2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de bu şekilde düşünüyorum

Kizlar sonunda odanin ilk adimini yaptik. İlk cizim geldi bakin bakym Eki Görüntüle 3314137 Eki Görüntüle 3314138
Balım çok güzel kızçemiz keyifle büyüsün
Balım doktora gidince sor bence.
Bacak ağrın kramp vs var mı?
Erken doğumu önlesin sancı olmasın diye bana perinatalog ikiye çıkarmıştı erken doğum öykümden dolayı.

Kabızlık için ben bugün öyle yaptım on numara oldu.
Aç karnına üç erik, üç ceviz iyice çiğne üstüne 1-2 su bardağı su iç rahatlatır direk.
sudem34 canım aldığın askıları hiç denedin mi dolaba takmaya, benim dolap borusunu dar gel böyle zorlayarak takılıyor.
Balım dün geldi benim
Dekobella marka olanı almıştım çok güzel oldu çok beğendim.
Benzerleri zaten 12 lı oğlumun vardı dolaba astım direk sığdı.
Sen başka marka mı aldın?
139 du 24 lüsü beyazın 40 kuponla 100 e aldım ama çok iyi sertliği filan kokusu da yok.

Kızlar hakkaten kışın ortası çamaşırlar nasıl kuruyacak
Oğlumda kurutmaya atıyordum ama anasını ağlatıyor o da hem küçültüp hem yıpratıyor.
Nohut battaniyem filan nohutluktan eser kalmamıştı nohut yelek üst vs baya nohut almıştım o zaman
Balkona serince ancak kuruduğu kadar
Bu arada evde sermeye kurutmalığım bile yok
Oğlan alerjik diye evde kurutma işini bırakalı demir teli bırakalı yıllar yıllar oldu

Bebek ilk doğduğunda giyeceği kıyafet çok kirleniyor mu hemen değiştirmek gerekiyor mu? Güzel bi takım aldım ilk doğduğunda giysin diye ama acaba 2. Kıyafeti olarak mı kullansam onu kararsız kaldım. Kayınvalidem de hastane çıkışı almıştı ama ben benim aldığım ilk kıyafeti olsun istiyorum da

Ben de bu şekilde düşünüyorum
Benim eniştem biraz tuhaf adamdı her akşam işten eve gelince evi çamaşır ve sirkeli sularla silerdi ( kanepeleri halıları filan kaldırırdı . Misafirliğe gittiysen eline vileda tutuşturur zorla sanada yaptırır. Görseniz çok titiz pimpirilikli kendini ideal baba sanıyordu . Temizlik bitince 1 paket sigara içer gelirdi şapur şapur dezenfekte ettiği bebeklerini öperdi

Allahtan halam boşandıda sülalecek kurtulduk

Geçen grupta konuşmuştuk . İlk doğduğunda hemşireye daha basit bir kıyafet verip . Bebişko odaya yanımıza gelince özenle yaptırdığımız takımı giydirmek daha mantıklı gelmişti

Bende onu düşünüyorum
Bebişimin odası benim hem depom hem kurutma hemfe ütü odamdı
Kurutmalığı kullanan arkadaşlarım yıpratıyor dediği için düşünmek istemiyorum şimdilik .
Kışın balkona koysam kaç günde kurur Allah bilir .
Koridora mı çıkartıp aşarım aşıklığı benim içinde muamma şuan

Yavrum sabahlari sc karnina bi corba kasigi yag icmeyi dene

Ayarlardır diyorum ki şunu şöyle yapma bunu böyle yapma hoşuma gitmiyor hala devam. Mesela bir yere gitmemek için millette telefonda ben rahatsızmışım gibi davranıyor gitmemek için. Bu sinirimi bozuyor, en sonra 3 hafta önce eşimin yengesi geldi rahatsızmışsın vs dedi kaynanam arkamdan kaş göz işaret ediyor, bozmadım onu o an ama hoşlanmıyorum. Millet arkamdan konuşuyor ay ne nazlı sanki bir tek o hamile, çok hassas gibisinden. Eğer bir yere gitmek istemiyorsan istemiyorum de yani beni bahane edip durma sürekli ve rahatsız dedi mi ben rahatsızlanıyorum o yüzden yalandan hoşlanmıyorum 3 haftadır grip bitmedi gelipte bir çorba getirebilirdi onu da yapmadı o yüzden görmek istemiyorum. Gelip özür dileyecek umrumda bile değil, eşimde Allahtan her şeyin farkında haklısın diyor

O da güzel bi mantık yani ben alacaktım ama siz almışsınız çok iyi ya

İlk giydirince hemşireler bazen temiz silmiyor kan oluyor tekrar değişmek zorunda kalıyor diye duymuştum
Yaa sezeryanda çocuk doktoru ameliyathanede olup çocugu temizliyor zaten.
Benim direk küvöze girdiği için ilk kıyafet eve götürürken lazım olmuştu öyle pis değildi çocuk zaten 4 gün kalmıştı bilmiyorum şimdi.
Normal doğumda mı çok kirleniyor aceba tam silme temizleme olmuyor.

Aynı seyi ben de düşünüyorum

Cidden haklısın iyi ki tepki vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…