2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarınızı 1kere yaşadım tüp bebek annesiyim ilk kızım öyle oldu şimdi normal yolla tekrar hamileyim yazdıklarınız duygulandırdı beni yaşanılanlar hiç kolay değil

Tiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yok
siz sigarayı bırakamıyorsunuz, ben de türk kahvesini bırakamıyorum.
Doktor da dedi ki , bu 3 ay çok önemli. Bebeğin organları gelişiyor. Kimyasallardan, alkol ve sigaradan uzak durmalısınız.
Nasıl geçicek bu 3 ay

sigara kullanıyodum ama transfer tarihi itibariyle tamamen bıraktım . (tüp bebekle gebeyim) ama kahveyi bende tamamen sıfırlayamıyorum. yani günde bir fincan türk kahvesi ve 2 günde bir bir bardak kola içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu acaba

Sigara ve kahve cok seven ben

doktora sormak lazım tabii ama, biraz da annenin moralinin iyi olması da önemli diyorlar. 5 günde 1 tane türk kahvesi içtim bende. Komple bırakamıyorum. o kadarını yapamam

Bende içiyorum canım

Bir fincan kahve iciyorsan kola icme bence canim. Hem kafein hem baska kimyasal bir suru sey. Ben sadece sabah 2 aksam 2 kucuk cay iciyorum. Kahveyi kestim. Doktor cay icebilirsin ama kahve 1 fincan gecme diye tavsiye etti

doktora sormak lazım tabii ama, biraz da annenin moralinin iyi olması da önemli diyorlar. 5 günde 1 tane türk kahvesi içtim bende. Komple bırakamıyorum. o kadarını yapamam
5 günde 1 bardak çok iyiymiş:) ben her gün içiyorum çünkü birazda bulantımı azaltıyo iyi geliyo

Tiksinsek bile ilk 3 ay geçince tekrar başlama şansımız var maalesef çoğu tiksinen arkadaşım ilk üç aydan sonra tekrar içmeye başlamış. Yapacak bir şey yok
Çok korkuyorum ya. İçerken ağlıyorum. İçmezken ağlıyorum. Mütemadiyen ağlıyorum

Hepsi geçti gitti inşallah bundan sonrası güzel olsun Çok sevindim ikinci kez normal yolla hamile kalmanıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bugün gecikmesinin ilk günü, beta 361 geldi. Çok düşük sanki, bir daha salı verceegim
Doktorumda Perşembe musyneye çağırdı
Hayatım birinci güne göre süper bence betan neden düşük diyorsun. Betanın kaçla başladığının bir önemi yok.
Önemli olan Betanın iki gün sonra aynı saatte verilen kanın iki katı çıkması

Şu hayatta sanırım iradeli olduğum tek konu sigarayı bırakmaktı 4-5 yıl oldu ve nerdeyse günde iki paket mükemmel keyif alarak içiyordum benim için ayrı bir mesaiydi sigara içmek ve bir gün paketim bitti ve bir daha hiç sigara içmedim.. he yıllar geçti hala böyle düşüncesi gelir ama asla içmedim tamamen kafada bitirmekle alakalı şekeri bırakamıyorum mesela

Kahve çok nadir içtiğim için çok aramıyorum ama çay benim her şeyim bazen günde 2-3 demlik içiyorum bazen hiç içmiyorum

Kuzum annem bana hamileyken 9 ay içmiş, kuzenım 9 ay içti arkadasımda oyle bebekleri maşallah cok saglıklı, tabi bırakmak en guzeli ama bırakamıyosan da boyle orneklerde var etrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…