- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.241
Yok canım baktık ama bi netşeştiremedilk bu haftaya kadar kaldıkKız sen kaç zamandır mobilya bakıyon hala almadın mı
Alınan kilolar verilebiliyor mu acaba son haftaya kadarBen kilo almamıştım ama üç farklı tartıda bu hafta tartıldım maalesef bende almaya başlamışım galiba zayıf kalmadı aramızda
Aynadan bakınca koca göbeği görünce 100 kilo dan halliceyim sanıyorum
Ben kıyafet aliş verişini sona bıraktımKızlarr
Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşsanıza genel olarak
Neler aldınız nelerimiz eksik fikir olsun hepimize
Nasil ya ben yanlış mı anladım açıklık mı 13 cm diBenim en yakin arkim 13cm ile yata yata 38 mi 39mu ne dogurdu iki cocugunuda. Hic korkma. Progestan ve yatmakla bu is oluyo 13 bak
Hahaa klavye hatası olmuş ama sığırlaştım da olur sanki öyle bi hal bendekiAynen yaa. Ay birden sığırlaştım diye okudum dedim ne diyo bu kız
ay evet o da var bizden beklenir o potansiyelşuan çocuğun kafası çıktı kızlar müsait değilim ben size birazdan yazarım falan diyebiliriz
tam olarak bu saatte midem yandığı için uyandımdoktora sorimde bana etkili bişi versin yaa
bu ne kız ne sayısı bu
Allah kolaylık versin bebişYok canım baktık ama bi netşeştiremedilk bu haftaya kadar kaldık
Olsun ben anlamıştım zaten doğrusunuHahaa klavye hatası olmuş ama sığırlaştım da olur sanki öyle bi hal bendeki
Nasıl hiç açıklık diye düşünmedim benNasil ya ben yanlış mı anladım açıklık mı 13 cm di
Benim kocam her akşam dalga geçiyor benle sağolsunBu şarkı hepimize gelsin
AmiiiinSanırım hiçbir şey planladığımız gibi gitmiyor , olmasın dediğimiz insanları arar hala gelmeyelim de
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim içinYaa tabii ki de yokdoktorumla Doğum mevzusu konuşmadık hiç. Bence doktorum evet derse hastane bir şey demez diye düşünüyorum, yanılıyor muyum, eşimden güç alırım ben ya yanımda olsun. Yumurta toplamada bile onu görmeden girmek istemedim, doktorum sorun yok bekleyelim demişti
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda yıpranıyor sonra amaaan diyorsunA
Aynen canım
8 yıllık idarecilik ve öğretmenliğin verdiği disiplin ruhuna inanarak diyorum
İnşallah 2 güne beni kölesi yapmaz
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldımMaşallah daha ne istiyorsunlütfen fazla kilo almayanlar yazmasın psikolojim bozuluyor
BayıldımBu şarkı hepimize gelsin
Devlette Doğum yapmıcam canım ama bazı özeller de almıyormuş sanırımAmiiiin
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim için
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda yıpranıyor sonra amaaan diyorsun
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım
Bayıldım
P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayımbende şaşkınım skora
Amiiiin
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim için
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda
yıpranıyor sonra amaaan diyorsun
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım
Bayıldım
P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayımbende şaşkınım skora
AhahahhBenim kocam her akşam dalga geçiyor benle sağolsunbacaklarıma dokunup bir yüz ifadesi var maşallah gibi bana yetişmene az kaldı diyor, ben kilo aldıkça zevke geliyor adam
Esım söz verdı getirecek
Sezeryan olursak bır gun jöle corba falan ıcılıyor sanırım.. Serklajda öyle yaptılar bana.. Gece dayanamadım artık, pide yaptırmıstı esım, hemsıre gelmıs yıyemezsınız bunu dıyır, hamıle bır kadına 1 gun ıskence ettınız dedım, bı guzel yedimtabı bıraz midem bulandı ama, o yedıgım en guzel pideydi
Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandiEsım söz verdı getirecek
Sezeryan olursak bır gun jöle corba falan ıcılıyor sanırım.. Serklajda öyle yaptılar bana.. Gece dayanamadım artık, pide yaptırmıstı esım, hemsıre gelmıs yıyemezsınız bunu dıyır, hamıle bır kadına 1 gun ıskence ettınız dedım, bı guzel yedimtabı bıraz midem bulandı ama, o yedıgım en guzel pideydi
Kızlarr
Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşsanıza genel olarak
Neler aldınız nelerimiz eksik fikir olsun hepimize
Progestan kullanıyor musun? Ben vajinal değil de ağızdan kullanıyorum özellikle, sırf uyumak için.Uykular yok ya onlarda terk etti. Biraz da stres ve kaygıdan bence hepsi birbirini tetikliyor ne olacak nasıl olacak ne bişey olur mu her an tetikte. Dua ediyorum zaman hayırlı bir şekilde çabucak geçsin.
Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandi
Benim doktorum ne dicek bakalım yarınAhahahhbenimki artık bişi dese de demesede çok kilo aldığımı doktor bugün açık şekilde ifade etti sağolsun bundan sonra arada bunu bana hatırlatır
Evet bende şok icindeyim şuanNasıl hiç açıklık diye düşünmedim ben10 cmle Doğuma alıyorlar
Gülsem mı ağlasam mı bilemedim adınaBenim kocam her akşam dalga geçiyor benle sağolsunbacaklarıma dokunup bir yüz ifadesi var maşallah gibi bana yetişmene az kaldı diyor, ben kilo aldıkça zevke geliyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?