- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.821
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak şifalan inşBende öğrendiğimde oldum daha kese bile görmemiştik. Aşırı ağırdı ama bitmeyen bi burun akıntısı yeşil sarı dehşet bi vücut ağrısı ölecek gibiydim. Crp tahlilim 55 çıktı. Dahiliye doktoru antibiyotik gerekir dedi kadın doğum doktorum kullanma bol sıvı al istirahat et dedi. Bende kullanmadım . Çok geç iyileştim ama iyileştim çok şükür:) 15-16 gün sürdü gribim
Valla fazla tuketimi icin dusuk dogum agirligi, erken dogum bebekte kansizlik ve demir eksiktigi diye biliyorum. Oyuzden cay ve kahve 200mg ile sinirliGelişimde mi sorun yapıyor?
Valla ben de gece 2den once uyuyamiyorum asla uykum gelmiyorGünaydınlarhamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Daha da normale donucekmis 1-2 haftaya. Sonra heralde 16-20 arasi sismeye baslicak gobek di mi?Bende aynı yaa kesin kilo aldım dedim ama almamışım aynı kilo
Haklısınız. 2 yaşında kızı olan bir öğretmen arkadaşım var. İlk zamanlar ben de içtim. Karnım büyümeye başlayınca nefes bile alamıyordum canım çekmiyordu bile dedi. Stres yapma psikoloji daha önemli dedi. Ama elimde değil üzülmemekAh canım ağlama strese sokma bebeği çok daha fazla zararı var. Doktorlar 2-3 izin veriyo zaten.
Hamileliği süresnce içen de dolu. Arkadaşımda öyle doğum yapacak kısmetse gayet iyiler.
İçine çekmeyi azalt azalta bildğin kadar dudak tiryakisi dedikleri duruma dönmeye çalış.
Ama stres içmenden daha fena aman diyim
14-15 sonrası hafif belli olmaya başlıyor ama kişiye göre değişiyo iç karnın varsa daha geç, zayıfsan biraz daha belli oluyo falanDaha da normale donucekmis 1-2 haftaya. Sonra heralde 16-20 arasi sismeye baslicak gobek di mi?
Ödem hep bunlar ödemBen de kilo almadım henüz.
Normal yiyorum.
Hatta Ramazan sonrası azalttım bile diyebilirim.
Çok teşekkür ederim canım iyileştim çok şükürÇok geçmiş olsun canım. Çabucak şifalan inş
Çok teşekkür ederim canım iyileştim çok şükürYaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirsin
yani çok yavaş ilerliyordu beta ama tüpte yada rahimde kese görünmedi betam az olduğu için bide ben adet günüm hamileliği öğrendim ve birkaç gündede dış gebelik ihtimali olduğunuDışta kendinizi yormak çok riskli. Tüp patlarsa vs. Ben kürtaj olmadım inat ettim. Mtx oldum sadece . Sizin kimyasal mıydı?
Hayırlı olsun canımBugün 6+6 dr a gittik kalp atışını ilk kez duyduk. Mide bulantısı için prilam mı ne verdi. Mide yanması için gaviscon. Arada bir tutam zencefil toz ya da taze ağzına atabilirsin bulantı için dedi. Aklıma 7 sene evvel ilk doktorumun verdiği zencefilli folikasit takviye geldi vinalac onu aldım hemen onun sayesinde muhtemelen daha önce bu kadar bulantım olmamıştı. Folicusu bıraktım ona başladım ayrıca içinde daha fazla vitamin mineral ve probiyotik var. Bu arada sol yumurtalığımda kist gördü. Kesenin altında da kan biriktiğini gördü kanamam yok ama yine de progestan ilaç verdi bir ay önlem amaçlı kullan dedi. Durumlar böyle
Bende de düşüş oluyor tuzlu ayran çubuk kraker sonra biraz iyi hissediyorumGünaydın kızlar tansiyon problemi yaşayan bir ben miyim acaba? Dün gece çok güzel uzun uyudum. Az önce gözlerimi açamıyorum koltukta uzandım. Tansiyonumu bi ölçtük 7/4. Oğlum sürekli hadi anne gel anne oynayalım anne
İyi bi diyetisyen bulup istikrarlı olmalıNolcak böyle
Doktora gittin mi tatlım kanama devam etti mi?Beta hcg 23.89 çıktı hamile miyim acaba, bugün biraz kanamamda oldu
Canim benimki son adet 19 Mart değil beklenen adet tarihim 19 martti sat 18 Şubat 2 buçuk aylık olduk çok şükür darısı sizin başınıza ben 7.haftamda duymuştum kalp atışınıBenimde 18 mart ti son adet tarihim benim test sonucum da aynı çıktı suan kese görünüyor içinde oluşum var ama kalp atışı yok şuan haftaya tekrar kalp atışı vat mi yok mu baktirmaya gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?