- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.781
Nst de sancı çıktı cnm bir tane ertesi gün üniversiteye gittim orda da vardı serum taktı baktılar tekrar hafifleyince bol su tüket dinlen mg kullan dedi eve gönderdi bu hfta kontrolüm var bnmde işin garip tarafı bn karında kasılma sancı ağrı fln hissetmiyordum tek birazcık kasik ağrısı vardı oda bebekler büyüyor ya onla alakli oldugunu düşünüyordumNts de sancı falan çıkmış mıydı? Geçmiş olsun tekrardan. Yada rahim kısalması falan var mı?
Günaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
alternatifleri ilerleyen haftalarda öğreticem dedi. Bir haftalık menü canım bu.Bence ekmek yerine alternatif bir şeyler koymalı benim diyetisyenim alternatif dolu mönü verirdi 1 dilim ekmek / 4 5 kaşık menemen / çeyrek simit gini
Canım listenin dışına çıkmıcaksın dedi6 dilim ekmek nedir kesinlikle yeme birde Baska perinatolog a gttm günde 3 öğün 1 dilimden 3 dılım ekmek var onu bile yeme dedı bu nasıl dıyetısyen maşallah. Benim amnıo sıvım sınırdan biraz fazla yinede ekmek yeme fazla dedı. Bizimkide 2 dılım yazmıs sonra gitmedim ona, tekrar ekmek harici dierleri uygun beslenmeye.
Listeyi uygularsan cok güzel Doyuyorsunuz acıkma bıle olmuyor.
Ay çıldırcam ben de çok takığım ekmeğin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama yiceksin dedi vallaBenim diyetisyenim ekmeğe çok takık ekmegimi götürdüm görüşmeye gittiğimde düşün6 dilim yesem kalp krizi geçirir heralde benim ekmek sayım çok çok az
Ya bende anlamadım belki bir haftalıktır, diğer hafta ekmek vermez, söyledim de ben ekmek tüketmiyorum bu çok fazla bana kilo aldırır dedim dinlemediBen tup bebek transferi oncesi basladim diyetisyene. Suan ayarlama trimestera gore oluyo. Kendimden ornek veriym kilo ve boya gore gunluk almam gereken karb 220 gr/gun (beslenmenin %40-50)ama karb sadece ekmekten alinmiyor yedigin cevizinden bademine kurubaklagilinden corbasina kdr karb var. Ben gunde 1 dilim ekmek yiorum mesela. Sabah 2 idi dedim yiemiorum cok gelio buhafta 1e dusurdu ama sabit 2 ceviz koydu avok koydu mesela yerine. Smdi seni nie sacma sapan hamura bogmus anlamadim ben. Bak sana degisim listesi atym gunde ne yaptigini bi kontrol rt
Eki Görüntüle 3314003
60 da bendenBenim de 58 yazıyor aşırı gerildim ben de
Bu menüyü ekmeksiz mi uyguluyorsun?6 dilim ekmek nedir kesinlikle yeme birde Baska perinatolog a gttm günde 3 öğün 1 dilimden 3 dılım ekmek var onu bile yeme dedı bu nasıl dıyetısyen maşallah. Benim amnıo sıvım sınırdan biraz fazla yinede ekmek yeme fazla dedı. Bizimkide 2 dılım yazmıs sonra gitmedim ona, tekrar ekmek harici dierleri uygun beslenmeye.
Listeyi uygularsan cok güzel Doyuyorsunuz acıkma bıle olmuyor.
3+1 den dolayı burdayızZorunlu hizmette misiniz
Bi ara ben diyordum ya göbek deliğimin içi acıyor gibi baya sanki benek içerden kordonu çekip kopartıyor da onun ağrısı gibiKızlar göbek deliğiniz acıyomu sizinde yaa dün akşam bi ağrı girdi geçti. Bu sabah duş alırkende bi sızladı
Öğretmen misinix3+1 den dolayı burdayız
Vallahi yüz yıl öncesinde kalmış bir köy gibi
Ben doğalgazlı evde büyüdüm hiç zorluk sıkıntı çekmemiştik belkide oyüzden böyle ağır geliyor
Annemin evini okadar özlüyorum ki bazen..
burdaki insanlar alışmışlar umurlarında değil evlerinin pislenmesi vs
Şuan survivor da gibi hissediyorum kendimi
Hayatta kalmaya çalışıyoruz ekmeksiz susuz
Ahahah ben de aynı şeyi yaşıyorum arada ve aynısını düşünüyorumBi ara ben diyordum ya göbek deliğimin içi acıyor gibi baya sanki benek içerden kordonu çekip kopartıyor da onun ağrısı gibibenim hayal gücüm arada oluyor bence bebek cekiştiriyorsa ondandır ya bi de benim göbek deliğim çok genişti şimdi nokta kadar kaldı
Her diyetisyen işini maalesef iyi yapmıyor benim de şekerim düşük diye dahiliyeci diyetisyene yolladı bana bir liste verdi 1100 kalori mi neydi 24 haftalık falan hamileydim ne bebeğe ne bana yeterdi. Bence başka bir diyetisyene daha başvur canım online çok iyi diyetisyenler varKızlar aldığım kıyafetler hep ince, tulumları kalın almak istiyorum
alternatifleri ilerleyen haftalarda öğreticem dedi. Bir haftalık menü canım bu.
Başka bir diyetisyene daha mı danışsanAy çıldırcam ben de çok takığım ekmeğin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama yiceksin dedi valla
Doktorum yönlendirdiği için bir şey diyemiyorum şimdilik canım, dediğini bir yapalım bir süre bakalım nolcakHer diyetisyen işini maalesef iyi yapmıyor benim de şekerim düşük diye dahiliyeci diyetisyene yolladı bana bir liste verdi 1100 kalori mi neydi 24 haftalık falan hamileydim ne bebeğe ne bana yeterdi. Bence başka bir diyetisyene daha başvur canım online çok iyi diyetisyenler var
Ay benim göbek değilim de minicik kaldı ben de mi tuhaflık var diye düşünüyordum yalnız olmadığıma sevindimBi ara ben diyordum ya göbek deliğimin içi acıyor gibi baya sanki benek içerden kordonu çekip kopartıyor da onun ağrısı gibibenim hayal gücüm arada oluyor bence bebek cekiştiriyorsa ondandır ya bi de benim göbek deliğim çok genişti şimdi nokta kadar kaldı
Ya kordonla savaş veriyor sanki içerdeAhahah ben de aynı şeyi yaşıyorum arada ve aynısını düşünüyorum
Benimde öyle serçe parmağım bile girmiyor inankiAy benim göbek değilim de minicik kaldı ben de mi tuhaflık var diye düşünüyordum yalnız olmadığıma sevindim
Ay tamamen aynısıBenimde öyle serçe parmağım bile girmiyor inankiay çok sinir bozucu bi garip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?