2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim gibi olmuş o kilolarda kabızlıkla çok ilgili vücut atamadığı için tekrar emmeye başlıyor

Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı

Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
İkisinin arasında 4 saat olması gerekiyormuş. Ben demiri gece tuvalete kalkınca alıyorum.

Ben 25 levotroin aç karnına 2 3 kez içtim hepsinde de safra kustum bir daha da aç karnına içmedim bence ikisini peşpeşe içip ne midenu ne karaciğerini zorlama

Senin doktorun ne güzel 32 yi görürüz demiş, bana bugün yatarsan vs durur biraz daha dedi… biraz daha ne kadar bilemedim evet bebeğimi genelde göbek deliği altında ve kasıklarimin üstünde hissediyorum, sen ? İnsallah sağ sağlim kavuşuruz

Aralarinda en az 4 saat olmasi lazim ikisi de aç içiliyor normalde. Ben levotironu sabah iciyorum demiri aksam yatmadan önce alıyorum

Tiroidi sabah aç demiri de akşam yemeğinden önce alıyorum aynı zamanda içince demir tiroid ilacının emilimini etkiliyormuş

Aynı benim gibi düşünmüssun yatak çıkınca 1 2 bin gibi bir şey eksiliyordu. Yavru yatak kısmına bezlerini ıslak mendilleri oyun minderini falan depoladım inanılmaz işime yaradı ben bu şekilde korkuluk değil de korkuluksuz aldım bir de civilden yatak bariyeri aldım yatağına geçince bariyerini de takarım büyüdüğünde de çıkarırım diye düşündüm yanımdayken de zaten park yatağında uyur

Kasıklarım ne kelime bazen oluyor ki vajinamın üstünde hissediyorum. Ciğer geliştirici iğneden vs bahsetti mi? Bana da çok sonra dedi 32 diye hemen demedi. Kasılmalarım oluyor çünkü gün içinde ve bu kasılmaların hangisinin ne yapacağı belli olmaz dedi. Senin hedef 30 benim ki 32. İlk viraj bu olsun. Senin de yaklaşık 2 haftan var benim de. Ve yatmanın dışında Bi ilaç da vermedi bi tane var ama o da her zaman alınmıyor.

Seçimim belli doktorumu seviyorum değiştirmem inş alır ya
Alemsin ya magnezyum içiyor Musun bana bi tek o iyi geliyor bide magnezyum destekli bi ilaç vermişti doktor bi kere bile içsem hemen etkisini görüyorum vereyim mi ismini

Alemsin ya magnezyum içiyor Musun bana bi tek o iyi geliyor bide magnezyum destekli bi ilaç vermişti doktor bi kere bile içsem hemen etkisini görüyorum vereyim mi ismini
Magnezyum içiyorum 2 ye cikar dedi ama onu da 2 ye çıkarmaya korkuyorum okuldaki öğretmen arkadaşin oğlunun bobreginde taş oluşmuş karısı magnezyum yüzünden oldu falan dedi belki ilgisi bile yoktur ama psikolojik olarak etkiledi beni
Hangi ilaç canım

aa cok memnun oldum deli deliyi dakkada bulurmus sonucta

Yes limonatabardagimama gosumu actiniz ben esimi islerim 2ayda. Seviorum sizi

Ahahahahahahkahkaha attim
Konudan bağımsız bir şey soracam sen tek çocuk musun

Üstteki magnezyum destekli alttaki de bebeklerin bile kullandığı bir ilaç ikiside etkili
Magnezyumu günde iki mi dedi bana iki günde bir iç demişti düzene girince bıraktım şimdi arada bir destek niyetine içiyorum aklıma gelince . Çok fena olacağımı anlayınca magnezyum destekli ilaçtan gece bir ölçek bir bardak suyla içiyorum ertesi Güne etkisini göstermiş oluyor

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…