2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller ya

Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Eşime izlettim şimdi kaynanaya bak diye. Ne yaptı sanki bebeği mi çaldı diyo. Bu adamı da yolcam en sonunda bu sefer geriden geliyorum tam okuyamadım. Ama eşimin arkadaşları da bebeği öperiz bak ona göre falan diyorlarmış şimdiden hangi birini yolcam bilmiyorum. Benimde hamileyken kaynanaya demem lazım enfeksiyon oluyor kimse öpmeyecek virüs var zaten kimse gelmesin falan diye

Canım zaten sgk üç gün ve üstünü ödüyor.
İlk iki günü ödemez.
Beş günlük raporun üç gününü öder.
Oda zaten belli bir miktarını ödüyor.
Şirketin vermek zorunda değil.
Aynı şeyden bahsediyoruz :) şirketin kalan 2 gününü ödemek zorunda mı diye sormuştum tamam demek ki değiller.

Sgk nın ödemesini neden onlara geri yatıyorsunuz anlamadım. Galiba zorunda değiller ya
Ama şirket direk kesintisiz veriyor zaten parasını. İş göremezlik parası yatınca da onlar şirkete geri yolluyor. Yani çalışan daha avantajlı

Daha neler bunları duysam krize girerim ya kimse öpmesin benim bebeğimi

Ben de hiç fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşılsın istemiyorum ya da birine atılmasını. Ama cadı kaynanamın kem gözleri yeter zaten nazar için. Kadının öyle bir nazarı değiyor ki dağlara taşlara

Valla başla tatlım sen şimdiden hatta misafir yasağı getir gerekirse.
Sadece birinci dereceden kişiler gelsin.
Ne öpme merakı arkadaş zhshshs

Ya doktor bana ecoprini ayrı zamanda iç demişti ama hepsini bir içsende pek farketmez. Daha iyi verim alman için ayrı iç demek istedim

Ay tamam anladım canım sağol ayırayım ben de o zaman ecopirini Sen ne zaman yutuyorsun sabah akşam?

Aralık grubunda kavga ettiğinizi biliyordum da neden olduğunu bilmiyordum geç okuyunca da sohbet kapanmıştır diye sormadım . Yok artık gerçekten buna mı takılmışlar. İsteyen istediği yazar. Bu Ocak grubu baya şahsına münhasır kişilerle dolu herhalde bunu yazıyorum diye nem de şikayet yermişim

Nebliyim şimdiye kadar ben kimsenin çocuğunun kendi öz yeğenimin bile fotoğrafını çekmedim kendi ailesinin izni olmadıkça ama şimdiki insanlar duyarsız

Ay ne yaptın sen hazırlayın savaş balatalarını world1 savaş borularını çaldı shshs

Kızlar eşinizle aynı yerden değilseniz size bir şey diyeyim bebek doğunca es ya da kp buna siz karar verin 50 gramlık bilezik takılıyor diyin deneyin bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…