2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Baktım şimdi böyle yazıyor

Eklentiler

• B8BB5F46-9B46-48D8-9387-FE2AF8724F36.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
Ne de güzel moral vermiş

Ya olabilir muhtemelen genişliyoruz ondan bugün ayrıca çatlak nemlendirici krem aldım o yüzden

Ben bilerek yenidoğan almadım canım. Biri 0-1 ay. Diğerleri 0-3 ay 56 cmden başlıyor. Ama ben 3 tane almışım. 1 tane daha mı almalı ki?
Benım de oncekı aldıkalrımdı bunlar, bazayı kaldırtıp baktım ne var ne yok diye, 1-3 ay takımlar da var baska.. Tek altlar tek zıbınlar da var, 3-6 ay da var ama daha az, ıkız dıye 1-3 e yuklenmısım. Artık dıgerlerını zamanla alırım ıhtıyac oldukca, arkadsım da yollacyacak bısyler, kıyafet alımına ara verıyorum artık.
Cok alma sen de 1-3ay cabuk buyuyorlar dıyorlar

Ben hiç tulum almadım. Doğuma kadar tulum ihtiyacını tamamliyim diyorum ama bu ay kendime bir şeyler alasım var artık

Ayy Allah kurtarsın canım ya inşallah çabucak biter zorunlu hizmetiniz, sen dogum icin ne zaman gitmeyi planlıyorsun memleketine, kaçıncı haftada gideceksin

Ya bn bu bebek alışverişinde o kdr kararsız kaldım ki zıbın alırken hastane çıkışı vs. İki üç yeni doğum yapana sordum ikiz olmadığı ve hepsinin bebeğinin kilosu farklı olduğu için farklı yorum yaptı aldiklarima yeter diyende oldu çok almışsın hemen büyüyorlar gereksiz diyende o kdr isterdim ki etrafımda ikiz annesi olsun kuzenim ve anneannem de var ikizler hepsi büyük hatirlamiyorlar bile

Kızlar kapı süsü yaptırdınız mı? Yaptıranlar varsa nereden yaptırdınız? Odasının kapısına istiyorum bir tane, çok böyle abartı olmayacak şekilde sade şık

Ya olabilir muhtemelen genişliyoruz ondan bugün ayrıca çatlak nemlendirici krem aldım o yüzden
Ben çatır çatır çatladım valla krem de vücut losyonu kullanıyorum aman zaten son bir aydır hiç bir şeye hevesim yok gibi o yüzden kendime hiç bir şey de alasım gelmiyor mal gibi oldum iyice

Kv güncelleme geldi tutmuş diyor ki siz annenle her şeyi halletmişsiniz tüm eksikleri ben de ilerde(ben de sanıyorum ki genç odasını falan alırım diyecek) yürümeye başladığında kıyafetlerini alırım biz en zorunu sıfırdan her şeyini almaya çabalıyoruz bir sürü daha eksiğimiz var yürümeye başlayınca kıyafet alacakmış bunca sıkıntıyı halledip üç beş kıyafette mi zorlancam

Ayyy cinnet ya . Gerek yok biz şimdi hallettiğimiz gibi o zamanda hallederiz deseydin kaynana terörü resmen

senin kaynanan düşman başına

Ben çatır çatır çatladım valla krem de vücut losyonu kullanıyorum aman zaten son bir aydır hiç bir şeye hevesim yok gibi o yüzden kendime hiç bir şey de alasım gelmiyor mal gibi oldum iyice
Canım ben de çatladım gibi de ama anlayamıyorum da kırmızı mı seninkiler. Bide ben Hindistan cevizi yağı ile kakao yağından bir karışım yapmıştım dört beş gün önce . Aşırı iyi oldu çok nemli tutuyor tavsiye ederim. Badgerin bi tık altı yani şu an

Bende çatladım ki 6.ayda başladı benim çatlaklar çok yok ama var yani aman yapcak bişi yok

Ayyy cinnet ya . Gerek yok biz şimdi hallettiğimiz gibi o zamanda hallederiz deseydin kaynana terörü resmen
Vallahi güldüm şok oldum sorun yok o zaman bi gelsin dedim bende ne diyim ya tadilat badana araba arızası bilmem ne derken maddiyatta baya çöktük eksilerdeyiz ilk torunun yani hiç düşünce yok ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…