- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.801
Yarın benim var 1 aydan fazladır gitmiyorumKızlar bu hafta kimin kontrolü var
Tam bilmiyorum ben de ama doktorun agzindan oyle bir sey cikmisti. Demir vermeyecegim, kabizlik, agri ya da hemoroid yapabilir demisti o zamanDemir hapı kabızlık yaptığı içinmi hemoroidi tetikliyor
Bendim doktorum bir yer tavsiye etti. Ankarada, deprem riski sebebiyle istanbulda olmamasini tercih et dedi. Kendi kizinin kordonunu da orda saklatiyormus. Bu hafta arayip bilgi alacagim yazarim buraya.Kordon kani saklanmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Daha onceden anne olanlar sizin aranizda saklatan var mi acaba? Benim gundemime bu hafta hastanede verilen bir brosurle girdi o nedenle henuz bankalari aramaya baslamadim.Aramadan once biraz kendim arastirmak istiyorum gerekliligi ve saklatanlarin deneyimleri konusunda
ekmek sabah kahvaltıda bir dilim dıer öğünler yememeye calısıyorum. Yalan yanlıs beslenmısim biraz listeyle düzeltmeye calısıyorumBu menüyü ekmeksiz mi uyguluyorsun?
Anladım canım öğrenmiş oldum cok sağ ol hıc dıkkat etmemişimGa yazıyor iki tane birisi adetine gore olması gereken hafta diğeri bebeğin boyu kilosu ve kafa büyüklüğüne göre olan haftası 2. Ga ilk ga dan daha ilerideyae ileri de gerideyse geride oluyor. Bizim ulturasyonda her şeyin haftası ayrı yazıyor kafası su kadar haftalık iki beyincik arası mesafe şu kadar haftalık karın çevresi su kadar haftalık vb diye
Bence içerden çekildiği için öyle yaAy tamamen aynısıeşim diyorki karnın büyüyünce göbek deliğinin de büyümesi gerekirdi aslında dusununce onun dediği mantıklı ama neden böyle oldu anlamadım çocuklarinki gibi küçücük
Sabah benim de onume bir video dustu. Izlemis buldum savasla ilgili. Agla agla icim cikti. Nasil bir dunyaya cocuk getiriyoruz cumlesini daha az once kurmustum esimeKızlar Filistin mevzusu başlamadan bi gece önce rüyamda üstümüzden savaş uçakları geçiyordu her yeri ateşe veriyorlardı ortalık korkunctu rüyada öyle korkmuştum ki bebek bile hareketlendi beni uyandırmıştı gerine gerine karnım taş olmuştu resmen sonra Filistin İsrail mevzusu çıktıbiz nasıl bi dünyaya evlat getiriyoruz korkusu oldu içimde psikolojim hiç iyi değil haber izlemek istemiyorum Twitter’a girmeyi hiç istemiyorum ama kendimi de uzaklaştıramıyorum Allahım sonumuzu hayır etsin Rabbim evlatlarımızı korusun
Premiuyum hb ‘de çok ciddi alışveriş odağı olmayı sağlıyorKızlar hb premium üyeliği gerçekten efsane imiş.
Bir de yarın kapında seçeneği.
Eczane depodan fitospan pastili 99 liraya akşam getiririz dedi.
Hb dan 45 e kupon puan vs 41 e anca geldi. Ertesi gün kapımda.
S saskito valla büyük iyilik yapmışsın bana hb premium a geçme konusunda. Boşu boşuna kargo tamamlamaya çabalamıyorum. Eskiden habire kargo tamamlansın diye uğraşırdım puan filan da yoktu.
Yani soyle dietisyenin ne uzerine uzmsn? Benimki hamilelik ivf uzerine uzman. Kadin dogumculsrla calisiyor vs oyuzden seninkinin cv si nedir? Dr yonlendirmesi yeterli degilYa bende anlamadım belki bir haftalıktır, diğer hafta ekmek vermez, söyledim de ben ekmek tüketmiyorum bu çok fazla bana kilo aldırır dedim dinlemedi
Ah be kuzum rabbim tez zamanda aydinliga ulastirsin seni. İnsallah gonlune gore olur hersey3+1 den dolayı burdayız
Vallahi yüz yıl öncesinde kalmış bir köy gibi
Ben doğalgazlı evde büyüdüm hiç zorluk sıkıntı çekmemiştik belkide oyüzden böyle ağır geliyor
Annemin evini okadar özlüyorum ki bazen..
burdaki insanlar alışmışlar umurlarında değil evlerinin pislenmesi vs
Şuan survivor da gibi hissediyorum kendimi
Hayatta kalmaya çalışıyoruz ekmeksiz susuz
O konuya hic girme. Okdr pisman oluyorum ki bazen.. (tup bebek oldugu icin) bu dunyaya bencillik mi ettik die. Ama sonra iyi insanlar da olmazsa kurtulma sansi hic olmaz. İyi vicdanli insanlar yetistirsek belki gidisata dur derler diorum kendimi avutuyorumKızlar Filistin mevzusu başlamadan bi gece önce rüyamda üstümüzden savaş uçakları geçiyordu her yeri ateşe veriyorlardı ortalık korkunctu rüyada öyle korkmuştum ki bebek bile hareketlendi beni uyandırmıştı gerine gerine karnım taş olmuştu resmen sonra Filistin İsrail mevzusu çıktıbiz nasıl bi dünyaya evlat getiriyoruz korkusu oldu içimde psikolojim hiç iyi değil haber izlemek istemiyorum Twitter’a girmeyi hiç istemiyorum ama kendimi de uzaklaştıramıyorum Allahım sonumuzu hayır etsin Rabbim evlatlarımızı korusun
En son ben haziran gibi almıştım canımKızlar pendik medipolden doğum ücreti alan var mı?
Canım mayıs altında fiyat almışım Pendik medpoldenKızlar daha önce paylaşmıştım.Ben daha vakit var diye randevu almadım. İstediğim doktoru kaçırdım.
Emsey Hospital Oya Pekin Periontolog ile randevumu şimdiden olurşturdum. ( Emseyde Oya hanım sadece cuma-cumartesi luyormuş.21-24 hafta aralığında muayneleri yapıyormuş. Muayne ücreti 1800 TL)
Ben randevuların bu kadar hızlı dolacağını bilmiyordum. Haftanız erkensede kızlar ayıntılı için randevularını alın derim.
Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)- Dr. Khayal İsmayılov ( Muayne sırasına soruları pek cevaplamıyormuş benim içime pek sinmedi)
Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)( Eylül'e Kadar Tüm randevuları dolmuş)
Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.
Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş)
6 Temmuzdan geçen hafta araştırmıştım.
Fikir olsun,fiyatları değişenler olmamıştır umarım
Vallahi şundan 8 ay önce bu kadar içim titremezdi belki de şimdi kendimden önce düşündüğüm hayatına endişelendigim biri var Allahım korusunSabah benim de onume bir video dustu. Izlemis buldum savasla ilgili. Agla agla icim cikti. Nasil bir dunyaya cocuk getiriyoruz cumlesini daha az once kurmustum esimecok uzuluyorum.
Umarım hayırlı kul hayırlı ümmet hayırlı evlat olurlarYani soyle dietisyenin ne uzerine uzmsn? Benimki hamilelik ivf uzerine uzman. Kadin dogumculsrla calisiyor vs oyuzden seninkinin cv si nedir? Dr yonlendirmesi yeterli degil
Ah be kuzum rabbim tez zamanda aydinliga ulastirsin seni. İnsallah gonlune gore olur hersey
O konuya hic girme. Okdr pisman oluyorum ki bazen.. (tup bebek oldugu icin) bu dunyaya bencillik mi ettik die. Ama sonra iyi insanlar da olmazsa kurtulma sansi hic olmaz. İyi vicdanli insanlar yetistirsek belki gidisata dur derler diorum kendimi avutuyorum
3+1 nedir?3+1 den dolayı burdayız
Vallahi yüz yıl öncesinde kalmış bir köy gibi
Ben doğalgazlı evde büyüdüm hiç zorluk sıkıntı çekmemiştik belkide oyüzden böyle ağır geliyor
Annemin evini okadar özlüyorum ki bazen..
burdaki insanlar alışmışlar umurlarında değil evlerinin pislenmesi vs
Şuan survivor da gibi hissediyorum kendimi
Hayatta kalmaya çalışıyoruz ekmeksiz susuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?