- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.581
Henüz bu konuyu konuşmadık doktorla ama ben şahsen erkek sinek bile yaklaştırmıyorum şuan kendimeSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Önemli değil yaa aramızda kalsın bende kızları karşıtıyom aradatamam o zaman kusura bakma o kadar çok sayfaya bakıyorum aklım karışmış herhalde
canım benim aile hekimim randevusuz hasta bakmıyor kesinlikle eski oturduğum yerde de öyleydi boş dönmemek için randevu almak daha iyi olabilirNeresi için sıra bulamıyorsunuz ki? Aile hekimine gidiliyor onun içinde randevu almanıza gerek yok
Hamilelere sira yokmus direk gelip giriyosun dediler banaBende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelen
Aslında betayı devlete yaptırdım ama aramadılarkızlar özel hastaneler devlete bilgi vermiyor genelde kendiniz gidip aile hekiminize bildirin. gebelikte ilk testlerin çoğu asmlerde yapılıyor. ayrıca ebe de atanıyor takiplerinizi aşılarınızı vs hatırlatıyormuş telefon numaramı aldı benim asmdeki ebe.
Ben istanbuldan izmire taşındım her iki büyük şehirde de böyle bir şeyle karşılamadımcanım benim aile hekimim randevusuz hasta bakmıyor kesinlikle eski oturduğum yerde de öyleydi boş dönmemek için randevu almak daha iyi olabilir
Salı giderim artık Allah ne verdiyse baksınlar en sevdiğim ücretsiz kan tahlili yaptırmakHamilelere sira yokmus direk gelip giriyosun dediler bana
Ayrica aile hekiminde tsh yuksek cikiyormus herkesin bilgisi olsun. Bi arkadas da bana burda anlatmisti ztn sorunca; bnm 5,2 cikmisti cok panik oldum kendi doktoruma gittim 3.2 cikti. Gerci her surumda ilaca basladim ama endokronoliji de aile hekiminde yuksek cikio dedi bu da aklinizda olsun
Ben niye bilmiorum ama sanirim hamilelik boyunca o topa girmeyi dusunmuyorum. İlk basta dr yasakladi ama suan da ben okey degilim ya. Ne simdi ne sonra. Yani icimde bi canli varken okey degilim o hisse de fikrede. Hic kendimden beklemezdim bunu dusunmeyi bi aslan burcu olarak ama hormonlarSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
HahahahahahahaSalı giderim artık Allah ne verdiyse baksınlar en sevdiğim ücretsiz kan tahlili yaptırmakşimdiye kadar dünya paralar verdiğim için bedava olunca bi hoşuma gidiyo anlatamam
Salondan mutfağa zor gidiyorum kız ne sporuSpor isini me yapiosunu arkdslar? Dr baslayabilirsin dedi ama korkudan ona da baslayamadim bensiz ne durumdasiniz? Spor yapiomusuniz ne kdr yapiosunuz ne yapiosunuz?
Bir de yolda yururken yoruluyo musunuz?
Hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşallahKese ve kalp atışı tarihleriniz nedirbelirtileriniz
He bide göğüslerim iki beden büyüdü acıyor 6. Haftadan selamlarKese ve kalp atışı tarihleriniz nedirbelirtileriniz
Keseyi 4+1 de gördük yolk yoktu içinde henüz kalbide cumartesi duyarız diye ümit ediyorumKese ve kalp atışı tarihleriniz nedirbelirtileriniz
Hormonlar yapıyor hormonlarBen niye bilmiorum ama sanirim hamilelik boyunca o topa girmeyi dusunmuyorum. İlk basta dr yasakladi ama suan da ben okey degilim ya. Ne simdi ne sonra. Yani icimde bi canli varken okey degilim o hisse de fikrede. Hic kendimden beklemezdim bunu dusunmeyi bi aslan burcu olarak ama hormonlar
En son regl 27 Mart, henüz hastaneye gitmedim beta kaçken gitmeliyim sizce? Aralık mı olur Ocak mi olur bilemem ama sağ sağlım nasip etsin rabbim hepimizeMerhaba kızlar. 2021 aralık annesiydim.(29kasımda doğum oldu) Şimdi yeniden 2023 aralık annesi olacağım. 8+5 günlüğüm ama dün 7+5 çıktı ultrasonda. Kalp atışını duyduk bir sorun yok şimdilik şükürler olsun. Son adet tarihim 24 şubat.
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. 2021 aralık annelerinde çok güzel dostuklar kurduk. Umarım burdada öyle olur.
Kaçıncı haftanızda gördü kalp atışını? Sağlıkla gelsin inşallahkızlar selamm dün bebişi gördük dr kalp atımını da gördü dayanabilirsen 1 ay sonra dayanamazsan haftaya gelin dinleyelim kalbini dedi3 gündür çok fazla öğürme yaşıyorum kusma vs yok şükür ama durduğum yerde aniden öğürmeye başlıyorum. bir de normalde de şeker gibi biri sayılmam ama şu sıra tersime denk gelmesin kimse çok sinirli hissediyorum
Merhaba, benim de adet 27 Mart, sonucunun çıkmasını bekliyorum hala düşmedi e nabızaKızlaar hepinize merhaba
Son adet 26 Mart nasipse 31 Aralık annesi olucam. Bugün kan verdim 438 çıktı değer. 5 mayısta ilk doktor kontrolümüz var. Şimdiden hamile olan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah herşey gönlümüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?