- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.601
ben kızımda hergün acildeydim o kadar çok istifra ediyordum serumla ayaktaydım bana sadece prilam iyi geliyordu uyumadan iki tane alıyordumKizlar midem asiri bulanmiyor ama hep bi bulanti var cok rahatsiz edici. Doktor gece yatmadan 2 tane pirilam ic dedi henuz baslamadim bu sekilde yapip fayda goren var mi
a cok iyi . cunku evet hala dayanabiliyorum ama surekli araba tutmus gibiyim. benim beta 2000lerdeydi 4 gun sonra felan gidip keseyi gormustum yani 5+3 tu sanirim haftasiben kızımda hergün acildeydim o kadar çok istifra ediyordum serumla ayaktaydım bana sadece prilam iyi geliyordu uyumadan iki tane alıyordum
Aleyküm selam kardeşim saglik ocağında kan vermedin mi verseydin iyi olurdu ilk önce bir kan testi istiyorlar elinde bulunsun bence. Bende direkt keseyi görmeye giderim kan vermeme gerek yok diyordum o kadar emindim hamile olduğumdan sonra malesef 4 haftalikken kanamam oldu acile gittim elimde beta hcg sonucu olmadığı için bana hamile değilmişim gibi muamele yaptılar. Ben kalp atışını 7. Haftada duydum tam ama küçüktü diye sanırım biraz zayıftı doktor gayet iyi dediSelam aleyküm hayırlı sabahlar herkese benimde son adetim 20 Mart adetim gecikti evde test yaptım üç tane üçünde pozitif çıktı Çarşamba günü randevum var uygulamaya göre o zamana kadar 6 haftalik oluyor kalp atışı duyarmiyim acaba siz kaçıncı haftada duydunuz
5+5 sata göre 5+6 ultrasona göreKaçıncı haftanızda gördü kalp atışını? Sağlıkla gelsin inşallah
kızımda benimde öyleydi 2000 betayla keseyi alttan muayene ile görmüştük ama bunda bakalım cumaya kadar ancak sankia cok iyi . cunku evet hala dayanabiliyorum ama surekli araba tutmus gibiyim. benim beta 2000lerdeydi 4 gun sonra felan gidip keseyi gormustum yani 5+3 tu sanirim haftasi
Veremedim daha ama hastaneye gitmeden kan vericem inşallah benimde gelişimi 5 haftada ama 12 haftalık bir düşüğüm oldu o yüzden bunu çok beklemeden gitmek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAleyküm selam kardeşim saglik ocağında kan vermedin mi verseydin iyi olurdu ilk önce bir kan testi istiyorlar elinde bulunsun bence. Bende direkt keseyi görmeye giderim kan vermeme gerek yok diyordum o kadar emindim hamile olduğumdan sonra malesef 4 haftalikken kanamam oldu acile gittim elimde beta hcg sonucu olmadığı için bana hamile değilmişim gibi muamele yaptılar. Ben kalp atışını 7. Haftada duydum tam ama küçüktü diye sanırım biraz zayıftı doktor gayet iyi dedi
haftaya göre değilde betanıza baktırın ona göre kesenin görünmesi belli olurSelam aleyküm hayırlı sabahlar herkese benimde son adetim 20 Mart adetim gecikti evde test yaptım üç tane üçünde pozitif çıktı Çarşamba günü randevum var uygulamaya göre o zamana kadar 6 haftalik oluyor kalp atışı duyarmiyim acaba siz kaçıncı haftada duydunuz
Amin Allah bir daha göstermesin insallahVeremedim daha ama hastaneye gitmeden kan vericem inşallah benimde gelişimi 5 haftada ama 12 haftalık bir düşüğüm oldu o yüzden bunu çok beklemeden gitmek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin amin hiç kimseye inşallahAmin Allah bir daha göstermesin insallah
Beni kendileri aradı canım gebelik izlenimi sağlık ocağından da takip etmek istiyoruz dediler. Kan sonuçların varsa onlara bakarız dedi e nabız dan. Gerek yok boş yere bir daha ben almim dedi.Kızlar sağlık ocaklarınızı arayıp hamileliklerinizi bildirdiniz mi? Ben kalp atışı duyduktan sonra arayıp haber verdim, çok güzel ilgilendiler bilmiyordum. Yarın için çağırdılar bütün gerekli kan testlerini yapacaklarmış.
Hamileler İÇİN sıra alma zorunluluğu yok tatlım seni takip edecek hemşire bellidir zaten çoğunlukla kendi doktorunun hemşiresi oluyor gebelik takibi için geldim deyince yönlendirme yaparlar randevu almak zorunda değilsin. Doktoru meşgul etmiyorsun çünkü bütün sorumluluk hemşirede.Bende sıra bulamıyorum gidecem sırasız falan napim kovabilirlerde geldim diye şansımı denicem artık. Pazartesi de 1 Mayıs kapalı olur muhtemelen
Bana doktorum gebeliğinde şuan bir sorun olmadığı için cinsellik serbest dedi. Ama gene de biz durumu en aza indirgedik.Selam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Tatlım benim hastane bilgilendirme yapmıştı kendileri aradıkızlar özel hastaneler devlete bilgi vermiyor genelde kendiniz gidip aile hekiminize bildirin. gebelikte ilk testlerin çoğu asmlerde yapılıyor. ayrıca ebe de atanıyor takiplerinizi aşılarınızı vs hatırlatıyormuş telefon numaramı aldı benim asmdeki ebe.
İlk defa hamile kaldım ve çok bir şey de bilmiyorum ama hastanede sonuç çıkması gereken zamanda çıkmadı hemşire gelip kan üstünde tekrar çalışacaklar 2 saat sonra çıkacak dedi. Neden böyle iki defa çalıştılar bilmiyorum değer ne derece doğru bilemem ki devlet hastanesinde yapıldı. Lekelenme gün içinde 1 parmak kadar oluyor onun dışında şuan bir ağrım vs çok şükür. Galiba beklemekten başka çarem yokTatlım senin olayında şöyle bir kargaşa oldu uzmanlar iki güne bir aynı saatte kan verilmesini destekliyor sen 48 saatten 6.5 saat daha erken vermiş oldum kanı demek istemişsin orada işler karışmış.
Yani senin iki kan arasında geçen süre 48 saat değilde 42 saat.
Eğer lab. Sorunu yoksa yani kan ölçümü doğru yapıldı ise malesef istenilen yükselişten çok düşük bir yükseliş olmuş.
Buda kimyasal gebelik veya sağlıksız gebelik anlamına geliyor.
Umarım yanlış ölçümdür ve bebeğin seninledir. Ama hazırlıklı ol tatlım
Bebeğim işte seninle doktorun ilgilenmeyecek sana atadıkları hemşire ilgilenecekcanım benim aile hekimim randevusuz hasta bakmıyor kesinlikle eski oturduğum yerde de öyleydi boş dönmemek için randevu almak daha iyi olabilir
Merkeze 1 saat uzaklıkta ilçede yaşıyorum. Buradaki devlet hastanesinde acilde hcg bakmıyorlarmış kadın doğum Dr söyledi. Özel hastanede merkezde var galiba salı sabahını beklicem ciddi bir ağrım olmazsa gitmek istemiyorumCumartesi sabah 8 de özelde baktırmaya çalışın.
Devlette acile gidip dış gebelik riski taşıyorum 2 günde beta baktırmak zorundayım filan derseniz bakarlar belki.
Ben çok yoruluyorum ya eskiden dağ bayır bana hiç dokunmazdı işe bile yürürdüm şimdi ağrı giriyor hemen.Spor isini me yapiosunu arkdslar? Dr baslayabilirsin dedi ama korkudan ona da baslayamadim bensiz ne durumdasiniz? Spor yapiomusuniz ne kdr yapiosunuz ne yapiosunuz?
Bir de yolda yururken yoruluyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?