- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.701
Bende cay içiyorum doktorum gunde 2 bardaga izin verdi ama cok sacma geldi bana çaydan ne olabılır ki ben içiyorumKahve çok nadir içtiğim için çok aramıyorum ama çay benim her şeyim bazen günde 2-3 demlik içiyorum bazen hiç içmiyorum
Nasıl geçti tatlımBende bulantılar
Doktordan çıktıııııkkkk prlam verecektim bende dedi
Bizim Nisan grubunda bir arkadaş yapıyorCinsiyet tahmini yapan var mı aramızdaaaa
Ben kalp atışını bıle gectim ilk 3 ayı gecmem lazım duyuruya gecmem içinÇok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedimsöylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni
Şekeri yaptırcam diğerlerini istemiyorum.Kızlar merhaba hastaneye gidince size de böyle 6-7 sayfalık gebe takip formu verdiler mi ? İçinde 2li 4lu test şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum ya da istemiyorum gibi şeyler var içinde. Bu arada durumlarınız nasıl benim mercimek beni çok yoruyor mide bulantısı yapıyor
O kadar çok stres oluyorum ki.Vallah bende korkuyorum ama işte
Beni ara ara arayıp soruyorlardı hamile misin diye. Hamile kaldığın zaman da hemen bizi ara haber ver demişlerdi. Öyle oluyormuşAa canım ben onlar arıyor zannetmiştim hatta beni neden aramadılar hala diye de şaşırmıştımHaber vereyim en iyisi..
merhaba çok sevindim adına.. bende 10 yılı aşkındır evliyim.. 4 yumurta takibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedik hiç biri tutmadı.. sonra kendiliğimden ilk kez geçtiğimiz kasım ayında hamileliğimi öğrendim fakat mol gebelikmiş alındı.. şimdi yine hamileymişim bakalım aşırı korkuyorumBende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben doğunca soylemeyi düşünüyorumBen kalp atışını bıle gectim ilk 3 ayı gecmem lazım duyuruya gecmem içindaha once 7 haftalık düşüğüm var hatta diyorum ailem dısındakılere arkadaslarıma falan yani 5. Ayda mı soylesem o kadar korkuyorum ki bişey olcak diye
Ben de sabah gidecektim ya haniBen bugün 9. Haftaya girdim hala gidip kan veremedim saat 10’a kadar kan alıyorlar ve ben aslaa uyanamadım günlerdirkendmi suçluyorum her sabah ama gel gör ki asla uyanamıyorum inşallah artık yarın gidip vercem kan sonuçları da doktoruma göndericem o da bekliyor ama beni aramadılar 5+5’ten beri belli tam 4 kere beta verdim aramadılar
Ay benim rüyalarıma girmeye başladı artıkSelam kızlar
Cinsellik konusunda ne durumdasınız?
Doktor yasak koydu mu?
Ben beta yaptırdığımdan beri tereddüt ediyorum.
Doktora da sormadım.
O da bişey söylemedi.
Kanama vs yok şükür.
Biz keseyi 5+6’da gördükKese ve kalp atışı tarihleriniz nedirbelirtileriniz
Ben kalp atışını duyunca aradım haberleri yoktuB
Beni kendileri aradı canım gebelik izlenimi sağlık ocağından da takip etmek istiyoruz dediler. Kan sonuçların varsa onlara bakarız dedi e nabız dan. Gerek yok boş yere bir daha ben almim dedi.
Çok sevindim sağlıkla kucağına al büyüt inşallahBende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bana da öyle dedi ama içiyorum, hemşire açık iç bazen limonlu iç dedi sadece. Ben içiyorum yine deBende cay içiyorum doktorum gunde 2 bardaga izin verdi ama cok sacma geldi bana çaydan ne olabılır ki ben içiyorum
Her hamilelik haberi mucizevi ve mutluluk verici ama bu yolda çok çabalayıp zorlanan kadınlar ve ailelerin bu isteklerine kavuşmaları hele ki sürpriz bir biçimde insanı inanılmaz mutlu ediyor.Bende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay yok ben 3 ay hayatta bekleyememBen kalp atışını bıle gectim ilk 3 ayı gecmem lazım duyuruya gecmem içindaha once 7 haftalık düşüğüm var hatta diyorum ailem dısındakılere arkadaslarıma falan yani 5. Ayda mı soylesem o kadar korkuyorum ki bişey olcak diye
Hayırlı olsun gözünüz aydınmerhaba çok sevindim adına.. bende 10 yılı aşkındır evliyim.. 4 yumurta takibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedik hiç biri tutmadı.. sonra kendiliğimden ilk kez geçtiğimiz kasım ayında hamileliğimi öğrendim fakat mol gebelikmiş alındı.. şimdi yine hamileymişim bakalım aşırı korkuyorum
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla kucağına al büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim evet herkes için özel ama dediğiniz gibi benim gibi senelerce uğraşanlar için daha bir özel hamile kalabilmek anne olabilmek. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinHer hamilelik haberi mucizevi ve mutluluk verici ama bu yolda çok çabalayıp zorlanan kadınlar ve ailelerin bu isteklerine kavuşmaları hele ki sürpriz bir biçimde insanı inanılmaz mutlu ediyor.Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
çok teşekkürler pazar günü öğrendim pazartesı kan verdım 353 tu hcg çarşamba günü 1074 olmuştu bakalım inş sağlıklıdırAy yok ben 3 ay hayatta bekleyememAllah’a emanet bebeklerimiz sağlıkla kavuşalım hepimiz
Hayırlı olsun gözünüz aydınyeni mi öğrendiniz inşallah sağlıklı gebeliktir. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda inşallah
Gunde 1 tane turk kahvesi icebilirsiniz sıkıntı yokkisiz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.
Doktor da dedi ki , bu 3 ay çok önemli. Bebeğin organları gelişiyor. Kimyasallardan, alkol ve sigaradan uzak durmalısınız.
Nasıl geçicek bu 3 ay
Tein var icinde. Acik icmeniz lazimBende cay içiyorum doktorum gunde 2 bardaga izin verdi ama cok sacma geldi bana çaydan ne olabılır ki ben içiyorum
Çok teşekkür ederim motive ettinizHayatım birinci güne göre süper bence betan neden düşük diyorsun. Betanın kaçla başladığının bir önemi yok.
Önemli olan Betanın iki gün sonra aynı saatte verilen kanın iki katı çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?