2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba beta hcg 28 çıktığında adetin ize kaç gün vardı benim bat günü 23. 89 çıktı düşük geldi, haftaiçi tekrar kan verip bakcam ama salıya kadar dayanmak zor
Benim son adetim 12 Şubat
Normalde 36 günde bir regl olurdum ama 2 ay geciktikten sonra 12 nisanda değerim 28 çıktı

Ayy inşallah Hilal hanımcım. Tek dileğim bu gerçekten yoksa ağlamaktan helak olacağım..

Ah canım ağlama strese sokma bebeği çok daha fazla zararı var. Doktorlar 2-3 izin veriyo zaten.
Hamileliği süresnce içen de dolu. Arkadaşımda öyle doğum yapacak kısmetse gayet iyiler.
İçine çekmeyi azalt azalta bildğin kadar dudak tiryakisi dedikleri duruma dönmeye çalış.
Ama stres içmenden daha fena aman diyim

Günaydınlar hamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan

Günaydın kızlar tansiyon problemi yaşayan bir ben miyim acaba? Dün gece çok güzel uzun uyudum. Az önce gözlerimi açamıyorum koltukta uzandım. Tansiyonumu bi ölçtük 7/4. Oğlum sürekli hadi anne gel anne oynayalım anne

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Ben oksapar ecoprin kullanıyorum ama kanama yok çok şükür

Bende aynı yaa kesin kilo aldım dedim ama almamışım aynı kilo

Günaydınlar hamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Bende kızımda sürekli uyumak isterdim bu haftaşarda uyurdumda şimdi geç yatıp erken kalkıyorum ama halsizliğim oluyo.

Kızlar merhaba, 8. Haftam bitmek üzere hasta oldum sesim komple gitti, yeşile dönük burun akıntım var ve boğaz akıntım var. Doktorum antibiyotik gerekebilir dedi. Enfeksiyon kaptım sanırım. Gebelikte bunu yaşayan oldu mu bebeğim geçmiş midir acaba çok endişeliyim, antibiyotik kullanıcam sanırım

Bende öğrendiğimde oldum daha kese bile görmemiştik. Aşırı ağırdı ama bitmeyen bi burun akıntısı yeşil sarı dehşet bi vücut ağrısı ölecek gibiydim. Crp tahlilim 55 çıktı. Dahiliye doktoru antibiyotik gerekir dedi kadın doğum doktorum kullanma bol sıvı al istirahat et dedi. Bende kullanmadım . Çok geç iyileştim ama iyileştim çok şükür:) 15-16 gün sürdü gribim

Teşekkürler yanıtınız için peki şuan kaç haftalıksınız bebeğiniz nasıl enfeksiyondan etkilenmiş mi

Teşekkürler yanıtınız için peki şuan kaç haftalıksınız bebeğiniz nasıl enfeksiyondan etkilenmiş mi
İnşallah etkilenmemiştir tabi merak ettiğim için soruyorum. Bugün doktora gidicem çok halsizim

Bugün kalp atışı görmeye gidicez nasipse. 6+4’üm. Crp değeri önemli çok yüksek değilse gribal bi enfeksiyonda bir miktar artması doğal. Ama yükseksede gebelikte kullanılan güvrnli antibiyotikler var. Kadın doğum doktorunuzu dinleyin muhakkak

Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun, inşallah bugün sağ Salim duyarsınız kalbini

Yaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…