- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.681
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarınızı 1kere yaşadım tüp bebek annesiyim ilk kızım öyle oldu şimdi normal yolla tekrar hamileyim yazdıklarınız duygulandırdı beni yaşanılanlar hiç kolay değilÇok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedimsöylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni
siz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.Tiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yok
sigara kullanıyodum ama transfer tarihi itibariyle tamamen bıraktım . (tüp bebekle gebeyim) ama kahveyi bende tamamen sıfırlayamıyorum. yani günde bir fincan türk kahvesi ve 2 günde bir bir bardak kola içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu acabasiz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.
Doktor da dedi ki , bu 3 ay çok önemli. Bebeğin organları gelişiyor. Kimyasallardan, alkol ve sigaradan uzak durmalısınız.
Nasıl geçicek bu 3 ay
Sigara ve kahve cok seven bensiz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.
Doktor da dedi ki , bu 3 ay çok önemli. Bebeğin organları gelişiyor. Kimyasallardan, alkol ve sigaradan uzak durmalısınız.
Nasıl geçicek bu 3 ay
doktora sormak lazım tabii ama, biraz da annenin moralinin iyi olması da önemli diyorlar. 5 günde 1 tane türk kahvesi içtim bende. Komple bırakamıyorum. o kadarını yapamamsigara kullanıyodum ama transfer tarihi itibariyle tamamen bıraktım . (tüp bebekle gebeyim) ama kahveyi bende tamamen sıfırlayamıyorum. yani günde bir fincan türk kahvesi ve 2 günde bir bir bardak kola içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu acaba
Bende içiyorum canımsigara kullanıyodum ama transfer tarihi itibariyle tamamen bıraktım . (tüp bebekle gebeyim) ama kahveyi bende tamamen sıfırlayamıyorum. yani günde bir fincan türk kahvesi ve 2 günde bir bir bardak kola içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu acaba
Evet happy mom kullanıyorum :) regle göre öyle ama gerçekte çok daha küçük sanırım :)Yanlış hesaplamdiysam 4 hafta 5 günlük uygulama kullanıyor musunuz acaba. Amin inşallah
5 günde 1 bardak çok iyiymiş:) ben her gün içiyorum çünkü birazda bulantımı azaltıyo iyi geliyodoktora sormak lazım tabii ama, biraz da annenin moralinin iyi olması da önemli diyorlar. 5 günde 1 tane türk kahvesi içtim bende. Komple bırakamıyorum. o kadarını yapamam
Bende bir sürü var yaEvet happy mom kullanıyorum :) regle göre öyle ama gerçekte çok daha küçük sanırım :)
Çok korkuyorum ya. İçerken ağlıyorum. İçmezken ağlıyorum. Mütemadiyen ağlıyorumTiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yok
Hepsi geçti gitti inşallah bundan sonrası güzel olsunSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarınızı 1kere yaşadım tüp bebek annesiyim ilk kızım öyle oldu şimdi normal yolla tekrar hamileyim yazdıklarınız duygulandırdı beni yaşanılanlar hiç kolay değil
Al tatlım kesinlikleBenımdr dun akşam cok midem yandirennie alcam vakıt bulunca doktorumda onu soyledi
Hayatım birinci güne göre süper bence betan neden düşük diyorsun. Betanın kaçla başladığının bir önemi yok.Bugün gecikmesinin ilk günü, beta 361 geldi. Çok düşük sanki, bir daha salı verceegim
Doktorumda Perşembe musyneye çağırdı
Ben bir gün gecikme beta 27 ile öğrendimHayatım birinci güne göre süper bence betan neden düşük diyorsun. Betanın kaçla başladığının bir önemi yok.
Önemli olan Betanın iki gün sonra aynı saatte verilen kanın iki katı çıkması
Aynen demi kuzuBen bir gün gecikme beta 27 ile öğrendim
Kahve çok nadir içtiğim için çok aramıyorum ama çay benim her şeyim bazen günde 2-3 demlik içiyorum bazen hiç içmiyorumsiz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.
Nasıl geçicek bu 3 ay
Vallah bende korkuyorum ama işteÇok korkuyorum ya. İçerken ağlıyorum. İçmezken ağlıyorum. Mütemadiyen ağlıyorum
Kuzum annem bana hamileyken 9 ay içmiş, kuzenım 9 ay içti arkadasımda oyle bebekleri maşallah cok saglıklı, tabi bırakmak en guzeli ama bırakamıyosan da boyle orneklerde var etrafımdaTiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?