- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.221
İnşallah inşallah hadi bakalım ilk hedef 32Evet canım bu stres gerçekten kötü… insallah 32. geçeriz hattaaaa 40 larda doğururuz inşallah hepimiz
Ne demek giremez ya içerde bir sürü yabancı insan olacak eşim olmayacak gıcık oldum bu saçma kurala
Ayyy bravo valla… insallah benim de öyle olurBenim en yakin arkim 13cm ile yata yata 38 mi 39mu ne dogurdu iki cocugunuda. Hic korkma. Progestan ve yatmakla bu is oluyo 13 bak
şimdiki çocuklar çok şanslı ama ben herşeyde yüz vermem o sert huyuma güveniyorum
Doğurmuyorum o zaman derim bendeCanım sen sor benim gibi son dk golü yeme
Evet canım bu stres gerçekten kötü… insallah 32. geçeriz hattaaaa 40 larda doğururuz inşallah hepimiz
Baktım ama göremedim kaç haftalık oldun?Evet canım bu stres gerçekten kötü… insallah 32. geçeriz hattaaaa 40 larda doğururuz inşallah hepimiz
Annem tavuk çorbasıyla biber dolması yapıp getirmiş ben bugün yemek yapmıyorımm
Kızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
@Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
maşallah
Ortalama 2800 ile giriş yapayım.
Ömrüm boyunca niye minyonum sandınız hepiciği doğuştan
Aynen canımİlk çocuk mu canım
A
Aynen canım
8 yıllık idarecilik ve öğretmenliğin verdiği disiplin ruhuna inanarak diyorum
İnşallah 2 güne beni kölesi yapmaz
Yok cağğğğnım 8 yıllık idarecilik ve öğretmenliğinin hatrına ve tecrübesine binaen 3. güne dayanabileceğini düşünüyorum
Kız etiketi yanlış atmışsın kadın diyecek beni niye çağırdı@seray111 hiç yazmıyor 3. Olmuş bu daha şaşırtıcı bencegörürsünüz çok çalışıp birinci olacam shshhshs
Son 15 yıldır fix 45 kiloydumAyyy ne güzell oh mis afiyet olsun
Ben tarz olarak 1 numara diyorum
Ben de 2800 doğmuşum ama normalim 62 kilokeşkek minyon kalaydımmm
Geçer umuyorum kiSorduğun için teşekkür ederim. Evdeyim, netten alısverıs yaptım eksikleri bıraz alabildim. Maaşta kalanları bitirip hazırlamış olurum Mağaza gezerim diodum kısmet olmadı. Korkudan doktordan sonra e bebekten de bişeyler alıp çıktım.
Ara ara göbeğim yine ağrıo haftaya gene doktora gidicem. Göbek ağrısı ve mide karına yayılan bir agrı oluyor gavıscon verdı. Göbek cevresı sankı yırtılır gibi bir ağrım oluyor.
Bugünümüze bin şükür idare ediyoruz.
ben 4ün üstüne çıkacağımı sanmıyorum yaa normal ideal kiloda doğururum gibiben 4ün üstü olursa normal doğurmam yemiyo açıkçası
ohooo hepsini nasıl paylaşalım kızKızlarr
Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşsanıza genel olarak
Neler aldınız nelerimiz eksik fikir olsun hepimize
aşırı mantıklı bende inşallah doğuma girince dicem herkese ama benim kv dibimde neredeyse o anında damlar yanımaBenim hem annem uzakta hem kayınvalide. Gerçi doğum başladı diye haber versek 3 saatlik yolda kv doğurmadan geliro yüzden doğurup haber verdiricem. Annem zaten hemen gelemez. Hem yeğenime bakıyor hemde uzakta olduğu için. Bide ikisi bir arada olup evde daralmak istemiyorum
Maşallah daha ne istiyorsunSon 15 yıldır fix 45 kiloydum
Benim bebiş sağolsun önce 42 gösterdi
Şimdi 48’e çıkardı
İştahlılık çok fenaymış emojilerden yemek beğeniyorum şuanSon 15 yıldır fix 45 kiloydum
Benim bebiş sağolsun önce 42 gösterdi
Şimdi 48’e çıkardı
Benim eşim azcık şom ağızlı kesin kaçırır ağzından böyle bişi olsaBence eşinizle konuşun kızlar sezeryan olacaklarin günü belli oluyor eşiniz kimseye söylemesin
Kız sen kaç zamandır mobilya bakıyon hala almadın mıPsikolog2426
@Sohrab
MDF olanı seçerem yatak aralık sonu - ocak başı anca gelir dedi satıcı MDF ürünlerde sipariş sonrası çalışıyoruz . Boyasının kuruması bile 3 hafta sürüyor dedi. Eee ben doğurcam o zamana dedim . Sonra aklıma yatak odasındaki park yatak geldi.
Dolap ile şifonyeri önden gönder dedim. Bakalım akşam eşim ne karar verecek
Kızlar bu arada rahat rahat benim gibi herşeyi sona bırakanlar yetişmiyor anam yetişmiyor
Haftasonu KP ile mobilya almaya gittik ben gri beğendim o beyaz uyuşamayınca almadan çıktık aynı ürüne dün 4.000 TL zam gelmişti.Şimdi paşa paşa zamlı fiyatlar arasından ürün seçmeye çalışıyoruz
Ben kilo almamıştım ama üç farklı tartıda bu hafta tartıldım maalesef bende almaya başlamışım galiba zayıf kalmadı aramızdaMaşallah daha ne istiyorsunlütfen fazla kilo almayanlar yazmasın psikolojim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?