2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Henüz bu konuyu konuşmadık doktorla ama ben şahsen erkek sinek bile yaklaştırmıyorum şuan kendime ya ama kanama yoksa düşük tehlikesi yoksa sorun yok diyorlar tabi çok zorlayıcı hareketlerden kaçınılması gerekiyor diye biliyorum

Bende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelen
Hamilelere sira yokmus direk gelip giriyosun dediler bana
Ayrica aile hekiminde tsh yuksek cikiyormus herkesin bilgisi olsun. Bi arkadas da bana burda anlatmisti ztn sorunca; bnm 5,2 cikmisti cok panik oldum kendi doktoruma gittim 3.2 cikti. Gerci her surumda ilaca basladim ama endokronoliji de aile hekiminde yuksek cikio dedi bu da aklinizda olsun

Aslında betayı devlete yaptırdım ama aramadılar

Salı giderim artık Allah ne verdiyse baksınlar en sevdiğim ücretsiz kan tahlili yaptırmak şimdiye kadar dünya paralar verdiğim için bedava olunca bi hoşuma gidiyo anlatamam

Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Ben niye bilmiorum ama sanirim hamilelik boyunca o topa girmeyi dusunmuyorum. İlk basta dr yasakladi ama suan da ben okey degilim ya. Ne simdi ne sonra. Yani icimde bi canli varken okey degilim o hisse de fikrede. Hic kendimden beklemezdim bunu dusunmeyi bi aslan burcu olarak ama hormonlar

Salı giderim artık Allah ne verdiyse baksınlar en sevdiğim ücretsiz kan tahlili yaptırmak şimdiye kadar dünya paralar verdiğim için bedava olunca bi hoşuma gidiyo anlatamam
Hahahahahahaha hic gulucegim yoktu
Ben de okdr guvenmedim ki kendi doktorum haftaya yapicak onu bekliyorum

Spor isini me yapiosunu arkdslar? Dr baslayabilirsin dedi ama korkudan ona da baslayamadim ben siz ne durumdasiniz? Spor yapiomusuniz ne kdr yapiosunuz ne yapiosunuz?
Bir de yolda yururken yoruluyo musunuz?

Spor isini me yapiosunu arkdslar? Dr baslayabilirsin dedi ama korkudan ona da baslayamadim ben siz ne durumdasiniz? Spor yapiomusuniz ne kdr yapiosunuz ne yapiosunuz?
Bir de yolda yururken yoruluyo musunuz?
Salondan mutfağa zor gidiyorum kız ne sporu

Kese ve kalp atışı tarihleriniz nedir belirtileriniz
Hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Belirtiler ay belirtiler kusma bulantı yanma gaz kabızlık migren atakları ağızda acı metal tat kokulara aşırı hassasiyet ..ö yeter mi bu kadar

Hormonlar yapıyor hormonlar bende öyleyim aslında benim bir korkum yok bebekten yana düşük tehlikesi yokken bu spor yapmak gibi birşey sonuçta e bide ihtiyaç tabi ama hormonlar izin vermiyor tık yok kaçıyorum kocadan ağrım olur diyorum

En son regl 27 Mart, henüz hastaneye gitmedim beta kaçken gitmeliyim sizce? Aralık mı olur Ocak mi olur bilemem ama sağ sağlım nasip etsin rabbim hepimize

Kaçıncı haftanızda gördü kalp atışını? Sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba, benim de adet 27 Mart, sonucunun çıkmasını bekliyorum hala düşmedi e nabıza umarım sağ sağlım alırız kucaklarımıza. Neden 5 mayısta gitmeyi planlıyorsunuz? Ben ne zaman gitmeliyim çok kararsızım, ilk gebeliğim tecrubesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…