- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.361
E o zaman niye Endişelisin ne zaman gelirse gelsinlerPark yatağım var odamda
Mobilyayı şimdi bebek doğmadan kayınpederi aldırma fırsatını kaçırmak istemiyorum
Doğunca bebekten hevesleri geçer verdiği sözü unutur mazallah
O kadar alıştım ki bu duruma doktir da alıştıYangın vaar diye bağırmadın mı
Sordum de sende kocişine
Çok derli toplu guzel duruyor iyi yapmışsınAynen benimde niyetim ilk başta şifonyer dolapken koskoca odada 2-3 yıl boş alanım olacaktı bugün takım olarak ileriye yönelik yatağı alsam hem hesaplı olacaktı hemde parça parça daha sonra yatak arama derdim olmamış olur diye düşündüm
İlk gün yatak odasına sığıyor mu bakmak için kurduk sonra hemen kaldırdık kutusuna geri yerleştirdikKizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
Benim annem kuralcı bir bayandır . Kız kardeşim benden 15 yaş küçüktü elimizde büyüdü . Annem bazı konularda net va tavizsiz davranıyordu ufacık yaşta kardeşim anneme diş geçiremeyeceğini biliyordu . Ne şımarıklık yapabildi , ne dışarı çıkınca gördüğü herşeye saldırabildi. Atak dönemlerinde bunu başarınca kalan çocukluğu daha sakin geçti . Şans mı annemin disiplini miydi göreceğizAmiiiin
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim için
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda yıpranıyor sonra amaaan diyorsun
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım
Bayıldım
P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayımbende şaşkınım skora
Simariksin diemedin di mi ayip olmasin dieAhahah öyle geldi ama neden öyle geldi ben de bilmiyorum
Şımarıklik daha çok küçük çocuklarda oluyorSimariksin diemedin di mi ayip olmasin die
Bosver esimde her kizdiginda simarik dio alisigim ben
Sen hep olAmiiiin
Devlet almıyor maalesef Zeynep Kamil de doğum istiyorum bende ssvd yüzünden ama korkuyorum tek gireceğim için
Şey korkutmak gibi olmasın ama bende despot bi anneyim aslında kurallar vs amaa malesef belli bı yere kadar işliyor , çünkü insan düzen takintisinda yıpranıyor sonra amaaan diyorsun
Yalnız degilsin canım 12 kilo aldım
Bayıldım
P Psikolog2426 caniiiiiim ben burdayımbende şaşkınım skora
Ay valla kadın şokKız etiketi yanlış atmışsın kadın diyecek beni niye çağırdı
Yine 6 sayfa birikmiş okuyamam kesin✌
Sende dene ama ıkınma sakın serkaj falan varsa da yapma nolur nolmazBende de var. Düşündüm en son ne zaman gittim diye hatırlayamadım
sonucu merakla bekliyorumBir de onu deneyeyim
Sciklik degil rahim agzi
Magnesıe calcıbe halk arasında bildigimiz mushıl ılacı deıl mı.. Bunu kabızlık ıcın verıyolaar hep..
Magnezyumu sıtrat formunda kullanın, Kasılmalar ıcın kullanıcaksanız..
Buarada sizi eglendiriym biraz. Simdi benim beyin devrelerimi yaktiniz ya yemek yaparken ayni anda camasir yikiyodum. Neyse makina bitti cikartmaya gittim naapmamisim tahmin edincamasirlari atmadan makinayi calistirmisim bi de bitmesini beklemisim djdjdncjfjdj panikletmeyin beni sbhsndxhdhd cocuk bakicam ben bi de
Sesli gülmek ne kelime ikinize de kahkaha attım baya bayaOluyor bana da böyle şeyler, önceden hiç olmazdı bu çocuklar aklımızı başımızdan aldı. Geçen tavaya diye çöpe yumurta kırdım
Benimki de ondan mı efendi oldu o zaman şimdi bir dediğimi iki etmiyor 4 yaşında eşimin oğlu da bizimle şimdi onu eğitiyorum baş başayken aşırı iyiyiz bir dediğimi iki etmez konuşuruz anlaşırız ama biri varken anlamadığı şey yok onun üzerinde çalışıyorum şimdiBenim annem kuralcı bir bayandır . Kız kardeşim benden 15 yaş küçüktü elimizde büyüdü . Annem bazı konularda net va tavizsiz davranıyordu ufacık yaşta kardeşim anneme diş geçiremeyeceğini biliyordu . Ne şımarıklık yapabildi , ne dışarı çıkınca gördüğü herşeye saldırabildi. Atak dönemlerinde bunu başarınca kalan çocukluğu daha sakin geçti . Şans mı annemin disiplini miydi göreceğiz
Valla benimde aklıma geldiSimariksin diemedin di mi ayip olmasin die
Bosver esimde her kizdiginda simarik dio alisigim ben
BeklerizEvet kuzum doğru oraya bakayım ben arada
Ahhaha inan buyukde de kucukte de oluyo malesefŞımarıklik daha çok küçük çocuklarda oluyorşımarıklik değil de sürekli büyük insanlarla muhatap olmuş gibi geldi
Kurdum denedim öyle kaldı salonda kaldırmam muhtemelen öyle dururKizlar park besik icin soruyorum sizler besigi kurup deneyip ksldirdiniz mi yoksa kurulu duruyor mu
İK ne kız ama sen sorunu sor shdhdhArkadaşlar aramızda İK olarak çalışan var mı? Ya da bu iş göremezlik raporları hakkında bilgisi olan. Bir bilgi almam gerekiyor
O değil demeye çalıştığımAhhaha inan buyukde de kucukte de oluyo malesefbuyuk insanlarla muhattap dersen o iş kismindan geliyorur ne dusundurdu bilmiorum ama 13sene durmadan calistim aralikta miyom ameliyati ile ara verdim sonra tup bebek fln suan oyuzden ise gitmiorum. İs zehirlenmesidir o
İşte bende napim bugün baya yürüdüm artıkBenim gibi olmuş o kilolarda kabızlıkla çok ilgili vücut atamadığı için tekrar emmeye başlıyor
anaaaa Karadenizli olduğum için aklıma tek gelen şey bütün miras sana kalacakSciklik degil rahim agzi
Cnm sabah once tiroid ilacini iciosun yarim saat-45dk min bekliodmsun demiri iciosun yarim saat bekliosun.
Fncjfjfjfjdjd neden sordugunu yaz ama
Evet tek cocugum. Hatta ailede tekim. Annemin kardesi yok halam ve amcamin cocugu yok
İnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdımİK ne kız ama sen sorunu sor shdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?