- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.301
Çok teşekkür ederimBazen 2 bazen 1 tane içiyorum, kasılmalarım olduğunda 1-2 hafta 2 kez içtim artık olmuyor o nedenle kendimce 1-2 değişiyor.. Benim kullandığım toz dipte kalmıyordu, iyice çözülmesini bekleyip karıştırıp içiyordum..
Yok şimdi bırakmayın zaten ama ilerleyen haftalarda 36 hafta sonrası bırakıp bırakmamakla ilgili doktorunuza mutlaka danışın. Burada gördüm bende doğumun başlamasını engelliyor yani kasılmaları engellediği için doğumu daha da ileriye atıyormuş ve bu nedenden dolayı da doğumu normal yapma şansı azalıyormuş. Okuduklarım öyleydi hepMagnezyumu bırakmıcam canım hap formuna geçicem, sıvıdan tam erimiyor diye memnun değilim
Aylar olmuş bu geleli nasıl buluyorsunuz ben sordum bulamadımmKızlar bimden buldum 1099tl bir tane vardı sadece
Ben ayrı zamanda alıyorum. Sabah tsh için 50 mg alıyorum sonra öğlen ki ara öğünde de diğer aç karnına olanı alıyorum.Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Arkadaşım bime gitmiş, onun mahalledeki bim depo gibi bir yermiş daha uyguna oluyormuş her şey bir de kalanları satıyorlarmışAylar olmuş bu geleli nasıl buluyorsunuz ben sordum bulamadımm
Progestan akşamları sadece ama3.2 olduğunda bir tedavi verdi mi
O zaman sana bir tavsiye hemen o yatakta yatamaz zaten bebekHazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.
Ama 2-2,5 diyende oldu bugün ki gibi bbana
ufak tefek her zaman alınır ama benim gibi büyük parçaları son zamana bırakmayın
Evet senin sürecini biliyorum, inşallah hepimiz güzel haftalara geliriz canımBende hastanede 27deydim o kötü günlerde şimdi 30a girdim yolumuz var daha biraz sabır edicez. Sadece dinlen.
Aynı anda icilmiyor ben 11 12 gibi kahvaltı yaparım normalde yarım saat öncesi için diyorlar yarım saat önce içiyorum sonra kahvaltı 3 saat sonra da demir ilacıArkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Ahhh ahhhh 30-32 bile erken de işte… insallah 36 dan önce hiç birimiz doğurmayız, bebek için de en iyi zamanlar olur o zaman… Anne yüreği onu kuvezde görmek zor olur çünküKasıklarım ne kelime bazen oluyor ki vajinamın üstünde hissediyorum. Ciğer geliştirici iğneden vs bahsetti mi? Bana da çok sonra dedi 32 diye hemen demedi. Kasılmalarım oluyor çünkü gün içinde ve bu kasılmaların hangisinin ne yapacağı belli olmaz dedi. Senin hedef 30 benim ki 32. İlk viraj bu olsun. Senin de yaklaşık 2 haftan var benim de. Ve yatmanın dışında Bi ilaç da vermedi bi tane var ama o da her zaman alınmıyor.
O alttaki damladan istedim ben deÜstteki magnezyum destekli alttaki de bebeklerin bile kullandığı bir ilaç ikiside etkili
Magnezyumu günde iki mi dedi bana iki günde bir iç demişti düzene girince bıraktım şimdi arada bir destek niyetine içiyorum aklıma gelince . Çok fena olacağımı anlayınca magnezyum destekli ilaçtan gece bir ölçek bir bardak suyla içiyorum ertesi Güne etkisini göstermiş oluyor
Evet senin sürecini biliyorum, inşallah hepimiz güzel haftalara geliriz canımöyle yapcam mecbur…
Ben aç olanları hep bir arada içiyorumAynı anda icilmiyor ben 11 12 gibi kahvaltı yaparım normalde yarım saat öncesi için diyorlar yarım saat önce içiyorum sonra kahvaltı 3 saat sonra da demir ilacı
Ayyy inşallah öyledir canımCanım hunılesme acıklık yoksa hıc korkma, yemek ve tuvalet harıcı kalkma yerınden, ayakları yuksekte tut, banyo ıcın bıle dayan dayababıldıgın kadar, gerekırse koltuk altını vs.sil.. Kotu deıl uzunluk dıkkatlı olman gerek sadece, dınlenme ıle uzar o merak etme.. Sıcak suyla dus alma bır de, olabıldıgınce ılık olsun.. Nıdıcard veya endol basladı mı doktorun, kasılma olmaması ıcın nıdıcard verdı mı?
Tiroid ilacı ile alınmıyor normalde akşam da ben öyle yapıyorumBen aç olanları hep bir arada içiyorum
Mesela sabahları yarım dideral mide korucu bazende demir ilacını ekliyorum bi kere de yutuyorum
Sıkma canını yatmadın mı dinlenmedin mi bu süre zarfında ayakta mı kaldın?10 gün önce 3.2 ydi bugün 2.427+3 deyim
Aslında genel olarak yattım ama tabi çıkıp gezdim de arada bir, çok olmamak şartıyla… ben de anlamadimSıkma canını yatmadın mı dinlenmedin mi bu süre zarfında ayakta mı kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?