2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biz yazlık yerde yaşıyoruz ve hastane baya küçük acilde kadın doğum Dr hcg bakmadıklarını söyledi. Bakılsa beni oraya yönlendirirdi diye düşünüyorum. Salı sabahına kadar dış gebelik olursa bir belirttim olur dimi?

A
Adetin kaç gün geçti tatlım geldi mi beta sonucun?

A
Adetin kaç gün geçti tatlım geldi mi beta sonucun
Bebeğim kimyasal ise adet olursun.
Ama dış gebelik kendini hemen göstermiyor.
Ona doktorun karar verir.
Belki de sağlıklı bebiş hemen kötü düşünmeyelim

Kizlar midem asiri bulanmiyor ama hep bi bulanti var cok rahatsiz edici. Doktor gece yatmadan 2 tane pirilam ic dedi henuz baslamadim bu sekilde yapip fayda goren var mi
Ben bebeğim kusma yok bulantı var çok rahatsız edici prilamın faydasını gördüm çok şükür hala var ama günlük yaşantımı etkilemiyor.

Duyma ihtimalinde var duymama ihtimalin de var. Ama karından kese görünür tatlım

Bebeğim kimyasal ise adet olursun.
Ama dış gebelik kendini hemen göstermiyor.
Ona doktorun karar verir.
Belki de sağlıklı bebiş hemen kötü düşünmeyelim
Hayırlısı deyip beklemeye devam edeyim 2 yıldır bu günleri bekledim. Şimdi de böyle bir belirsizlik oldu doğru düzgün sevinemedim bile her şey rüya gibi yalan gibi geliyor

Ben bebeğim kusma yok bulantı var çok rahatsız edici prilamın faydasını gördüm çok şükür hala var ama günlük yaşantımı etkilemiyor.
pirilama ragmen o hafif bulsnti var mi bir de her bir swy yedikten sonra yine bulantinin baslamasi. bugun pirilama basliyorum okuldayim ve hic olmuyor boyle

Kızlaaar günaydıııın şu prilam ilacını ki kişi söyledi burda P Psikolog2426 canım biri sensin diğer arkadaşı hatırlamıyorum kimdi ama Allah sizden razı olsun ilacı dün gece nöbetçi eczane bulup aldı eşim artık öyle dayanılmaz bi bulantı ve kusma vardı ki yemek borularım yanıyordu... Gece yatarken iki tane içtim ve şuan normalim çok şükür ne bulantı var ne yanma çok mutluyum

Ben hala parlament uzun içiyorum
Merhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?

Kızlar ben de bugün 7+0 ım. Dün bebişi görmeye gittim çok şükür sorun yok, kalp atışını da gördüm pıt pıt atıyor miniğim Kan tahlili istediler 6 tüp ve idrar verdim. Haftaya göstereceğim. Kansızlık olduğu için ilaç başlatırlar sanırım. Kan için ilaç kullanan var mı aranızda

pirilama ragmen o hafif bulsnti var mi bir de her bir swy yedikten sonra yine bulantinin baslamasi. bugun pirilama basliyorum okuldayim ve hic olmuyor boyle
Tatlım bende öğretmenim ve çok rahat ders anlatmaya başladım günde 4 taneye kadar hakkın var fazlası yasak gece yatarken iki tane yutarak başla bakalım.
Gün içinde kötü olursan gene al ben okulda bıraktım birini diğeri evde işe yaradı inan

Evet canım doktorum bizzat tavsiye etti bana da öyle başladım.
Günde dört defadan fazlası yasak sadece aklında bulunsun rennie çiğneme tableti de bulundur evde

Kızlar gebelikten once anti tpo 0.87 idi şu an 9 a yukselmiş. Anti tpo degerıne baktıran var mı gebelikte yukseliyot mu? Panik yaptım

Bende bulantılar
Günde dört defadan fazlası yasak sadece aklında bulunsun rennie çiğneme tableti de bulundur evde
Doktordan çıktıııııkkkk prlam verecektim bende dedi

Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Bende de herhangibi bir sıkıntı yok ama 3 ayı sağ Salim atlatalım dedi yasak yani

Bana da öyle söylediler ama ben halletmiştim neyse artık biz net bişey diyemeyiz inşallah sağlıkla sizinle olur

merhaba,

ben transferden bi kaç gün sonra günde bir tane yarım yamalak içmiştim. ya da eşim yakınca bir iki çekmiştim.

9. haftadayım şuan 2 ay oldu ağzıma sürmedim. leş gibi kokuyor ayrıca zaten tadıda tuhaf alıyorsun. hiçte aklıma gelmiyor.
eşim içince de bir süre eve girmiyor balkondan leş kokuyor.
biraz daha hormonların artınca muhtemelen tiksinirsin.
içmemekte fayda var ya yazık günah içtikçe o minik kalbi düşün derim

Gaviskon içiyorum ama faydası az bi dahakine de rennie aldırıcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…