2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah yarına geçer. Yarına da geçmezse hastaneye gideceğim
geçer geçer bence bir şey yoktur. karnında toplanma şeklinde bir hissiyat varsa sertleşme kasılma varsa sıklığını say ne kadar aralıkla oluyor say eğer düzenliyse şimdi git bir nstye gir için rahat eder. hatta devlete git hemen sokuyorlar nstye para da vermezsin için rahat etmiş olur.

hametan tedavi edici onunda içeriği temiz diye biliyorum sarı olanı kolay sürümlü mavi olanı yağlı gibi. galiba mustela ya da incia alacağım ben önleyici olarak kullanmak için içerikleri temiz.
Hametan mavi olanı çok güzel hem koruyucu hem tedavi edici ama ona içeriği temiz değil demişlerdi burda ben herşeyime hametan kullanıyorum yoksa

Benim bebe de ayağıyla ittiriyor ittirebildiği kadar okadar sinir bozucu oluyorki elimle durdurmaya çalışıyorum kaburgama doğru dayayıp gezdiriyor birde ayağını çok güçlü hareketleri var

Ben sen yazınca anın heyecanıyla prima 2 çocuğun totosuna yetiştiremem diye molfix aldım 4 numara ama mavisinden çoğunluk memnun değilmiş almış oldum 34 lü 10 paket inşallah çok pişman olmam
Ay ikizde prima yani cidden olmaz asiri zorlar. Gerekmedikce baska markalar mantikli olur
Eeee herseye itiraz ediyon zaten hssshdhdhdh
Biz seni böyle sevdik ama sen itiraz etmeyince tadı çıkmıyor sıkılıyorum ben
yaaaaaama insn buraya ozel degil normal hayatta da Hayir dierek cok cumleye baslarim. Esim bazen bi dinle ole itiraz et dersbdhdhdhd
Ay bize ne oldu böyle herkeste bir sancı başladı. Bende yürüyüşten geldim aşırı şekilde karnım sert uzanıyorum biraz yumuşuyor kalkınca tekrar.
Ya bugun yuruyuste siyatik agrisi gibi agri vurdu. Aksama kdr ara ara hep yokladi bnde cortladim sonunda galiba. Bu hafta sporu arttirmam lazim sanirim gobek buyudukce bel gidiyo

Kizlar smdi bnm en yakin arkim cocuk doktoru yazmistim daha oncede. Bugun deterjan isini konusuyoduk cnku bnm icime sinmio istedigim det suan tedarikte yok turkiyede
Neyse dediki ben smdi marka yazip sizi delirtmiym ama
İcinde lavanta yagi olan hicbir deterjani kullanma
Lavanta yaginin erken ergenlige sebebiyet cerdigi klinik olarak ispatlanmis
Bilginize

Hametan mavi olanı çok güzel hem koruyucu hem tedavi edici ama ona içeriği temiz değil demişlerdi burda ben herşeyime hametan kullanıyorum yoksa
kuzu ben de mühendisinoğlu hesabından gördüm içeriğinden parafin çıkarıldı yazıyordu ama tedavi edici özellikteki kremlerde seçenek az zaten inşallah gerek kalmaz hiçbirine

Hanımlar hayırlı geceler 31+6 wlık oldum son 2 aydır hemoroid ile uğraşıyorum
Baya geçmişti ve hiç rahatsız etmiyordu ama bugün çok sancılı meme ucu gibi bişey var kanama yok ne yapabilirim pzt randevum var kadın doğum Dr bakar mı?
Yoksa başka bölüme mi yönlendirir
Doğal evde neler yapabilirim. Zeytinyağını pamuğa döküp koydum bugün annem dediği için ama çok sızlıyo oturamıyorum

Ben ishal ve enfeksiyondan ötürü yatış aldım bugün serum antibiyotik parol veriyorlar
çok geçmiş olsun. ne güzel tedavi alıyorsun sıvı kaybıda yaşamadan toparlarsın bir an önce emin ellerdesin kan değerlerin kötü müydü? benim crp düşüktü değerlerim gayet iyiydi çok şükür 2 gün yoğun ishal vardı ama bugün çok azaldı elhamdülillah daha iyiyim iştahımda yerine geldi. kızlar valla kırın dizinizi evde oturun felaket salgınlar var. bu hastalıklar eski griplere de benzemiyor önceden grip olsak 2 gün yatar kalkardık ayağa şimdi herkeste haftalarca sürüyor

genel cerraha yönlendirir muhtemelen. kadın doğum bebekle ilgili konulara bakıyor bebeğin sebep olduğu sendeki rahatsızlıklar için diğer bölümlere yönlendiriyor.

Teşekkür ediyorum neyim düşük neyim yüksek inan ben anlayamadım. Devlette yatış yaptırdığım için birde mesai bitimine yakın muayene olup hafta sonuna denk geldiğimden her şey anlık oldu. Dr tahlil sonuçlarımı bile ben tedaviye başladıktan sonra görmüş olabilir. Tabi inşallah görmüştür.

Kizlar hepinize merhaba iyi geceler diliyorum günlerdir okuyorum hasta olan rahatsızlık yaşayan tüm arakdaşlarima geçmiş olsun diyorum umarım hepinizin gönlünden geçen olur bebişlerinizi sağlıkla acısız sancısız huzurla kucağınıza alin tek tek etiketleyemedim bu gün hastane kontrolüm vardı 20 sayfa okudum az konuşun kız hırs yapiyorum salak oluyorum konuya geç kalınca

Normalde maydonoz kaynatıp o suyun içine oturmayı tavsiye ediyorlar ama gebelikte bir zararı olur mu bilemiyorum, ama yer elması bulursan soy ye kütür kütür benim geçiriyor basur olunca. Ayrıca mayalı şeyler daha çok tetikler aklında bulunsun

Size birşey sorucam şimdi gerçi okudum sanki biraz içim rahat ben cuma yani dün işte tam 29 hafta oldum ama doktorum bu gün bebisime 1556 kg olmuş dedi ve haftası 30 31 le uymlu gibi birşey dedi ben tam anlamdım kafamda deli sorular beni aydınlatın şimdi bu normal heralde benim gibi olan arakadaslarda varmış size ultrason kağıdını atım beni anlayan varsa aydınlatsın simdi bide mesela ben kendi hesabıma mi gidiyim yoksa gelişim ileriyse doğumum da bebeğin gelişimine göre mi olur ilsikiden sonra baskı oluyor dedim afedersiniz normal dedi ama çok olursa gel mutalaka dedi rahim ağzında açılma yokmuş çünkü

Eklentiler

• IMG20231014003610.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20231014003541_BURST000_COVER.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 44
Şuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmaz lohusa takımım falan var ama hamile kıyafetim yok dışarı çıkarken elli kere düşünüyorum ne giysem ama doğurduktan sonraya kıyafetim var
Kocamla aramda 20 kilo oldu sen düşün iki ay kalmış 30 olmaz inşallah
Kızlar günaydın ikinci doğumu olup yada bilen var mı Nisan nasıl bişi yumurtlama akıntısı dan daha yoğun sarı renkte bir akıntı geldi bu gün ilk defa böyle bişi oluyir
Benim ilk dogumumda nişan bı kan pıhtısı gibi düştü afedersin canım sonrada böyle akıntı oldu koyu kıvamlı ve çok kanla karisik afedersin ama ilk öyle parça gibiydi
Senle şu an aynı durumda gibiyim canım bende tam analamdim ya bir hafta ya iki hafta kafam karıştı
Ya Lailaheillallah kız nolacak bebek önde gitse @Lmntbrdgi bu kızında önde olduğundan beri sağlıklı, bişi olsa söyler doktor
Bu sorularımın cevabı aslında demek herşey yolunda ama yine de bilmiyorum insanın aklı hep kurcalaniyor ya
Sadece tek tarafta dağ gibi bi yükselme oluyordu çok sert oluyordu. Ve o esnada karın içim geriliyormuş gibi bir hisle nefes darlığı gibi bişey yaşıyordum canım
O bende de çok oluyor canım yani günde beş oluyordur kızımda son ayda olmuştu sancı oldugunu bilmiyorum ama bunda biraz erken basladi sanki

Esim uc hafta önce ameliyat oldu. Oyuzden detaylara hakimim. Genel cerrahiye yonlendirilirsin
4 evresi var bu hastaligin. 1-2 tedavi edilebilir (lazer de yapilabilir hamilelik hwric) 3-4 lazer ise yaramaz. 3 bi sure idare edrr. 4 kanamali agrili evreye gelindi demek. İs isten gecmis. Ne yaparsan yap asla gecmicek arada agri kanama olucak. Memeler disari cikar oturmani engeller kanar wc sonrasi agri yapar fln. Kantoron varaa onu sur yumusatsin
Sivi beslen bol su tuket. Yagli seyler tuketme. İlik su ile dus al. Bazi ilaclar var rahatlatan ama hamilelikte zannetmiyorum kullanilsin
Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim şuan kanama yok ama çok ağrıyor oturamıyorum üzerine kantaron yok ama yarın alacağım şuan pamuğa zeytinyağı sürüp koydum inş bebeğime zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…