- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.161
Amin insallahO da doğru Allah sağlıkla kucaklarimiza alıp sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Ayyyy kim senin ki yaaa o kadar eskiyi okudum ki anlamadımHayır tabıkı
Bu sancı nasıl bir his? Nerden anlıyorsunuz sancı olduğunu?En çok korktuğum şeyiçimdeki hisde niyeyse gayet bunu yaşayacağımı söylüyor. Mesela sabah çok sıktı sancım şimdi azaldı gibi
öyle deme benimki zamanında gelsinYok aşkım. Ben ne kdr bile isteye planlaya calisa hamile kaldiysam annemde ayni sekilde kalmis. Bilincli. Tarihini bilip ona gore ovulasyon kovalamis fln. Benim killigim nerden gelio saniosunailecek boleyiz
9ay10 gun dedigin ideali.ama kiz bebekler ztn 1-2 hafta erken geliyo erkeklere gore. Ama bebek gelisimi farklilik gosterir ki bak ornekleri de var.
Parla diye biriymksAyyyy kim senin ki yaaa o kadar eskiyi okudum ki anlamadımkız resmen kim olduğunu merak aşerdim
Benim geçen haftalarda öyleydi. Adamı evde görünce niye bu evde ya diye düşünüyordum böyle gözüm segiriyordu sürekli sinirden. Cinnet haline geçecek gibiydim gittim birkaç gün annemde kaldım sonra geçti neyse kiKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Ayyy sağol canımmmParla diye biriymks
Benim gidecek bir yerim de yok, kaynanamlara küstüm 3 haftadır ne gelip gittiler kendinlerini düğüne götürüyorlar eşime utanmadan, ben desem ki dışarı çıkalım ağız burun kıvırır yemin ederim sinirden her şeyi kırasım varBenim geçen haftalarda öyleydi. Adamı evde görünce niye bu evde ya diye düşünüyordum böyle gözüm segiriyordu sürekli sinirden. Cinnet haline geçecek gibiydim gittim birkaç gün annemde kaldım sonra geçti neyse ki
Bizimkilerin radarına yakalanmisAyyy sağol canımmmben hiç görmedim sanki o ismi.
Hepsi zamaninda geldin yahu. Tek dilegimiz o zatenBu sancı nasıl bir his? Nerden anlıyorsunuz sancı olduğunu?
öyle deme benimki zamanında gelsin1 haftaya razıyım Ocak bebesi olsun da
Ben agustosta oyleydim. Herkesi bogazlamak istiyodum esim annem kv kp markette alisveris yapanlar. Katliam yapabilicek boyuttaydim. Beni goren kacioduKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Doğum stresi ile hormonlar birlesiyor bir de insanlar bazen çok anlayışsız oluyorKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Ben de bu hafta öyleydim ama eşime karşı değil. Mesela biraz önce markete gittim o videolardaki gibi bi kedi rafların arasından önce topu fırlattı sonra kendi fırladı. Beni markette görmelisiniz zaten fobim var elimdeki ürünler bi yana bağırmam bi yana… sinir krizi geçiriyordum resmen. Sonra kasiyer kıza bunun ne işi var burda ben hamileyim falan gibi saçmalıyorum. Ama resmen kedi gibi zıpladım bende. (Eski günlerdeki gibiBenim geçen haftalarda öyleydi. Adamı evde görünce niye bu evde ya diye düşünüyordum böyle gözüm segiriyordu sürekli sinirden. Cinnet haline geçecek gibiydim gittim birkaç gün annemde kaldım sonra geçti neyse ki
Ahahaha eeee aralık analarının yeri burasıBizimkilerin radarına yakalanmis
Hepsi zamaninda geldin yahu. Tek dilegimiz o zaten
Ben agustosta oyleydim. Herkesi bogazlamak istiyodum esim annem kv kp markette alisveris yapanlar. Katliam yapabilicek boyuttaydim. Beni goren kacioduara ara yine sapitiyorum ama duygusal hamile olamadim yani
Umarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorumDoğum stresi ile hormonlar birlesiyor bir de insanlar bazen çok anlayışsız oluyor
Ya doktor giydirmiş. Ama sebebide şu olabilir bebekler üstte olan çoraplarını çok kolay çıkartıyor belki ondandırPatigin icine corap giydiricez mi yav? Ben bunu bilmiodum bi kafam karisti. Usur mu acaba?
Tabi ki farklılık gösteriyo canım amaaaa asil normalYok aşkım. Ben ne kdr bile isteye planlaya calisa hamile kaldiysam annemde ayni sekilde kalmis. Bilincli. Tarihini bilip ona gore ovulasyon kovalamis fln. Benim killigim nerden gelio saniosunailecek boleyiz
9ay10 gun dedigin ideali.ama kiz bebekler ztn 1-2 hafta erken geliyo erkeklere gore. Ama bebek gelisimi farklilik gosterir ki bak ornekleri de var.
Benim de canım çok istiyor ama yemiyorum, az kaldı sabredelimkarides tüketebiliyor muyuz gebelikte? bazı sitelerde tüketilmiyor diyor bazılarında tüketiliyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?