2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben ebebek ve babymalldan kadife tulum aldım sıcak tutsun diye sitede var bakmak isterseniz ben mağazadan almıştım.

Bu arada ben 2-3 hafta önce kaynanama mesaj çektim engelli de bastım ne geliyor ne gidiyor eşimi arıyor bizi sormak için, biraz akılları başlarına gelsin

İyi yapıyon gayette

temizlemek için henüz bişi almadım ama aventin setini almıştım ben onun içinde fırçası var
Ben de yeni bakıyorum da unibaby var baya ucuz o. Siveno mu alsam dedim ama üç kat fark var aralarında. İçerikten de çok anlamıyorum.

Ahahhahahah yürü beee gelinlerin aydınlık yüzü

Ben de yeni bakıyorum da unibaby var baya ucuz o. Siveno mu alsam dedim ama üç kat fark var aralarında. İçerikten de çok anlamıyorum.
Green clean aldım ben içeriği temiz. Fiyatı da uygun 80 tl falan. Deterjan ve leke çıkarıcı da aynı marka aldım

Baktım şimdi böyle yazıyor
Yani yazabi yorumlarsan daha ziyade asiri kilolularin takibini yapio. Bi insanin uzmanligi tek biseyde olmali die dusunuyorum ben. hem o konuda hem o konuda uzmanlasanaz. Oyuzden bence gebelikte uzman birine yonelmende fayda var. Senin amacin kilo almamak/vermek degil. Bebek icin saglikli beslenmek vs sekerini dengede tutmak. Bunu saglayabilicek birine yonelmelisin bence
Kızlar kapı süsü yaptırdınız mı? Yaptıranlar varsa nereden yaptırdınız? Odasının kapısına istiyorum bir tane, çok böyle abartı olmayacak şekilde sade şık

Benimkide milletin içinde ikinciyi hemen peşine yapacaksınız dedi. Dedim bana kalmış bişi seni ilgilendirmez ters ters baktı bide kp şok oldu öyle dememe
Bizimkilerde smdediler arayi acmazsiniz die. Bende dedim oglunuzun performansina bagli. Eger yalniz kalirsam bakarken 2. Yapmam eger yardimci baba olursa yaparim. Konu kapandi
Kızlar biberon temizleyicisi olarak ne aldınız? Ve biberon fırçası
Deterjan almadim karar veremiorum birurlu.butun markalar turk markasi yabancilarin hepsi cekilmis ama arastirdigim siveno minoris bunlar temiz icerikli green clean.
Firca avent aldim. Sterilazatorde avent aldim buarada

Ay sterilazatör ne için lazım ona bakmadım ben hiç

Yani cok cok sart degilmis. Ben ugrasirim herseferinde kaynatirim derseniz almayin diolar. Ama ben elektronik seviorum. 10dk steril edio biberon emzik vs ilk aydan sonra emzik vericem oyuzden aldim. Biberon insallah gerekmez ama nasip.

Benim yeğenlerimde eniştem takıntılıydı herşeyi strelazotörde işlemden geçirir öyle ikizlere verdirirdi . Çocuklar 10 yaşın üstünseler . Ve ömürleri boyunca hastaneden çıkmadılar . Evde fanusta gibi büyütülüp her detay fazla fazla abartıldı . Normal yolla ufak tefek temas etmeleri gereken bakteri ve virüslerden uzak tutuldular . Bağışıklık sistemleri çok zayıfladı zaman geçtikçe .bilen bilen ben eski biyoloji öğretmeniyim . Herşeyin kararında olması gerektiğini düşünüyorum . İyi” bakterilerinde yeri geldiğinde bebekle tanışması gerekiyor ki bebeklerimiz gerçek dünyada daha sağlıklı devam edebilsin . Benim kendi düşüncem bu şekilde

İnşallah henüz gelmemiştir
Aralıkta bir zam bekliyorum ama inşallah öncesinde doğum yapmayı başarırız
Bide zamlar ocakta gelmiyo aralığın ilk zamanlarında geliyo doğalgaz da bebeler olacağı için kökleyecez ohoooo winter is coming

Bide zamlar ocakta gelmiyo aralığın ilk zamanlarında geliyo doğalgaz da bebeler olacağı için kökleyecez ohoooo winter is coming
Doğurmak adına vazgeçmek içinde çok geç
İçimizde tutsak mayıs haziranı beklesek doğalgazdan kurtarırız

Evet ama bu bence en az 6dan sonra olması gerekiyor. İlk aylarda tanismasina ben gerek oldugunu dusunmuyorum. Kaldi ki makina olmasa bile ztn kaynatilicak. Sudan gecirip emzik biberon verildigini ben hic duymadim belli bi safhaya kdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…