2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağol canım çok tesekur ederim bakarım
Benim ilk gebeligmde öyleydi canım sorun olmaz Allah'ın ziniyle

Bugun kan sonucum 1074 cikti.. kendi doktorum ayin 4 ünde çağırdı ama ben o kadar bekleyemem cumartesi sabah farkli bir yere gidip keseyi görmek istiyordum bakalim

Adete 4 gün kala beta 15le öğrendim 50,85,250,1112,2000 diye gitti beta 2000ken kese 6 mmdi sadece kese göründü başka hiç bi şey görünmedi. Tam bir hafta sonra kese 15 mmdi yolk kese göründü bebek çok minik göründü. Yarın tekrar kontrolüm var. Yani adetten bir gün sonra 85 üç gün sonra 250ydi normal şu an senin de iki günde bir iki katı artması önemli şu süreçte. Bat’ın 6. Günü kesem 6 mmdi

Doktora gittin mi peki doktor ne dedi?
Kese etrafında ve rahimde kanama alanı yok bazen böyle kese ve rahim büyüdükçe mikro kanamalar olabiliyormuş oğlumda da 13. Haftaya kadar sürmüştü. Artmadıkça kırmızıya dönmedikçe ve çok ağrılı olmadıkça endişelenmene gerek yok dedi

Anladım canım benim de bat a 2 gün kala 280 çıktı . Ama benim regl döngü uzunluğum hep sabit değil o yüzden yumurtlamamı hesaplayamıyorum . Beni şaşırtan yumurtlama pozitif gördükten hemen sonra gebeliği de pozitif görmekti bakalım o zaman çarşamba benim de muhtemelen bebek görünür diye düşünüyorum ortalama her gün 1-2 mm büyüyormuş kese .

O zamanlara ışınlansak hayırlısıyla haftaya cuma kendi doktoruma gidecem şimdiden heyecan basıyo zaman geçsede görsem bebeğim iyi mi nasıl. Yarında yolculuk var İstanbul’a döncem. Allah yardımcımız olsun. Sürekli onunla konuşuyorum bi yerde kalpten sonra kulakları oluşuyo duyuyo falan yazıyordu. Onla konuşuyorum güya iyi şeyler diyorum beni duyuyordur umuduyla. Duysa da anlamazda işte yine de kendimce iyi bişi

Bugun kan sonucum 1074 cikti.. kendi doktorum ayin 4 ünde çağırdı ama ben o kadar bekleyemem cumartesi sabah farkli bir yere gidip keseyi görmek istiyordum bakalim
Bebeğim yarın da muhtemelen görürsün kese ama cumartesi doktora gitsen daha iyi görürsün. Önce sadece kese görürsün muhtemelen bebeği görmezsin bu normal hepimizde yaklaşık böyle oldu. İki hafta sonra hem bebeği hem kalp atışını görebilirsin inşallah

Lansinoh’un çift pompalısını almıştım. Sık sık mastit oluyordum ve 2 bebek toplam 4 yıl emzirme sürecimde hep elimin altındaydı.

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar? midem bulanıyor ağzımda leş bir tat var hiçbir şeye halim yok. bütün elemi kederi biz kadınlar çekiyoruz bu erkekler beleşten ebeveyn oluyor
Normalde tansiyonum düşük şimdi daha da düştüğünü hissediyorum baş dönmesi, hafif mide bulantısı halsizlik var. Tuzlu ayran içiyorum biraz iyi geliyor

bugün kan verdim 800 lerde çıktı sizce kaç haftaya tekabül ediyor çünkü yumurtlama tarihim belli değil

Normalde tansiyonum düşük şimdi daha da düştüğünü hissediyorum baş dönmesi, hafif mide bulantısı halsizlik var. Tuzlu ayran içiyorum biraz iyi geliyor
Ay benim de aynı canım din akşam salonda otururmen gözlerim kapanıyor alla alla dedim bu saatte nasıl bu kadar uykum geldi. Ama gözlerim kapalı oturuyorum eşim dedi tansiyonun düşmüş olabilir mi diye bi ölçtük 8-4. Bugün de gün içinde halsiz ve yorgun hissettim hep ve 9-5 idi. 9-5i tolere edebiliyorum yine de ama 8-4 baya gözlerim kapalı baygın hale getiriyor

bende haftaya cuma doktora gitmeyi düşünüyorum sizin dış gebelik olmamasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Malesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Ne ilacını keseceksiniz?
Kızlar migrenim tuttu, ilaç kullanmadan migren geçirme yönteminiz var mı? Migren olunca midem bulanıyor zaten bulanıyordu çok kötü oldu uyuyamıyorum bile
Taze demlenmiş biberiye çayı düzenli kullanımda iyi geliyor diye duydum fakat hamileler için bitki çayı tehlikeli olur mu orasını bilemem.

Doktorunuza sorup, araştırın.

Ben heyecandan tam açıklayamadım galiba. 25 Nisan Salı öğlen 14.40 bugün (27 Nisan) sabah 8.40. Yani 42 saat arayla test yapılmış oldu. Neden 6.5 saatliğe 48 saat daha eklemem gerekiyor anlayamadım
Tatlım senin olayında şöyle bir kargaşa oldu uzmanlar iki güne bir aynı saatte kan verilmesini destekliyor sen 48 saatten 6.5 saat daha erken vermiş oldum kanı demek istemişsin orada işler karışmış.
Yani senin iki kan arasında geçen süre 48 saat değilde 42 saat.
Eğer lab. Sorunu yoksa yani kan ölçümü doğru yapıldı ise malesef istenilen yükselişten çok düşük bir yükseliş olmuş.
Buda kimyasal gebelik veya sağlıksız gebelik anlamına geliyor.
Umarım yanlış ölçümdür ve bebeğin seninledir. Ama hazırlıklı ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…