2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizi panik yapim mi, biz yakında doğurcaz aklıma geldi yine
Ben hiç hazır değilim ya bebekler 1.5 ay en az beklese çok güzel olur dün bı panikledim herşeyi sipariş ettim izne cikicam nasıl olsa alırım gezerim diyordum evden adım atmamayi düşünüyorum. Siz aldıkça bn erken diye düşünüyordum

İyi ki almışım şuan rahatım. Çok sürmüyor ya sende hemen tamamlarsjn eksiklerini belirle hepsi alınıyor

Ay inşallah beklerler ya zaman şaka gibi çok hızlı geçti hiç bişi anlamadım ne oluyo ve asıl şimdi şimdi evet ben anne olcam moduna girdim

Bizim gorus gunuydu :) 2 ay gecti serklaj uzerinden nerdeyse, artik yirttin dedi, cok iyi goruyorum seni 37. Haftayi goruruz bence dedi yine
Bebislerin yuzlerinin fotosunu kismi olsa da alabildik, 2 aYdir gostermiyorlardi :) tombiklesmisler yicemmmm 1400 gram civari olmuslar.
Ben de alisverisi tamamladim sayilir. Once orgu oyuncaklari yikayarak baslayacagim :) 33 34 gibi de bavula bebek esyalarini koyarim. Bir tek emzirme yastigim yok. Sunger kalip gibi duran bir sey istiyorum ama bulamadim. Dolap da vardi, acaba hijyenik olur mu vs derken o da kalkti

Sezeryan olsa da kullanılabilir mi acaba
Ben sezeryan olcam ve kullanmayı kafaya koydum. Biraz kişiyle alakalı bence bu doktor izin verdikten sonra. Benim ablam mesela tayt bile giymedi sezeryandan sonra. Çok salmıştı kendini onla mı uğraşcam öncelik bebeğim karnım kalırsa kalsın dedi. Öyle depresif bir ruh halinde olmam inşallah. Hem kış şanslıyız tayt çok rahat giyilir. Ben eve çıktıktan sonra gevşek taytları giymeye başlarım yaram biraz toplanınca da hemen korse takarım. Mesela sezeryan olan bir arkadaşım var. Diyor ki bebek çıkınca karnım çok sarktı ve dikiş yerime geldiği için acıtıyordu. Annesi sarıyormuş korse gibi bi bezle. Çok rahat ediyordum tuttuğu için dedi. Ben de böyle olur diye düşünüyorum yani orayı sıkı tutmak rahatlatır

Bennn korkan bennn hshshd eşime bile dokundurtamıyorum ben hiç hazetmiyorum göğsüme dokunulmasını ama emzirecez artık mecbuurrrr

Yaa herkes büyük bi hevesle anlatıyor inşallah bizde ya çok güzel bişeymiş deriz
Benim annem hep çok keyifli bir şey diyor. Ablamın bebeği 21 aylık hala emziriyor diyorum yeter artık bırak. Annem diyo emzirmek çok keyifli bir şey karışma sen emzirsin

Maşallah canım. İkiz için mi emzirme yastığı bakıyorsun bn baya baktım emin olamadım instagramdan bir sayfaya sordum 600 TL dedi maddi olarak uymadığı için almadım başkada ikiz için bulamadim

Eşimi Kasım annelerini okurken yaklasam ne gülerim o gün bana senin kullanıcı adın ne diyor dedim kaynanasınıgülü25
Aha benim oğlum eşim nickimi ezbere biliyor arada oğlum yazdığımı denk gelip okuyor anne her şeyi yazıyorsun dedi bugün kilomu yazdım diye sudem34 diye evde dolanıyorlar
Yaza doğru deldirmeyi düşünüyorum
Benim ilkokulda delindi hiç de acımadı 8-9 yaşında vardım kuyumcu tabanca ile delmişti

Benim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?

Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?

Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba

Şu an benim de taş gibi canım. Bazen yumuşak oluyor bazen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…