- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.121
Yok kuzum hareketle geçmiyor sancım geldimi. Hatta uzanıyorsam doğruluyorum karnımı seviyorum bebeğimle konuşuyorum ama ııı sancı devam ediyor o şekilde.Sabah denemiştim bunu yapabildim
Tartışmanıza dahil olsam sorun olur mu
İlk doğumumu suyun gelmesiyle yaptım
Öyle akıntı falan değildi bildiğiniz şelale gibi durmadan aktı hastaneye giderken ped değil pijama katlayıp koydum düşünün. Ondan bir hafta önce de gelmişti ama nişan olarak , yani az az gelen suya müdehale olabilir ama şelale gibi olan doğumdur ve okuduğum bir doktorun kitabından edindiğim bilgiyi söyleyeyim suyun gelmesinden sonra 24 saat vakit varmış normal Doğum için eğer normal başlamazsa suni sancı bile rahimi açmazsa mecbur sezeryan oluyormus bebek riske giriyormuş ..
En son doktora gittiğimde bu sancıları sordum bana normal olduğunu söyledi anormal durum nedir nasıl anlayacağım dedim
Bir buçuk dakikadan uzun sürüyorsa pozisyon değiştirince geçmiyorsa ve günde 4 kereden fazla aynı şekilde bir dakikanın üstüne çıkıyorsa anormallik vardır dedi. Tablonu gördüm evet sık ama süreleri az peki hareket değiştirince geçen cinsten mi ?
Bilmiyorum ki hic. Ben ivf oldugum icin tarih baya belkiBenimki de 32.hafta izin tarihini sata göre değil bebeğin ultrasondaki uyumlu haftasına göre verdi hatta sezaryen olacak olursaki tarihi de ona göre söyledi hangi yöntem doğru acaba
Ya iste bak. Bi suru ornek var demekki o doktor biraz uydurmusbenim kardeşimde 8 ay 10 günlük doğmuş 4250 doğmuş çocuğun askerlik kağıdı çıkmış doğunca hiç de sorun yaşamamışlar gayet iyiymiş hatta o yıllarda bakırköy çok yoğun olduğundan 3kadına 1 yatak düşüyormuş 4 saat sonra çıkmışlar hastanede bile kalmamışlar
Tam olarak belki ne zaman hastalandı vs bilmemisBen dikkat ettim eger iki bujlum yersem yepiniyo gobegimi sikistirmiyqrwk yersem darlanmio. Denesene bi
Ay nebilym ya
Pardon da bk yemis o dr. Annemler beni planli yapmis tarihi bilio yani bildigin 8aylik dogmusum 51cm 3150 gr. Gayet tamamlamisim gekisimi dogmusum
Seninkiler hep bi alem yaaKızlar ya eşim geldi hadi hastaneye gidelim dedi benim sancılar geçtibaya 1 saattir bişey yok o yüzden acile gitme işini erteledik yine başlarsa gideriz dedim. Adamda diyorki benimi kandırıyorsun çocuklarla napıyosun
Hayır içerde böyleler dışarda bize naparlar korkmuyo değilimSeninkiler hep bi alem yaa
Hastane cantasini bu haftasonu kapatiyorum ama hic fotograflamadimKızlar çekmece dolap düzenleyen varmı? Hastane çantası hazırlarken de yazın hepimize fikir olur hem. Bende önümüzdeki hafta hazırlıcam ama neyi nasıl yapsam sürekli kararsızım
Allah kolaylık versin iki tane oğlan zor işHayır içerde böyleler dışarda bize naparlar korkmuyo değilim
Ben ütüyü halledebilirsem yarın hazırlıcam çantamızıKızlar çekmece dolap düzenleyen varmı? Hastane çantası hazırlarken de yazın hepimize fikir olur hem. Bende önümüzdeki hafta hazırlıcam ama neyi nasıl yapsam sürekli kararsızım
Ya düzenini nasıl yaptın? Organizeye almadım ben henüz alsam mı onu da bilmiyorum kararsızım. Sadece hemşireye verilecekleri ayrı koycam onu nasıl yapcam onu da bilmiyorum bakıyorum öyleHastane cantasini bu haftasonu kapatiyorum ama hic fotograflamadim
Organizer aldim canim. Evde kullandigim bi set daha vardi onu da kullandim hastane cantasi icinYa düzenini nasıl yaptın? Organizeye almadım ben henüz alsam mı onu da bilmiyorum kararsızım. Sadece hemşireye verilecekleri ayrı koycam onu nasıl yapcam onu da bilmiyorum bakıyorum öyle
Benim herşey hazır ütülü de benim eşyalarda eksik var. İç çamaşırı falan tamamlamadım sanırım. Ya da herşey gözümün önünde bende bi beceriksizlik varBen ütüyü halledebilirsem yarın hazırlıcam çantamızı
hepsini mi organizere koydunOrganizer aldim canim. Evde kullandigim bi set daha vardi onu da kullandim hastane cantasi icin
Evet depend, terlik, lohusa pedi haric organizere koydum. Biberon tarz seyleri bugun kaynattik, onlari da koyacagim organizer var dahaBenim herşey hazır ütülü de benim eşyalarda eksik var. İç çamaşırı falan tamamlamadım sanırım. Ya da herşey gözümün önünde bende bi beceriksizlik var
hepsini mi organizere koydun
Cekmeceler icin duzenleyici almadim. Katlayip grup grup yerlestirdim kiyafetleri. Zaten sadece 0-1 ve 1-3 olan kiyafetleri yikayip utuleyip yerlestirdim. Digerlerini de koyarsam cekmeceleri rahat kullanamayacaktimKızlar çekmece dolap düzenleyen varmı? Hastane çantası hazırlarken de yazın hepimize fikir olur hem. Bende önümüzdeki hafta hazırlıcam ama neyi nasıl yapsam sürekli kararsızım
Ben çorap şapkaları organizere koydum. Yani küçük parçaları öyle diyim. Diğerlerini bende düzgün şekilde katlayı koydum ama çokta içime sinmediCekmeceler icin duzenleyici almadim. Katlayip grup grup yerlestirdim kiyafetleri. Zaten sadece 0-1 ve 1-3 olan kiyafetleri yikayip utuleyip yerlestirdim. Digerlerini de koyarsam cekmeceleri rahat kullanamayacaktim
Ben bu duruma 2 kez yakından şahit oldum okuduklarımin dışında daSabah denemiştim bunu yapabildim
Tartışmanıza dahil olsam sorun olur mu
İlk doğumumu suyun gelmesiyle yaptım
Öyle akıntı falan değildi bildiğiniz şelale gibi durmadan aktı hastaneye giderken ped değil pijama katlayıp koydum düşünün. Ondan bir hafta önce de gelmişti ama nişan olarak , yani az az gelen suya müdehale olabilir ama şelale gibi olan doğumdur ve okuduğum bir doktorun kitabından edindiğim bilgiyi söyleyeyim suyun gelmesinden sonra 24 saat vakit varmış normal Doğum için eğer normal başlamazsa suni sancı bile rahimi açmazsa mecbur sezeryan oluyormus bebek riske giriyormuş ..
En son doktora gittiğimde bu sancıları sordum bana normal olduğunu söyledi anormal durum nedir nasıl anlayacağım dedim
Bir buçuk dakikadan uzun sürüyorsa pozisyon değiştirince geçmiyorsa ve günde 4 kereden fazla aynı şekilde bir dakikanın üstüne çıkıyorsa anormallik vardır dedi. Tablonu gördüm evet sık ama süreleri az peki hareket değiştirince geçen cinsten mi ?
Yok aşkım. Ben ne kdr bile isteye planlaya calisa hamile kaldiysam annemde ayni sekilde kalmis. Bilincli. Tarihini bilip ona gore ovulasyon kovalamis fln. Benim killigim nerden gelio saniosunTam olarak belki ne zaman hastalandı vs bilmemis
Olabilir, biyolojik olarak doktor haklı, erken doğum oluyor tabi ki ama normal hamilelik ve doğum süreci hep 9 ay 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?