- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.861
Ah teşekkür ederim. Acaba ne kadar zam geldi
Ben de yeni bakıyorum da unibaby var baya ucuz o. Siveno mu alsam dedim ama üç kat fark var aralarında. İçerikten de çok anlamıyorum.İyi yapıyon gayette
temizlemek için henüz bişi almadım ama aventin setini almıştım ben onun içinde fırçası var
Ahahhahahah yürü beee gelinlerin aydınlık yüzüKızlar ben ebebek ve babymalldan kadife tulum aldım sıcak tutsun diye sitede var bakmak isterseniz ben mağazadan almıştım.
Bu arada ben 2-3 hafta önce kaynanama mesaj çektim engelli de bastım ne geliyor ne gidiyor eşimi arıyor bizi sormak için, biraz akılları başlarına gelsin
Mühendisin oğluna bak muhtemelen siveno temiz içeriklidirBen de yeni bakıyorum da unibaby var baya ucuz o. Siveno mu alsam dedim ama üç kat fark var aralarında. İçerikten de çok anlamıyorum.
İnşallah canım benim sagolasinAy inşallah sana iyi gelir yeni doktorunnereye gidecen?
Green clean aldım ben içeriği temiz. Fiyatı da uygun 80 tl falan. Deterjan ve leke çıkarıcı da aynı marka aldımBen de yeni bakıyorum da unibaby var baya ucuz o. Siveno mu alsam dedim ama üç kat fark var aralarında. İçerikten de çok anlamıyorum.
Yani yazabi yorumlarsan daha ziyade asiri kilolularin takibini yapio. Bi insanin uzmanligi tek biseyde olmali die dusunuyorum ben. hem o konuda hem o konuda uzmanlasanaz. Oyuzden bence gebelikte uzman birine yonelmende fayda var. Senin amacin kilo almamak/vermek degil. Bebek icin saglikli beslenmek vs sekerini dengede tutmak. Bunu saglayabilicek birine yonelmelisin benceBaktım şimdi böyle yazıyor
Kızlar kapı süsü yaptırdınız mı? Yaptıranlar varsa nereden yaptırdınız? Odasının kapısına istiyorum bir tane, çok böyle abartı olmayacak şekilde sade şık
Bizimkilerde smdediler arayi acmazsiniz die. Bende dedim oglunuzun performansina bagli. Eger yalniz kalirsam bakarken 2. Yapmam eger yardimci baba olursa yaparim. Konu kapandiBenimkide milletin içinde ikinciyi hemen peşine yapacaksınız dedi. Dedim bana kalmış bişi seni ilgilendirmezters ters baktı bide kp şok oldu öyle dememe
Deterjan almadim karar veremiorum birurlu.butun markalar turk markasi yabancilarin hepsi cekilmis ama arastirdigim siveno minoris bunlar temiz icerikli green clean.Kızlar biberon temizleyicisi olarak ne aldınız? Ve biberon fırçası
İnşallah henüz gelmemiştirAh teşekkür ederim. Acaba ne kadar zam geldi
Ay sterilazatör ne için lazım ona bakmadım ben hiçYani yazabi yorumlarsan daha ziyade asiri kilolularin takibini yapio. Bi insanin uzmanligi tek biseyde olmali die dusunuyorum ben. hem o konuda hem o konuda uzmanlasanaz. Oyuzden bence gebelikte uzman birine yonelmende fayda var. Senin amacin kilo almamak/vermek degil. Bebek icin saglikli beslenmek vs sekerini dengede tutmak. Bunu saglayabilicek birine yonelmelisin bence
Eki Görüntüle 3314131 Eki Görüntüle 3314132 Eki Görüntüle 3314133
Bizimkilerde smdediler arayi acmazsiniz die. Bende dedim oglunuzun performansina bagli. Eger yalniz kalirsam bakarken 2. Yapmam eger yardimci baba olursa yaparim. Konu kapandi
Deterjan almadim karar veremiorum birurlu.butun markalar turk markasi yabancilarin hepsi cekilmis ama arastirdigim siveno minoris bunlar temiz icerikli green clean.
Firca avent aldim. Sterilazatorde avent aldim buarada
Kız öncesi de çok küçük olmazlar mı kiİnşallah henüz gelmemiştir
Aralıkta bir zam bekliyorum ama inşallah öncesinde doğum yapmayı başarırız
Yani cok cok sart degilmis. Ben ugrasirim herseferinde kaynatirim derseniz almayin diolar. Ama ben elektronik seviorum. 10dk steril edio biberon emzik vs ilk aydan sonra emzik vericem oyuzden aldim. Biberon insallah gerekmez ama nasip.Ay sterilazatör ne için lazım ona bakmadım ben hiç
Benim yeğenlerimde eniştem takıntılıydı herşeyi strelazotörde işlemden geçirir öyle ikizlere verdirirdi . Çocuklar 10 yaşın üstünseler . Ve ömürleri boyunca hastaneden çıkmadılar . Evde fanusta gibi büyütülüp her detay fazla fazla abartıldı . Normal yolla ufak tefek temas etmeleri gereken bakteri ve virüslerden uzak tutuldular . Bağışıklık sistemleri çok zayıfladı zaman geçtikçe .bilen bilen ben eski biyoloji öğretmeniyim . Herşeyin kararında olması gerektiğini düşünüyorum . İyi” bakterilerinde yeri geldiğinde bebekle tanışması gerekiyor ki bebeklerimiz gerçek dünyada daha sağlıklı devam edebilsin . Benim kendi düşüncem bu şekildeAy sterilazatör ne için lazım ona bakmadım ben hiç
Genel dua gibi düşün aralık sonuna kadar geçerliKız öncesi de çok küçük olmazlar mı ki
Bide zamlar ocakta gelmiyo aralığın ilk zamanlarında geliyoİnşallah henüz gelmemiştir
Aralıkta bir zam bekliyorum ama inşallah öncesinde doğum yapmayı başarırız
Doğurmak adına vazgeçmek içinde çok geçBide zamlar ocakta gelmiyo aralığın ilk zamanlarında geliyodoğalgaz da bebeler olacağı için kökleyecez ohoooo winter is coming
Ahahahh tutamayızdaDoğurmak adına vazgeçmek içinde çok geç
İçimizde tutsak mayıs haziranı beklesekdoğalgazdan kurtarırız
Evet ama bu bence en az 6dan sonra olması gerekiyor. İlk aylarda tanismasina ben gerek oldugunu dusunmuyorum. Kaldi ki makina olmasa bile ztn kaynatilicak. Sudan gecirip emzik biberon verildigini ben hic duymadim belli bi safhaya kdr.Benim yeğenlerimde eniştem takıntılıydı herşeyi strelazotörde işlemden geçirir öyle ikizlere verdirirdi . Çocuklar 10 yaşın üstünseler . Ve ömürleri boyunca hastaneden çıkmadılar . Evde fanusta gibi büyütülüp her detay fazla fazla abartıldı . Normal yolla ufak tefek temas etmeleri gereken bakteri ve virüslerden uzak tutuldular . Bağışıklık sistemleri çok zayıfladı zaman geçtikçe .bilen bilen ben eski biyoloji öğretmeniyim . Herşeyin kararında olması gerektiğini düşünüyorum . İyi” bakterilerinde yeri geldiğinde bebekle tanışması gerekiyor ki bebeklerimiz gerçek dünyada daha sağlıklı devam edebilsin . Benim kendi düşüncem bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?