2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
L Lmntbrdgi pişik önleyici olarak ne alacağımı asla bilmiyorum ben, çok pahalılar ve bunları en azından ortalama 2 sene kullanacağız ekonomik olarak beni çok zorlamayacak bir şey almak istiyorum
Hametan sanırım baya iyiymiş hangi paketi hatırlayamadım hem sgk karşılıyor ama içeriğinden emin değilim sudem34 söylemişti

Bi de küçücük totişleri olacak bir gıdım sıksan bütün her yeri kremlenir :)
Ben 2 paket 100lük bepanthen aldım 2026 skt
Bir tane de mustela aldım 50likti yanlış hatırlamıyorsam onun ki de 2024 ortaları

Arkadaşlar geçende başka bir arkadaş sordu sanırım kimdi hatırlamıyorum. Bu bebe benim kasıklarımın bittiği yerde çok rahatsız edici ya elimi ayağımı bilmiyorum. Ama o kadar net hissediyorum ki bu kadar aşağıda olması normal değil ya. Var mı benim gibi olan

Baş aşağı mı peki?

hametan tedavi edici onunda içeriği temiz diye biliyorum sarı olanı kolay sürümlü mavi olanı yağlı gibi. galiba mustela ya da incia alacağım ben önleyici olarak kullanmak için içerikleri temiz.

Hep iki tane içiyorum zaten. dinleniyorum şimdi inşallah iyi gelir
gelir gelir bağırsaklarını boşaltamadıysan bile sertleşebiliyor karın.
Ben incia aldım 2. %50 indirimliydi içeriği çok temiz kullanıcı yorumları da çok iyidi vitozondan bakabilirsin
inciayla mustela arasındayım indirimde ikisinden de alırım. hametanları da tedavi edici olarak kullanırım diye düşünüyorum

İncia Trendyol Hepsiburada n11 de çok pahalı oluyor

Senden dayanıklı
Balım sonra tamamen temiz değil demişti kızlar maviydi sanırım.
Ben hem mustela 123 50 mg aldım hem incia
O ofsistimcidden oğlumda bir tane sebamed almıştım geçen attım çöpe kalmış daha teki bitmeden
Mama aldıgı için kabızlık çok olurdu kan ilacı vs
Pişik sorunu şükür yaşamadık bez de değişsek sorun olmadı
Yani kendini şartlama her çocuk her bünye bir değil
Devamlı belki de lazım olmıycak

Valla cnm bnm iki bebenin birisi hep aşağıda doktor bu gün baktı bı sıkıntı yok dedi sanki vajinada kafası o kdr net yani bir aydır flnda oyle

Hepimize bişey oldu bu me böyle
Ay benim de durduk yere sesim kısıldı şuan 5 gündür falan çok sıcak bir bölgedeyim kısa kollu geziyorz usutmem imkansız. Yarın da gorumcemin nişanı var çıt çıkarmadan oturmam lazim sesim korkunc durumda

Her hafta gidiyordum serklajdan beri, 8 haftada 8 kere gittim. Simdi 2 haftaya cikardi iyiyim diye :) ama ben alismistim ne guzel her hafta olmasina.

Haftaya cumartesi gidecegim. Tam 32 oluyoruz.
Geçmiş olsun canım bizde yaşamıştık çok korkutucu gerçekten ama şimdi basurdan rahatlamışsındır. Kötü şeylerden Allah korusun cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…