2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla başla tatlım sen şimdiden hatta misafir yasağı getir gerekirse.
Sadece birinci dereceden kişiler gelsin.
Ne öpme merakı arkadaş zhshshs
Yani ben direkt onların gelmesini istemiyorum zaten. Benim kuzenlerim kardeşlerim falan gelir ama onlardan rahatsız olmam ben kaynanaya gıcığım

Yani ben direkt onların gelmesini istemiyorum zaten. Benim kuzenlerim kardeşlerim falan gelir ama onlardan rahatsız olmam ben kaynanaya gıcığım
Kızzz o kadar kayınvalide muhabbeti dönüyor döndü ama neden gıcık olduğunu hatırlayamadım şimdi

Şikayet değil de hala o grupta dedikodumuzu yapıyor derler

Kv kp altın takacak mı bari bazıları onu da yapmıyor
Valla daha çöp almadılar ya. Dün anneme dedim çeyrek falan takmazlar inşallah diye annem yok daha büyük bir şey takarlar mutlaka dedi ama altını zaten takmaları lazım ben bide eşya bekliyordum bebek arabası oto koltuk falan . Durumları iyi gayet

Ay tamam anladım canım sağol ayırayım ben de o zaman ecopirini Sen ne zaman yutuyorsun sabah akşam?
Ben bıraktım 10.haftada şuan sadece oksapar kullanıyorum onu da ayrı kullanıyorum vitaminlerden. İki tane diye teke indirdi kanama olduğu zaman

Nebliyim şimdiye kadar ben kimsenin çocuğunun kendi öz yeğenimin bile fotoğrafını çekmedim kendi ailesinin izni olmadıkça ama şimdiki insanlar duyarsız
Ben de ablamın bebeğini çok çekmiştim ama asla paylaşmadım yani. Aile grubumuz vardı oraya bile ablam kendi atmıştı biraz toparlayınca. Şimdi benim bebe nerlerde gezer kim bilir bide benim günü belli olacağı için okuldan hocalarında hastaneye gelme ihtimali çok yüksek o da çok kötü

Çok beklemişsin bacım durumları iyi olanlar niyeyse parasının hesabını daha çok yapıyor

Ben nasıl olurum bilmiyorum ama sinirlenince gözüm babamı bile görmez

Kızlar bide ben evlenirken kayınpa anneme de bir bilezik takmıştı. Onların adeti varmış öyle annelik hakkı diye. Bizimkiler hiç istemedi ama zorla taktılar. Annem şimdi sen doğum yapınca o bileziği geri vercem sana diyo.
Kayınpa nın bana da bilezik takması lazım değil mi bu da analık hakkı sonuçta direkt ben doğurcam bu sefer acaba onlar bakımı mı kast ediyor

Takılma yaa akışta kaaaall hiç bişi olmaz birde bunlara takıla takıla bi hal olcaz benim bebe senelerdir bekleniyo diye ultrason fotoları bile dolanıyo şimdiden ey gidi kimseden hiç bişiyi saklayamıyorum bebek doğduğunda beni hep yicekler

Demiri sabah ac ic kuzum
O değil demeye çalıştığım ama hangi kelimelerle anlatayım tam bilemedim
Ozelden anllat cidden merak ettim
evet
Bizim sirket 2 gunu maastan kesmio 3 uzerini maastan kesiyo sgk 3 ay icinde yatiriyo. Yatirildigi ay maasa geri ekleniyor

Çok beklemişsin bacım durumları iyi olanlar niyeyse parasının hesabını daha çok yapıyor
Valla her seferinde de şu eksik bu eksik dedim kadından tık yok. He bak kurban bayramında tansiyonum çıkıyordu annemlerde de fazla alet vardı annemden istedim onu kayınpeder yanımdaydı. Babamda dijital daha kaliteli bir şey alsana falan dedi sürekli ihtiyaç sonuçta diye. Kayınpa ben sana alırım bilmem me bi celallendi. Dedim eczaneler kapalıdır ben nöbetçi bulurum alırım vs dedi babamların yanında. Sonra tık çıkmaıd bida konusunu açmadı

Senin kayınpa nın takması lazım. Hele bir doğur merakla bekliyorum ne takacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…