2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha çok yeni betanın düşük olması çok normal doktora hemen gitme sağlık ocağına iki günde bir kan ver doktora gitmeden önce betanın takibini yap ki sağlıklı bir yükseliş olup olmadığını gör zaten şimdi gitsen de kese bile yok gözükmez

Arkadaşlar merhaba bat 19 Mart test bu şekilde çıktı. Ne zaman kan vermeliyim?
Benimde 18 mart ti son adet tarihim benim test sonucum da aynı çıktı suan kese görünüyor içinde oluşum var ama kalp atışı yok şuan haftaya tekrar kalp atışı vat mi yok mu baktirmaya gideceğim

Arkadaşlar siz siz olun temizliğe abanmayın. Ben misafirim gelecek diye temizlik, yemek derken akşam oturduğum koltuktan kalkamadım. Belim çok kötü, ters hareket mi yaptım bilmiyorum ama koltuktan resmen kalkamıyorum kolay kolay 3 gün oldu.

Vallahi ben kendimi yataktan koltuğa zor atıyorum size de çok geçmiş olsun dinlenin bol bol

Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki

Kızlar benim de Bugün hem çok dersim vardı hem de okul çıkışı veli toplantısı vardı. Çok yürüdüm çok ayakta kaldım bugün kahverengi akıntılarım coştu. Dinlenme moduna geçiyorum haftasonu içim inş azalır lekelenmem

Benim ilki düşük
İkinci erken doğum sonrası ex
Olunca üçüncüye işte korkudan 5 ay sakladım.
4.de gecen sene dış gebelik
Bu beşinci artık diye saklamadım yalama oldum artık

Benim ilki düşük
İkinci erken doğum sonrası ex
Olunca üçüncüye işte korkudan 5 ay sakladım.
4.de gecen sene dış gebelik
Bu beşinci artık diye saklamadım yalama oldum artık
Ne kadar zor şeyler

Ben de öğretmenim ilk hamileligimde minicik kahverengi leke geldi 1 kez Doktora gittim 9 gün rapor verdi düşük riski var diye o da aktif kanama vb yoktu. İhmal edilecek bir şey değil bu aile hekimine falan gidin kadın doğumcuya rapor versinler hiç vermiyorlarsa 10 günlük izin hakkından alın

Ne kadar zor şeyler
İnsan kendi yaşadığına alışıyor galiba, Başkasının hikayesi olsa tuhaf gelir.
Hepsi çok zor ama dış gebelik çok yıpratıcı. Elinizle gebeliği sonlandırıyorsunuz. Ya bebek sizin hayatınıza son verecek ya da siz onun. Günlerce hayata tutunmaktan vazgeçsin beta düşsün diye dua ediyorsunuz. Kendinizi suçluyorsunuz uyku, dinlenme dikkat etmedim, kendimi yordum belki benim yüzümden yanlış yere tutundu diye.

Gerçekten öyle kürtaj düşük başlı başına zor zaten bir de dış gebelikte hayati risk var tüpe bir şey olur mi endişesi var Allah yaşatmasın bir daha

İnatla bu konu için vermiyorlarsa belim çok ağrıyor de bel ağrısı için vermek zorundalar

Evet canım ama tatil öncesi 10 gün raporluydum yine bu sebepten. İş arkadaşlarıma öğrencilerime olan mahcubiyetimi anlatamam. Oturarak ders anlatmaya çalışıyorum. Rabbim nasip edecekse diyorum bi yandan. Oğlumda da böyle kahverengi akıntılarım 13. Haftaya kadar sürdü. Bir gün değil iki gün değil ki hangisine ne kadar rapor alayım

Bizim okulda bir öğretmen var inanır mısın hiçbir sorunu yoktu bağıramam bebeğim düşer ders anlatamam bebeğim düşer dedi dedi okula gelirdi öğretmenler odasında oturur derse gitmezdi 3 gün okula gelirdi 25 gün gelmezdi sürekli rapor hakkı bitti artık okula gelirdi 1 saat dururdu ben ölüyorum der eve giderdi şimdi yıllık izinde Allah'a nasıl hesap verceek bilmiyorumm ama senin durumun farklı leke kanama ciddi sorunlar sayılıyor çok dikkat etmen lazım

Gerçekten öyle kürtaj düşük başlı başına zor zaten bir de dış gebelikte hayati risk var tüpe bir şey olur mi endişesi var Allah yaşatmasın bir daha
Ameliyat olamamak, kürtaj olamamak için çok ısrar ettim, olmadım, 2 mtx ile atlattım diye sevinirken tüpüm hasar görmüş. Salpinjektomi oldum bir de 4 ay önce.

Evet canım vicdan meselesi sanırım biraz da. Bugün veli toplantısına utana sıkıla girdim tatil öncesi 10 gün yoktum diye. He dönüp kimse bişey demedi çünkü öyle ha diyip rapor alan bi insan değilim olsam zaten olurdum yani 4 haftadır sürüyor çünkü İnş sağlıkla büyüyordur, büyüyorlardır hepsi. Eğer çok artarsa yarın doktora giderim zaten bi tekrar. Şimdi yatış mod.

Lekelenme neden oluyormus

Lekelenme neden oluyormus
Rahim içinde kesenin ve bebeğin büyümesine bağlı kılcal kanamalar olabiliyor dedi doktorum perinatolog ama tabi özellikle 10. Hafta dolana kadar düşük riski aynı zamanda. Oğlumu sağlıkla alabildim kucağıma inş şimdi bu yavrumu da alırım. İnş hepimiz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…