2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Selam canlar
6 sayfayı okuyup bitirdim şükür

D d_g_g balım ben üç aydır filan akıllı saat kullanmayı bıraktım.
Sürekli nabız bilmem ne ölçüyor uyku vs diye vücuda ekstra bir yük diye düşündüm.

Normalde elim ayağımdır öyle bağımlı öyle severdim 2020 den beri diyet yürüyüş derken eskitip yenisine bile geçtim hatta akrabalara hediye alırken akıllı saat alırdım herkese tavsiye ederdim o derece eşim bile benden heves edip takmaya başladı arada oğlum takıyordu filan öyle bir saplantı idi işte.

W world1 balım magnezyum iki almıyorsan az geliyor olabilir.
Kabızlık durumun filan nasıl?

Kızlar hb premium üyeliği gerçekten efsane imiş.
Bir de yarın kapında seçeneği.
Eczane depodan fitospan pastili 99 liraya akşam getiririz dedi.
Hb dan 45 e kupon puan vs 41 e anca geldi. Ertesi gün kapımda.
S saskito valla büyük iyilik yapmışsın bana hb premium a geçme konusunda. Boşu boşuna kargo tamamlamaya çabalamıyorum. Eskiden habire kargo tamamlansın diye uğraşırdım puan filan da yoktu.

Demir hapı kabızlık yaptığı içinmi hemoroidi tetikliyor
Tam bilmiyorum ben de ama doktorun agzindan oyle bir sey cikmisti. Demir vermeyecegim, kabizlik, agri ya da hemoroid yapabilir demisti o zaman
Bendim doktorum bir yer tavsiye etti. Ankarada, deprem riski sebebiyle istanbulda olmamasini tercih et dedi. Kendi kizinin kordonunu da orda saklatiyormus. Bu hafta arayip bilgi alacagim yazarim buraya.
Su an belki az hastalik tedavi ediliyor ama ileride cogalabilir, tıp surekli gelisiyor. Biz saklamak istedigimize karar verdik. Bir de sadece kordon kani degil de oradaki bir doku saklaniyor o daha onemli dedi doktor tam hatirlayamadim. Arayinca detaylica bilgi alacagim.
Bir de sanildiginin aksine anne baba hastaliklarinda da kullanilabiliyormus. Daha cok kendin icin sakliyorsun yani . Dusununce bencillik gibi gelse de biz Yasli ebeveynler olarak evlatlarimiz buyuyene, kendini kurtarana kadar onlarin yaninda olamamiz da onemli.

Anladım canım öğrenmiş oldum cok sağ ol hıc dıkkat etmemişim

Ay tamamen aynısı eşim diyorki karnın büyüyünce göbek deliğinin de büyümesi gerekirdi aslında dusununce onun dediği mantıklı ama neden böyle oldu anlamadım çocuklarinki gibi küçücük
Bence içerden çekildiği için öyle ya

Kızlar Filistin mevzusu başlamadan bi gece önce rüyamda üstümüzden savaş uçakları geçiyordu her yeri ateşe veriyorlardı ortalık korkunctu rüyada öyle korkmuştum ki bebek bile hareketlendi beni uyandırmıştı gerine gerine karnım taş olmuştu resmen sonra Filistin İsrail mevzusu çıktı biz nasıl bi dünyaya evlat getiriyoruz korkusu oldu içimde psikolojim hiç iyi değil haber izlemek istemiyorum Twitter’a girmeyi hiç istemiyorum ama kendimi de uzaklaştıramıyorum Allahım sonumuzu hayır etsin Rabbim evlatlarımızı korusun

Sabah benim de onume bir video dustu. Izlemis buldum savasla ilgili. Agla agla icim cikti. Nasil bir dunyaya cocuk getiriyoruz cumlesini daha az once kurmustum esime cok uzuluyorum.

Premiuyum hb ‘de çok ciddi alışveriş odağı olmayı sağlıyor
Sektörün en köklüsü açık ara Hb normalde
Ben favorilerimin ürünleri kız kardeşimin hesabına paylaşıyorum %7-%10 hepsipay 1-2 gün içinde bana yatıyor . Kız kardeşime 15 gün sonra %3 yatıyor . Son kullanma tarihlerini kaçırmadan bunları sepette tüm indirmeler ek kullanıyor olmak alt limit olmaması şahane bir özellik
Premiyum sayesinde kargolar cidden Hb güvencesinde
Kargo ücreti görmek alışverişten %90 vazgeçme eğiliminde olmak demek kendimde dahil . Bu açıdan ücretsiz kargo muazzam bir nimet
Özellikle elektronik de gözü kapalı alın
Mobilya v.s alınca kurulumlarına çok uyguna geliyor . Benim her zaman favorim Hb

Ya bende anlamadım belki bir haftalıktır, diğer hafta ekmek vermez, söyledim de ben ekmek tüketmiyorum bu çok fazla bana kilo aldırır dedim dinlemedi
Yani soyle dietisyenin ne uzerine uzmsn? Benimki hamilelik ivf uzerine uzman. Kadin dogumculsrla calisiyor vs oyuzden seninkinin cv si nedir? Dr yonlendirmesi yeterli degil
Ah be kuzum rabbim tez zamanda aydinliga ulastirsin seni. İnsallah gonlune gore olur hersey
O konuya hic girme. Okdr pisman oluyorum ki bazen.. (tup bebek oldugu icin) bu dunyaya bencillik mi ettik die. Ama sonra iyi insanlar da olmazsa kurtulma sansi hic olmaz. İyi vicdanli insanlar yetistirsek belki gidisata dur derler diorum kendimi avutuyorum

Kızlar pendik medipolden doğum ücreti alan var mı?
En son ben haziran gibi almıştım canım
Normal doğum 10 küsürdü paylaşmıştım grupta güncel fiyatları bulursam mesajımı alıntılarım
İnş Kasım aralık içerisinde değişmez

Canım mayıs altında fiyat almışım Pendik medpolden
P Pink Freud

Sabah benim de onume bir video dustu. Izlemis buldum savasla ilgili. Agla agla icim cikti. Nasil bir dunyaya cocuk getiriyoruz cumlesini daha az once kurmustum esime cok uzuluyorum.
Vallahi şundan 8 ay önce bu kadar içim titremezdi belki de şimdi kendimden önce düşündüğüm hayatına endişelendigim biri var Allahım korusun kıyamet alametlerinin büyükleri gerçekleşiyor sanırım gerçekten ne düşüneceğimi nasıl dua edeceğimi şaşırdım

Umarım hayırlı kul hayırlı ümmet hayırlı evlat olurlar

3+1 nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…