- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.741
Bende ilk oğlumda 24 kilo almıştım6+5 oldum ama gun boyu yemek dusunuyorum. Boyle yutkunuyorum fln. Boyle giderse ilk 3 ayda 5 kilo fln alacagimnormalde kilo problemim yok. ikizler ile 30 kilo fln alacagim herhalde toplamda. Annem de 25 er kilo almis zaten bende de kardesimde de allahin top olup sana geliyorummmmm
Çok güzel ama acı biten bir anı olmuş çok üzüldüm fakat yiyecek ekmeği yokmuş dünyada nasip canımBen öğretmenim hamileydim okulda bayılmışım ayilmamisim bir de sağlık lisesinde çalışıyorum beni hastaneye okuldaki öğretmenler götürüyor hastanede de öğrencilerim stajda çocuklar bizi görünce hepsi yanımıza gelmiş gözümü açtım kolumda serum başımda öğrencilerim doktor bağırıyor 6 haftalık gebeöğrenciler bütün okula söylemişlerdi sonra bebeğimi kaybettim onlara kaybettiğimi söylemedim ama rapor almıştım eve ziyarete geldi hepsi yine bir şey diyemedim onlar da soramadılar sonra kendime böyle bir söz verdim kimseye demeyeceğim diye
İki yada üç günde bir takip etmen gerekiyor yükselişi bat ne zaman geçti mi daha var mıBeta hcg 23.89 çıktı hamile miyim acaba, bugün biraz kanamamda oldu
Evet öyle ama iyi ki gelmiş 12 haftada olsa onunla olmak paha biçilmezdi benim için kalbimin en güzel yerindeÇok güzel ama acı biten bir anı olmuş çok üzüldüm fakat yiyecek ekmeği yokmuş dünyada nasip canım
Ben de sat a göre 6+5 im. İki hamileliğimde de 26-27 kg aldım. Doğumdan sonra 1 senede formuma kavuştum da şimdi korkuyorum kilo almaktan giydiklerimin yakışmamasından. Biraz temkinli gitmeye çalışacağım bakalım6+5 oldum ama gun boyu yemek dusunuyorum. Boyle yutkunuyorum fln. Boyle giderse ilk 3 ayda 5 kilo fln alacagimnormalde kilo problemim yok. ikizler ile 30 kilo fln alacagim herhalde toplamda. Annem de 25 er kilo almis zaten bende de kardesimde de allahin top olup sana geliyorummmmm
Ağlattın beni amaEvet öyle ama iyi ki gelmiş 12 haftada olsa onunla olmak paha biçilmezdi benim için kalbimin en güzel yerindeulturasyon kağıdı buzdolabında asılı hala her gün onunla da kardeşiyle de konuşuyorum
HormanlarAğlattın beni ama
Bir anda doluyor gözlerim burnum sızlıyor böyle duygusallıklarda çok acayip birşey bu hormonlardan olmasıHormanlarinşallah hep sevinçten ağlayalım
O millet onu nasıl başarıyor acaba 7 haftalık oldum yanaklarım bile doldu şimdiden belim kalınlaştı anlıyorum yaniBen de sat a göre 6+5 im. İki hamileliğimde de 26-27 kg aldım. Doğumdan sonra 1 senede formuma kavuştum da şimdi korkuyorum kilo almaktan giydiklerimin yakışmamasından. Biraz temkinli gitmeye çalışacağım bakalımmillet sadece göbekle doğum yapıp eski kıyafetlerini giyiyor hemen. Çok kilo hiç iyi değil gerçekten ekstra yük biniyor taşımak zorlaşıyor kendini
O siskinlikten bende de var. Progesteron hormonu arttikca siskinlik yapiyor diye okudum. Ben ilacini almaya basladim 4 gundur daha da sistimO millet onu nasıl başarıyor acaba 7 haftalık oldum yanaklarım bile doldu şimdiden belim kalınlaştı anlıyorum yaniçok yemiyorum da üstelik normal gündelik yemek nasıldı yine öyleyim hatta bazen günde iki öğün yiyorum ama belli ki ne yesem yarıyor
Hadi ya artış mı az kanaman mı var niye ilacını alıyorsunO siskinlikten bende de var. Progesteron hormonu arttikca siskinlik yapiyor diye okudum. Ben ilacini almaya basladim 4 gundur daha da sistim
Çok mümkünmüş gibi öyle diyorlar ya deli oluyorum yaŞişmeyin fazla kızlar bana ilk 4 ay 1 kilodan fazla alma dediler ayy
Ya cok kiloda yok aslında 78 im gı 80 i görmeyelim dediÇok mümkünmüş gibi öyle diyorlar ya deli oluyorum yaben sekiz yüz gram almışım bile
Hadi ya artış mı az kanaman mı var niye ilacını alıyorsun
Lekelenmem var hem yasim 35 üstü hem ikiz diye perinatolog a gidiyorum. O verdi 30. Haftaya kadar devam edecegiz dediHadi ya artış mı az kanaman mı var niye ilacını alıyorsun
Hamile kalmaya çalışırken diyet bile yaptım ama veremedim son bir senedir artış yaşıyorum kilo veremiyorumYa cok kiloda yok aslında 78 im gı 80 i görmeyelim dedi
Allah kolaylık versin inşallah sağ salim al kucağına bebişlerini de gerisi önemli değil ya şişelim davul gibi ne olmuşLekelenmem var hem yasim 35 üstü hem ikiz diye perinatolog a gidiyorum. O verdi 30. Haftaya kadar devam edecegiz dedi
Bugün batİki yada üç günde bir takip etmen gerekiyor yükselişi bat ne zaman geçti mi daha var mı
Çok teşekkür ederim hep mutluluktan olsun gözyaşlarımızAğlattın beniRabbim sağ salim bu defa kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?