- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.921
Çok yerinde bir karar olmuşBenim eniştem biraz tuhaf adamdı her akşam işten eve gelince evi çamaşır ve sirkeli sularla silerdi ( kanepeleri halıları filan kaldırırdı . Misafirliğe gittiysen eline vileda tutuşturur zorla sanada yaptırır. Görseniz çok titiz pimpirilikli kendini ideal baba sanıyordu . Temizlik bitince 1 paket sigara içer gelirdi şapur şapur dezenfekte ettiği bebeklerini öperdi
Allahtan halam boşandıda sülalecek kurtulduk
Özel de zaten ya güzelce yıkıyorlar ya da temiz siliyorlar genelde devlette normal doğumlarda oluyor diye biliyorumYaa sezeryanda çocuk doktoru ameliyathanede olup çocugu temizliyor zaten.
Benim direk küvöze girdiği için ilk kıyafet eve götürürken lazım olmuştu öyle pis değildi çocuk zaten 4 gün kalmıştı bilmiyorum şimdi.
Normal doğumda mı çok kirleniyor aceba tam silme temizleme olmuyor.
Çatlak kremi bebeğim ama nemlendirmesi falan güzel kaşıntıyı geçirdiHangisiiii
Aa bunu ilk defa görüyorum memnunsaniz bende alayim. Lierac badger ve bio oil kullaniyorum ben dönüşümlü olarak ama yinede catladimÇatlak kremi bebeğim ama nemlendirmesi falan güzel kaşıntıyı geçirdi
Bugünde enişteleri anlatsakÇok yerinde bir karar olmuş
Tabiki canım Allah korusun kimsenin mutlu yuvasi bozulmasın ama bazı şeyler var ki affetmemek en doğrusu, ve taraflar arasında sevgi saygı bittiyse en güzeli ayrılmak ya da ciddi anlamda gecimsizlik varsa yine kendini yipratmaya degmez diye düşünüyorumBugünde enişteleri anlatsak
Hayatınız şokunu yaşarsınız
Allah kimseye boşanma süreci tabiki göstermesin ama çok farklı ve sıkıntılı bir karakterdi . Bazen hayata eşsiz devam etme kararı risklide olda daha doğru olabiliyormuş
Ben tam silme temizleme olarak değil de, vücudunda bir verniks tabakasıyla doğuyormuş bebek, o sıvı nasıl bir şeyse kıyafetten çıkmıyormuş sanırım. Zamanla bebek banyo yaptıkça geçen bir tabakaymış buYaa sezeryanda çocuk doktoru ameliyathanede olup çocugu temizliyor zaten.
Benim direk küvöze girdiği için ilk kıyafet eve götürürken lazım olmuştu öyle pis değildi çocuk zaten 4 gün kalmıştı bilmiyorum şimdi.
Normal doğumda mı çok kirleniyor aceba tam silme temizleme olmuyor.
Marka tavsiyen var mi hangi yag güzelCanım ben de çatladım gibi de ama anlayamıyorum da kırmızı mı seninkiler. Bide ben Hindistan cevizi yağı ile kakao yağından bir karışım yapmıştım dört beş gün önce . Aşırı iyi oldu çok nemli tutuyor tavsiye ederim. Badgerin bi tık altı yani şu an
Benim kullandıklarım arasında en iyisi kesinlikle badger. Ama hem küçük hemde pahalı ikinci kutuyu aldımMarka tavsiyen var mi hangi yag güzelay her yolu denemeye hazirim bu seferde ameliyat oldugum dikisimin sagi solu catlamis (kist ameliyatı olmustum) eger sezeryan olacak olursam etrafi catlak olmuş olacak
Böyle bir kıvamı oldu sıvılaşmadı da tekrarBenim kullandıklarım arasında en iyisi kesinlikle badger. Ama hem küçük hemde pahalı ikinci kutuyu aldımlieracta da 2. Kutudayım. Baktım böyle olmayacak işte Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım çok güzel oldu. Baya da nemli kalıyor geceden sürdüğüm ertesi gün öğleden sonra nemli oluyo. Bu ikisini alıp karıştırdım ben normalde Hindistan cevizi yağını tek kullanıyordum ama çok sıvı oluyo o pehlivan gibi hissediyordum kakao Yağını benmari erittim bu arada ikisini birer ölçü karıştırdım tam tuttu kıvam. Badgerin ev yapımı hali oldu
Bende deneyeyim canım bunu cok sagolBenim kullandıklarım arasında en iyisi kesinlikle badger. Ama hem küçük hemde pahalı ikinci kutuyu aldımlieracta da 2. Kutudayım. Baktım böyle olmayacak işte Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım çok güzel oldu. Baya da nemli kalıyor geceden sürdüğüm ertesi gün öğleden sonra nemli oluyo. Bu ikisini alıp karıştırdım ben normalde Hindistan cevizi yağını tek kullanıyordum ama çok sıvı oluyo o pehlivan gibi hissediyordum kakao Yağını benmari erittim bu arada ikisini birer ölçü karıştırdım tam tuttu kıvam. Badgerin ev yapımı hali oldu
Çatladıktan sonra almalı mıyım acaba hshshsÇatlak kremi bebeğim ama nemlendirmesi falan güzel kaşıntıyı geçirdi
persembe insallahhKızlar bu hafta kimin kontrolü var
Bu benEşini durduk yere özleyen hamişler kimler benim gibi. Adam benden sevgi mi şiddet mi görüyor belli değil
Busratasbulak var instada hiç çatlamamış sadece badger kullandım diyo. 5 kutu kullanmış yani 2 bini geçiyorBende deneyeyim canım bunu cok sagolbende en çok badgeri beğendim ama ben cok sürüyorum o yüzden bana yetmesi mümkün degil onun minnacik kutusu ve gerçekten cok pahali. Bende karisim yapayim birde böyle deneyelim bakalim
Biz de kiradayiz eski bir ev 1 ay banyo koridor su damlatti hala kabaran dökulen kirecler var insallah tayin cikarsa kendi evimize gecebilirizTemiz suyu elektiriği olan eviniz varsa şükredecek birşey anlatayım size
Evimde aylardır su yok
Elektrik de bir gün var bir gün yok
Köy şartları okadar zorluyorki artık
Dünde böcek bastı evi
Zaten pislik götürüyor bir gün silip süpürmesen
Çamaşırları komşuya götür su taşı
Temizlik yapamama evden iğreniyordum daha kötü oldum
Hortumla su çekelim dedik hortumda vermediler
ağlıyorum artık burdan gitmek istiyorum
Klasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldiKızlar burç alıpta memnun kalan var mı valiz için bana satıcı önerin nolurrrrr
Kuponla bundan almistim. Kucucuk digerlerine goreKlasik cizgili olanlardan al canim. Butun saticilardaki aynidir bence onlarin. Ben bebege desenli olanlardan almistim, cizgililere gore boyut olarak kucukmus onlar, cok az sey aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?