- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.721
2 mayıs da 1500-2000 arası birsey gelmesi lazım tatlımÇok teşekkür ederim motive ettinizbir dahaki kanı 2 mayısta vereceğim. 27 Nisan da 361, 2 mayısta kaç olmalı ortalama? Beş altı gün oluyor arada. Hafta sonu ve 1 Mayıs sebebi ile 2 mayısta vereceğim. Tahminime göre 1500 civarı olması gerek, bir bilginiz var mı?
inşallah, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeSağol canım çok tesekur ederim bakarım
Benim ilk gebeligmde öyleydi canım sorun olmaz Allah'ın ziniyle
8+2den herkese merhabalar aranıza yeni katıldım
Yakınmışmerhaba hayırlı olsun
bizde bugün 8+5 çıktık :)
Allah yardımcın olsun yasaktır o yasakAyyy ben var ya mutfaga gidemıyorum o kadar halsizim midem bulanıyo bazen kasıklarım agrıyo cinselliği düşününce bile mide bulantım artıyosormadım ama yasaktır heralde
.Kahve çok nadir içtiğim için çok aramıyorum ama çay benim her şeyim bazen günde 2-3 demlik içiyorum bazen hiç içmiyorum
HCG baktır tekrar canimBeta hcg 23.89 çıktı hamile miyim acaba, bugün biraz kanamamda oldu
Beta hcg 23.89 çıktı hamile miyim acaba, bugün biraz kanamamda olduo kanama yerlesme ksnamasi mi acaba tekrar kan verince anlasilir
Umarım gelir2 mayıs da 1500-2000 arası birsey gelmesi lazım tatlım
Ben büyükten 5.ayda söylemiştim. Bunda beta çıkar çıkmaz duyurdumBen doğunca soylemeyi düşünüyorum
Gözlerim doldu okurken. Sevinciniz daim olsun. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Bende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben öğretmenim hamileydim okulda bayılmışım ayilmamisim bir de sağlık lisesinde çalışıyorum beni hastaneye okuldaki öğretmenler götürüyor hastanede de öğrencilerim stajda çocuklar bizi görünce hepsi yanımıza gelmiş gözümü açtım kolumda serum başımda öğrencilerim doktor bağırıyor 6 haftalık gebeBen büyükten 5.ayda söylemiştim. Bunda beta çıkar çıkmaz duyurdum
Allah razı olsunGözlerim doldu okurken. Sevinciniz daim olsun. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Benim belirti az daha bakmadık keseye atışa falan bakalımBen de sabah gidecektim ya hanibil bakalım kim gitmek yerine uyumaya devam etti ve 12’de kalktı
Ay benim rüyalarıma girmeye başladı artıkdoktorumdan izni alırsam minnoş minnoş başlarız bence
Biz keseyi 5+6’da gördük
Kalp atışını ise 6+1’de ama bebek 6+2 çıktı
Belirtiler: mide bulantısı, en sevdiğim yemeklerden tiksinme, bel ağrısı, yorgunluk ve uyku hali, meme ağrısı, değişken duygu durumları
Ben kalp atışını duyunca aradım haberleri yoktuözelden aranmıyorlar sanıyorum. Kan testimi verecektim ama uyanamadım kaldı
Ağlattın beniBende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?