2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Verilir ne olacak veremezske de bahane belli ben çocuk doğurdum

Senin Karadenizli olduğunu hiç düşünmemiştim

Kan sulandırıcıyı ayırmakta fayda var ama öyle yan etkisi olmaz

Benim de makineye atıp çalıştırmamışlığım var

Ee yazdım hani bilen yok mu arkadaşlar?

Zorunda değiller, mesela bizim 2 senedir ödüyorlardı o 2 günü geçen zamlarda zorunlu olmadıkları için kaldırdılar zaten vermek zorunda değildik şirketin inisiyatifi idi diye

Anlamadım etki mi etmez kan sulandırıcı yoksa yan etkisi mi olmaz?
Ya doktor bana ecoprini ayrı zamanda iç demişti ama hepsini bir içsende pek farketmez. Daha iyi verim alman için ayrı iç demek istedim

Son düzenleme:
Zorunda değiller, mesela bizim 2 senedir ödüyorlardı o 2 günü geçen zamlarda zorunlu olmadıkları için kaldırdılar zaten vermek zorunda değildik şirketin inisiyatifi idi diye
Bu kötü oldu. Sgk çok komik bir rakam yatırmış. Öyleyse yapacak bişey yok.

Ü
Üç gün üstünü tamamen sgk vermiyor mu ya? Ben öyle biliyorum.
Şirket değil sgk karşılar. Benim bilgim bu.

Bu kötü oldu. Sgk çok komik bir rakam yatırmış. Öyleyse yapacak bişey yok.
Aynen öyle önceden 2 gün aldım mı param ödeniyordu artık rapor isteyecek olursam doktora açık açık söylüyorum 3 gün verir misiniz diye kesintiye uğramamak için

Ü

Üç gün üstünü tamamen sgk vermiyor mu ya? Ben öyle biliyorum.
Şirket değil sgk karşılar. Benim bilgim bu.
2 gün üstünde ki raporların kalan kısmını ödüyor Sgk. Ve kesintili ödüyor. Teyit ettim arayarak zaten yatan ücret de doğruluyor bunu. Keşke tamamını ödese ama malaesef

Onun belli de Karadenizli olduğu seni böyle iç Anadolu gibi düşünmüştüm
Ay memleketimi severim ama işte yine de yani Karadenizliyim kavgasız gürültüsüz bi günümüz yok çok şükür sürekli gündemde bir miras davamız var falan öyle yani

Normalde ödemek zorunda değil diye biliyorum canım ben. 2 günün üstünü sgk ödüyor o iki gün içerdesin. kardeşimin çalıştığı yer de aynı şekilde . Ben çok şaşırmıştım . Bizim ise kaç gün olursa olsun maaştan hiç kesmiyor sgk yatırınca parayı şirket hesabına gönderiyoruz

2 gün üstünde ki raporların kalan kısmını ödüyor Sgk. Ve kesintili ödüyor. Teyit ettim arayarak zaten yatan ücret de doğruluyor bunu. Keşke tamamını ödese ama malaesef
Canım zaten sgk üç gün ve üstünü ödüyor.
İlk iki günü ödemez.
Beş günlük raporun üç gününü öder.
Oda zaten belli bir miktarını ödüyor.
Şirketin vermek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…