- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.321
3 bin dedi ama yani 30bin isteyecekmiş gibi söyledi3 bin filan tutturmasin ondan öyle der ,
hadi hayırlısı insallahben 4ün üstüne çıkacağımı sanmıyorum yaa normal ideal kiloda doğururum gibi
Ben de düşününce çok kötü oluyorum. Naparım diyorum ama canı sağ olsun bi şekilde dayanırım diyorum sonra da. Dua edelim birbirimize inşallah. Bana da doğum başlarsa yaparız dedi. Sabaha akşam da magnezyumAhhh ahhhh 30-32 bile erken de işte… insallah 36 dan önce hiç birimiz doğurmayız, bebek için de en iyi zamanlar olur o zaman… Anne yüreği onu kuvezde görmek zor olur çünküciğer geliştirici demedi, ağrı baskı sancı olursa hemen gel dedi sadece… magnezyum 2 ye çıkardı yine.. bu kadar
Senin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha gitProgestan akşamları sadece ama
Ondan önce neredeyse 2 ay görmemişti beni çünkü arada perinatolog detaylı vardı ondan da 1 ay sonra gittiğim için… 3.2 için iyi demişti ve 2-3 aydır da progestan kullanıyordum…
biz de kuracagiz da bir daha kaldirmasam nasil olur dite dusundum
Alttaki ilaç ağır kabızlık için haklı aslında sıvıya çeviriyor bak üstünde de yazıyor zatenO alttaki damladan istedim ben deo ishale çevirebilir karın ağrısına sebebiyet verir durup dururken doğumu tetikler dedi normalde hayır demez yazar diye düşünmüştüm magnezyumu çatı ağrısı için vermişti 2 aya yakındir içiyorum olmadi senin ilacı da sorayım
Kalkma canım benim. Tuvalete kalkınca evi bi dolan geri yat hemen. Geçecek inşallah dediğim gibi ayaklarının altına minder koy. Bana bunu başka bir doktor dedi. Faydasını göreceksin. Ben de idrar testi isticem. İdrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah zaman geçecek hayırlısıyla anı olarak kalacak bu günler. İnşallahAslında genel olarak yattım ama tabi çıkıp gezdim de arada bir, çok olmamak şartıyla… ben de anlamadim
Neden 10 günde bir anda kısalığını… idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı yine bugün ki test temiz çıktı Allah’a sukur ama enfeksiyonlada alakası yoktur dedi… bilmiyorum gerçekten
Ben ilaç içmeyi unutuyorum normalde o sebepleTiroid ilacı ile alınmıyor normalde akşam da ben öyle yapıyorum
Bende grisini aldım tek kalmıs tıKızlar bimden buldum 1099tl bir tane vardı sadece
Haklısın aslında her şey sorulmuyorAlttaki ilaç ağır kabızlık için haklı aslında sıvıya çeviriyor bak üstünde de yazıyor zaten
Mide yanmasından ölürken eczacıyı aradım gaviskonun üstünü verdi bana sonra doktorlar konuştum aynısını verdi bana
Bazen doktora sormakta gerek olmuyor yavrum al gitsin üsttekini hamilelikte zaten kullanılan ilaçlar kısıtlı
Park yatağım var odamdaO zaman sana bir tavsiye hemen o yatakta yatamaz zaten bebek
Anne yanı küçük birşey al veya hamak portatif birşey olsun hayat kurtarıcı hamaklar ben oğlumda kullandım her yere de taşıdım mobilyayı sonra alırsın acele karar vermemişte olursun
Canim adalat nidilat tansiyon ilaci dedigin gibi. Rahimi uzatmiyor ama rahim kasilmalarini,sancilari engelliyor. Benim sanci ciktigindan beri kullaniyorum adalat. Progestan da rahim agzinin kisalmasini engelliyor, onj da o yuzden kullaniyorum. 21. Haftada gelmeye niyetlenmisti bizimki deSenin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha git
Normalde almaktan vaz geçmiştim o fiyata görünce aldım yine de, geriye sadece bir kaç şey kaldı çok şükürBende grisini aldım tek kalmıs tı
Ben 1 saat ara ile içiyorum 1 saate kalmadan acıkıyorumArkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Sen daha iyi biliyormussun ben yanlış hatirlamisim uzatıyor diye çok şükür çözümsüz değilCanim adalat nidilat tansiyon ilaci dedigin gibi. Rahimi uzatmiyor ama rahim kasilmalarini,sancilari engelliyor. Benim sanci ciktigindan beri kullaniyorum adalat. Progestan da rahim agzinin kisalmasini engelliyor, onj da o yuzden kullaniyorum. 21. Haftada gelmeye niyetlenmisti bizimki de
Nidicardı ilk 3 ay neden verdı, ben serklaj da sordum bu haftalar da vermıyoruz demıstı, 20den sonra ihtiyac halınde demıstiAyyy inşallah öyledir canımson haftalarımız huzurla geçer inşallah tamam uyacağım yazdıklarına nidicard ilk 3 ay kullanmıştım, endol da öyle… şimdi magnezyumu 2 ye çıkardı yat dedi ve akşamları progestan… nst ye girdim sancım çıkmadı çok şükür
Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı.@Senin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha git
Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı. O Oezzi29Senin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha git
Sciklik degil rahim agziNasil ya ben yanlış mı anladım açıklık mı 13 cm di
Cnm sabah once tiroid ilacini iciosun yarim saat-45dk min bekliodmsun demiri iciosun yarim saat bekliosun.Arkadaşlar merhaba tsh için sabahları aç karnına 25mg lık ilaç kullanıyorum demir ilacına da başlıyorum o da aç karnına icilecekmiş aynı zamanda içmek sıkıntı yaratır mı
Fncjfjfjfjdjd neden sordugunu yaz amaKonudan bağımsız bir şey soracamsen tek çocuk musun
Bende unutuyorum aklıma gelince içiyorumBen ilaç içmeyi unutuyorum normalde o sebeplebi unutmadığım dideral var oda titremem ve çarpıntı olduğu için unutmuyorum olmayınca onu bile unutuyorum
Bızım aldıgımız nıdıcard, adalat, nıdılat, bunlsr tansıyon ılacı ıste.. Ben en dusuk doz alıyorum 8 saatte bır 10mg ama o bıle rahatlatıyor..kasılmayı onluyor bu ılacSenin yerinde olsam kesinlikle 1 doktora daha giderdim resmen Allah'a emanetsin gibi bir şey olmuş. Arkadaşımin oğlu 4 5 aylıkken doğmaya çalıştı kızı da 34. Haftada falan doğmuştu erken doğum öyküsüde vardı özel hastaneye gittiler doktor yat kalkma uzan diyip yolladi bunlarda 2 hafta sonra ilçedeki kadın doğum doktoruna gittiler adam hastaneye yatırdı 3 4 gün tedavi etti bunları çıkardı sonra Samsun'a gittiler okul tatil olunca orada 4 5 doktora gidiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor uzan kalkma bilmem ne en son çok tecrübeli bir doktor buluyorlar doktor diyor ki o ilçedeki doktor olmasaydı sen çoktan bebeğini kaybedermissin bir tek o doğru uygulama yapmış oradaki doktor tansiyon hapı dedi galiba onunla tedaviye başlıyor tansiyon hapindaki bir madde rahmi uzatıyor ama bunu çoğu doktor bilmez demiş 27 yi göremez dedikleri bebek 35+5 te doğdu yine sen bilirsin ama bir doktora daha git
Hep hepimize ediyorum duaBen de düşününce çok kötü oluyorum. Naparım diyorum ama canı sağ olsun bi şekilde dayanırım diyorum sonra da. Dua edelim birbirimize inşallah. Bana da doğum başlarsa yaparız dedi. Sabaha akşam da magnezyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?