- 4 Eylül 2014
- 543
- 761
- 103
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.661
Çok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedimİnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun
En iyisini yapıyorsun canım hemen söyleme şuan için içine sığmaz biliyorum çok heyecanlısin daÇok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedimsöylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni
Ah sorma ben bugünleri ne çok bekledim. Arada ben şimdi hamilemiyim diyorum kalp atışım hızlanıyor bi heyecan basıyorEn iyisini yapıyorsun canım hemen söyleme şuan için içine sığmaz biliyorum çok heyecanlısin da
İlk başlarda bende öyleydim insan inanamıyor bı de daha yeni ya ama mide bulantısı başlayınca işte ben burdayım diyorAh sorma ben bugünleri ne çok bekledim. Arada ben şimdi hamilemiyim diyorum kalp atışım hızlanıyor bi heyecan basıyor
Benımdr dun akşam cok midem yandiEvet canım doktorum bizzat tavsiye etti bana da öyle başladım.
Günde dört defadan fazlası yasak sadece aklında bulunsunrennie çiğneme tableti de bulundur evde
Ayyy ben var ya mutfaga gidemıyorum o kadar halsizim midem bulanıyo bazen kasıklarım agrıyo cinselliği düşününce bile mide bulantım artıyoBende de herhangibi bir sıkıntı yok ama 3 ayı sağ Salim atlatalım dedi yasak yani
Al bende de o kadar ayağa kalksam midem bulanıyor ağzıma bir şey atsam geri geliyor sürekli yorgun uykulu bir haldeyimAyyy ben var ya mutfaga gidemıyorum o kadar halsizim midem bulanıyo bazen kasıklarım agrıyo cinselliği düşününce bile mide bulantım artıyosormadım ama yasaktır heralde
Ben ilk hafta azaltmıştım ama maalesef kendimi tutamıyorum bir paket günde biterdi şimdi bir paket 3 günde bitiyorMerhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?
Herkeste aynı olmaz korkma belirtisiz olmak en güzeli şükret benceBende pek belirti yok ya sadece halsizimnadiren bulantı kötü bişi mi var acaba
27 Mart son tatihimdi bakalım. İnşallah benimle kalır. Rabbim hepimizin gönlüne gore versinDaha yeni olduğu için düşüktür. Sat ne zamandı. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Aynısı ben Ya bi de bunlar olurken üstüne mide yanmamda eklendi dun akşam artık sinirden eşime sataşıyodumAl bende de o kadar ayağa kalksam midem bulanıyor ağzıma bir şey atsam geri geliyor sürekli yorgun uykulu bir haldeyim
Yanlış hesaplamdiysam 4 hafta 5 günlük uygulama kullanıyor musunuz acaba. Amin inşallah27 Mart son tatihimdi bakalım. İnşallah benimle kalır. Rabbim hepimizin gönlüne gore versin
İlk başlarda benim de belirtim yoktu ama şimdi sürekli bir şey çıkıyor inşallah çok kötü olmayız hepimiz deAynısı ben Ya bi de bunlar olurken üstüne mide yanmamda eklendi dun akşam artık sinirden eşime sataşıyodum
İnşallah böyle devam eder diyelim. Sizin bebiş ne kadarlıkMide bulantısı olmaması için 2 saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma, şimdilik kusmadım daha.
nasıl bırakacağız bu illetiBen ilk hafta azaltmıştım ama maalesef kendimi tutamıyorum bir paket günde biterdi şimdi bir paket 3 günde bitiyor
amin inşallah :) 7 haftalıkİnşallah böyle devam eder diyelim. Sizin bebiş ne kadarlık
İnşallah canım öyle ümit ediyorumHerkeste aynı olmaz korkma belirtisiz olmak en güzeli şükret bence
Tiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yoknasıl bırakacağız bu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?