- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.561
Ben hiç hazır değilim yaKızlar sizi panik yapim mi, biz yakında doğurcazaklıma geldi yine
İyi ki almışım şuan rahatım. Çok sürmüyor ya sende hemen tamamlarsjn eksiklerini belirle hepsi alınıyorBen hiç hazır değilim yabebekler 1.5 ay en az beklese çok güzel olur dün bı panikledim herşeyi sipariş ettim izne cikicam nasıl olsa alırım gezerim diyordum evden adım atmamayi düşünüyorum. Siz aldıkça bn erken diye düşünüyordum
Ay inşallah beklerlerBen hiç hazır değilim yabebekler 1.5 ay en az beklese çok güzel olur dün bı panikledim herşeyi sipariş ettim izne cikicam nasıl olsa alırım gezerim diyordum evden adım atmamayi düşünüyorum. Siz aldıkça bn erken diye düşünüyordum
Daha dur 2 ay varAy inşallah beklerlerya zaman şaka gibi çok hızlı geçti hiç bişi anlamadım ne oluyo ve asıl şimdi şimdi evet ben anne olcam moduna girdim
Sezeryan olsa da kullanılabilir mi acabaBende kaç kiloya düşeceğimi bilmediğim için bedeni ayarlayamam diye almadım
Şunu tavsiye ediyorlar ama bakacam
Kadın doğum doktoruma söylemiştim ben. Genel cerrahiye gidersen muayene ederBir gideyim pazartesi o zaman, genel cerrahi değil mi?
Ben sezeryan olcam ve kullanmayı kafaya koydum. Biraz kişiyle alakalı bence bu doktor izin verdikten sonra. Benim ablam mesela tayt bile giymedi sezeryandan sonra. Çok salmıştı kendini onla mı uğraşcam öncelik bebeğim karnım kalırsa kalsın dedi. Öyle depresif bir ruh halinde olmam inşallah. Hem kış şanslıyız tayt çok rahat giyilir. Ben eve çıktıktan sonra gevşek taytları giymeye başlarım yaram biraz toplanınca da hemen korse takarım. Mesela sezeryan olan bir arkadaşım var. Diyor ki bebek çıkınca karnım çok sarktı ve dikiş yerime geldiği için acıtıyordu. Annesi sarıyormuş korse gibi bi bezle. Çok rahat ediyordum tuttuğu için dedi. Ben de böyle olur diye düşünüyorum yani orayı sıkı tutmak rahatlatırSezeryan olsa da kullanılabilir mi acaba
Bennn korkan bennn hshshd eşime bile dokundurtamıyorum ben hiç hazetmiyorum göğsüme dokunulmasını ama emzirecez artık mecbuurrrrYa tek değiliz hatta sitede de var emzirmekten hoşlanmayan bi sürü kişi var. Genelde çoğu kişi emzirmenin çok güzel bişi olduğunu düşünüyor ama bazıları aksi yönünde. Bebek doğunca da hoşlanmamış mesela. Normal bir süreç ama yapacak bişi yok beslenmesi lazım bebeklerimizinbenimki genel bişi sadece insanları değil hayvanları görünce falanda midem bulanıyor bilinçli de değil yani çeviriyorum kafamı hemen
Tabi kullanıyorsun ama hemen değil yara iyileşince kullanıyorsunSezeryan olsa da kullanılabilir mi acaba
kız 2ay dediğin ne 7ay bitmişDaha dur 2 ay var
YaaBennn korkan bennn hshshd eşime bile dokundurtamıyorum ben hiç hazetmiyorum göğsüme dokunulmasını ama emzirecez artık mecbuurrrr
Ay ben normalde hiç böyle değildim işte şimdi bi tiksinme geldiBennn korkan bennn hshshd eşime bile dokundurtamıyorum ben hiç hazetmiyorum göğsüme dokunulmasını ama emzirecez artık mecbuurrrr
Benim annem hep çok keyifli bir şey diyor. Ablamın bebeği 21 aylık hala emziriyor diyorum yeter artık bırak. Annem diyo emzirmek çok keyifli bir şey karışma sen emzirsinYaaherkes büyük bi hevesle anlatıyor inşallah bizde ya çok güzel bişeymiş deriz
Bi doğsunda derim bendeki değişmeleri iyi mi kötü müBenim annem hep çok keyifli bir şey diyor. Ablamın bebeği 21 aylık hala emziriyor diyorum yeter artık bırak. Annem diyo emzirmek çok keyifli bir şey karışma sen emzirsin
Maşallah canım. İkiz için mi emzirme yastığı bakıyorsun bn baya baktım emin olamadım instagramdan bir sayfaya sordum 600 TL dedi maddi olarak uymadığı için almadım başkada ikiz için bulamadimBizim gorus gunuydu :) 2 ay gecti serklaj uzerinden nerdeyse, artik yirttin dedi, cok iyi goruyorum seni 37. Haftayi goruruz bence dedi yine
Bebislerin yuzlerinin fotosunu kismi olsa da alabildik, 2 aYdir gostermiyorlardi :) tombiklesmisler yicemmmm1400 gram civari olmuslar.
Ben de alisverisi tamamladim sayilir. Once orgu oyuncaklari yikayarak baslayacagim :) 33 34 gibi de bavula bebek esyalarini koyarim. Bir tek emzirme yastigim yok. Sunger kalip gibi duran bir sey istiyorum ama bulamadim. Dolap da vardi, acaba hijyenik olur mu vs derken o da kalkti
Aha benim oğlum eşim nickimi ezbere biliyor arada oğlum yazdığımı denk gelip okuyor anne her şeyi yazıyorsun dedi bugün kilomu yazdım diyeEşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerimo gün bana senin kullanıcı adın ne diyor dedim kaynanasınıgülü25
Benim ilkokulda delindi hiç de acımadı 8-9 yaşında vardım kuyumcu tabanca ile delmiştiYaza doğru deldirmeyi düşünüyorum
Sizin iki ayınız kaldıKızlar sizi panik yapim mi, biz yakında doğurcazaklıma geldi yine
Şu an benim de taş gibi canım. Bazen yumuşak oluyor bazen böyleBenim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?
Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?