- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.341
Valla bebek odası yapacağız yani belli bir yaştan sonra orda yatacağı için şimdiden hazırlamaya başladık tam olarak hazır olmasa da jdjsksk öylece kurulu duruyor orda doğum olunca da eşim bizim yanımıza getirir bir daha kim uğraşacak kurmayabiz de kuracagiz da bir daha kaldirmasam nasil olur dite dusundum
Benim çok rahim kasılmam oluyordu günde 3 defa kullandım 12. Haftaya kadar… tüp bebekte belki kullandırtıyor doktorlar, bilemedim…Nidicardı ilk 3 ay neden verdı, ben serklaj da sordum bu haftalar da vermıyoruz demıstı, 20den sonra ihtiyac halınde demısti
Magnesıe calcıbe halk arasında bildigimiz mushıl ılacı deıl mı.. Bunu kabızlık ıcın verıyolaar hep..Üstteki magnezyum destekli alttaki de bebeklerin bile kullandığı bir ilaç ikiside etkili
Magnezyumu günde iki mi dedi bana iki günde bir iç demişti düzene girince bıraktım şimdi arada bir destek niyetine içiyorum aklıma gelince . Çok fena olacağımı anlayınca magnezyum destekli ilaçtan gece bir ölçek bir bardak suyla içiyorum ertesi Güne etkisini göstermiş oluyor
Haa o zaman bılmıyorum canım, benım de tup bebek, ama sen yıne sor kasılma ıcın nıdıcard daha etkılı..Benim çok rahim kasılmam oluyordu günde 3 defa kullandım 12. Haftaya kadar… tüp bebekte belki kullandırtıyor doktorlar, bilemedim…
Öyle yapıyorum artik, inşallah iyi olacak herşeyKalkma canım benim. Tuvalete kalkınca evi bi dolan geri yat hemen. Geçecek inşallah dediğim gibi ayaklarının altına minder koy. Bana bunu başka bir doktor dedi. Faydasını göreceksin. Ben de idrar testi isticem. İdrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah zaman geçecek hayırlısıyla anı olarak kalacak bu günler. İnşallah
Buarada sizi eglendiriym biraz. Simdi benim beyin devrelerimi yaktiniz ya yemek yaparken ayni anda camasir yikiyodum. Neyse makina bitti cikartmaya gittim naapmamisim tahmin edincamasirlari atmadan makinayi calistirmisim bi de bitmesini beklemisim djdjdncjfjdj panikletmeyin beni sbhsndxhdhd cocuk bakicam ben bi de
Şimdilik kasılmam yok canik çok şükürHaa o zaman bılmıyorum canım, benım de tup bebek, ama sen yıne sor kasılma ıcın nıdıcard daha etkılı..
Oluyor bana da böyle şeyler, önceden hiç olmazdı bu çocuklar aklımızı başımızdan aldı. Geçen tavaya diye çöpe yumurta kırdımBuarada sizi eglendiriym biraz. Simdi benim beyin devrelerimi yaktiniz ya yemek yaparken ayni anda camasir yikiyodum. Neyse makina bitti cikartmaya gittim naapmamisim tahmin edincamasirlari atmadan makinayi calistirmisim bi de bitmesini beklemisim djdjdncjfjdj panikletmeyin beni sbhsndxhdhd cocuk bakicam ben bi de
Hıssetmıyor olabılırsın ıste,o yuzden dedım, benım ıkızlerde 35ten 11mme dustu bır anda, rahım agzı yetmezliği tanısı konuyor o durumda, o yuzden bu gebelıkte serklaj atıldı.. Doktorun en dogrusunu bılır tabıki. Saglıcakla gelsın, sen dınlenmeye calıs..Şimdilik kasılmam yok canik çok şükürnidicarddan nefret etmiştim, ağlayarak içiyordum… ona başlamak hiç istemiyorum, magnezyum da aynı görevi görüyormuş demişti oerinatolog doktorum
Nst yaptı sancı çıkmadıHıssetmıyor olabılırsın ıste,o yuzden dedım, benım ıkızlerde 35ten 11mme dustu bır anda, rahım agzı yetmezliği tanısı konuyor o durumda, o yuzden bu gebelıkte serklaj atıldı.. Doktorun en dogrusunu bılır tabıki. Saglıcakla gelsın, sen dınlenmeye calıs..
Arkadaşımın eşine bunu doktor yazmamış bileBızım aldıgımız nıdıcard, adalat, nıdılat, bunlsr tansıyon ılacı ıste.. Ben en dusuk doz alıyorum 8 saatte bır 10mg ama o bıle rahatlatıyor..kasılmayı onluyor bu ılac
Sciklik degil rahim agzi
Cnm sabah once tiroid ilacini iciosun yarim saat-45dk min bekliodmsun demiri iciosun yarim saat bekliosun.
Fncjfjfjfjdjd neden sordugunu yaz ama
Evet tek cocugum. Hatta ailede tekim. Annemin kardesi yok halam ve amcamin cocugu yok
Amın canım, çok sukur haftalsrımız ılerledi, ınsallah saglıcakla kucagımıza alacağızNst yaptı sancı çıkmadıtabi hissetmiyor olabilirim, artık beklemekten ve dinlenmekten başka çarem yok… Senin de kaybın olduğunu biliyorum.. Allahım hiç birimize yaşatmasın
Bazen birinin gördüğünu biri görmüyor birinin tecrübesi daha çok oluyor böyle durumlarda 2 doktora görünmek bana daha sağlıkli geliyor benim ilk gebeliğimde bebeğinin bacakları ve ayakları yok ödem toplamış kalbi durmuş demişti gittiğim doçent hayatım durmuştu nasıl ayakları ve bacakları olmaz diye biz 2. Doktora da gittik bu 2. Gittiğim doktor şu an devam ettiğim doktor bana hayır bebeğin ayakları ve bacakları var bu bebekte şanssızlık olmuş genetik sorununuz yok demişti diğerine kalsa genetik testler bilmem ne çok Zorlu bir süreç vardı önümüzde. Böyle acı bir tecrübeden sonra kötü bir şeyde 2 3 doktora gidilmesi gerektiğini anlamışım.Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı.@
Ben de bir kaç doktora göründüm. İlki erken doğum görmüyorum dedi. Ama bu rahim uzayıp kısabilen bişey. Belki de o zaman uzundu gerçekten. Her kontrolde vajinal ölçüyor ve görüyorım ben de kasılmaları. İçinin rahat etmesi için git istersen ama çoğu doktor yanılmaz bu konuda. Ellerinde somut bilgiler oluyor çünkü. Bana da hiç progestan vermedi mesela bu gidişimde tekrar sorucam ama sana uygun değil demişti. Progestan bir hormon ve kasları yumuşatır zaten hunileşme var şeklinde bir açıklama yapmıştı. O Oezzi29
Yangın vaar diye bağırmadın mıHaklısın aslında her şey sorulmuyorama eşimi sana sadece bir örnek üzerinden Anlatacam kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyordu doktor enjeksiyona yolladı hemşireye ilacı benim yanımda enjektöre çeker misiniz dedi doğru iğne olduğunu göreyim dedi sonra hemşire çekti sonra kabini doktora götürdü bu iğneyi yapıyor doğru değil mi dedi sonra iğneyi yapabilirsiniz diye geldi
Aynen benimde niyetim ilk başta şifonyer dolapken koskoca odada 2-3 yıl boş alanım olacaktı bugün takım olarak ileriye yönelik yatağı alsam hem hesaplı olacaktı hemde parça parça daha sonra yatak arama derdim olmamış olur diye düşündümAynı benim gibi düşünmüssun yatak çıkınca 1 2 bin gibi bir şey eksiliyordu. Yavru yatak kısmına bezlerini ıslak mendilleri oyun minderini falan depoladım inanılmaz işime yaradı ben bu şekilde korkuluk değil de korkuluksuz aldım bir de civilden yatak bariyeri aldım yatağına geçince bariyerini de takarım büyüdüğünde de çıkarırım diye düşündümyanımdayken de zaten park yatağında uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?