- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.141
Patigin icine corap giydiricez mi yav? Ben bunu bilmiodum bi kafam karisti. Usur mu acaba?Kızlar bebek için hemşireye ne verilir diye baktımda bu doktorun kışın giydirdiği bebekte uzun kollu çıtçıtlı, bez, çorap, pijama, uzun kollu üst, şapka, penye ya da kalın müslin battaniye var. Aklımızda olsun.
Annen oğlak burcu olabilir miYok aşkım. Ben ne kdr bile isteye planlaya calisa hamile kaldiysam annemde ayni sekilde kalmis. Bilincli. Tarihini bilip ona gore ovulasyon kovalamis fln. Benim killigim nerden gelio saniosunailecek boleyiz
9ay10 gun dedigin ideali.ama kiz bebekler ztn 1-2 hafta erken geliyo erkeklere gore. Ama bebek gelisimi farklilik gosterir ki bak ornekleri de var.
Habaha yok yay. Babam da boga. Ama bunlar da bnm gibi manyakmis iste. Bizim ivf orasi ayri ama olmasa bende planli gebelik takintisiyla yola ciktim oncesinde beslenme duzenlemeler filanlar falanlarAnnen oğlak burcu olabilir miben de karar verdiğimiz an ovulasyon testi sipariş vermiştim çünkü ilk iş
Yeme ya bekle bencekarides tüketebiliyor muyuz gebelikte? bazı sitelerde tüketilmiyor diyor bazılarında tüketiliyor diyor.
No karides yok. Dip baligi karides. Ksrides midye dil kalkan mezgit ilk aklima gelrnlrt bunlar. Yasakkarides tüketebiliyor muyuz gebelikte? bazı sitelerde tüketilmiyor diyor bazılarında tüketiliyor diyor.
Tartışmak değilCanım benım amacım tartısmak deıl, burayı bırsuru kısı okuyor, hanı ben şuna karsıyım suyu geldı dogum olmazsa enfeksıyon olur denmesine. Kımse korkmasın dıyorum, onun da tedavısı var, dogumu gecıktırebılıyorlar..
Ben de dogum yaptım, 9 saat sancı cektım suyum gelmedı, nefesim kesılıyordu mecburen keseyı delmek zorunda kaldılar, doğum öyle basladı.. Yanı aslında bunların hepsı bır butun..sancı da cok onemlı, suyun geelmesı de cok onemlı hepsı bırlesınce zaten dogum baslıyor..
Enfeksıyon konusuna gelıınce haklısın, en ufak bıseyden enfeksıyon kapabılıyoruz, vucudumuza yayılabılıyor. Benım verdıgım sadece bır örnek, arkadsımın suyu geldı 18 gun yattı enfeksıyon kapmadı, dogumu gerceklestı, bu kadar.. Ben cevremdekı olumlu olan örneği verıyorum.. Amacım çaresızce burayı okuyan ınsanları rahatlatmak.. Teorık bılgı paylasmadım yanı.
Bana da doktorum aynısını söyledi önemli olan organ gelişimi onlarında tamamlanması için verilen süre adet tarihinden başlarmis. Instagramda da 3 4 perinatologun aynı şekilde anlattıkları videosunu izledimBen dikkat ettim eger iki bujlum yersem yepiniyo gobegimi sikistirmiyqrwk yersem darlanmio. Denesene bi
Ay nebilym ya
Pardon da bk yemis o dr. Annemler beni planli yapmis tarihi bilio yani bildigin 8aylik dogmusum 51cm 3150 gr. Gayet tamamlamisim gekisimi dogmusum
Benim bildiğim kadarıyla fetal DNA da %99 kesin sonuç veriyorlar ve aksi durum olursa tazminat ödüyorlarSehır hast Acilde asla vermediler bana ilaç sadece serum verdiler ve 1 hafta yattım en son endol verdiler cıktım sonra nıdıcard özelde verildi her doktor vermiyor bu ılacları hele devlet asla vermiyor.
Doktorlar bile ilaç konusunda baya farklı düşünüyorlar. Oda ayrı tantana.
Nifty testi geneli kapsıyor ama herseyi değil fetal dna yapmakla sorunsuz olmuyor bebek ole bır kural yokmuş acıkcası.. 2li test ve nifty yaptrdm sadece. D d_g_g
Bgn sancı cıktı 3 kez bayada büyük sonra cıkmadı.
14 ekim Tutulma imiş sürecekmiş. Kasıma gelseydik.
Sadece güzel haber almak istiyorum bebekler iyi olsun sağlıklı olsun Baska da bir dileğim yok.
Tek tek yazamıyorum benim için dua ederken içinizden gecirirmisiniz kızlar cok sağ olun. Hepsını okuyamadım. Güzel seyler yazdığınız biliyorum
Bana suyun bu kadar demiyor ama bu kontrolden sonra biz ilçeden gidip geliyoruz 400 km her hafta gelme ama 1 hafta ilçede nst çektir bana at ve su değerine baktirip bana söyle dedi demek ki suya sürekli bakılması gerekiyor dediğin gibiDemek ki doktorlarin suyu her seferind ekontrol edip bizi de bilgilendirmesi lazim. 38 e gelene kadar bana hic suyun azalmis filan dememisti cunku
fetal dna yi cok arastirip yaptirdim ben. Hatta ozmnlar buraya da cok yazdim. Turkiyedeki labaratuarlarin teknolojisi suan yeterli degil. Oyuzden 5-6bin tl ye yapiliyor turk lab lardaBenim bildiğim kadarıyla fetal DNA da %99 kesin sonuç veriyorlar ve aksi durum olursa tazminat ödüyorlar
dediğin yapılan yere göre çok ciddi değişiyor buradaki 5 6 binlik olanlar acaba ne kadar garanti veriyorfetal dna yi cok arastirip yaptirdim ben. Hatta ozmnlar buraya da cok yazdim. Turkiyedeki labaratuarlarin teknolojisi suan yeterli degil. Oyuzden 5-6bin tl ye yapiliyor turk lab larda
Gercek bir fetal dna testi 350euro/dolar bandindan basliyor ve 650-1300 seklinde artiyor. Nekdr para verirsen okdr hastalik taraniyor. Ve evet mesela bizimki 50bin euro tazminat oduyor hatada. Ama iste nereye yaptirdiginla alakali bu is. Baska bisey degil
İntergen ankarada donanımlı bir yer gibi ama cok da secenekte yok maleseffetal dna yi cok arastirip yaptirdim ben. Hatta ozmnlar buraya da cok yazdim. Turkiyedeki labaratuarlarin teknolojisi suan yeterli degil. Oyuzden 5-6bin tl ye yapiliyor turk lab larda
Gercek bir fetal dna testi 350euro/dolar bandindan basliyor ve 650-1300 seklinde artiyor. Nekdr para verirsen okdr hastalik taraniyor. Ve evet mesela bizimki 50bin euro tazminat oduyor hatada. Ama iste nereye yaptirdiginla alakali bu is. Baska bisey degil
Versede bana inandirici gelmiyor. Cunku smdi ismini unuttum ama tarama teknigi ayni teknoloji degil. Milletin 90larda 20lerde kullandigi teknigi kullaniyorlar. Nekdr yakalayabilir ki. Nebilym. Allah esirgesin. %99 demek te -%1 hep risk var demek. Hatta bazi hastaliklar icin %86 kesinlik veriyor yaziyordu smdi isim isim hatirlamiyorm. Ama iste fetal detayli bunlar hep yakalamak icin birer sans. Ama once Allah isticek. O isin en bas kismi. Nasip olucak o hastaliklari gormek..dediğin yapılan yere göre çok ciddi değişiyor buradaki 5 6 binlik olanlar acaba ne kadar garanti veriyor
Var hayatim da maddi bu isler. Amerika-dubai-kore-fransa benim bildigim buyuk labratuarlar bu ulkelerde.İntergen ankarada donanımlı bir yer gibi ama cok da secenekte yok malesef
Hayır tabıkı
Saol canım bilmukabeleTartışmak değilsen iletişim kurulabilecek bir insansın normalde bir şeyi detaylı açıkladıktan sonra hala biri bir şeyi uzatirsa cevap vermem senden o enerjiyi almadığım için cevap verdim su gelmesi doğumu enfeksiyonu tetikleyen bir şey o yüzden öyle bir şey yaşandığı zaman hemen hastaneye gidilmeli ve doğuma hazir şekilde gidilmeli benim de yazma amacım fizyolojik ve psikolojik olarak
O da doğru Allah sağlıkla kucaklarimiza alıp sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinVersede bana inandirici gelmiyor. Cunku smdi ismini unuttum ama tarama teknigi ayni teknoloji degil. Milletin 90larda 20lerde kullandigi teknigi kullaniyorlar. Nekdr yakalayabilir ki. Nebilym. Allah esirgesin. %99 demek te -%1 hep risk var demek. Hatta bazi hastaliklar icin %86 kesinlik veriyor yaziyordu smdi isim isim hatirlamiyorm. Ama iste fetal detayli bunlar hep yakalamak icin birer sans. Ama once Allah isticek. O isin en bas kismi. Nasip olucak o hastaliklari gormek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?