- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.881
Bunlara bu özgüveni nereden geldiyse artıkYani yazabi yorumlarsan daha ziyade asiri kilolularin takibini yapio. Bi insanin uzmanligi tek biseyde olmali die dusunuyorum ben. hem o konuda hem o konuda uzmanlasanaz. Oyuzden bence gebelikte uzman birine yonelmende fayda var. Senin amacin kilo almamak/vermek degil. Bebek icin saglikli beslenmek vs sekerini dengede tutmak. Bunu saglayabilicek birine yonelmelisin bence
Eki Görüntüle 3314131 Eki Görüntüle 3314132 Eki Görüntüle 3314133
Bizimkilerde smdediler arayi acmazsiniz die. Bende dedim oglunuzun performansina bagli. Eger yalniz kalirsam bakarken 2. Yapmam eger yardimci baba olursa yaparim. Konu kapandi
Deterjan almadim karar veremiorum birurlu.butun markalar turk markasi yabancilarin hepsi cekilmis ama arastirdigim siveno minoris bunlar temiz icerikli green clean.
Firca avent aldim. Sterilazatorde avent aldim buarada
Tabiki ilk zamanlar bende kaynatıcamEvet ama bu bence en az 6dan sonra olması gerekiyor. İlk aylarda tanismasina ben gerek oldugunu dusunmuyorum. Kaldi ki makina olmasa bile ztn kaynatilicak. Sudan gecirip emzik biberon verildigini ben hic duymadim belli bi safhaya kdr.
İki ayda bişi olmaz bence yaa bi sene kalsa neyse de. Bende 32 33 gibi hazırlarım diyorum. Evinde rutubet varsa orasını bilememKızlar hastane çantasını hazırlayıp koymak istiyorum artık 32ye giricem ama ütülenip kapalı çantada duran eşya sararır dediler sizce biraz daha bekleyim mi yoksa sararma falan olmaz mı
Ben hissediyorum doktor ciğer gelişimi için iyi bir şey demiştiKızlar bebelerin hıçkırıgini hisseden var mı bnm bebelerin birinin başı aşağıda o bebekte yemekten sonra bir iki dakkalik böyle ritmik kalp atımı gibi bir şey hissediyorum
Benimki geçen gün pikeciye gidip aradı bizi gelin de puset örtüsü vs için kumaş seçin diye.Kv güncelleme geldi tutmuş diyor ki siz annenle her şeyi halletmişsiniz tüm eksikleri ben de ilerde(ben de sanıyorum ki genç odasını falan alırım diyecek) yürümeye başladığında kıyafetlerini alırımbiz en zorunu sıfırdan her şeyini almaya çabalıyoruz bir sürü daha eksiğimiz var yürümeye başlayınca kıyafet alacakmış bunca sıkıntıyı halledip üç beş kıyafette mi zorlancam
Benim var cumaKızlar bu hafta kimin kontrolü var
Siveno aldım ben. Fırça da silikon aldım ebebektenKızlar biberon temizleyicisi olarak ne aldınız? Ve biberon fırçası
Hadi güzel haberler gelsin inşallahBenim var cuma
Günde 1 alıyorum magnezyumu , başladığımdan beri hep bir ama demiri değiştirdim dışkımın rengi de siyahlaştı. Magnezyum yetmiyor olabilir mi dersin , hiç uyuşmayı bununla ilgili olduğunu düşünmemiştim .Selam canlar
6 sayfayı okuyup bitirdim şükür
@d_g_g balım ben üç aydır filan akıllı saat kullanmayı bıraktım.
Sürekli nabız bilmem ne ölçüyor uyku vs diye vücuda ekstra bir yük diye düşündüm.
Normalde elim ayağımdır öyle bağımlı öyle severdim 2020 den beri diyet yürüyüş derken eskitip yenisine bile geçtim hatta akrabalara hediye alırken akıllı saat alırdım herkese tavsiye ederdim o derece eşim bile benden heves edip takmaya başladı arada oğlum takıyordu filan öyle bir saplantı idi işte.
W world1 balım magnezyum iki almıyorsan az geliyor olabilir.
Kabızlık durumun filan nasıl?
Ben de kullaniyorum gecen haftadan beri hipp. Kokusu cok hosuma gitti benim de cok hafifYa bu hipp krem güzel nemlendiriyor kaşıntıyı falan da kesti ama ebebek gibi kokuyo sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum daebebek kokusundan nefret ediyorum da artık
Oglumda 28. Haftada hazirlamistim hastane cantasini sararmamisti. Simdi yine 28. Haftadayim kiyafetleri yikayip utuledik. Minik hurclara koyduk. Hastane cantasina sadece steril edilip koyulacaklar kaldi. Haftaya kapatirim artik diye dusunuyorumKızlar hastane çantasını hazırlayıp koymak istiyorum artık 32ye giricem ama ütülenip kapalı çantada duran eşya sararır dediler sizce biraz daha bekleyim mi yoksa sararma falan olmaz mı
Pudra kokusuna karşı şeyim oldu. Bana mekanik kokular lazımBen de kullaniyorum gecen haftadan beri hipp. Kokusu cok hosuma gitti benim de cok hafif
Ayy Allah yardımcın olsunKızlar dün akşam bebiş kıyafetlerini yıkadım ay kurumadılar her yer çamaşır . Kurutmaya da atmadım çeker diye , valla zor sabrediyorum kurutmaya atmamak için :)
O kadar çamaşır ki her yer ev de küçük zaten . Ne neyin takımı altı üstü hepten unuttum
Salonum camasirhane gibi oldu benim de. Daha utulenecek bi kac parca kalmis. Hastane cantasi icin hazirladiklarimin uzerine etiket yapistirilacak onlar duruyor. Ne cok ayrinti varKızlar dün akşam bebiş kıyafetlerini yıkadım ay kurumadılar her yer çamaşır . Kurutmaya da atmadım çeker diye , valla zor sabrediyorum kurutmaya atmamak için :)
O kadar çamaşır ki her yer ev de küçük zaten . Ne neyin takımı altı üstü hepten unuttum
Benim de bu problemim var direkt 2 ye çıkardı magnezyumuGünde 1 alıyorum magnezyumu , başladığımdan beri hep bir ama demiri değiştirdim dışkımın rengi de siyahlaştı. Magnezyum yetmiyor olabilir mi dersin , hiç uyuşmayı bununla ilgili olduğunu düşünmemiştim .
Benim bağırsaklar her hafta sonu tatil yapıyor 3 gündür çıkamıyorum tuvalete
Ne oldu kiKızlar ben ebebek ve babymalldan kadife tulum aldım sıcak tutsun diye sitede var bakmak isterseniz ben mağazadan almıştım.
Bu arada ben 2-3 hafta önce kaynanama mesaj çektim engelli de bastım ne geliyor ne gidiyor eşimi arıyor bizi sormak için, biraz akılları başlarına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?