2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
3 ayda 1 kiloyu geçmesin neee demekkk. Bugün ultrasonda 6+6 çıktı sata göre 7+3üm 67yle gebe kaldığımı öğrendim şuan 71im göbeğim 5 aylık gibi şiş. Ödemdir heralde bu tartıdaki 4 kilo di mi göğüslerim çok şiş göğsüm iki kilo gelse rahmim de büyüdü haliyle 1 kilo da o gelse 1 kilo da ödemdir di mi kızlar lütfen öyle olsun normal yiyorum bazen yemek yemeyi unutuyorum hatta ama niye böyle oldu

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Ben kullanıyorum kan sulandırıcı ecopirin. Diğerini bilmiyorum ve kullanmadım, bizim tedavi ile olduğu için tedavi ile beraber ecopirin verildi. Kanamalarınız olmuş muydu düşüklerinizde? Bana bir de progestan ve vagifem fitil de verildi. Fitil kullanıyor musunuz?

Rahim 1 kilo kadar oluyor evet ama doğumda ödemdir ödemm

Eklentiler

• D5A8EBD3-0241-407D-9DA8-AC684A6202DB.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 61
Yok bı tek progestan verdi fitil şeklinde kullan dedi sabah akşam bnm dusuklerde kalp durması olmuştu ilk defa gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyorum ve kanama ile karsilastim

aynı duyguları yaşadık kendi
düşsün diye köklü temizliğe girdim falan ama olmadı kürtaj yapmak zorunda kaldım tüm süreç
iki haftaydı ama bana yıllar gibi geldi

aynı duyguları yaşadık kendi
düşsün diye köklü temizliğe girdim falan ama olmadı kürtaj yapmak zorunda kaldım tüm süreç
iki haftaydı ama bana yıllar gibi geldi
Dışta kendinizi yormak çok riskli. Tüp patlarsa vs. Ben kürtaj olmadım inat ettim. Mtx oldum sadece . Sizin kimyasal mıydı?

Canım surelab markasını öneririm
Testte pozitif çıktıktan 2 gün sonra kan verdim kan sonucum 28 çıktı yani 10lu değerleri bile algılıyor.

7.-8. Haftaya kdr vucut sisermis hatta 5aylik hamile gibiyim bu ne moduna girermis insan -ki ben de oleyim- sanki belim kalinlasti ama gram gram olcup yiyorum yani mumkun degil -
8.haftadan sonra hormonlara alisinca bunye o siskinlik gidiyomus. Diyetistenim boyle anlatti bu hafta konustuk daha

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Ben kullaniyorum bugun son artik 2,5 aydir coraspin ve enox 4000 kullandim

Ayy inşallah Hilal hanımcım. Tek dileğim bu gerçekten yoksa ağlamaktan helak olacağım..

Aynen bende öyle düşündüm saglık ocagında yatirim, ama biraz İnternetten araştırma yapınca kimyasal gebelikte beta hcg az olur kanama olur diyo belkide kimyasal gebelik, hayırlısı artık haftaiçi beta hcg düşüyorsa kimyasal dır.

Bende hep 57 58 dim son 3 senedir kilo aldım pkom azdı kilo verilmiyor pco olunca direnç gösteriyor 70 e kadr düşmüştüm geri aldım

10 gunluk izin hakkki nasil oluyor

Canım surelab markasını öneririm
Testte pozitif çıktıktan 2 gün sonra kan verdim kan sonucum 28 çıktı yani 10lu değerleri bile algılıyor.
Merhaba beta hcg 28 çıktığında adetin ize kaç gün vardı benim bat günü 23. 89 çıktı düşük geldi, haftaiçi tekrar kan verip bakcam ama salıya kadar dayanmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…