2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak şifalan inş

Günaydınlar hamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Valla ben de gece 2den once uyuyamiyorum asla uykum gelmiyor

Ben de kilo almadım henüz.
Normal yiyorum.
Hatta Ramazan sonrası azalttım bile diyebilirim.

Haklısınız. 2 yaşında kızı olan bir öğretmen arkadaşım var. İlk zamanlar ben de içtim. Karnım büyümeye başlayınca nefes bile alamıyordum canım çekmiyordu bile dedi. Stres yapma psikoloji daha önemli dedi. Ama elimde değil üzülmemek

Daha da normale donucekmis 1-2 haftaya. Sonra heralde 16-20 arasi sismeye baslicak gobek di mi?
14-15 sonrası hafif belli olmaya başlıyor ama kişiye göre değişiyo iç karnın varsa daha geç, zayıfsan biraz daha belli oluyo falan

Dışta kendinizi yormak çok riskli. Tüp patlarsa vs. Ben kürtaj olmadım inat ettim. Mtx oldum sadece . Sizin kimyasal mıydı?
yani çok yavaş ilerliyordu beta ama tüpte yada rahimde kese görünmedi betam az olduğu için bide ben adet günüm hamileliği öğrendim ve birkaç gündede dış gebelik ihtimali olduğunu bu yüzden çok ilerlemeden kürtaj oldum ve kürtaj sonrası hemen beta düşmeye başladı

Bugün 6+6 dr a gittik kalp atışını ilk kez duyduk. Mide bulantısı için prilam mı ne verdi. Mide yanması için gaviscon. Arada bir tutam zencefil toz ya da taze ağzına atabilirsin bulantı için dedi. Aklıma 7 sene evvel ilk doktorumun verdiği zencefilli folikasit takviye geldi vinalac onu aldım hemen onun sayesinde muhtemelen daha önce bu kadar bulantım olmamıştı. Folicusu bıraktım ona başladım ayrıca içinde daha fazla vitamin mineral ve probiyotik var. Bu arada sol yumurtalığımda kist gördü. Kesenin altında da kan biriktiğini gördü kanamam yok ama yine de progestan ilaç verdi bir ay önlem amaçlı kullan dedi. Durumlar böyle

Hayırlı olsun canım

Bende de düşüş oluyor tuzlu ayran çubuk kraker sonra biraz iyi hissediyorum

Oda nemlendirici önerisi olan var mı? nefessizlikten mahvoldum da

Benimde 18 mart ti son adet tarihim benim test sonucum da aynı çıktı suan kese görünüyor içinde oluşum var ama kalp atışı yok şuan haftaya tekrar kalp atışı vat mi yok mu baktirmaya gideceğim
Canim benimki son adet 19 Mart değil beklenen adet tarihim 19 martti sat 18 Şubat 2 buçuk aylık olduk çok şükür darısı sizin başınıza ben 7.haftamda duymuştum kalp atışını

Kızlar zofer kullanan varmı bugğn midem çok bulandı yaa doktor onu alabilirsin dedi

Kızlar merhaba bugün annem süpriz yaptı geldi o yüzden geç geldim aranıza ne var ne yok bakındım da hepimiz aynıyız hemen hemen gün içinde uyuklama uyku halsizlik bulantı yanma gece uykusuzluğu ve sabah horozlarla uyanma dün öğlen uyudum üç saat gece 11 gibi zorla tekrar uyudum bir buçukta uyandım uyku yok zorla geri uyudum sonra sanah altı gibi kalktım yine uyku yok annem gelene kadar uyuyup uyandım saat başı ne kalkabildm ne kolay uyuyabildim şaka gibi
Prilam bana bugün sadece bulantıda etki etti üçüncü ilacı sabah da içtim, vardı bulantı korkum ekşime ve ağzımın tat bozukluğu devam ediyor şeker yiyorum gene ondan da bıktım ama ne yapayım başka öneri var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…