- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.261
Senin haftalarda yatıyordum ben de geçecek inşallah senin de. Rabbim kolaylık versin bize. Niye olmuş bişey dedi mi? Gerçi sebebini söylemiyorlar amaDaha 27+ 3 canım
He ameliyat veya dogumhaneye miii ben en baştan sandım , evet bazıları almıyor ona göre bir seçim yapmalisinDevlette Doğum yapmıcam canım ama bazı özeller de almıyormuş sanırım
Ağlamak gelse ağlıcam da ağlayamıyorummmEvet bende şok icindeyim şuan
Gülsem mı ağlasam mı bilemedim adınahem insan takıldığını biliyor hemde bunalıma giriyor o anlarda ya hamilelik duyguları bambaşka iyi panter gibi üstüne atlamiyorsun
Ben o sakalarin önüne geçmeyi başardım almaya başlarken ağlamıştım yine ağlar bunalıma girerim diye herhalde hep iltifat ediyor
Seçimim belli doktorumu seviyorum değiştirmemHe ameliyat veya dogumhaneye miii ben en baştan sandım , evet bazıları almıyor ona göre bir seçim yapmalisin
Doktorum niyeyse bu progestanı bir türlü vermedi bana. Magnezyum alıyorum sabah akşam o biraz uykumu getiriyor. Geç vakitte içmeye çalışıyorumProgestan kullanıyor musun? Ben vajinal değil de ağızdan kullanıyorum özellikle, sırf uyumak için.
İlk dogumum tercih olarak sezeryan di pişman değilim ama bu sefer ilk anda bebeğimi görmek kucaklamak istiyorumNeden ssvd
Kurup kaldırdım Doğuma bir ay kala tekrar kurucamKizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
Kaldırdık biz ama arkadaşlarım açmış kurmuş yerleştir mişKizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
Ya ben normal gidiyordum son 10 günde birden 3 kilo aldımBenim doktorum ne dicek bakalım yarın
Üsttekini begendım ben, ama bıze magazada ıstersenız her yerını full mdf yapabılırız demıslerdı, bız zaten full mdf olan bı model begendık ama, begendıgınız baska model varsa uyarlayabılırz demıslerdıKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Ben yatak almıcam, zaten park yatak 4 yasına kadsr götürür, sonrasında genc odası tarzı yataklardan veya baza alırım dıye dusundum..Psikolog2426
Sohrab
MDF olanı seçerem yatak aralık sonu - ocak başı anca gelir dedi satıcı MDF ürünlerde sipariş sonrası çalışıyoruz . Boyasının kuruması bile 3 hafta sürüyor dedi. Eee ben doğurcam o zamana dedim . Sonra aklıma yatak odasındaki park yatak geldi.
Dolap ile şifonyeri önden gönder dedim. Bakalım akşam eşim ne karar verecek
Kızlar bu arada rahat rahat benim gibi herşeyi sona bırakanlar yetişmiyor anam yetişmiyor
Haftasonu KP ile mobilya almaya gittik ben gri beğendim o beyaz uyuşamayınca almadan çıktık aynı ürüne dün 4.000 TL zam gelmişti.Şimdi paşa paşa zamlı fiyatlar arasından ürün seçmeye çalışıyoruz
InsallahSenin haftalarda yatıyordum ben de geçecek inşallah senin de. Rabbim kolaylık versin bize. Niye olmuş bişey dedi mi? Gerçi sebebini söylemiyorlar ama
Sanki valencia daha iyi ama şuan için çokda kullanmayacak gibi bir hali var üç beş sene sonrada beğenmez olurlar zaten büyürlerKızlar Anket yapıyorum . Benim ölümüm kararsızlıktan olacak
dün mobilya almaya gittik. Dolap ve şifonyeri beğendim. Ama yatağı hoşuma gitmedi.
Satıcıda burnundan kıl aldırmadı mağadan farklı bir yatak alayım fiyat farkı vereyim dedim ona da mızmızlandı.
Bende almadan çıktım.
Sizcee hangisi daha şık duruyor..
Sohrab tavsiye ettiği bbutik mobilyada bir model beğendim .Artık vaktimiz kalmadığı için eşim online alıma sıcak bakmaya başladı. (Valencia Bu modellde yatak full MDF - Diğer ürünler MDF/Yonga LEvha karışımı
Eki Görüntüle 3311936Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası
Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Valencia Yasemin 3kp Çocuk Odası 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
2. Modelde daha önce gidip baktığımız istanbuldaki bir firmadan Aymini POLO
Eki Görüntüle 3311938
Corbayı ıctın mı dıye sor, ne tuz ne yag, hayatımda yedıgım en kotu corbaydı, mıdenız bulanmasın dıye boyle verıyoz dedıler, anestezıye gerek yok, siz bı tadına bakın daha kotu olursunuz dedım..jölede hafıf bır sekerlı tat gelıyordu, bı tek onu yıyebıldım..Sana yine insafli davranip corba vermisler canim. Bana eti form ve 1 bardak ihlamur verdiler sadece. 24 saat acilign ustune. Bi sey yiyemezsin dediler. Dayanamadim. Hemsirelerden gizli kantinden tost yaptirip yemistim serklaj aksami 11 filandi
Ne şanslısınn, 1 gün aclıkla terbıye ettıler, serklajdı agrısıydı kanamasıydı hıc aklıma gelmıyor,aclıgım gelıyorSohrab benim doktorum hastanenin doktoru değildi zaten. Öğleden sonra kanamamın durumuna göre taburcu ettiler. Eve gelince de normal yemek yemiştim
Benim ilk olduğunda 32 yi göreceğini tahmin ediyorum dedi. En son gittiğimde ki baskı ve kasıklarımda ağrı var diye gittim. Korkutuyorsun beni bişeyin yok hatta bu zamana kadar ki en iyisi dedi. Bende de serklaj felan yok bir anda oldu. Böyle gidersen 32 yi göreceksin dedi bakalım iple çekiyorum cumartesi gününü her hafta gidiyorum kontrole gidiyorum. Sende inşallah daha da ilerlemeden geçer gider haftaların. Bebeği çok aşağıda vs hissediyor musunInsallahsöylemedi, bilinmiyo filan dedi
Bende de var. Düşündüm en son ne zaman gittim diye hatırlayamadımL Lmntbrdgi ay sende de kabızlık vardı bişiyi farkettim bi haftadır yapmaya başladım hatta işe yarıyoburdaki mesajları okucam diye tel şarjdaydı bende dibinde çömeldim mesajları okuyorum kabızdım da o sıra. 5-10 dk sonra tuvaletim geldi. Ertesi günde yaptım bilinçli yine geldi. Ama sadece oturup mesajları okurken okuyo durduk yere oturunca olmuyo belki sende de işe yarar
L Lmntbrdgi ay sende de kabızlık vardı bişiyi farkettim bi haftadır yapmaya başladım hatta işe yarıyoburdaki mesajları okucam diye tel şarjdaydı bende dibinde çömeldim mesajları okuyorum kabızdım da o sıra. 5-10 dk sonra tuvaletim geldi. Ertesi günde yaptım bilinçli yine geldi. Ama sadece oturup mesajları okurken okuyo durduk yere oturunca olmuyo belki sende de işe yarar
Canım hunılesme acıklık yoksa hıc korkma, yemek ve tuvalet harıcı kalkma yerınden, ayakları yuksekte tut, banyo ıcın bıle dayan dayababıldıgın kadar, gerekırse koltuk altını vs.sil.. Kotu deıl uzunluk dıkkatlı olman gerek sadece, dınlenme ıle uzar o merak etme.. Sıcak suyla dus alma bır de, olabıldıgınce ılık olsun.. Nıdıcard veya endol basladı mı doktorun, kasılma olmaması ıcın nıdıcard verdı mı?Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?