- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.401
Sgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller yaNormalde ödemek zorunda değil diye biliyorum canım ben. 2 günün üstünü sgk ödüyor o iki gün içerdesin. kardeşimin çalıştığı yer de aynı şekilde . Ben çok şaşırmıştım . Bizim ise kaç gün olursa olsun maaştan hiç kesmiyor sgk yatırınca parayı şirket hesabına gönderiyoruz
Eşime izlettim şimdi kaynanaya bak diye. Ne yaptı sanki bebeği mi çaldı diyo. Bu adamı da yolcam en sonunda
Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Aynı şeyden bahsediyoruz :) şirketin kalan 2 gününü ödemek zorunda mı diye sormuştum tamam demek ki değiller.Canım zaten sgk üç gün ve üstünü ödüyor.
İlk iki günü ödemez.
Beş günlük raporun üç gününü öder.
Oda zaten belli bir miktarını ödüyor.
Şirketin vermek zorunda değil.
Ama şirket direk kesintisiz veriyor zaten parasını. İş göremezlik parası yatınca da onlar şirkete geri yolluyor. Yani çalışan daha avantajlıSgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller ya
Şirket maaşı kesintisiz ödüyor. Sgk bize para yatırınca yatan parayı göndermemizi istiyor. Yoksa çift maaş almış gibi oluruzSgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller ya
Daha neler bunları duysam krize girerim ya kimse öpmesin benim bebeğimiEşime izlettim şimdi kaynanaya bak diye. Ne yaptı sanki bebeği mi çaldı diyo. Bu adamı da yolcam en sonundabu sefer geriden geliyorum tam okuyamadım. Ama eşimin arkadaşları da bebeği öperiz bak ona göre falan diyorlarmış şimdiden hangi birini yolcam bilmiyorum. Benimde hamileyken kaynanaya demem lazım enfeksiyon oluyor kimse öpmeyecek virüs var zaten kimse gelmesin falan diye
Ben de hiç fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşılsın istemiyorum ya da birine atılmasını. Ama cadı kaynanamın kem gözleri yeter zaten nazar için. Kadının öyle bir nazarı değiyor ki dağlara taşlaraEşime kalsa annesi kaynım görümcem teyzesi teyzesinin eşi kızları gelecekler hiç dedim başıma iş çıkarma hastaneye gideriz hastaneden sonra eve gelince gelip görüp giderler kalmasınlar dedim hastalık yayılıyorsu öpme ve fotoğraf çekme konusuna da bir şey uydursam ,
Sanki verseler ne olur demiAynı şeyden bahsediyoruz :) şirketin kalan 2 gününü ödemek zorunda mı diye sormuştum tamam demek ki değiller.
Ay sorma gerim gerim geriliyorum ben de. Ama en gerildiğim ve kin nefret dolduğum kv ve kp. Ve altın takmazlarsa eltim ve kaynımDaha neler bunları duysam krize girerim ya kimse öpmesin benim bebeğimi
Valla başla tatlım sen şimdiden hatta misafir yasağı getir gerekirse.Eşime izlettim şimdi kaynanaya bak diye. Ne yaptı sanki bebeği mi çaldı diyo. Bu adamı da yolcam en sonundabu sefer geriden geliyorum tam okuyamadım. Ama eşimin arkadaşları da bebeği öperiz bak ona göre falan diyorlarmış şimdiden hangi birini yolcam bilmiyorum. Benimde hamileyken kaynanaya demem lazım enfeksiyon oluyor kimse öpmeyecek virüs var zaten kimse gelmesin falan diye
Ya doktor bana ecoprini ayrı zamanda iç demişti ama hepsini bir içsende pek farketmez. Daha iyi verim alman için ayrı iç demek istedim
Aralık grubunda kavga ettiğinizi biliyordum da neden olduğunu bilmiyordum geç okuyunca da sohbet kapanmıştır diye sormadım . Yok artık gerçekten buna mı takılmışlar. İsteyen istediği yazar. Bu Ocak grubu baya şahsına münhasır kişilerle dolu herhaldecanım normalde ben sohrab ve sheilata oradaydık. Sonra çok saçma bir gerginlik oldu üçümüz bu grupta takılmaya başladık. Ama o grubun ilk sayfasında da adımız yazıyordu. Listede yani. Benim yazıyordu yani. Sonra üyelerden biri grup yöneticisine mesaj atmış, eğer aralık annelerine yazacaksa bu listeden adı silinsin demiş. Yönetici bana söyledi ben de istediğim yere yazarım silemezsiniz adımı dedim. Sonrada gruba yazdım beni her kim şikayet ettiyse kime ne nerde yazdığım diye. Sonra şikayet eden arkadaş kendince açıklamasını yaptı sonra yönetici ile o şikayet eden gerildi falan derken baya olay oldu sağ olsun bu grupta bizi sahiplendi sokakta bırakmadı fkdksksksk ama ben o grubu da okuyorum hala . Bunu da sorulduğu için anlatıyorum sonra orda buranın dedikodusu yapılıyor diye muhabbet dönmesin bide sohrab cım pro olduğu için görüyor. Bizi aralıkta takılıyor diye şikayet edenler de bu grubu takip ediyor
Kv kp altın takacak mı bariAy sorma gerim gerim geriliyorum ben de. Ama en gerildiğim ve kin nefret dolduğum kv ve kp. Ve altın takmazlarsa eltim ve kaynım
Nebliyim şimdiye kadar ben kimsenin çocuğunun kendi öz yeğenimin bile fotoğrafını çekmedim kendi ailesinin izni olmadıkça ama şimdiki insanlar duyarsızBen de hiç fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşılsın istemiyorum ya da birine atılmasını. Ama cadı kaynanamın kem gözleri yeter zaten nazar için. Kadının öyle bir nazarı değiyor ki dağlara taşlara
Anladım her şirketin işleyişi farklı demek.Ama şirket direk kesintisiz veriyor zaten parasını. İş göremezlik parası yatınca da onlar şirkete geri yolluyor. Yani çalışan daha avantajlı
Örnek 1 benim kiKv kp altın takacak mı baribazıları onu da yapmıyor
Aralık grubunda kavga ettiğinizi biliyordum da neden olduğunu bilmiyordum geç okuyunca da sohbet kapanmıştır diye sormadım . Yok artık gerçekten buna mı takılmışlar. İsteyen istediği yazar. Bu Ocak grubu baya şahsına münhasır kişilerle dolu herhaldebunu yazıyorum diye nem de şikayet yermişim
Bazıları ben dhdhdhdhKv kp altın takacak mı baribazıları onu da yapmıyor
Aboww sevdirme kızÖrnek 1 benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?