- 26 Ağustos 2018
- 134
- 64
- 98
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.801
Benim son adetim 12 ŞubatMerhaba beta hcg 28 çıktığında adetin ize kaç gün vardı benim bat günü 23. 89 çıktı düşük geldi, haftaiçi tekrar kan verip bakcam ama salıya kadar dayanmak zor
Evet normal kaset testHiç duymamıştım normal kaset testi mi canım
Gelişimde mi sorun yapıyor?Tein var icinde. Acik icmeniz lazim
Hayatım işte cihazın hassasiyetine göre değişiyor bide kese için beta değerine bakmak lazım.Umarım gelir1500lerde kese görünüyor diye biliyorum
Ayy inşallah Hilal hanımcım. Tek dileğim bu gerçektenyoksa ağlamaktan helak olacağım..
Ben kızımda full uyudum bunda 5+2 yım şuan bir haftadır 5 de uyaniyomGünaydınlarhamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Ben oksapar ecoprin kullanıyorum ama kanama yok çok şükürKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Bende aynı yaa kesin kilo aldım dedim ama almamışım aynı kilo7.-8. Haftaya kdr vucut sisermis hatta 5aylik hamile gibiyim bu ne moduna girermis insan -ki ben de oleyim- sanki belim kalinlasti ama gram gram olcup yiyorum yani mumkun degil -
8.haftadan sonra hormonlara alisinca bunye o siskinlik gidiyomus. Diyetistenim boyle anlatti bu hafta konustuk daha
Bende kızımda sürekli uyumak isterdim bu haftaşarda uyurdumda şimdi geç yatıp erken kalkıyorum ama halsizliğim oluyo.Günaydınlarhamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Nolcak böyleAynı dertten muzdaribiz desene
Bende öğrendiğimde oldum daha kese bile görmemiştik. Aşırı ağırdı ama bitmeyen bi burun akıntısı yeşil sarı dehşet bi vücut ağrısı ölecek gibiydim. Crp tahlilim 55 çıktı. Dahiliye doktoru antibiyotik gerekir dedi kadın doğum doktorum kullanma bol sıvı al istirahat et dedi. Bende kullanmadım . Çok geç iyileştim ama iyileştim çok şükür:) 15-16 gün sürdü gribimKızlar merhaba, 8. Haftam bitmek üzere hasta oldum sesim komple gitti, yeşile dönük burun akıntım var ve boğaz akıntım var. Doktorum antibiyotik gerekebilir dedi. Enfeksiyon kaptım sanırım. Gebelikte bunu yaşayan oldu mu bebeğim geçmiş midir acaba çok endişeliyim, antibiyotik kullanıcam sanırım
Ben de oyleyim normalde uyku delisiyim ama anlayamadigim bir şekilde dengem sastiGünaydınlarhamilelik benim bildiğim uyku yapar ben dün 6 da bu sabah 5 te uyandım zaten normalde de çok uyuyan biri değilim. Bir ben miyim bu durumda olan? Galiba heyecandan
Teşekkürler yanıtınız için peki şuan kaç haftalıksınız bebeğiniz nasıl enfeksiyondan etkilenmiş miBende öğrendiğimde oldum daha kese bile görmemiştik. Aşırı ağırdı ama bitmeyen bi burun akıntısı yeşil sarı dehşet bi vücut ağrısı ölecek gibiydim. Crp tahlilim 55 çıktı. Dahiliye doktoru antibiyotik gerekir dedi kadın doğum doktorum kullanma bol sıvı al istirahat et dedi. Bende kullanmadım . Çok geç iyileştim ama iyileştim çok şükür:) 15-16 gün sürdü gribim
İnşallah etkilenmemiştir tabi merak ettiğim için soruyorum. Bugün doktora gidicem çok halsizimTeşekkürler yanıtınız için peki şuan kaç haftalıksınız bebeğiniz nasıl enfeksiyondan etkilenmiş mi
Bugün kalp atışı görmeye gidicez nasipse. 6+4’üm. Crp değeri önemli çok yüksek değilse gribal bi enfeksiyonda bir miktar artması doğal. Ama yükseksede gebelikte kullanılan güvrnli antibiyotikler var. Kadın doğum doktorunuzu dinleyin muhakkakTeşekkürler yanıtınız için peki şuan kaç haftalıksınız bebeğiniz nasıl enfeksiyondan etkilenmiş mi
Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun, inşallah bugün sağ Salim duyarsınız kalbiniBugün kalp atışı görmeye gidicez nasipse. 6+4’üm. Crp değeri önemli çok yüksek değilse gribal bi enfeksiyonda bir miktar artması doğal. Ama yükseksede gebelikte kullanılan güvrnli antibiyotikler var. Kadın doğum doktorunuzu dinleyin muhakkak
Yaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirsinBende öğrendiğimde oldum daha kese bile görmemiştik. Aşırı ağırdı ama bitmeyen bi burun akıntısı yeşil sarı dehşet bi vücut ağrısı ölecek gibiydim. Crp tahlilim 55 çıktı. Dahiliye doktoru antibiyotik gerekir dedi kadın doğum doktorum kullanma bol sıvı al istirahat et dedi. Bende kullanmadım . Çok geç iyileştim ama iyileştim çok şükür:) 15-16 gün sürdü gribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?