2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
2 mayıs da 1500-2000 arası birsey gelmesi lazım tatlım

Kızlar selaaamm cinsiyetle ilgili şey diyorlar sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız benim sağ tarafta ama nedir bilmiyorum

Walla bilemedim daha öncede yerleşme kanaması yaşadım, ama bu kadar fazla değildi bugün biraz kanamam oldu beta hcg 23. 89 çıkıncaya bilemedim kafam karıştı

Gözlerim doldu okurken. Sevinciniz daim olsun. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ben büyükten 5.ayda söylemiştim. Bunda beta çıkar çıkmaz duyurdum
Ben öğretmenim hamileydim okulda bayılmışım ayilmamisim bir de sağlık lisesinde çalışıyorum beni hastaneye okuldaki öğretmenler götürüyor hastanede de öğrencilerim stajda çocuklar bizi görünce hepsi yanımıza gelmiş gözümü açtım kolumda serum başımda öğrencilerim doktor bağırıyor 6 haftalık gebe öğrenciler bütün okula söylemişlerdi sonra bebeğimi kaybettim onlara kaybettiğimi söylemedim ama rapor almıştım eve ziyarete geldi hepsi yine bir şey diyemedim onlar da soramadılar sonra kendime böyle bir söz verdim kimseye demeyeceğim diye

Benim belirti az daha bakmadık keseye atışa falan bakalım

Ağlattın beni Rabbim sağ salim bu defa kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…