2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Alınan kilolar verilebiliyor mu acaba son haftaya kadar

Kızlarr
Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşsanıza genel olarak
Neler aldınız nelerimiz eksik fikir olsun hepimize
Ben kıyafet aliş verişini sona bıraktım
Kilo durumuna göre karar vereyim dedim biraz da
Hastane için kendime pijama bebeğe bir iki takım vs lazım
Öyle işte

Hahaa klavye hatası olmuş ama sığırlaştım da olur sanki öyle bi hal bendeki

Sanırım hiçbir şey planladığımız gibi gitmiyor , olmasın dediğimiz insanları arar hala gelmeyelim de
Amiiiin
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim için
A

Aynen canım
8 yıllık idarecilik ve öğretmenliğin verdiği disiplin ruhuna inanarak diyorum
İnşallah 2 güne beni kölesi yapmaz
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda yıpranıyor sonra amaaan diyorsun
Maşallah daha ne istiyorsun lütfen fazla kilo almayanlar yazmasın psikolojim bozuluyor
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım
Bu şarkı hepimize gelsin
Bayıldım

P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayım bende şaşkınım skora

Devlette Doğum yapmıcam canım ama bazı özeller de almıyormuş sanırım

yıpranıyor sonra amaaan diyorsun

Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım

Bayıldım

P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayım bende şaşkınım skora

Neden ssvd

Benim kocam her akşam dalga geçiyor benle sağolsun bacaklarıma dokunup bir yüz ifadesi var maşallah gibi bana yetişmene az kaldı diyor, ben kilo aldıkça zevke geliyor adam
Ahahahh benimki artık bişi dese de demesede çok kilo aldığımı doktor bugün açık şekilde ifade etti sağolsun bundan sonra arada bunu bana hatırlatır

Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandi

Kızlarr
Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşsanıza genel olarak
Neler aldınız nelerimiz eksik fikir olsun hepimize

Şimdilik aldıklarım ve hediye gelenlerin listesi, bebiş kıyafetleri hariç ıvır zıvır çok almışım hala çok eksik var uygulama kullanıyorum alınacak ve aldıklarımı ekliyorum ki kolay takip edebileyim yoksa beynim yanıyor

Eklentiler

• D6DD4532-4ACE-43D8-A3C7-BF5E8845D585.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 554CA1EE-F8E5-472C-B3DF-85D5ECCD2264.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 55
  • E49E19D6-8162-4B32-8996-B717EDFCBF50.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 54
Uykular yok ya onlarda terk etti. Biraz da stres ve kaygıdan bence hepsi birbirini tetikliyor ne olacak nasıl olacak ne bişey olur mu her an tetikte. Dua ediyorum zaman hayırlı bir şekilde çabucak geçsin.
Progestan kullanıyor musun? Ben vajinal değil de ağızdan kullanıyorum özellikle, sırf uyumak için.

Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandi
Sohrab benim doktorum hastanenin doktoru değildi zaten. Öğleden sonra kanamamın durumuna göre taburcu ettiler. Eve gelince de normal yemek yemiştim

Nasıl hiç açıklık diye düşünmedim ben 10 cmle Doğuma alıyorlar
Evet bende şok icindeyim şuan
Benim kocam her akşam dalga geçiyor benle sağolsun bacaklarıma dokunup bir yüz ifadesi var maşallah gibi bana yetişmene az kaldı diyor, ben kilo aldıkça zevke geliyor adam
Gülsem mı ağlasam mı bilemedim adına hem insan takıldığını biliyor hemde bunalıma giriyor o anlarda ya hamilelik duyguları bambaşka iyi panter gibi üstüne atlamiyorsun
Ben o sakalarin önüne geçmeyi başardım almaya başlarken ağlamıştım yine ağlar bunalıma girerim diye herhalde hep iltifat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…