2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben yatağın içine girip fön makinesi çalıştırıyorum içine de atlet giyiyorum

Benim ki baş geliş pozisyonda demişti doktor uzun zamandır mide bölgesinde yaşıyor. Nefes de sorunum yok ama mide yanması artık hayatımın bir parçası oldu diyebilirim. Şuan bile alev alev.

Kızlar bu temizleme pamuğunu hangi marka aldınız ve tanesi kaç liraya geldi. Alıcam şimdi bakıyorum ama indirim mi bekliyim piyasası nedir hiç bilmiyorum. Bide ıslak mendil içinde aynısı
Baby me temizleme pamuğu aldım
60lısı 28 tl ile 30 tl arasında geldi bir kaç kez aldım

Hee
Ya bi de sole bisi var. Herkesle b iters dusuo fikirlerim bazi konularda susma karari aldimherseye itiraz ediyormus gibi oluo sonra
Eeee herseye itiraz ediyon zaten hssshdhdhdh
Biz seni böyle sevdik ama sen itiraz etmeyince tadı çıkmıyor sıkılıyorum ben

Evet senin de yarındı hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :))
Benim hiç siğil Çıkmadı ama dediğin gibi vajinada siğil çıktığını düşünürek bu operasyonu geçirdiğimi düşünmüş olabilir . Bir sonraki gittiğimde sorayım bunu.
Benim sancım vs olmadı kasılmalar yoktu o yüzden nst sokmadı ama 3 hafta sonraya çağırdı tabi istiyorsan daha önce de gel dedi ay 33 için 3 hafta sanki geç.

Bu arada çalışabilir raporu da aldım bugün itibari ile başlatıp 32.diye yazdı :)
Dedi ki iznin bitince gel iki kere 10 günlük rapor daha yazarım dedi :))

17.11 son çalışma günüm tabi bebiş önce gelmezse :)

Kızlar bana bel kasik ağrısı için ocean exrtamag verdi doktor bu daha etkili dedi malum bayadir devam eden ağrım vardı. Kullanan var mı

Bana 2 haftada bir gel demişti sana da oyle dedi mi bu randevu öncesinden

L Lmntbrdgi pişik önleyici olarak ne alacağımı asla bilmiyorum ben, çok pahalılar ve bunları en azından ortalama 2 sene kullanacağız ekonomik olarak beni çok zorlamayacak bir şey almak istiyorum

Kızlar bana bel kasik ağrısı için ocean exrtamag verdi doktor bu daha etkili dedi malum bayadir devam eden ağrım vardı. Kullanan var mı
Ben hep bunu kullandım canım gayet memnunum şimdiye kadar 3-4 kere tek kramp sorunu yaşadım.

L Lmntbrdgi pişik önleyici olarak ne alacağımı asla bilmiyorum ben, çok pahalılar ve bunları en azından ortalama 2 sene kullanacağız ekonomik olarak beni çok zorlamayacak bir şey almak istiyorum
Ben incia aldım 2. %50 indirimliydi içeriği çok temiz kullanıcı yorumları da çok iyidi vitozondan bakabilirsin

Önlük giymiştim ben hatta kız bebekse pembe erkek bebekse mavi önlük. Şu arkadan iple bağlanan.
Ama farklı durumlar da yaşanmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…