- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.381
Verilir ne olacakİşte bende napim bugün baya yürüdüm artıkhiç sevimli gelmiyo şuan yürüyüş yapmak neyse yaa veririz inşallah öyle umut ediyorum
anaaaa Karadenizli olduğum için aklıma tek gelen şey bütün miras sana kalacak
22 Kasım da akrep oluyor ama:)Ay çantam falan hazır değilkasım sonunda doğsun şu akrep burcunu atlatsın 22 kasımda doğabilir 36yı da geçmiş oluyorum o zaman
Senin Karadenizli olduğunu hiç düşünmemiştimİşte bende napim bugün baya yürüdüm artıkhiç sevimli gelmiyo şuan yürüyüş yapmak neyse yaa veririz inşallah öyle umut ediyorum
anaaaa Karadenizli olduğum için aklıma tek gelen şey bütün miras sana kalacak
Kan sulandırıcıyı ayırmakta fayda var ama öyle yan etkisi olmazKızlar beni korkuttunuzben multivitamin(regenesis max) demir hapı(sidefer kapsül) ve kan sulandırıcı (ecopirin) aynı anda şekermişçesine yutuyordum cahillik mi ettim naptımmmm? Ayırayım mı ben bu kardeşleri ne dersiniz bana yol gösterin bu saatten sonra doktora da sormaya yüzüm yok ahshasha
Kız nasıl düşünmedin burda konuştuk O ofsistimcidden le kaç kereSenin Karadenizli olduğunu hiç düşünmemiştim
Benim de makineye atıp çalıştırmamışlığım varBuarada sizi eglendiriym biraz. Simdi benim beyin devrelerimi yaktiniz ya yemek yaparken ayni anda camasir yikiyodum. Neyse makina bitti cikartmaya gittim naapmamisim tahmin edincamasirlari atmadan makinayi calistirmisim bi de bitmesini beklemisim djdjdncjfjdj panikletmeyin beni sbhsndxhdhd cocuk bakicam ben bi de
Ee yazdım hani bilen yok mu arkadaşlar?İnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdım
Şimdi şöyle 25.haftadan beri 5 günlük rapor veriyor drum riskimden dolayı. 5 günlük raporların 3 gününe sadece sgk ödeme yapar. Kalan 2 gününü şirket öder. Ama şirketim çalışmadığın için ödeme yapmıcaz minvalinde şeyler söyledi. Eğer yasal olarak ödeme yapmak zorundalarsa elbette hakkımı aramak istiyorum. Bilenler varsa yazın arkadaşlarım.
23ü yaymış22 Kasım da akrep oluyor ama:)
Kan sulandırıcıyı ayırmakta fayda var ama öyle yan etkisi olmaz
Zorunda değiller, mesela bizim 2 senedir ödüyorlardı o 2 günü geçen zamlarda zorunlu olmadıkları için kaldırdılar zaten vermek zorunda değildik şirketin inisiyatifi idi diyeİnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdım
Şimdi şöyle 25.haftadan beri 5 günlük rapor veriyor drum riskimden dolayı. 5 günlük raporların 3 gününe sadece sgk ödeme yapar. Kalan 2 gününü şirket öder. Ama şirketim çalışmadığın için ödeme yapmıcaz minvalinde şeyler söyledi. Eğer yasal olarak ödeme yapmak zorundalarsa elbette hakkımı aramak istiyorum. Bilenler varsa yazın arkadaşlarım.
Ya doktor bana ecoprini ayrı zamanda iç demişti ama hepsini bir içsende pek farketmez. Daha iyi verim alman için ayrı iç demek istedimAnlamadım etki mi etmez kan sulandırıcı yoksa yan etkisi mi olmaz?
Bu kötü oldu. Sgk çok komik bir rakam yatırmış. Öyleyse yapacak bişey yok.Zorunda değiller, mesela bizim 2 senedir ödüyorlardı o 2 günü geçen zamlarda zorunlu olmadıkları için kaldırdılar zaten vermek zorunda değildik şirketin inisiyatifi idi diye
Üç gün üstünü tamamen sgk vermiyor mu ya? Ben öyle biliyorum.İnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdım
Onun belli de Karadenizli olduğu seni böyle iç Anadolu gibi düşünmüştüm
Hıçkırık o hıçkırık :) benim de son bi kaçgündür arttı1 saniye de bir defa atıyor on dk dır
Hıçkırıyor sanırım içerde bu
Eşim inanmıyor kalbini dayadı bize diyor
Aynen öyle önceden 2 gün aldım mı param ödeniyordu artık rapor isteyecek olursam doktora açık açık söylüyorum 3 gün verir misiniz diye kesintiye uğramamak içinBu kötü oldu. Sgk çok komik bir rakam yatırmış. Öyleyse yapacak bişey yok.
2 gün üstünde ki raporların kalan kısmını ödüyor Sgk. Ve kesintili ödüyor. Teyit ettim arayarak zaten yatan ücret de doğruluyor bunu. Keşke tamamını ödese ama malaesefÜ
Üç gün üstünü tamamen sgk vermiyor mu ya? Ben öyle biliyorum.
Şirket değil sgk karşılar. Benim bilgim bu.
Ay memleketimi severim ama işte yine de yani Karadenizliyim kavgasız gürültüsüz bi günümüz yok çok şükürOnun belli de Karadenizli olduğu seni böyle iç Anadolu gibi düşünmüştüm
Normalde ödemek zorunda değil diye biliyorum canım ben. 2 günün üstünü sgk ödüyor o iki gün içerdesin. kardeşimin çalıştığı yer de aynı şekilde . Ben çok şaşırmıştım . Bizim ise kaç gün olursa olsun maaştan hiç kesmiyor sgk yatırınca parayı şirket hesabına gönderiyoruzİnsan kaynakları. Pardon ya. Kısaltmasını yazdım
Canım zaten sgk üç gün ve üstünü ödüyor.2 gün üstünde ki raporların kalan kısmını ödüyor Sgk. Ve kesintili ödüyor. Teyit ettim arayarak zaten yatan ücret de doğruluyor bunu. Keşke tamamını ödese ama malaesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?