2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Patigin icine corap giydiricez mi yav? Ben bunu bilmiodum bi kafam karisti. Usur mu acaba?

Annen oğlak burcu olabilir mi ben de karar verdiğimiz an ovulasyon testi sipariş vermiştim çünkü ilk iş

Annen oğlak burcu olabilir mi ben de karar verdiğimiz an ovulasyon testi sipariş vermiştim çünkü ilk iş
Habaha yok yay. Babam da boga. Ama bunlar da bnm gibi manyakmis iste. Bizim ivf orasi ayri ama olmasa bende planli gebelik takintisiyla yola ciktim oncesinde beslenme duzenlemeler filanlar falanlar

karides tüketebiliyor muyuz gebelikte? bazı sitelerde tüketilmiyor diyor bazılarında tüketiliyor diyor.

Tartışmak değil sen iletişim kurulabilecek bir insansın normalde bir şeyi detaylı açıkladıktan sonra hala biri bir şeyi uzatirsa cevap vermem senden o enerjiyi almadığım için cevap verdim su gelmesi doğumu enfeksiyonu tetikleyen bir şey o yüzden öyle bir şey yaşandığı zaman hemen hastaneye gidilmeli ve doğuma hazir şekilde gidilmeli benim de yazma amacım fizyolojik ve psikolojik olarak

Bana da doktorum aynısını söyledi önemli olan organ gelişimi onlarında tamamlanması için verilen süre adet tarihinden başlarmis. Instagramda da 3 4 perinatologun aynı şekilde anlattıkları videosunu izledim

Benim bildiğim kadarıyla fetal DNA da %99 kesin sonuç veriyorlar ve aksi durum olursa tazminat ödüyorlar

Demek ki doktorlarin suyu her seferind ekontrol edip bizi de bilgilendirmesi lazim. 38 e gelene kadar bana hic suyun azalmis filan dememisti cunku
Bana suyun bu kadar demiyor ama bu kontrolden sonra biz ilçeden gidip geliyoruz 400 km her hafta gelme ama 1 hafta ilçede nst çektir bana at ve su değerine baktirip bana söyle dedi demek ki suya sürekli bakılması gerekiyor dediğin gibi

Benim bildiğim kadarıyla fetal DNA da %99 kesin sonuç veriyorlar ve aksi durum olursa tazminat ödüyorlar
fetal dna yi cok arastirip yaptirdim ben. Hatta ozmnlar buraya da cok yazdim. Turkiyedeki labaratuarlarin teknolojisi suan yeterli degil. Oyuzden 5-6bin tl ye yapiliyor turk lab larda
Gercek bir fetal dna testi 350euro/dolar bandindan basliyor ve 650-1300 seklinde artiyor. Nekdr para verirsen okdr hastalik taraniyor. Ve evet mesela bizimki 50bin euro tazminat oduyor hatada. Ama iste nereye yaptirdiginla alakali bu is. Baska bisey degil

dediğin yapılan yere göre çok ciddi değişiyor buradaki 5 6 binlik olanlar acaba ne kadar garanti veriyor

İntergen ankarada donanımlı bir yer gibi ama cok da secenekte yok malesef

dediğin yapılan yere göre çok ciddi değişiyor buradaki 5 6 binlik olanlar acaba ne kadar garanti veriyor
Versede bana inandirici gelmiyor. Cunku smdi ismini unuttum ama tarama teknigi ayni teknoloji degil. Milletin 90larda 20lerde kullandigi teknigi kullaniyorlar. Nekdr yakalayabilir ki. Nebilym. Allah esirgesin. %99 demek te -%1 hep risk var demek. Hatta bazi hastaliklar icin %86 kesinlik veriyor yaziyordu smdi isim isim hatirlamiyorm. Ama iste fetal detayli bunlar hep yakalamak icin birer sans. Ama once Allah isticek. O isin en bas kismi. Nasip olucak o hastaliklari gormek..

Saol canım bilmukabele

O da doğru Allah sağlıkla kucaklarimiza alıp sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…