- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.901
Ben de bu şekilde düşünüyorumBenim yeğenlerimde eniştem takıntılıydı herşeyi strelazotörde işlemden geçirir öyle ikizlere verdirirdi . Çocuklar 10 yaşın üstünseler . Ve ömürleri boyunca hastaneden çıkmadılar . Evde fanusta gibi büyütülüp her detay fazla fazla abartıldı . Normal yolla ufak tefek temas etmeleri gereken bakteri ve virüslerden uzak tutuldular . Bağışıklık sistemleri çok zayıfladı zaman geçtikçe .bilen bilen ben eski biyoloji öğretmeniyim . Herşeyin kararında olması gerektiğini düşünüyorum . İyi” bakterilerinde yeri geldiğinde bebekle tanışması gerekiyor ki bebeklerimiz gerçek dünyada daha sağlıklı devam edebilsin . Benim kendi düşüncem bu şekilde
Balım çok güzelKizlar sonunda odanin ilk adimini yaptik. İlk cizim geldi bakin bakym Eki Görüntüle 3314137 Eki Görüntüle 3314138
Balım doktora gidince sor bence.Günde 1 alıyorum magnezyumu , başladığımdan beri hep bir ama demiri değiştirdim dışkımın rengi de siyahlaştı. Magnezyum yetmiyor olabilir mi dersin , hiç uyuşmayı bununla ilgili olduğunu düşünmemiştim .
Benim bağırsaklar her hafta sonu tatil yapıyor 3 gündür çıkamıyorum tuvalete
Balım dün geldi benimsudem34 canım aldığın askıları hiç denedin mi dolaba takmaya, benim dolap borusunu dar gel böyle zorlayarak takılıyor.
Benim eniştem biraz tuhaf adamdı her akşam işten eve gelince evi çamaşır ve sirkeli sularla silerdi ( kanepeleri halıları filan kaldırırdı . Misafirliğe gittiysen eline vileda tutuşturur zorla sanada yaptırır. Görseniz çok titiz pimpirilikli kendini ideal baba sanıyordu . Temizlik bitince 1 paket sigara içer gelirdi şapur şapur dezenfekte ettiği bebeklerini öperdiBen de bu şekilde düşünüyorum
Geçen grupta konuşmuştuk . İlk doğduğunda hemşireye daha basit bir kıyafet verip . Bebişko odaya yanımıza gelince özenle yaptırdığımız takımı giydirmek daha mantıklı gelmiştiBebek ilk doğduğunda giyeceği kıyafet çok kirleniyor mu hemen değiştirmek gerekiyor mu? Güzel bi takım aldım ilk doğduğunda giysin diye ama acaba 2. Kıyafeti olarak mı kullansam onu kararsız kaldım. Kayınvalidem de hastane çıkışı almıştı ama ben benim aldığım ilk kıyafeti olsun istiyorum da
Aaa neden?Geçen grupta konuşmuştuk . İlk doğduğunda hemşireye daha basit bir kıyafet verip . Bebişko odaya yanımıza gelince özenle yaptırdığımız takımı giydirmek daha mantıklı gelmişti
İlk giydirince hemşireler bazen temiz silmiyor kan oluyor tekrar değişmek zorunda kalıyor diye duymuştumAaa neden?
Bende onu düşünüyorumKızlar hakkaten kışın ortası çamaşırlar nasıl kuruyacak
Oğlumda kurutmaya atıyordum ama anasını ağlatıyor o da hem küçültüp hem yıpratıyor.
Nohut battaniyem filan nohutluktan eser kalmamıştı nohut yelek üst vs baya nohut almıştım o zaman
Balkona serince ancak kuruduğu kadar
Bu arada evde sermeye kurutmalığım bile yok
Oğlan alerjik diye evde kurutma işini bırakalı demir teli bırakalı yıllar yıllar oldu
İlk doğduğunda hemen yıkanır mı kıyafet kirlenir mi muhabbeti dönmüştü grupta o sırada odaya gelince özel kıyafetini giydirme fikri daha ağır basmıştı diye hatırlıyorumAaa neden?
Çok güzel canım dolap ve şifonyeri özel mi yaptıracaksınız,bir mağazadan mı?Kizlar sonunda odanin ilk adimini yaptik. İlk cizim geldi bakin bakym Eki Görüntüle 3314137 Eki Görüntüle 3314138
Yavrum sabahlari sc karnina bi corba kasigi yag icmeyi deneGünde 1 alıyorum magnezyumu , başladığımdan beri hep bir ama demiri değiştirdim dışkımın rengi de siyahlaştı. Magnezyum yetmiyor olabilir mi dersin , hiç uyuşmayı bununla ilgili olduğunu düşünmemiştim .
Benim bağırsaklar her hafta sonu tatil yapıyor 3 gündür çıkamıyorum tuvalete
Ayarlardır diyorum ki şunu şöyle yapma bunu böyle yapma hoşuma gitmiyor hala devam. Mesela bir yere gitmemek için millette telefonda ben rahatsızmışım gibi davranıyor gitmemek için. Bu sinirimi bozuyor, en sonra 3 hafta önce eşimin yengesi geldi rahatsızmışsın vs dedi kaynanam arkamdan kaş göz işaret ediyor, bozmadım onu o an ama hoşlanmıyorum. Millet arkamdan konuşuyor ay ne nazlı sanki bir tek o hamile, çok hassas gibisinden. Eğer bir yere gitmek istemiyorsan istemiyorum de yani beni bahane edip durma sürekli ve rahatsız dedi mi ben rahatsızlanıyorum o yüzden yalandan hoşlanmıyorum 3 haftadır grip bitmedi gelipte bir çorba getirebilirdi onu da yapmadı o yüzden görmek istemiyorum. Gelip özür dileyecek umrumda bile değil, eşimde Allahtan her şeyin farkında haklısın diyorNe oldu ki
O da güzel bi mantık yani ben alacaktım ama siz almışsınızBenimki geçen gün pikeciye gidip aradı bizi gelin de puset örtüsü vs için kumaş seçin diye.Biz onları halledeli aylar oldu dedi eşim de. Hâlâ neye ihtiyacınız var sorusu çıkmadı ağzından. Aldıklarımızı almaya niyetlenmeye başladı yeni yeni.
HangisiiiiYa bu hipp krem güzel nemlendiriyor kaşıntıyı falan da kesti ama ebebek gibi kokuyo sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum daebebek kokusundan nefret ediyorum da artık
4 yıl zorunlu görev demek memuriyette3+1 nedir?
Ozel kuzum. Dolap bebek dolabi degil ztn normal olucak 30kere is olmasin dieÇok güzel canım dolap ve şifonyeri özel mi yaptıracaksınız,bir mağazadan mı?
Yaa sezeryanda çocuk doktoru ameliyathanede olup çocugu temizliyor zaten.İlk giydirince hemşireler bazen temiz silmiyor kan oluyor tekrar değişmek zorunda kalıyor diye duymuştum
Aynı seyi ben de düşünüyorumBende onu düşünüyorum
Bebişimin odası benim hem depom hem kurutma hemfe ütü odamdı
Kurutmalığı kullanan arkadaşlarım yıpratıyor dediği için düşünmek istemiyorum şimdilik .
Kışın balkona koysam kaç günde kurur Allah bilir .
Koridora mı çıkartıp aşarım aşıklığı benim içinde muamma şuan
Cidden haklısın iyi ki tepki vermişsinAyarlardır diyorum ki şunu şöyle yapma bunu böyle yapma hoşuma gitmiyor hala devam. Mesela bir yere gitmemek için millette telefonda ben rahatsızmışım gibi davranıyor gitmemek için. Bu sinirimi bozuyor, en sonra 3 hafta önce eşimin yengesi geldi rahatsızmışsın vs dedi kaynanam arkamdan kaş göz işaret ediyor, bozmadım onu o an ama hoşlanmıyorum. Millet arkamdan konuşuyor ay ne nazlı sanki bir tek o hamile, çok hassas gibisinden. Eğer bir yere gitmek istemiyorsan istemiyorum de yani beni bahane edip durma sürekli ve rahatsız dedi mi ben rahatsızlanıyorum o yüzden yalandan hoşlanmıyorum 3 haftadır grip bitmedi gelipte bir çorba getirebilirdi onu da yapmadı o yüzden görmek istemiyorum. Gelip özür dileyecek umrumda bile değil, eşimde Allahtan her şeyin farkında haklısın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?