2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende ilk oğlumda 24 kilo almıştım şimdi bende hep yemek düşünüyorum bu sefer 50 kilo alacağım gibi geliyor

Çok güzel ama acı biten bir anı olmuş çok üzüldüm fakat yiyecek ekmeği yokmuş dünyada nasip canım

Çok güzel ama acı biten bir anı olmuş çok üzüldüm fakat yiyecek ekmeği yokmuş dünyada nasip canım
Evet öyle ama iyi ki gelmiş 12 haftada olsa onunla olmak paha biçilmezdi benim için kalbimin en güzel yerinde ulturasyon kağıdı buzdolabında asılı hala her gün onunla da kardeşiyle de konuşuyorum

Ben de sat a göre 6+5 im. İki hamileliğimde de 26-27 kg aldım. Doğumdan sonra 1 senede formuma kavuştum da şimdi korkuyorum kilo almaktan giydiklerimin yakışmamasından. Biraz temkinli gitmeye çalışacağım bakalım millet sadece göbekle doğum yapıp eski kıyafetlerini giyiyor hemen. Çok kilo hiç iyi değil gerçekten ekstra yük biniyor taşımak zorlaşıyor kendini

Evet öyle ama iyi ki gelmiş 12 haftada olsa onunla olmak paha biçilmezdi benim için kalbimin en güzel yerinde ulturasyon kağıdı buzdolabında asılı hala her gün onunla da kardeşiyle de konuşuyorum
Ağlattın beni ama

O millet onu nasıl başarıyor acaba 7 haftalık oldum yanaklarım bile doldu şimdiden belim kalınlaştı anlıyorum yani çok yemiyorum da üstelik normal gündelik yemek nasıldı yine öyleyim hatta bazen günde iki öğün yiyorum ama belli ki ne yesem yarıyor

O siskinlikten bende de var. Progesteron hormonu arttikca siskinlik yapiyor diye okudum. Ben ilacini almaya basladim 4 gundur daha da sistim

O siskinlikten bende de var. Progesteron hormonu arttikca siskinlik yapiyor diye okudum. Ben ilacini almaya basladim 4 gundur daha da sistim
Hadi ya artış mı az kanaman mı var niye ilacını alıyorsun

Ya cok kiloda yok aslında 78 im gı 80 i görmeyelim dedi
Hamile kalmaya çalışırken diyet bile yaptım ama veremedim son bir senedir artış yaşıyorum kilo veremiyorum bende 59dum 59.8 oldum ... Bide orantılı alsam gam yemicem direk göbek şişiyor bende pcoymuşum meğer iki ay önce tahliller kontroller yapılınca çıktı ortaya hayatım boyunca hamilelik dışında üç kere 60 ı görmüştüm hepsinde de kilo rahat vermiştim bu sene veremedim yaş geçiyor ondan herhalde o yüzden korkuyorum doğumdan sonra veremezsem diye

Lekelenmem var hem yasim 35 üstü hem ikiz diye perinatolog a gidiyorum. O verdi 30. Haftaya kadar devam edecegiz dedi
Allah kolaylık versin inşallah sağ salim al kucağına bebişlerini de gerisi önemli değil ya şişelim davul gibi ne olmuş

Ağlattın beni Rabbim sağ salim bu defa kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim hep mutluluktan olsun gözyaşlarımız Onca ilaçlarla olmayan şey kendiliğinden oluverdi. Rabbim’e her şey kolay ol dediğinde olmayacak şey yok. Üzülsem de teslim olmuştum vermiyorsa Rabbim vardır bunda da hayır diyordum ama zamanı varmış çok bekledim ama beklediğime değecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…