- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.941
geçer geçer bence bir şey yoktur. karnında toplanma şeklinde bir hissiyat varsa sertleşme kasılma varsa sıklığını say ne kadar aralıkla oluyor say eğer düzenliyse şimdi git bir nstye gir için rahat eder. hatta devlete git hemen sokuyorlar nstye para da vermezsin için rahat etmiş olur.İnşallah yarına geçer. Yarına da geçmezse hastaneye gideceğim
Hametan mavi olanı çok güzel hem koruyucu hem tedavi edici ama ona içeriği temiz değil demişlerdi burda ben herşeyime hametan kullanıyorum yoksahametan tedavi edici onunda içeriği temiz diye biliyorum sarı olanı kolay sürümlü mavi olanı yağlı gibi. galiba mustela ya da incia alacağım ben önleyici olarak kullanmak için içerikleri temiz.
karnım orta büyüktü ama hiçbir xr kapıdan geçmediğim için haliyle hamile olduğumu söylüyordum sormadılar rapor yada kaç haftalık diyeKarnin büyük degilse farketmemis olabilirler canım, benim belli oluyor hamile olduğum rapor alcam o yüzden
Ay ikizde prima yani cidden olmaz asiri zorlar. Gerekmedikce baska markalar mantikli olurBen sen yazınca anın heyecanıylaprima 2 çocuğun totosuna yetiştiremem diye molfix aldım 4 numara ama mavisinden çoğunluk memnun değilmiş almış oldum 34 lü 10 paket inşallah çok pişman olmam
Eeee herseye itiraz ediyon zaten hssshdhdhdh
Biz seni böyle sevdik ama sen itiraz etmeyince tadı çıkmıyor sıkılıyorum ben
Ya bugun yuruyuste siyatik agrisi gibi agri vurdu. Aksama kdr ara ara hep yokladi bnde cortladim sonunda galiba. Bu hafta sporu arttirmam lazim sanirim gobek buyudukce bel gidiyoAy bize ne oldu böyle herkeste bir sancı başladı. Bende yürüyüşten geldim aşırı şekilde karnım sert uzanıyorum biraz yumuşuyor kalkınca tekrar.
Ben ishal ve enfeksiyondan ötürü yatış aldım bugün serum antibiyotik parol veriyorlarbenim ishalim hala az da olsa devam ettiği için oluyor ama grupça dökülüşlerimiz hep tutulmaya denk geldi astrolojiye inandırdı beni bu tesadüfler
kuzu ben de mühendisinoğlu hesabından gördüm içeriğinden parafin çıkarıldı yazıyordu ama tedavi edici özellikteki kremlerde seçenek az zaten inşallah gerek kalmaz hiçbirineHametan mavi olanı çok güzel hem koruyucu hem tedavi edici ama ona içeriği temiz değil demişlerdi burda ben herşeyime hametan kullanıyorum yoksa
çok geçmiş olsun. ne güzel tedavi alıyorsun sıvı kaybıda yaşamadan toparlarsın bir an önce emin ellerdesinBen ishal ve enfeksiyondan ötürü yatış aldım bugün serum antibiyotik parol veriyorlar
genel cerraha yönlendirir muhtemelen. kadın doğum bebekle ilgili konulara bakıyor bebeğin sebep olduğu sendeki rahatsızlıklar için diğer bölümlere yönlendiriyor.Hanımlar hayırlı geceler 31+6 wlık oldum son 2 aydır hemoroid ile uğraşıyorum
Baya geçmişti ve hiç rahatsız etmiyordu ama bugün çok sancılı meme ucu gibi bişey var kanama yok ne yapabilirim pzt randevum var kadın doğum Dr bakar mı?
Yoksa başka bölüme mi yönlendirir
Doğal evde neler yapabilirim. Zeytinyağını pamuğa döküp koydum bugün annem dediği için ama çok sızlıyo oturamıyorum
Teşekkür ediyorumçok geçmiş olsun. ne güzel tedavi alıyorsun sıvı kaybıda yaşamadan toparlarsın bir an önce emin ellerdesinkan değerlerin kötü müydü? benim crp düşüktü değerlerim gayet iyiydi çok şükür 2 gün yoğun ishal vardı ama bugün çok azaldı elhamdülillah daha iyiyim iştahımda yerine geldi. kızlar valla kırın dizinizi evde oturun felaket salgınlar var. bu hastalıklar eski griplere de benzemiyor önceden grip olsak 2 gün yatar kalkardık ayağa şimdi herkeste haftalarca sürüyor
Normalde maydonoz kaynatıp o suyun içine oturmayı tavsiye ediyorlar ama gebelikte bir zararı olur mu bilemiyorum, ama yer elması bulursan soy ye kütür kütür benim geçiriyor basur olunca. Ayrıca mayalı şeyler daha çok tetikler aklında bulunsunHanımlar hayırlı geceler 31+6 wlık oldum son 2 aydır hemoroid ile uğraşıyorum
Baya geçmişti ve hiç rahatsız etmiyordu ama bugün çok sancılı meme ucu gibi bişey var kanama yok ne yapabilirim pzt randevum var kadın doğum Dr bakar mı?
Doğal evde neler yapabilirim. Zeytinyağını pamuğa döküp koydum bugün annem dediği için ama çok sızlıyo oturamıyorum
Kocamla aramda 20 kilo oldu sen düşün iki ay kalmış 30 olmaz inşallahŞuan kocamdan kiloluyum bana onunkilerde olmazlohusa takımım falan var ama hamile kıyafetim yok dışarı çıkarken elli kere düşünüyorum ne giysem ama doğurduktan sonraya kıyafetim var
Benim ilk dogumumda nişan bı kan pıhtısı gibi düştü afedersin canım sonrada böyle akıntı oldu koyu kıvamlı ve çok kanla karisik afedersin ama ilk öyle parça gibiydiKızlar günaydın ikinci doğumu olup yada bilen var mı Nisan nasıl bişi yumurtlama akıntısı dan daha yoğun sarı renkte bir akıntı geldi bu gün ilk defa böyle bişi oluyir
Senle şu an aynı durumda gibiyim canım bende tam analamdim ya bir hafta ya iki hafta kafam karıştıEvet canım en son size yazdım daha pek girmedim sorun yok ama işte doktorun dediklerinden sonra moralim bozuldu hiç bir şey yapasim gelmiyor. Haftaya cuma kontrol var 2 hafta öndeydi yine öne geçtiyse diye ister istemez düşünmüyorum
Bu sorularımın cevabı aslındaYa Lailaheillallah kız nolacak bebek önde gitse @Lmntbrdgi bu kızında önde olduğundan beri sağlıklı, bişi olsa söyler doktor
O bende de çok oluyor canım yani günde beş oluyordur kızımda son ayda olmuştu sancı oldugunu bilmiyorum ama bunda biraz erken basladi sankiSadece tek tarafta dağ gibi bi yükselme oluyordu çok sert oluyordu. Ve o esnada karın içim geriliyormuş gibi bir hisle nefes darlığı gibi bişey yaşıyordum canım
Esim uc hafta önce ameliyat oldu. Oyuzden detaylara hakimim. Genel cerrahiye yonlendirilirsinHanımlar hayırlı geceler 31+6 wlık oldum son 2 aydır hemoroid ile uğraşıyorum
Esim uc hafta önce ameliyat oldu. Oyuzden detaylara hakimim. Genel cerrahiye yonlendirilirsin
4 evresi var bu hastaligin. 1-2 tedavi edilebilir (lazer de yapilabilir hamilelik hwric) 3-4 lazer ise yaramaz. 3 bi sure idare edrr. 4 kanamali agrili evreye gelindi demek. İs isten gecmis. Ne yaparsan yap asla gecmicek arada agri kanama olucak. Memeler disari cikar oturmani engeller kanar wc sonrasi agri yapar fln. Kantoron varaa onu sur yumusatsin
Sivi beslen bol su tuket. Yagli seyler tuketme. İlik su ile dus al. Bazi ilaclar var rahatlatan ama hamilelikte zannetmiyorum kullanilsin
Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?