2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedim söylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni

En iyisini yapıyorsun canım hemen söyleme şuan için içine sığmaz biliyorum çok heyecanlısin da

Ah sorma ben bugünleri ne çok bekledim. Arada ben şimdi hamilemiyim diyorum kalp atışım hızlanıyor bi heyecan basıyor
İlk başlarda bende öyleydim insan inanamıyor bı de daha yeni ya ama mide bulantısı başlayınca işte ben burdayım diyor

Ayyy ben var ya mutfaga gidemıyorum o kadar halsizim midem bulanıyo bazen kasıklarım agrıyo cinselliği düşününce bile mide bulantım artıyo sormadım ama yasaktır heralde
Al bende de o kadar ayağa kalksam midem bulanıyor ağzıma bir şey atsam geri geliyor sürekli yorgun uykulu bir haldeyim

Ben ilk hafta azaltmıştım ama maalesef kendimi tutamıyorum bir paket günde biterdi şimdi bir paket 3 günde bitiyor

Aynısı ben Ya bi de bunlar olurken üstüne mide yanmamda eklendi dun akşam artık sinirden eşime sataşıyodum
İlk başlarda benim de belirtim yoktu ama şimdi sürekli bir şey çıkıyor inşallah çok kötü olmayız hepimiz de bizim ki 7 hafta 2 günlük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…