2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sağlık ocaklarınızı arayıp hamileliklerinizi bildirdiniz mi? Ben kalp atışı duyduktan sonra arayıp haber verdim, çok güzel ilgilendiler bilmiyordum. Yarın için çağırdılar bütün gerekli kan testlerini yapacaklarmış.

Aa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştım Haber vereyim en iyisi..

Aa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştım Haber vereyim en iyisi..
Ben bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdir kendmi suçluyorum her sabah ama gel gör ki asla uyanamıyorum inşallah artık yarın gidip vercem kan sonuçları da doktoruma göndericem o da bekliyor ama beni aramadılar 5+5’ten beri belli tam 4 kere beta verdim aramadılar

Uyku konusunda seni çok iyi anlıyorum canım 10 da 11 de uyuyorum 11-12 de zorla uyanıyorum.

bende haftaya cuma doktora gitmeyi düşünüyorum sizin dış gebelik olmamasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kız niye dış gebelik olsun ben keseyi görünce gruba damdan düşer gibi damladım

Bende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelen

Cumartesi sabah 8 de özelde baktırmaya çalışın.
Devlette acile gidip dış gebelik riski taşıyorum 2 günde beta baktırmak zorundayım filan derseniz bakarlar belki.

Öncelikle inşallah en hayırlısı olur genellikle olması gereken aynı laboratuvar da aynı saatlerde vermeniz gerekiyor araya tatil girdiği için acilden verin bence ben beta takibini acilde yaptım önce almıyoruz vs dediler ama riskli durumum var takip yapmam gerekiyor daha önce burda verdğim için laboratuvar değişimi olmaması lazım dedim aldılar

Evet bende öyle tahmin ediyorum.. bakalim insallah sağlıkla...

Herkesin aynı olmaz bu durumlar ama döllenmeye göre değişiyor

Ben de kalp atışı duyarsam haber vericem bakalim..

Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.

kızlar özel hastaneler devlete bilgi vermiyor genelde kendiniz gidip aile hekiminize bildirin. gebelikte ilk testlerin çoğu asmlerde yapılıyor. ayrıca ebe de atanıyor takiplerinizi aşılarınızı vs hatırlatıyormuş telefon numaramı aldı benim asmdeki ebe.

Selam kızlar

Doktor yasak koydu mu?
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Şahsen bir düşüğüm olduğu için ilk üç ay geçene kadar bir şey yapmamaya karar verdik eşimle. Doktorum ilk gebeliğimde sadece şunu söylemişti, kese görünmeden yasak kese gözüktükten sonra tekrar normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişti o zaman

Selam kızlar

Doktor yasak koydu mu?
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
dr izin verdi ama ben korkuyorum. bir de zaten inanılmaz halsizim yorgunum kuş öldü beybi ahdhdhd

Neresi için sıra bulamıyorsunuz ki? Aile hekimine gidiliyor onun içinde randevu almanıza gerek yok
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu bende sıra almaya çalışıyorum
başta okuduğumda beta değerinizn artıışı yavaştı galiba devamını okuyamadım oradan aklımda öyle bir şüphe kaldı
yok bebeğim karıştırdın sen ben beta hiç yazmadım kese görene kadar burayı takip etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…