- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.741
Halbuki karnım ikiz karnı gibi bile durmuyor. Kontrol muayenelerinde durumumda iyi gidiyor rahim uzunluğu felan Nasıl karar verdiyse taşımayacağınaGözleriyle rahim filmi çeken koca yurekli eş
Valla öyle yazıyor sabah 2 dilim, öğle 2 dilim, akşam 2,5 dilim. Ben sadece sabah tüketirdim o da her sabah değildi zatenO kadar ekmek fazla değil mi cidden
Bence ekmek yerine alternatif bir şeyler koymalı benim diyetisyenim alternatif dolu mönü verirdi 1 dilim ekmek / 4 5 kaşık menemen / çeyrek simit giniValla öyle yazıyor sabah 2 dilim, öğle 2 dilim, akşam 2,5 dilim. Ben sadece sabah tüketirdim o da her sabah değildi zatenBebek içinmiş bu beslenme, haftasına göre ayarlıyormuş. Ne eksik ne fazla tüketmiceksin bu menüden dedi Dün ağlaya ağlaya kocamın da psikolojisini de bozdum. Adam 12 saat çalıştı, eve huzur bulmaya geldi, bulduğu şey gözyaşları
36 yi göreceksiniz inşallahHalbuki karnım ikiz karnı gibi bile durmuyor. Kontrol muayenelerinde durumumda iyi gidiyor rahim uzunluğu felan Nasıl karar verdiyse taşımayacağınabenim taşıyamadığın yerde al sen taşı o zaman bebeleri 36 ya ulaştıralım
kasımda yasak kalkıyoKızlar dün eşimle konuşuyorduk normalde kasım sonunda 36 hafta oluyorum. ikizlerin geleceği hafta. en son doktorlar konuşmamızda 36 da alırız demişti. Eşime diyorumki bana 35-36 ları görecekmişiz gibi geliyor. Bana ne dese beğenirseniz hayatım senin vücudun bizim bebeleri o kadar taşıyamaz 33-34 de doğacaklar ben öyle hissediyorumdedim olmaz grupta o kadar erken doğurmak yasak
6 dilim ekmek nedir kesinlikle yeme birde Baska perinatolog a gttm günde 3 öğün 1 dilimden 3 dılım ekmek var onu bile yeme dedı bu nasıl dıyetısyen maşallah. Benim amnıo sıvım sınırdan biraz fazla yinede ekmek yeme fazla dedı. Bizimkide 2 dılım yazmıs sonra gitmedim ona, tekrar ekmek harici dierleri uygun beslenmeye.Valla öyle yazıyor sabah 2 dilim, öğle 2 dilim, akşam 2,5 dilim. Ben sadece sabah tüketirdim o da her sabah değildi zatenBebek içinmiş bu beslenme, haftasına göre ayarlıyormuş. Ne eksik ne fazla tüketmiceksin bu menüden dedi Dün ağlaya ağlaya kocamın da psikolojisini de bozdum. Adam 12 saat çalıştı, eve huzur bulmaya geldi, bulduğu şey gözyaşları
Aynen ben canım. Göbek deliğim yırtılıo sankı kontrolde sordum baglardan dolayı imiş Pzartesi gıdıcem doktora tekrar sorucam gelıo agrıo gecıo.Kızlar göbek deliğiniz acıyomu sizinde yaa dün akşam bi ağrı girdi geçti. Bu sabah duş alırkende bi sızladı
Bnmde öyle karnım öyle gerginki hatta ayağa kalktığımda daha net hissediyorum erken doğum tetikliyor dedikleri için krem yağ fln çok surmuyorum ins catlaklarla dolu bir karınla doğuma gitmemAynen ben canım. Göbek deliğim yırtılıo sankı kontrolde sordum baglardan dolayı imiş Pzartesi gıdıcem doktora tekrar sorucam gelıo agrıo gecıo.
Hatta gaviscon verdı mide rahatlasın die biraz hafifliyor alakası varmı bilemedim.
Cuma vardı hep dinlendim bugun gene var göbek agrısı burda da bıkac kez yazdım
Çok şiddetli olmuyor ve kısa sürüyorYa sağol canım. Tam benim haftalarda olmuş senin de. Ben hiç bulantı beklemiyordum bu haftalarda oluyormuş demekki. Napalım bebişler iyi olsun. Az kaldı artık zaten
Su an iyimisiniz gecen agrınız vardı doğrumu hatırladım.Bnmde öyle karnım öyle gerginki hatta ayağa kalktığımda daha net hissediyorum erken doğum tetikliyor dedikleri için krem yağ fln çok surmuyorum ins catlaklarla dolu bir karınla doğuma gitmem
Ya durduk yere oldu dün korktum da bi. Doktora da sormadım eğer devam ederse sorarım şuan yok gibiAynen ben canım. Göbek deliğim yırtılıo sankı kontrolde sordum baglardan dolayı imiş Pzartesi gıdıcem doktora tekrar sorucam gelıo agrıo gecıo.
Hatta gaviscon verdı mide rahatlasın die biraz hafifliyor alakası varmı bilemedim.
Cuma vardı hep dinlendim bugun gene var göbek agrısı burda da bıkac kez yazdım
Biz hissediyoruz eşimleKızlar bebelerin hıçkırıgini hisseden var mı bnm bebelerin birinin başı aşağıda o bebekte yemekten sonra bir iki dakkalik böyle ritmik kalp atımı gibi bir şey hissediyorum
Hissediyorum ama elimle çok değil aşağıda hissediyorum zaten geneldeKızlar bebelerin hıçkırıgini hisseden var mı bnm bebelerin birinin başı aşağıda o bebekte yemekten sonra bir iki dakkalik böyle ritmik kalp atımı gibi bir şey hissediyorum
Cevap alırsan yazarmsn, bende yıne bgn hissediyorumYa durduk yere oldu dün korktum da bi. Doktora da sormadım eğer devam ederse sorarım şuan yok gibi
Şimdilik iştahım kesilecek kadar bulantım yok ama inşallah şiddetlenmez. İlk trimester tavuğu balığı düşünemiyordum bile. Şimdi zorla da olsa yiyorumÇok şiddetli olmuyor ve kısa sürüyor
Bünyenin düşmesine müsade etme bu süreçte
İlk trimester dönemin bebek bizim depolardan tüketiyordu kusmalar bebeğe zarar vermiyordu
Şuan plasentadan direkt yediklerimiz bebişlere gidiyor . Kilo almaya asıl başladıkları dönemde midem bulanır korkusu ile yemeyi bırakma
Benim diyetisyenim ekmeğe çok takık ekmegimi götürdüm görüşmeye gittiğimde düşünValla öyle yazıyor sabah 2 dilim, öğle 2 dilim, akşam 2,5 dilim. Ben sadece sabah tüketirdim o da her sabah değildi zatenBebek içinmiş bu beslenme, haftasına göre ayarlıyormuş. Ne eksik ne fazla tüketmiceksin bu menüden dedi Dün ağlaya ağlaya kocamın da psikolojisini de bozdum. Adam 12 saat çalıştı, eve huzur bulmaya geldi, bulduğu şey gözyaşları
Galiba sorumluluk duygusu hayatımizin nasıl değişeceği kaygısı bizi panikletiyor
Aslında bana bir tık şöyle zor geliyor. Ekmek tüketen biri değilim normalde, çok nadir tost canım ister, ekmek üzeri salça falan anca öyle, yani günde en fazla 2 dilim olur.,şimdi günlük 6,5 dilim ekmek var menüdePeyniri yoğurdu da bu kadar çok yemiyorum, öğle öğünüm de yoktu, o yüzden menü, yediklerim fazla geliyor bana. Dün midem çok kötü diye ağladım psikolojim bozuldu. Yemediğim kadar yiyorum, acıkmadan yiyorum,tek farkı benim yediklerim karbonhidrat ağırlıklı farklı bir beslenme şekliydi, damak zevkim farklı Diyetisyene de dedim bu bana kilo aldırır, 32.haftaya kadar kilo almamak hedefimiz hatta 1 kilo bile verebilirsin dedi, şaşkınım şu an gerçekten neler olacak merakla bekliyorum.
Ben tup bebek transferi oncesi basladim diyetisyene. Suan ayarlama trimestera gore oluyo. Kendimden ornek veriym kilo ve boya gore gunluk almam gereken karb 220 gr/gun (beslenmenin %40-50)ama karb sadece ekmekten alinmiyor yedigin cevizinden bademine kurubaklagilinden corbasina kdr karb var. Ben gunde 1 dilim ekmek yiorum mesela. Sabah 2 idi dedim yiemiorum cok gelio buhafta 1e dusurdu ama sabit 2 ceviz koydu avok koydu mesela yerine. Smdi seni nie sacma sapan hamura bogmus anlamadim ben. Bak sana degisim listesi atym gunde ne yaptigini bi kontrol rtValla öyle yazıyor sabah 2 dilim, öğle 2 dilim, akşam 2,5 dilim. Ben sadece sabah tüketirdim o da her sabah değildi zatenBebek içinmiş bu beslenme, haftasına göre ayarlıyormuş. Ne eksik ne fazla tüketmiceksin bu menüden dedi Dün ağlaya ağlaya kocamın da psikolojisini de bozdum. Adam 12 saat çalıştı, eve huzur bulmaya geldi, bulduğu şey gözyaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?