- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.561
Aa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştımKızlar sağlık ocaklarınızı arayıp hamileliklerinizi bildirdiniz mi? Ben kalp atışı duyduktan sonra arayıp haber verdim, çok güzel ilgilendiler bilmiyordum. Yarın için çağırdılar bütün gerekli kan testlerini yapacaklarmış.
Kızlar sağlık ocaklarınızı arayıp hamileliklerinizi bildirdiniz mi? Ben kalp atışı duyduktan sonra arayıp haber verdim, çok güzel ilgilendiler bilmiyordum. Yarın için çağırdılar bütün gerekli kan testlerini yapacaklarmış.
Ben bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdirAa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştımHaber vereyim en iyisi..
Uyku konusunda seni çok iyi anlıyorum canım 10 da 11 de uyuyorum 11-12 de zorla uyanıyorum.Ben bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdirkendmi suçluyorum her sabah ama gel gör ki asla uyanamıyorum inşallah artık yarın gidip vercem kan sonuçları da doktoruma göndericem o da bekliyor ama beni aramadılar 5+5’ten beri belli tam 4 kere beta verdim aramadılar
Kız niye dış gebelik olsun ben keseyi görünce gruba damdan düşer gibi damladımbende haftaya cuma doktora gitmeyi düşünüyorum sizin dış gebelik olmamasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evet yaa şu kanı versem bir rahatlasamUyku konusunda seni çok iyi anlıyorum canım 10 da 11 de uyuyorum 11-12 de zorla uyanıyorum.
Bende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelenBen bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdirkendmi suçluyorum her sabah ama gel gör ki asla uyanamıyorum inşallah artık yarın gidip vercem kan sonuçları da doktoruma göndericem o da bekliyor ama beni aramadılar 5+5’ten beri belli tam 4 kere beta verdim aramadılar
Cumartesi sabah 8 de özelde baktırmaya çalışın.Kızlar bana acil yardım eder misiniz? 2 gün önce hcg 503. 71 çıktı. Bugün 686. 40 ama tam 48 saat olmadı. Yaklaşık 6.5 saatlik bir fark oldu. Doktor dış gebelik olabilir dedi araya tatil giriyor. Aşırı ağrı olursa acile gitmemi söyledi. Arada 182.69 hcg artışı var. Bu çok mu düşük
Neresi için sıra bulamıyorsunuz ki? Aile hekimine gidiliyor onun içinde randevu almanıza gerek yokBende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelen
Öncelikle inşallah en hayırlısı olurKızlar bana acil yardım eder misiniz? 2 gün önce hcg 503. 71 çıktı. Bugün 686. 40 ama tam 48 saat olmadı. Yaklaşık 6.5 saatlik bir fark oldu. Doktor dış gebelik olabilir dedi araya tatil giriyor. Aşırı ağrı olursa acile gitmemi söyledi. Arada 182.69 hcg artışı var. Bu çok mu düşük
Evet bende öyle tahmin ediyorum.. bakalim insallah sağlıkla...Bebeğim yarın da muhtemelen görürsün kese ama cumartesi doktora gitsen daha iyi görürsün. Önce sadece kese görürsün muhtemelen bebeği görmezsin bu normal hepimizde yaklaşık böyle oldu. İki hafta sonra hem bebeği hem kalp atışını görebilirsin inşallah
Herkesin aynı olmaz bu durumlar ama döllenmeye göre değişiyorAdete 4 gün kala beta 15le öğrendim 50,85,250,1112,2000 diye gitti beta 2000ken kese 6 mmdi sadece kese göründü başka hiç bi şey görünmedi. Tam bir hafta sonra kese 15 mmdi yolk kese göründü bebek çok minik göründü. Yarın tekrar kontrolüm var. Yani adetten bir gün sonra 85 üç gün sonra 250ydi normal şu an senin de iki günde bir iki katı artması önemli şu süreçte. Bat’ın 6. Günü kesem 6 mmdi
Ben de kalp atışı duyarsam haber vericem bakalim..Ben bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdirkendmi suçluyorum her sabah ama gel gör ki asla uyanamıyorum inşallah artık yarın gidip vercem kan sonuçları da doktoruma göndericem o da bekliyor ama beni aramadılar 5+5’ten beri belli tam 4 kere beta verdim aramadılar
başta okuduğumda beta değerinizn artıışı yavaştı galiba devamını okuyamadım oradan aklımda öyle bir şüphe kaldıKız niye dış gebelik olsun ben keseyi görünce gruba damdan düşer gibi damladım
Şahsen bir düşüğüm olduğu için ilk üç ay geçene kadar bir şey yapmamaya karar verdik eşimle. Doktorum ilk gebeliğimde sadece şunu söylemişti, kese görünmeden yasak kese gözüktükten sonra tekrar normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişti o zamanSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
dr izin verdi ama ben korkuyorum. bir de zaten inanılmaz halsizim yorgunum kuş öldü beybi ahdhdhdSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu bende sıra almaya çalışıyorumNeresi için sıra bulamıyorsunuz ki? Aile hekimine gidiliyor onun içinde randevu almanıza gerek yok
yok bebeğim karıştırdın sen ben beta hiç yazmadım kese görene kadar burayı takip etmedimbaşta okuduğumda beta değerinizn artıışı yavaştı galiba devamını okuyamadım oradan aklımda öyle bir şüphe kaldı
tamam o zaman kusura bakma o kadar çok sayfaya bakıyorum aklım karışmış herhaldeAa bunu öğrendiğim iyi oldu bende sıra almaya çalışıyorum
yok bebeğim karıştırdın sen ben beta hiç yazmadım kese görene kadar burayı takip etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?