2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nts de sancı falan çıkmış mıydı? Geçmiş olsun tekrardan. Yada rahim kısalması falan var mı?
Nst de sancı çıktı cnm bir tane ertesi gün üniversiteye gittim orda da vardı serum taktı baktılar tekrar hafifleyince bol su tüket dinlen mg kullan dedi eve gönderdi bu hfta kontrolüm var bnmde işin garip tarafı bn karında kasılma sancı ağrı fln hissetmiyordum tek birazcık kasik ağrısı vardı oda bebekler büyüyor ya onla alakli oldugunu düşünüyordum

Kızlar geçen kimdi bebek makat ters geliş demişti bunları deneyebilirsiniz. Benim de şuan ters galiba pek hareket etmiyor hep de bu yapılmamasi gereken hareketleri yapıyorum

Günaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?

Benim de parmak uçlarım uyuşmuş oluyor uyku sersemi farkediyorum, pozisyon değiştirip uyuya kalıyorum sonra. Uzun uzadıya uyuşuk kalmıyor uyanınca vs.

Kızlar aldığım kıyafetler hep ince, tulumları kalın almak istiyorum
Bence ekmek yerine alternatif bir şeyler koymalı benim diyetisyenim alternatif dolu mönü verirdi 1 dilim ekmek / 4 5 kaşık menemen / çeyrek simit gini
alternatifleri ilerleyen haftalarda öğreticem dedi. Bir haftalık menü canım bu.

Canım listenin dışına çıkmıcaksın dedi ne eksik ne fazla dedi, doktorum yönlendirdi bu diyetisyene. Bu hafta dediğini yapayım bakalım nolacak

Benim diyetisyenim ekmeğe çok takık ekmegimi götürdüm görüşmeye gittiğimde düşün 6 dilim yesem kalp krizi geçirir heralde benim ekmek sayım çok çok az
Ay çıldırcam ben de çok takığım ekmeğin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama yiceksin dedi valla

Ya bende anlamadım belki bir haftalıktır, diğer hafta ekmek vermez, söyledim de ben ekmek tüketmiyorum bu çok fazla bana kilo aldırır dedim dinlemedi

Bu menüyü ekmeksiz mi uyguluyorsun?

Ya usutmus olsbilirim malum acelya kdr kotu segil durumum ama yazlikta kaldim ya bende iceri disari aksam usumus olabilirim Z zgenes

Senin evi de nie su yok elektrik yok? Neredesin ki sen? Nie ole oldu

Zorunlu hizmette misiniz
3+1 den dolayı burdayız
Vallahi yüz yıl öncesinde kalmış bir köy gibi
Ben doğalgazlı evde büyüdüm hiç zorluk sıkıntı çekmemiştik belkide oyüzden böyle ağır geliyor
Annemin evini okadar özlüyorum ki bazen..
burdaki insanlar alışmışlar umurlarında değil evlerinin pislenmesi vs
Şuan survivor da gibi hissediyorum kendimi
Hayatta kalmaya çalışıyoruz ekmeksiz susuz

Kızlar göbek deliğiniz acıyomu sizinde yaa dün akşam bi ağrı girdi geçti. Bu sabah duş alırkende bi sızladı
Bi ara ben diyordum ya göbek deliğimin içi acıyor gibi baya sanki benek içerden kordonu çekip kopartıyor da onun ağrısı gibi benim hayal gücüm arada oluyor bence bebek cekiştiriyorsa ondandır ya bi de benim göbek deliğim çok genişti şimdi nokta kadar kaldı

Öğretmen misinix

Ahahah ben de aynı şeyi yaşıyorum arada ve aynısını düşünüyorum

Kızlar aldığım kıyafetler hep ince, tulumları kalın almak istiyorum

alternatifleri ilerleyen haftalarda öğreticem dedi. Bir haftalık menü canım bu.
Her diyetisyen işini maalesef iyi yapmıyor benim de şekerim düşük diye dahiliyeci diyetisyene yolladı bana bir liste verdi 1100 kalori mi neydi 24 haftalık falan hamileydim ne bebeğe ne bana yeterdi. Bence başka bir diyetisyene daha başvur canım online çok iyi diyetisyenler var

Doktorum yönlendirdiği için bir şey diyemiyorum şimdilik canım, dediğini bir yapalım bir süre bakalım nolcak

Ay benim göbek değilim de minicik kaldı ben de mi tuhaflık var diye düşünüyordum yalnız olmadığıma sevindim

Ahahah ben de aynı şeyi yaşıyorum arada ve aynısını düşünüyorum
Ya kordonla savaş veriyor sanki içerde ama şey farkettim bir iki haftaya yakındır vajinamda ağrı var çatı ağrısını hiç anlamadım nasıl nedir diye ama vajinama giren ağrı beni zıplatıyor resmen tutuyorum artık sıkı sıkı öyle diniyor gibi biraz hani eskiden bebek vuruyor diyordum ya o ağrı hiç bir şeymiş bunun yanında ben korkuyorum ya sancı heralde bu

Benimde öyle serçe parmağım bile girmiyor inanki ay çok sinir bozucu bi garip ya
Ay tamamen aynısı eşim diyorki karnın büyüyünce göbek deliğinin de büyümesi gerekirdi aslında dusununce onun dediği mantıklı ama neden böyle oldu anlamadım çocuklarinki gibi küçücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…