- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.781
Ben kullanıyorum kan sulandırıcı ecopirin. Diğerini bilmiyorum ve kullanmadım, bizim tedavi ile olduğu için tedavi ile beraber ecopirin verildi. Kanamalarınız olmuş muydu düşüklerinizde? Bana bir de progestan ve vagifem fitil de verildi. Fitil kullanıyor musunuz?Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Rahim 1 kilo kadar oluyor evet ama doğumda3 ayda 1 kiloyu geçmesin neee demekkk. Bugün ultrasonda 6+6 çıktı sata göre 7+3üm 67yle gebe kaldığımı öğrendim şuan 71imgöbeğim 5 aylık gibi şiş. Ödemdir heralde bu tartıdaki 4 kilo di mi göğüslerim çok şiş göğsüm iki kilo gelse rahmim de büyüdü haliyle 1 kilo da o gelse 1 kilo da ödemdir di mi kızlar lütfen öyle olsun normal yiyorum bazen yemek yemeyi unutuyorum hatta ama niye böyle oldu
Yok bı tek progestan verdi fitil şeklinde kullan dedi sabah akşam bnm dusuklerde kalp durması olmuştu ilk defa gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyorum ve kanama ile karsilastimBen kullanıyorum kan sulandırıcı ecopirin. Diğerini bilmiyorum ve kullanmadım, bizim tedavi ile olduğu için tedavi ile beraber ecopirin verildi. Kanamalarınız olmuş muydu düşüklerinizde? Bana bir de progestan ve vagifem fitil de verildi. Fitil kullanıyor musunuz?
aynı duyguları yaşadık kendiİnsan kendi yaşadığına alışıyor galiba, Başkasının hikayesi olsa tuhaf gelir.
Hepsi çok zor ama dış gebelik çok yıpratıcı. Elinizle gebeliği sonlandırıyorsunuz. Ya bebek sizin hayatınıza son verecek ya da siz onun. Günlerce hayata tutunmaktan vazgeçsin beta düşsün diye dua ediyorsunuz. Kendinizi suçluyorsunuz uyku, dinlenme dikkat etmedim, kendimi yordum belki benim yüzümden yanlış yere tutundu diye.
Umarım güzel sonuçlanırYok bı tek progestan verdi fitil şeklinde kullan dedi sabah akşam bnm dusuklerde kalp durması olmuştu ilk defa gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyorum ve kanama ile karsilastime
Dışta kendinizi yormak çok riskli. Tüp patlarsa vs. Ben kürtaj olmadım inat ettim. Mtx oldum sadece . Sizin kimyasal mıydı?aynı duyguları yaşadık kendi
düşsün diye köklü temizliğe girdim falan ama olmadı kürtaj yapmak zorunda kaldım tüm süreç
iki haftaydı ama bana yıllar gibi geldi
Canım surelab markasını öneririmKızlar merhaba herkesin gebeliği bebişleri hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş hepiniz adına çok sevindim Allahım kucağınıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallahgebelik için hangi marka testleri kullandınız ? Bende gebelik testi alacağım hangileri doğru sonuç veriyor kullananlardan fikir almak istiyorum
7.-8. Haftaya kdr vucut sisermis hatta 5aylik hamile gibiyim bu ne moduna girermis insan -ki ben de oleyim- sanki belim kalinlasti ama gram gram olcup yiyorum yani mumkun degil -O millet onu nasıl başarıyor acaba 7 haftalık oldum yanaklarım bile doldu şimdiden belim kalınlaştı anlıyorum yaniçok yemiyorum da üstelik normal gündelik yemek nasıldı yine öyleyim hatta bazen günde iki öğün yiyorum ama belli ki ne yesem yarıyor
Ben kullaniyorum bugun son artik 2,5 aydir coraspin ve enox 4000 kullandimKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Ayy inşallah Hilal hanımcım. Tek dileğim bu gerçektenmerhaba,
ben transferden bi kaç gün sonra günde bir tane yarım yamalak içmiştim. ya da eşim yakınca bir iki çekmiştim.
9. haftadayım şuan 2 ay oldu ağzıma sürmedim. leş gibi kokuyor ayrıca zaten tadıda tuhaf alıyorsun. hiçte aklıma gelmiyor.
eşim içince de bir süre eve girmiyor balkondan leş kokuyor.
biraz daha hormonların artınca muhtemelen tiksinirsin.
içmemekte fayda var ya yazık günah içtikçe o minik kalbi düşün derim
Aynen bende öyle düşündüm saglık ocagında yatirim, ama biraz İnternetten araştırma yapınca kimyasal gebelikte beta hcg az olur kanama olur diyo belkide kimyasal gebelik, hayırlısı artık haftaiçi beta hcg düşüyorsa kimyasal dır.Daha çok yeni betanın düşük olması çok normal doktora hemen gitme sağlık ocağına iki günde bir kan ver doktora gitmeden önce betanın takibini yap ki sağlıklı bir yükseliş olup olmadığını gör zaten şimdi gitsen de kese bile yok gözükmez
Nikotin sakizi icin ne deniyo? Bilen var mi ise yarar mi bu donemde?Ayy inşallah Hilal hanımcım. Tek dileğim bu gerçektenyoksa ağlamaktan helak olacağım..
Bende hep 57 58 dim son 3 senedir kilo aldım pkom azdıHamile kalmaya çalışırken diyet bile yaptım ama veremedim son bir senedir artış yaşıyorum kilo veremiyorumbende 59dum 59.8 oldum ... Bide orantılı alsam gam yemicem direk göbek şişiyor bende pcoymuşum meğer iki ay önce tahliller kontroller yapılınca çıktı ortaya hayatım boyunca hamilelik dışında üç kere 60 ı görmüştüm hepsinde de kilo rahat vermiştim bu sene veremedim yaş geçiyor ondan herhalde o yüzden korkuyorum doğumdan sonra veremezsem diye
Hiç duymamıştım normal kaset testi mi canımCanım surelab markasını öneririm
Testte pozitif çıktıktan 2 gün sonra kan verdim kan sonucum 28 çıktı yani 10lu değerleri bile algılıyor.
10 gunluk izin hakkki nasil oluyorBen de öğretmenim ilk hamileligimde minicik kahverengi leke geldi 1 kez Doktora gittim 9 gün rapor verdi düşük riski var diye o da aktif kanama vb yoktu. İhmal edilecek bir şey değil bu aile hekimine falan gidin kadın doğumcuya rapor versinler hiç vermiyorlarsa 10 günlük izin hakkından alın
Aynı dertten muzdaribiz deseneBende hep 57 58 dim son 3 senedir kilo aldım pkom azdıkilo verilmiyor pco olunca direnç gösteriyor 70 e kadr düşmüştüm geri aldım
Merhaba beta hcg 28 çıktığında adetin ize kaç gün vardı benim bat günü 23. 89 çıktı düşük geldi, haftaiçi tekrar kan verip bakcam ama salıya kadar dayanmak zorCanım surelab markasını öneririm
Testte pozitif çıktıktan 2 gün sonra kan verdim kan sonucum 28 çıktı yani 10lu değerleri bile algılıyor.
benim.adete 1 gun kala 10 cikmisti.Merhaba beta hcg 28 çıktığında adetin ize kaç gün vardı benim bat günü 23. 89 çıktı düşük geldi, haftaiçi tekrar kan verip bakcam ama salıya kadar dayanmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?