- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.761
Sızlıyor gerildikçeKızlar göbek deliğiniz acıyomu sizinde yaa dün akşam bi ağrı girdi geçti. Bu sabah duş alırkende bi sızladı
İyiyim teşekkür ederim uzanıyorum sürekli biraz kasik ağrısı var hafiften sadeceSu an iyimisiniz gecen agrınız vardı doğrumu hatırladım.
Canım magnezyumun mu yeterli gelmiyor acaba benimde bacaklarım uyuşuyordu 2ye çıkarttım rahatladımGünaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
Nts de sancı falan çıkmış mıydı? Geçmiş olsun tekrardan. Yada rahim kısalması falan var mı?İyiyim teşekkür ederim uzanıyorum sürekli biraz kasik ağrısı var hafiften sadece
Oyle tabi canım onlar görmeyecek de kim görecek ☺ ama dediğimi de bir dene istersen o şekilde çok rahat oluyor eşinin yapmasından bile rahat olurBenimde doktorum bu ilaçtan verdi. Ben eşime yaptırıyorum. Hamile olunca bütün kötü hallerimizi görüyorlar ama yapacak bişey yok
Ben çoktandır hissediyorum 20. Haftalardan beri dediğin gibi boyle minik minik ritmik oluyor anlıyor insan zaten hickiriklarini yerim onların yaaa☺☺☺Kızlar bebelerin hıçkırıgini hisseden var mı bnm bebelerin birinin başı aşağıda o bebekte yemekten sonra bir iki dakkalik böyle ritmik kalp atımı gibi bir şey hissediyorum
Benim var çarşamba günü insallah yeni bir doktora baslicam insallah isinirimKızlar bu hafta kimin kontrolü var
Ya bide sanki içi kuru gibi böyle değişik dokunmamaya çalışıyorumCevap alırsan yazarmsn, bende yıne bgn hissediyorum
artık maalesef işe yaramıyoDün misafirliğe gittim yemeği abarttım bütün gece döndüm durdum. Gaviskon içtim bir işe yaramadı resmen.
Ay sancı olmasındaSızlıyor gerildikçe
Benim göbek deliğimde yok laparoskopi izi var orda kumaş gibi dikmişler bide nasıl sızlıyor
son haftalar diye sanırım benim evi b.k götürüyor sinirlerimde bozuluyo pis gördükçe yavaş yavaş yapıyorum ama yaparken elli kere dinleniyomÇok şükür bitti sayfalarbu aralar çok halsizim hiç bir şey yapasim gelmiyor gece sabah aşırı derece de susuzluk devam ediyor sabah kahvaltısında önce içiyorum yetmiyor kahvaltıda tekrar içiyorum ne olacak benim halim adam eve su taşıya taşıya bıktı gece sürekli tuvalete kalkma uyku bölünmesi benim de oluyor en az 3 kere kalkıyorum çalışmadığım için en tatlı uyku bana 8-12 arası geliyor gözümü zor açtım
Üşütmüş olabilirsin bence geçici bişi akıntında artış varmı? Bende de öyle oluyo üşütünce akıntı da artıyo hafif1saat fln once gobek deliginin 5parmak solu 3parmak asagisini dusunun agrisan acidan oluyorum sandim. Hatta tek dusundugum suan buna dayanamiorum dogum sancisina cidden nasil dayanicaksin okdr canim yani 5dk fln sonra gecti. Suan hafif hafif yokluyo ama cok az. Sizce bu usutme mi? (Yumurtaliklar degil neresi bilmiorum) basina gelen var mi?
Ay inşallah sana iyi gelir yeni doktorunOyle tabi canım onlar görmeyecek de kim görecek ☺ ama dediğimi de bir dene istersen o şekilde çok rahat oluyor eşinin yapmasından bile rahat olur
Ben çoktandır hissediyorum 20. Haftalardan beri dediğin gibi boyle minik minik ritmik oluyor anlıyor insan zaten hickiriklarini yerim onların yaaa☺☺☺
Benim var çarşamba günü insallah yeni bir doktora baslicam insallah isinirim
Ben kendimi enerjik hissedersem yapıyorum gözüm takılıyor sinirim bozuluyor ev süpürüp silinmeyince. İlk aylar yapamıyordum sinirleniyordum bir şey yapmaya çalıştığım da tansiyonum düşüyordu eşim yaptı şimdi yavaş yavaş kendim yapıyorum tabi o kuvvet gelirseYa bide sanki içi kuru gibi böyle değişik dokunmamaya çalışıyorum
artık maalesef işe yaramıyo
Ay sancı olmasında
son haftalar diye sanırım benim evi b.k götürüyor sinirlerimde bozuluyo pis gördükçe yavaş yavaş yapıyorum ama yaparken elli kere dinleniyom
Benim var canım pazartesi gitmeyi planlamıştım ama eşim işini ayarlayamadı çarşamba gideceğiz o yüzdenKızlar bu hafta kimin kontrolü var
Usuttun belki de biraz takip et istersen duruma göre bakarsın1saat fln once gobek deliginin 5parmak solu 3parmak asagisini dusunun agrisan acidan oluyorum sandim. Hatta tek dusundugum suan buna dayanamiorum dogum sancisina cidden nasil dayanicaksin okdr canim yani 5dk fln sonra gecti. Suan hafif hafif yokluyo ama cok az. Sizce bu usutme mi? (Yumurtaliklar degil neresi bilmiorum) basina gelen var mi?
Benim evi de ne götürüyor şuan belli değilYa bide sanki içi kuru gibi böyle değişik dokunmamaya çalışıyorum
artık maalesef işe yaramıyo
Ay sancı olmasında
son haftalar diye sanırım benim evi b.k götürüyor sinirlerimde bozuluyo pis gördükçe yavaş yavaş yapıyorum ama yaparken elli kere dinleniyom
Ya usutmus olsbilirim malum acelya kdr kotu segil durumum ama yazlikta kaldim ya bende iceri disari aksam usumus olabilirim Z zgenesÜşütmüş olabilirsin bence geçici bişi akıntında artış varmı? Bende de öyle oluyo üşütünce akıntı da artıyo hafif
Senin evi de nie su yok elektrik yok? Neredesin ki sen? Nie ole olduTemiz suyu elektiriği olan eviniz varsa şükredecek birşey anlatayım size
Evimde aylardır su yok
Elektrik de bir gün var bir gün yok
Köy şartları okadar zorluyorki artık
Dünde böcek bastı evi
Zaten pislik götürüyor bir gün silip süpürmesen
Çamaşırları komşuya götür su taşı
Temizlik yapamama evden iğreniyordum daha kötü oldum
Hortumla su çekelim dedik hortumda vermediler
ağlıyorum artık burdan gitmek istiyorum
Usuttun belki de biraz takip et istersen duruma göre bakarsın
İçerden bir şey çekiyor gibi miKızlar göbek deliğiniz acıyomu sizinde yaa dün akşam bi ağrı girdi geçti. Bu sabah duş alırkende bi sızladı
Zorunlu hizmette misinizTemiz suyu elektiriği olan eviniz varsa şükredecek birşey anlatayım size
Evimde aylardır su yok
Elektrik de bir gün var bir gün yok
Köy şartları okadar zorluyorki artık
Dünde böcek bastı evi
Zaten pislik götürüyor bir gün silip süpürmesen
Çamaşırları komşuya götür su taşı
Temizlik yapamama evden iğreniyordum daha kötü oldum
Hortumla su çekelim dedik hortumda vermediler
ağlıyorum artık burdan gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?