2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok yerinde bir karar olmuş

Özel de zaten ya güzelce yıkıyorlar ya da temiz siliyorlar genelde devlette normal doğumlarda oluyor diye biliyorum

Çok yerinde bir karar olmuş
Bugünde enişteleri anlatsak
Hayatınız şokunu yaşarsınız
Allah kimseye boşanma süreci tabiki göstermesin ama çok farklı ve sıkıntılı bir karakterdi . Bazen hayata eşsiz devam etme kararı risklide olda daha doğru olabiliyormuş

Tabiki canım Allah korusun kimsenin mutlu yuvasi bozulmasın ama bazı şeyler var ki affetmemek en doğrusu, ve taraflar arasında sevgi saygı bittiyse en güzeli ayrılmak ya da ciddi anlamda gecimsizlik varsa yine kendini yipratmaya degmez diye düşünüyorum

Ben tam silme temizleme olarak değil de, vücudunda bir verniks tabakasıyla doğuyormuş bebek, o sıvı nasıl bir şeyse kıyafetten çıkmıyormuş sanırım. Zamanla bebek banyo yaptıkça geçen bir tabakaymış bu

Marka tavsiyen var mi hangi yag güzel ay her yolu denemeye hazirim bu seferde ameliyat oldugum dikisimin sagi solu catlamis (kist ameliyatı olmustum) eger sezeryan olacak olursam etrafi catlak olmuş olacak

Marka tavsiyen var mi hangi yag güzel ay her yolu denemeye hazirim bu seferde ameliyat oldugum dikisimin sagi solu catlamis (kist ameliyatı olmustum) eger sezeryan olacak olursam etrafi catlak olmuş olacak
Benim kullandıklarım arasında en iyisi kesinlikle badger. Ama hem küçük hemde pahalı ikinci kutuyu aldım lieracta da 2. Kutudayım. Baktım böyle olmayacak işte Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım çok güzel oldu. Baya da nemli kalıyor geceden sürdüğüm ertesi gün öğleden sonra nemli oluyo. Bu ikisini alıp karıştırdım ben normalde Hindistan cevizi yağını tek kullanıyordum ama çok sıvı oluyo o pehlivan gibi hissediyordum kakao Yağını benmari erittim bu arada ikisini birer ölçü karıştırdım tam tuttu kıvam. Badgerin ev yapımı hali oldu

Eklentiler

• IMG_2099.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_2100.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
Böyle bir kıvamı oldu sıvılaşmadı da tekrar

Eklentiler

• IMG_2101.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 54
Bende deneyeyim canım bunu cok sagol bende en çok badgeri beğendim ama ben cok sürüyorum o yüzden bana yetmesi mümkün degil onun minnacik kutusu ve gerçekten cok pahali. Bende karisim yapayim birde böyle deneyelim bakalim

Busratasbulak var instada hiç çatlamamış sadece badger kullandım diyo. 5 kutu kullanmış yani 2 bini geçiyor bu daha düşük bütçeli oldu fakir işi

Biz de kiradayiz eski bir ev 1 ay banyo koridor su damlatti hala kabaran dökulen kirecler var insallah tayin cikarsa kendi evimize gecebiliriz

Kızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Klasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi

Klasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
Kuponla bundan almistim. Kucucuk digerlerine gore

Eklentiler

• Screenshot_20231008-210848_n11.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…