2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben kalp atışını bıle gectim ilk 3 ayı gecmem lazım duyuruya gecmem için daha once 7 haftalık düşüğüm var hatta diyorum ailem dısındakılere arkadaslarıma falan yani 5. Ayda mı soylesem o kadar korkuyorum ki bişey olcak diye

Şekeri yaptırcam diğerlerini istemiyorum.
Ama form olayımız olmadı daha.

Aa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştım Haber vereyim en iyisi..
Beni ara ara arayıp soruyorlardı hamile misin diye. Hamile kaldığın zaman da hemen bizi ara haber ver demişlerdi. Öyle oluyormuş beni de on bin kez tembihledikleri için biliyorum

merhaba çok sevindim adına.. bende 10 yılı aşkındır evliyim.. 4 yumurta takibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedik hiç biri tutmadı.. sonra kendiliğimden ilk kez geçtiğimiz kasım ayında hamileliğimi öğrendim fakat mol gebelikmiş alındı.. şimdi yine hamileymişim bakalım aşırı korkuyorum

Sigara içen arkadaşlarım bu mesajı sizi motive etmek için yazacağım. Bir çoğunuz ilk kez anne olacaksınız bazılarımız da bu sevgiyi ikinci kez tadacak belki üç. Anne olmak işte şimdi başlıyor. Bırakın yavrunuz için sigarayı. Daha nelerden ferahat edeceğiz hayatımızda onlar için. Yeterki saçlarının bir teline zarar gelmesin diye. Başladı anneliğimiz. Sigara hiç kullanmadım ben sizi anlayamam belki ama 55 kg 172 boyla gebelik şekeri çıktı bende hamileliğimin 5. Ayından doğum yapana kadar haftada bir diyetisyenle ilerledim. Ah neler çekti canım ahhh neleri hiç yiyemedim sırf doktor bana küveze almayalım senin kucağına verelim lütfen diyetini uygula dedi diye. Hepinize anneliğinizden sarılıyorum.

Ben doğunca soylemeyi düşünüyorum

Ben de sabah gidecektim ya hani bil bakalım kim gitmek yerine uyumaya devam etti ve 12’de kalktı
Selam kızlar

Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Ay benim rüyalarıma girmeye başladı artık doktorumdan izni alırsam minnoş minnoş başlarız bence
Kese ve kalp atışı tarihleriniz nedir belirtileriniz
Biz keseyi 5+6’da gördük
Kalp atışını ise 6+1’de ama bebek 6+2 çıktı
Belirtiler: mide bulantısı, en sevdiğim yemeklerden tiksinme, bel ağrısı, yorgunluk ve uyku hali, meme ağrısı, değişken duygu durumları
B

Beni kendileri aradı canım gebelik izlenimi sağlık ocağından da takip etmek istiyoruz dediler. Kan sonuçların varsa onlara bakarız dedi e nabız dan. Gerek yok boş yere bir daha ben almim dedi.
Ben kalp atışını duyunca aradım haberleri yoktu özelden aranmıyorlar sanıyorum. Kan testimi verecektim ama uyanamadım kaldı

Çok sevindim sağlıkla kucağına al büyüt inşallah

Her hamilelik haberi mucizevi ve mutluluk verici ama bu yolda çok çabalayıp zorlanan kadınlar ve ailelerin bu isteklerine kavuşmaları hele ki sürpriz bir biçimde insanı inanılmaz mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Ay yok ben 3 ay hayatta bekleyemem Allah’a emanet bebeklerimiz sağlıkla kavuşalım hepimiz
Hayırlı olsun gözünüz aydın yeni mi öğrendiniz inşallah sağlıklı gebeliktir. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda inşallah

Çok sevindim sağlıkla kucağına al büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim evet herkes için özel ama dediğiniz gibi benim gibi senelerce uğraşanlar için daha bir özel hamile kalabilmek anne olabilmek. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

çok teşekkürler pazar günü öğrendim pazartesı kan verdım 353 tu hcg çarşamba günü 1074 olmuştu bakalım inş sağlıklıdır

Gunde 1 tane turk kahvesi icebilirsiniz sıkıntı yokki

Çok teşekkür ederim motive ettiniz bir dahaki kanı 2 mayısta vereceğim. 27 Nisan da 361, 2 mayısta kaç olmalı ortalama? Beş altı gün oluyor arada. Hafta sonu ve 1 Mayıs sebebi ile 2 mayısta vereceğim. Tahminime göre 1500 civarı olması gerek, bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…