- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.921
Evet öyle demişti :))Bana 2 haftada bir gel demişti sana da oyle dedi mibu randevu öncesinden
Benimde öyle oluyor nedense, dinlenicez o zaman yarına kadarAyaktayken sert yatınca yumuşak. En sert yeri en büyük olan yer şuan yatıyorum sert değil
Hep iki tane içiyorum zaten. dinleniyorum şimdi inşallah iyi geliryorulmuşsun biraz canım, bol sıvı al gerekirse magnezyumu iki tane al dinlen kuran aç dinle bebekte rahatlar sen de rahatlarsın
Hametan sanırım baya iyiymiş hangi paketi hatırlayamadım hem sgk karşılıyor ama içeriğinden emin değilim
Baş aşağı mı peki?Arkadaşlar geçende başka bir arkadaş sordu sanırım kimdi hatırlamıyorum. Bu bebe benim kasıklarımın bittiği yerde çok rahatsız edici ya elimi ayağımı bilmiyorum. Ama o kadar net hissediyorum ki bu kadar aşağıda olması normal değil ya. Var mı benim gibi olan
hametan tedavi edici onunda içeriği temiz diye biliyorum sarı olanı kolay sürümlü mavi olanı yağlı gibi. galiba mustela ya da incia alacağım ben önleyici olarak kullanmak için içerikleri temiz.Hametan sanırım baya iyiymiş hangi paketi hatırlayamadım hem sgk karşılıyor ama içeriğinden emin değilimsudem34 söylemişti
Bi de küçücük totişleri olacak bir gıdım sıksan bütün her yeri kremlenir :)
Ben 2 paket 100lük bepanthen aldım 2026 skt
Bir tane de mustela aldım 50likti yanlış hatırlamıyorsam onun ki de 2024 ortaları
gelir gelir bağırsaklarını boşaltamadıysan bile sertleşebiliyor karın.Hep iki tane içiyorum zaten. dinleniyorum şimdi inşallah iyi gelir
inciayla mustela arasındayım indirimde ikisinden de alırım. hametanları da tedavi edici olarak kullanırım diye düşünüyorumBen incia aldım 2. %50 indirimliydi içeriği çok temiz kullanıcı yorumları da çok iyidi vitozondan bakabilirsin
evet gittikçe büyüyor tontişler. bu akşam nedense benim biraz kasılmalarım var.Benim de bugün ilk defa sancılarım oldu gruba bakıyorum da bebekler büyüdü diye mi oluyor acaba
İncia Trendyol Hepsiburada n11 de çok pahalı oluyorgelir gelir bağırsaklarını boşaltamadıysan bile sertleşebiliyor karın.
inciayla mustela arasındayım indirimde ikisinden de alırım. hametanları da tedavi edici olarak kullanırım diye düşünüyorum
Senden dayanıklıÇok ilginc ya
Balım sonra tamamen temiz değil demişti kızlar maviydi sanırım.Hametan sanırım baya iyiymiş hangi paketi hatırlayamadım hem sgk karşılıyor ama içeriğinden emin değilimsudem34 söylemişti
Bi de küçücük totişleri olacak bir gıdım sıksan bütün her yeri kremlenir :)
Ben 2 paket 100lük bepanthen aldım 2026 skt
Bir tane de mustela aldım 50likti yanlış hatırlamıyorsam onun ki de 2024 ortaları
Valla cnm bnm iki bebenin birisi hep aşağıda doktor bu gün baktı bı sıkıntı yok dedi sanki vajinada kafası o kdr net yani bir aydır flnda oyleArkadaşlar geçende başka bir arkadaş sordu sanırım kimdi hatırlamıyorum. Bu bebe benim kasıklarımın bittiği yerde çok rahatsız edici ya elimi ayağımı bilmiyorum. Ama o kadar net hissediyorum ki bu kadar aşağıda olması normal değil ya. Var mı benim gibi olan
Hepimize bişey oldu bu me böyleevet gittikçe büyüyor tontişler. bu akşam nedense benim biraz kasılmalarım var.
benim ishalim hala az da olsa devam ettiği için oluyor ama grupça dökülüşlerimiz hep tutulmaya denk geldi astrolojiye inandırdı beni bu tesadüflerHepimize bişey oldu bu me böyle
Ay benim de durduk yere sesim kısıldı şuan 5 gündür falan çok sıcak bir bölgedeyim kısa kollu geziyorz usutmem imkansız. Yarın da gorumcemin nişanı var çıt çıkarmadan oturmam lazim sesim korkunc durumdaHepimize bişey oldu bu me böyle
İnşallah yarına geçer. Yarına da geçmezse hastaneye gideceğimbenim ishalim hala az da olsa devam ettiği için oluyor ama grupça dökülüşlerimiz hep tutulmaya denk geldi astrolojiye inandırdı beni bu tesadüfler
Her hafta gidiyordum serklajdan beri, 8 haftada 8 kere gittim. Simdi 2 haftaya cikardi iyiyim diye :) ama ben alismistim ne guzel her hafta olmasina.
Haftaya cumartesi gidecegim. Tam 32 oluyoruz.
Geçmiş olsun canım bizde yaşamıştık çok korkutucu gerçekten ama şimdi basurdan rahatlamışsındır. Kötü şeylerden Allah korusun cümlemiziGeçmiş olsun canım o korku gerçekten çok kötü. Biz de aynısını ilk zamanlarda yaşadık öyle böyle kan değil eşimle ben ağlaya ağlaya hastaneye gittik sen anlatınca aklıma geldi o anlar doktor bişey yok diyince bir hıçkıra hıçkıra ağladık o sinir boşaldı eşim benden fena ağladı hemşire ilk eşimin yanına gitti peçete vermeye. Çok iyi anlarım seni hele bir de bu zamanlarda yaşaman nasıl hissettirmiştir . Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?