2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de düşününce çok kötü oluyorum. Naparım diyorum ama canı sağ olsun bi şekilde dayanırım diyorum sonra da. Dua edelim birbirimize inşallah. Bana da doğum başlarsa yaparız dedi. Sabaha akşam da magnezyum

Senin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha git

Alttaki ilaç ağır kabızlık için haklı aslında sıvıya çeviriyor bak üstünde de yazıyor zaten
Mide yanmasından ölürken eczacıyı aradım gaviskonun üstünü verdi bana sonra doktorlar konuştum aynısını verdi bana
Bazen doktora sormakta gerek olmuyor yavrum al gitsin üsttekini hamilelikte zaten kullanılan ilaçlar kısıtlı

Kalkma canım benim. Tuvalete kalkınca evi bi dolan geri yat hemen. Geçecek inşallah dediğim gibi ayaklarının altına minder koy. Bana bunu başka bir doktor dedi. Faydasını göreceksin. Ben de idrar testi isticem. İdrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah zaman geçecek hayırlısıyla anı olarak kalacak bu günler. İnşallah

Haklısın aslında her şey sorulmuyor ama eşimi sana sadece bir örnek üzerinden Anlatacam kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyordu doktor enjeksiyona yolladı hemşireye ilacı benim yanımda enjektöre çeker misiniz dedi doğru iğne olduğunu göreyim dedi sonra hemşire çekti sonra kabini doktora götürdü bu iğneyi yapıyor doğru değil mi dedi sonra iğneyi yapabilirsiniz diye geldi

Park yatağım var odamda
Mobilyayı şimdi bebek doğmadan kayınpederi aldırma fırsatını kaçırmak istemiyorum
Doğunca bebekten hevesleri geçer verdiği sözü unutur mazallah

Canim adalat nidilat tansiyon ilaci dedigin gibi. Rahimi uzatmiyor ama rahim kasilmalarini,sancilari engelliyor. Benim sanci ciktigindan beri kullaniyorum adalat. Progestan da rahim agzinin kisalmasini engelliyor, onj da o yuzden kullaniyorum. 21. Haftada gelmeye niyetlenmisti bizimki de

Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Ben 1 saat ara ile içiyorum 1 saate kalmadan acıkıyorum

Sen daha iyi biliyormussun ben yanlış hatirlamisim uzatıyor diye çok şükür çözümsüz değil

Nidicardı ilk 3 ay neden verdı, ben serklaj da sordum bu haftalar da vermıyoruz demıstı, 20den sonra ihtiyac halınde demısti

Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı.@
Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı. O Oezzi29

Nasil ya ben yanlış mı anladım açıklık mı 13 cm di
Sciklik degil rahim agzi
Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Cnm sabah once tiroid ilacini iciosun yarim saat-45dk min bekliodmsun demiri iciosun yarim saat bekliosun.
Konudan bağımsız bir şey soracam sen tek çocuk musun
Fncjfjfjfjdjd neden sordugunu yaz ama
Evet tek cocugum. Hatta ailede tekim. Annemin kardesi yok halam ve amcamin cocugu yok

Bızım aldıgımız nıdıcard, adalat, nıdılat, bunlsr tansıyon ılacı ıste.. Ben en dusuk doz alıyorum 8 saatte bır 10mg ama o bıle rahatlatıyor..kasılmayı onluyor bu ılac

Hep hepimize ediyorum dua inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelecek bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…