldunetten baktım olabiliyormuş ama yine de biraz canım sıkıldı sizde de oldu mu bu tarz lekelenmeler. Doktor randevusunu çarşambaya aldım o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Bende de dün oldu 7+5im üstelik 3-4 damla kadar oldu ama doktorum rahim genişlediği için kılcal damarlarin yırtılmalar sonucunda kanama olabileceğini söylediHerkese merhaba, bende ayın sonundan aralık annesi olacağım inşallah sat 22 mart. Yalnız bugün biraz canım sıkıldı hem sabah hemde akşam üstü biraz kahverengi lekelenmem oldunetten baktım olabiliyormuş ama yine de biraz canım sıkıldı sizde de oldu mu bu tarz lekelenmeler. Doktor randevusunu çarşambaya aldım o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Yaz olsa bi meyve ve üstüne su da etki ediyor ama söylemem adını şimdiKuru kayısıyı da kefiri de hiç sevmembaşka ne önerebilirsin canım
AhahaYaz olsa bi meyve ve üstüne su da etki ediyor ama söylemem adını şimdikuru üzüm hoşafı yap dene
Benim beta yaklaşık 1500-2500 arası iken doktor karından keseyi gördü 4 mm idi gayet güzel sağlıklı dış gebelik değil dedi. 2 hafta sonrayada kalp atışı için gün verdi cumartesi kalp atışı için gidicem. Sizin doktorunuzun yorumunu çok erken buldum açıkcasıSevgili hanımlar merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayınbenim de sat 19 marttı ve adet döngüm biraz uzun 32-34 gün sürdüğü oluyordu ben de o yüzden ovülasyon testi ile yumurtlama günümü ayarlamaya çalışıyordum 8 nisanda başlamıştım ve 16 nisanda ovülasyon testinde pozitif görmüştüm ama çok geç yumurtlama gösterdiği için şaşırmıştım çünkü bat 20 Nisan falandı ve ertesi gün evde var diye gebelik testi yapayım dedim 17 nisanda erken gebelik testinde pozitif gördüm şok oldum 18 nisanda tekrarladım yine pozitif görünce aynı gün kan verdim bhcg 280 çıktı sonra 20 nisanda tekrar kan verdim bhcg 880 çıktı . 24 Nisan pazartesi doktor kontrolüne gittik karından keseyi gördü kesenin büyüklüğü 6 mm görünüyor ancak sağlıklı bir gebelik için en az 9-10 mm olduğunu görmemiz gerekiyor deyip 3 mayısa randevu verdi . Şimdi ben uygulamaya göre 5+4 üm ancak ovülasyon testine göre geç döllenme olmuş oluyor sanırım ama böyle yumurtlama testinin ertesi günü gebelikte pozitif gören var mı ? Geç döllenme olduğu için mi kesem küçük göründü ? Yoksa bu ay yumurtlamam erkendi de ben test yapmaya geç başladım ovülasyon testinde gördüğüm de mi gebelikti acaba çünkü iki gün sonra bhcgnin 280 olması normal mi ? Kafam karıştı biraz çarşamba günü tekrar randevum var inşallah bebek görünür de tam haftasını söyleyebilir doktor .
Ben de öyle oluyor ben sürekli Allah'a bebeğim iyi mi bana hep işaret yolla diye dua ediyorum mide agrimdan duramıyorum. Midem ağrıyor şükrediyorum karnım agrimiyor diye. Doktor randevusu var dizlerimin bağı çözülüyor kötü bir şey diyecek diye. Bebek hareket edince bu endişeler çok azaliyirmusBugün daha az midem bulandı sabah kustum da sonrası rahattı şimdi sürekli kafamda niye daha az bulanıyor herşey yolunda mı değil mi herkeste böyle mi acaba zaten çok zor geçmiyo ayağa kalkıp hafif işler yapıyorum da sürekli kafam dolu
Yemin ediyorum ben de böyleyim7+4 ama gaz ve şişkinlikten 5aylik gibiyim maşallah
Canım yarın 8+0 olucam ve benim hamileliğimi öğrendiğimden beri tam olarak geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor.Herkese merhaba, bende ayın sonundan aralık annesi olacağım inşallah sat 22 mart. Yalnız bugün biraz canım sıkıldı hem sabah hemde akşam üstü biraz kahverengi lekelenmem oldunetten baktım olabiliyormuş ama yine de biraz canım sıkıldı sizde de oldu mu bu tarz lekelenmeler. Doktor randevusunu çarşambaya aldım o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Dün demiştim ya bende deniyim topitopKızlar bu şekerler hayatımı kurtardı aklınızda olsun belki sizde de işe yarar. Ağzımdaki metalik acı tadı bununla yok ediyorum emzik gibi hep ağzımda ama ne yapayım acı tat gelince hem midem bulanıyor hem hasta oluyorum resmen.. aranızda benim gibi olan varsa şekeri denesin
Bebeğin hareket etmeye başlayınca da bu sefer iki saat mi hareket etmedi bi saat mi yok şöyle yok böyle bunlar başlıyor yani hamilelikte stres bitmiyor canimBen de öyle oluyor ben sürekli Allah'a bebeğim iyi mi bana hep işaret yolla diye dua ediyorum mide agrimdan duramıyorum. Midem ağrıyor şükrediyorum karnım agrimiyor diye. Doktor randevusu var dizlerimin bağı çözülüyor kötü bir şey diyecek diye. Bebek hareket edince bu endişeler çok azaliyirmus
Özele gidiyorum benimde bir ay sonraya verdi, zamanda geçmiyor maalesefHerkes haftaya doktora gidiyor benim üç haftam var nasıl bekliycem bilmiyorum
suan devlette takipliyim ama özel araştırıyorum daha bulamıyorum bulsam iki hafta devlet iki hafta sonra özel diye birine giderdimayda bir çok geç oluyor
Haftanız kaçtı peki 4 mm gördüğünüzde . Aslında doktorum olumsuz bir şey söylemedi sadece ilk gebelik olduğu için kese biraz daha büyüsün sağlıklı bir kese olduğundan emin olalım henüz çok erken ama Şuan sağlıklı ilerliyor dedi . Beni endişelendiren uygulamaya göre olan haftanın çok mu gerisindeyim acaba . 5+4 gösteriyorsa daha 3. Haftada falan olabilir miyim çünkü yumurtlamam da 16 nişanda pozitifti.Benim beta yaklaşık 1500-2500 arası iken doktor karından keseyi gördü 4 mm idi gayet güzel sağlıklı dış gebelik değil dedi. 2 hafta sonrayada kalp atışı için gün verdi cumartesi kalp atışı için gidicem. Sizin doktorunuzun yorumunu çok erken buldum açıkcası
Geç döllenme erken döllenme durumuda değişiyor tabi bence ilk haftalarda böyle gerilik olması çok doğal ilerleyen dönemler daha önemli. Benim için 4+1 dedi haftamaHaftanız kaçtı peki 4 mm gördüğünüzde . Aslında doktorum olumsuz bir şey söylemedi sadece ilk gebelik olduğu için kese biraz daha büyüsün sağlıklı bir kese olduğundan emin olalım henüz çok erken ama Şuan sağlıklı ilerliyor dedi . Beni endişelendiren uygulamaya göre olan haftanın çok mu gerisindeyim acaba . 5+4 gösteriyorsa daha 3. Haftada falan olabilir miyim çünkü yumurtlamam da 16 nişanda pozitifti.
Doktora gittin mi peki doktor ne dedi?Canım yarın 8+0 olucam ve benim hamileliğimi öğrendiğimden beri tam olarak geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor.
Evet 30.haftaya kadar sanırım böyle sonra iki haft da bir ama ben bir devlet bir özel yapmıştım ilkinde bunda da öyle yaparım o kadar beklemem herhaldeÖzele gidiyorum benimde bir ay sonraya verdi, zamanda geçmiyor maalesef
Evet muhtemelen geç döllenme ve uygulamadan bir hafta geride sizinkiyle de kıyaslarsak . Çarşamba günü net bir şekilde öğrenirim inşallah ama zaman geçmiyor bu şekildeGeç döllenme erken döllenme durumuda değişiyor tabi bence ilk haftalarda böyle gerilik olması çok doğal ilerleyen dönemler daha önemli. Benim için 4+1 dedi haftama
Ah ah o zaman hep böyle olacakEvet muhtemelen geç döllenme ve uygulamadan bir hafta geride sizinkiyle de kıyaslarsak . Çarşamba günü net bir şekilde öğrenirim inşallah ama zaman geçmiyor bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?