2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Magnezyumu bırakmıcam canım hap formuna geçicem, sıvıdan tam erimiyor diye memnun değilim
Yok şimdi bırakmayın zaten ama ilerleyen haftalarda 36 hafta sonrası bırakıp bırakmamakla ilgili doktorunuza mutlaka danışın. Burada gördüm bende doğumun başlamasını engelliyor yani kasılmaları engellediği için doğumu daha da ileriye atıyormuş ve bu nedenden dolayı da doğumu normal yapma şansı azalıyormuş. Okuduklarım öyleydi hep

Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Ben ayrı zamanda alıyorum. Sabah tsh için 50 mg alıyorum sonra öğlen ki ara öğünde de diğer aç karnına olanı alıyorum.

3.2 olduğunda bir tedavi verdi mi
Progestan akşamları sadece ama
Ondan önce neredeyse 2 ay görmemişti beni çünkü arada perinatolog detaylı vardı ondan da 1 ay sonra gittiğim için… 3.2 için iyi demişti ve 2-3 aydır da progestan kullanıyordum…

Kizlar 30 sayfa konusmussunuz bugun 1 saatten fazladir okuyorum. Bugun kontrole gittim ben de. 27+6 yiz bebek 1095 gr olmus. Haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi. Ama sizinkilere bakinca minik sanirim bizim bebis. Riskli haftalari atlattin korkma artik dedi. Araligin 14-21 i arasinda dogar, 3200-3400 arasi olur dedi. 1 aylik daha heyet raporu verdi. Progestan, adalata devam dedi. Ve 4 hafta sonra gelirsin kontrole dedi. Ben dayanamam o kadar 2 haftaya giderim

Hazır yatak alırsan 30-40 gün diyorlar.
Ama 2-2,5 diyende oldu bugün ki gibi bbana
ufak tefek her zaman alınır ama benim gibi büyük parçaları son zamana bırakmayın
O zaman sana bir tavsiye hemen o yatakta yatamaz zaten bebek
Anne yanı küçük birşey al veya hamak portatif birşey olsun hayat kurtarıcı hamaklar ben oğlumda kullandım her yere de taşıdım mobilyayı sonra alırsın acele karar vermemişte olursun

Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Aynı anda icilmiyor ben 11 12 gibi kahvaltı yaparım normalde yarım saat öncesi için diyorlar yarım saat önce içiyorum sonra kahvaltı 3 saat sonra da demir ilacı

Ahhh ahhhh 30-32 bile erken de işte… insallah 36 dan önce hiç birimiz doğurmayız, bebek için de en iyi zamanlar olur o zaman… Anne yüreği onu kuvezde görmek zor olur çünkü ciğer geliştirici demedi, ağrı baskı sancı olursa hemen gel dedi sadece… magnezyum 2 ye çıkardı yine.. bu kadar

O alttaki damladan istedim ben de o ishale çevirebilir karın ağrısına sebebiyet verir durup dururken doğumu tetikler dedi normalde hayır demez yazar diye düşünmüştüm magnezyumu çatı ağrısı için vermişti 2 aya yakındir içiyorum olmadi senin ilacı da sorayım

Evet senin sürecini biliyorum, inşallah hepimiz güzel haftalara geliriz canım öyle yapcam mecbur…

Aynı anda icilmiyor ben 11 12 gibi kahvaltı yaparım normalde yarım saat öncesi için diyorlar yarım saat önce içiyorum sonra kahvaltı 3 saat sonra da demir ilacı
Ben aç olanları hep bir arada içiyorum
Mesela sabahları yarım dideral mide korucu bazende demir ilacını ekliyorum bi kere de yutuyorum

Ayyy inşallah öyledir canım son haftalarımız huzurla geçer inşallah tamam uyacağım yazdıklarına nidicard ilk 3 ay kullanmıştım, endol da öyle… şimdi magnezyumu 2 ye çıkardı yat dedi ve akşamları progestan… nst ye girdim sancım çıkmadı çok şükür

Sıkma canını yatmadın mı dinlenmedin mi bu süre zarfında ayakta mı kaldın?
Aslında genel olarak yattım ama tabi çıkıp gezdim de arada bir, çok olmamak şartıyla… ben de anlamadim
Neden 10 günde bir anda kısalığını… idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı yine bugün ki test temiz çıktı Allah’a sukur ama enfeksiyonlada alakası yoktur dedi… bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…