- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.901
Şuan geçti canım hastaneden çıkarkende sancım vardı zaten azaldı diye çıkarmıştı. Yarında kendimi takip edeyim canım olmadı giderimHiç riske atma
Ben yatağın içine girip fön makinesi çalıştırıyorum içine de atlet giyiyorumYa kızlar beni bazen ateş bastığından akşam hiç birşey örtünmeden uyudum pijamada giymiyorum rahat dönebilmek için bide sürekli tuvalete kalktığımdan çıplak ayak tuvalete kalkıyorum yerlerde soğuktu eşim pikeyle yatıyordu sabah ince yorgan çıkaralım ben üşüdüm dedi bende uyandığımda karnım soğuktu şimdi karnım ağrıyo üşütmüşüm sanırım ne iyi gelir ya?
Ben mustela ve bepanthem aldımKızlar pişik kremi işini ne yaptınız? Bir de losyon eksiğim var.
Ahahahaj kesinlikle öyle yaŞey çok komik oluyor kalkıyorsun ya 2 dakika vücut yerine oturmuyor tekeri patlamış kamyon gibi gidiyorsun
Bende duşa girdim tvnin karşısına yattım bide karnımda sertBenimde öyle oldu duşa girince geçti ama ayakta çok durunca yine başlıyor
Alt tarafları sert demi? Üşütmüş de olabilir veya ben gibi kendini çok mu yordun acaba..Bende duşa girdim tvnin karşısına yattım bide karnımda sert
Benim ki baş geliş pozisyonda demişti doktor uzun zamandır mide bölgesinde yaşıyor. Nefes de sorunum yok ama mide yanması artık hayatımın bir parçası oldu diyebilirim. Şuan bile alev alev.Sen bizi rahat nefes alıyo mu sanıyonkaburgalarıma vura vura haşat etti beni içerde nefes alamıyorum 2 3 haftadır asla geçmeyen mide yanmam var gece midem o kadar yanıyoki yangıdan uyanıyorum uyandığımda hala midem yanıyo bazen. Dün artık nefes alamamaktan zor uyudum üstüne sağolsun çocuğum 4de uyandırdı 8e kadar kudurdu. Tek değilim yani çoğumuzda var bu durum herkes yazmıyo ama eminim yani kaç gündür yazıyoruz sıkılmaya başladık diye . Sezeryan kötü bişi değil bunu kim dediyse yani olacağı varsa olur normal doğumda herkesin sezeryan isteme dönemi olur sen düşün yani
Baby me temizleme pamuğu aldımKızlar bu temizleme pamuğunu hangi marka aldınız ve tanesi kaç liraya geldi. Alıcam şimdi bakıyorum ama indirim mi bekliyim piyasası nedir hiç bilmiyorum. Bide ıslak mendil içinde aynısı
Hırslandın :))Hala da yazmıyor
Eeee herseye itiraz ediyon zaten hssshdhdhdhHee
Ya bi de sole bisi var. Herkesle b iters dusuo fikirlerimbazi konularda susma karari aldim herseye itiraz ediyormus gibi oluo sonra
Evet senin de yarındı hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :))Çok sevindim canım iyi olmasınabenim de kontrolum yarın 2 hafta olcak senin gibi bakalım bana da doğum tercihi sorar mi nst cekildin mi bebek kanaldan geçip vajinadan çıkınca oradaki bakterileri de alıyor böylece alerjik olma ihtimali düşüyor ama vajinada siğil sivilce gibi şeyler varsa normal doğumu onermiyorlar belki doktorunun da bahsettiği şey budur
Ayaktayken sert yatınca yumuşak. En sert yeri en büyük olan yer şuan yatıyorum sert değilAlt tarafları sert demi? Üşütmüş de olabilir veya ben gibi kendini çok mu yordun acaba..
Bana 2 haftada bir gel demişti sana da oyle dedi miEvet senin de yarındı hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :))
Benim hiç siğil Çıkmadı ama dediğin gibi vajinada siğil çıktığını düşünürek bu operasyonu geçirdiğimi düşünmüş olabilir . Bir sonraki gittiğimde sorayım bunu.
Benim sancım vs olmadı kasılmalar yoktu o yüzden nst sokmadı ama 3 hafta sonraya çağırdı tabi istiyorsan daha önce de gel dedi ay 33 için 3 hafta sanki geç.
Bu arada çalışabilir raporu da aldım bugün itibari ile başlatıp 32.diye yazdı :)
Dedi ki iznin bitince gel iki kere 10 günlük rapor daha yazarım dedi :))
17.11 son çalışma günüm tabi bebiş önce gelmezse :)
Ben hep bunu kullandım canım gayet memnunum şimdiye kadar 3-4 kere tek kramp sorunu yaşadım.Kızlar bana bel kasik ağrısı için ocean exrtamag verdi doktor bu daha etkili dedi malum bayadir devam eden ağrım vardı. Kullanan var mı
yorulmuşsun biraz canım, bol sıvı al gerekirse magnezyumu iki tane al dinlen kuran aç dinle bebekte rahatlar sen de rahatlarsınAyaktayken sert yatınca yumuşak. En sert yeri en büyük olan yer şuan yatıyorum sert değil
Ben incia aldım 2. %50 indirimliydi içeriği çok temiz kullanıcı yorumları da çok iyidi vitozondan bakabilirsin
Önlük giymiştim ben hatta kız bebekse pembe erkek bebekse mavi önlük. Şu arkadan iple bağlanan.Kızlar normal doğum düşünenen ve planlara yada daha önce yapmış olanlara bir sorum var.
Biz doğumhaneye giderken ameliyathane kıyafetimi giyiyoruz.Yoksa bizi gecelikle mi alıyorlar doğuma?
bugün 1 arkadaşım normal doğuma gecelik ile aldılar dedi.
Sezzeryan olunca ameliyathane kıyaeti giymiştim dedi
Ben hep süslü püslü elbise tarzı bakıyordum . odada olacğaım vakit için doğum sürecini hiç hayal etmedim.
Beni bi aydınlatıverin hayrınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?