2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ağlamak gelse ağlıcam da ağlayamıyorummm ağlasam benimki de dayanamaz. İğne vurulurken o kadar canım yanıyordu ki artık ağlıyordum, bırakalım biz bu tedaviyi sana kıyamıyorum diyordu. Nerden nereye geldik ya

İlk dogumum tercih olarak sezeryan di pişman değilim ama bu sefer ilk anda bebeğimi görmek kucaklamak istiyorum bide hemen ayaklanmak istiyorum sezeryan olalı 10 yıl oldu hiç riskim yok bence ilk gibi olcak fakat yinede birazda endişe duyuyorum ikinci sezeyanylar ilkine göre daha sancılı olabiliyormuş iyileşmesi .. ilkinde dördüncü günde kesilmişti ağrılarım evde bir buçuk gün ağrı olmustu başka da olmamıştı ...
Bakalım kısmet ama kul kurar kader gülermiş

Benim doktorum ne dicek bakalım yarın
Ya ben normal gidiyordum son 10 günde birden 3 kilo aldım doktorda midene hiç iyi bakmıyosun dedi haklı olaraktan du bakalım yaa biraz sağlıklı bişiler yemeye başladım yürüyüşte yaptım devam ederim bu ay. Midem çok kötü yaa yanmasa neyse de. Çok yanınca suda içemiyorum su içmeyince hem kabızlık hem ödem oluyo sonra gelsin kilolar

Üsttekini begendım ben, ama bıze magazada ıstersenız her yerını full mdf yapabılırız demıslerdı, bız zaten full mdf olan bı model begendık ama, begendıgınız baska model varsa uyarlayabılırz demıslerdı
Ben yatak almıcam, zaten park yatak 4 yasına kadsr götürür, sonrasında genc odası tarzı yataklardan veya baza alırım dıye dusundum..

L Lmntbrdgi ay sende de kabızlık vardı bişiyi farkettim bi haftadır yapmaya başladım hatta işe yarıyo burdaki mesajları okucam diye tel şarjdaydı bende dibinde çömeldim mesajları okuyorum kabızdım da o sıra. 5-10 dk sonra tuvaletim geldi. Ertesi günde yaptım bilinçli yine geldi. Ama sadece oturup mesajları okurken okuyo durduk yere oturunca olmuyo belki sende de işe yarar

Sanki valencia daha iyi ama şuan için çokda kullanmayacak gibi bir hali var üç beş sene sonrada beğenmez olurlar zaten büyürler

Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandi
Corbayı ıctın mı dıye sor, ne tuz ne yag, hayatımda yedıgım en kotu corbaydı, mıdenız bulanmasın dıye boyle verıyoz dedıler, anestezıye gerek yok, siz bı tadına bakın daha kotu olursunuz dedım..jölede hafıf bır sekerlı tat gelıyordu, bı tek onu yıyebıldım..
Ben de gece 12ye dogru yemistim pıdeyıhala tadı damagımda

Insallah söylemedi, bilinmiyo filan dedi
Benim ilk olduğunda 32 yi göreceğini tahmin ediyorum dedi. En son gittiğimde ki baskı ve kasıklarımda ağrı var diye gittim. Korkutuyorsun beni bişeyin yok hatta bu zamana kadar ki en iyisi dedi. Bende de serklaj felan yok bir anda oldu. Böyle gidersen 32 yi göreceksin dedi bakalım iple çekiyorum cumartesi gününü her hafta gidiyorum kontrole gidiyorum. Sende inşallah daha da ilerlemeden geçer gider haftaların. Bebeği çok aşağıda vs hissediyor musun

Bende de var. Düşündüm en son ne zaman gittim diye hatırlayamadım

Bir de onu deneyeyim

Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Canım hunılesme acıklık yoksa hıc korkma, yemek ve tuvalet harıcı kalkma yerınden, ayakları yuksekte tut, banyo ıcın bıle dayan dayababıldıgın kadar, gerekırse koltuk altını vs.sil.. Kotu deıl uzunluk dıkkatlı olman gerek sadece, dınlenme ıle uzar o merak etme.. Sıcak suyla dus alma bır de, olabıldıgınce ılık olsun.. Nıdıcard veya endol basladı mı doktorun, kasılma olmaması ıcın nıdıcard verdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…