2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Park yatağım var odamda
Mobilyayı şimdi bebek doğmadan kayınpederi aldırma fırsatını kaçırmak istemiyorum
Doğunca bebekten hevesleri geçer verdiği sözü unutur mazallah
E o zaman niye Endişelisin ne zaman gelirse gelsinler

Çok derli toplu guzel duruyor iyi yapmışsın ben içinin yatağını da aldım dedim hazır batmisken tam batalim çıkması fiyakalı olur

Benim annem kuralcı bir bayandır . Kız kardeşim benden 15 yaş küçüktü elimizde büyüdü . Annem bazı konularda net va tavizsiz davranıyordu ufacık yaşta kardeşim anneme diş geçiremeyeceğini biliyordu . Ne şımarıklık yapabildi , ne dışarı çıkınca gördüğü herşeye saldırabildi. Atak dönemlerinde bunu başarınca kalan çocukluğu daha sakin geçti . Şans mı annemin disiplini miydi göreceğiz

Simariksin diemedin di mi ayip olmasin die
Bosver esimde her kizdiginda simarik dio alisigim ben
Şımarıklik daha çok küçük çocuklarda oluyor şımarıklik değil de sürekli büyük insanlarla muhatap olmuş gibi geldi

Sen hep ol

Sciklik degil rahim agzi

Magnesıe calcıbe halk arasında bildigimiz mushıl ılacı deıl mı.. Bunu kabızlık ıcın verıyolaar hep..
Magnezyumu sıtrat formunda kullanın, Kasılmalar ıcın kullanıcaksanız..

Oluyor bana da böyle şeyler, önceden hiç olmazdı bu çocuklar aklımızı başımızdan aldı. Geçen tavaya diye çöpe yumurta kırdım
Sesli gülmek ne kelime ikinize de kahkaha attım baya baya
Benimki de ondan mı efendi oldu o zaman şimdi bir dediğimi iki etmiyor 4 yaşında eşimin oğlu da bizimle şimdi onu eğitiyorum baş başayken aşırı iyiyiz bir dediğimi iki etmez konuşuruz anlaşırız ama biri varken anlamadığı şey yok onun üzerinde çalışıyorum şimdi Gerçi dört yaş atağı başladı dil papuç gibi oldu şu altı ayı bi atlatsam rahatım
Simariksin diemedin di mi ayip olmasin die
Bosver esimde her kizdiginda simarik dio alisigim ben
Valla benimde aklıma geldi
Evet kuzum doğru oraya bakayım ben arada
Bekleriz

Şımarıklik daha çok küçük çocuklarda oluyor şımarıklik değil de sürekli büyük insanlarla muhatap olmuş gibi geldi
Ahhaha inan buyukde de kucukte de oluyo malesef buyuk insanlarla muhattap dersen o iş kismindan geliyorur ne dusundurdu bilmiorum ama 13sene durmadan calistim aralikta miyom ameliyati ile ara verdim sonra tup bebek fln suan oyuzden ise gitmiorum. İs zehirlenmesidir o

Arkadaşlar aramızda İK olarak çalışan var mı? Ya da bu iş göremezlik raporları hakkında bilgisi olan. Bir bilgi almam gerekiyor

Kızlar beni korkuttunuz ben multivitamin(regenesis max) demir hapı(sidefer kapsül) ve kan sulandırıcı (ecopirin) aynı anda şekermişçesine yutuyordum cahillik mi ettim naptımmmm? Ayırayım mı ben bu kardeşleri ne dersiniz bana yol gösterin bu saatten sonra doktora da sormaya yüzüm yok ahshasha

O değil demeye çalıştığım ama hangi kelimelerle anlatayım tam bilemedim

Benim gibi olmuş o kilolarda kabızlıkla çok ilgili vücut atamadığı için tekrar emmeye başlıyor
İşte bende napim bugün baya yürüdüm artık hiç sevimli gelmiyo şuan yürüyüş yapmak neyse yaa veririz inşallah öyle umut ediyorum
anaaaa Karadenizli olduğum için aklıma tek gelen şey bütün miras sana kalacak

İK ne kız ama sen sorunu sor shdhdh
İnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdım
Şimdi şöyle 25.haftadan beri 5 günlük rapor veriyor drum riskimden dolayı. 5 günlük raporların 3 gününe sadece sgk ödeme yapar. Kalan 2 gününü şirket öder. Ama şirketim çalışmadığın için ödeme yapmıcaz minvalinde şeyler söyledi. Eğer yasal olarak ödeme yapmak zorundalarsa elbette hakkımı aramak istiyorum. Bilenler varsa yazın arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…