2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En çok korktuğum şey içimdeki hisde niyeyse gayet bunu yaşayacağımı söylüyor. Mesela sabah çok sıktı sancım şimdi azaldı gibi
Bu sancı nasıl bir his? Nerden anlıyorsunuz sancı olduğunu?
öyle deme benimki zamanında gelsin 1 haftaya razıyım Ocak bebesi olsun da

Artık yalancı sancılar gelmeye mi başladı çoğunuza bu aylarda mı başlıyormuş
Gerçekten bu sancılar neye benziyor

Kendime ; hamile kilotu, depent, pijama, elbise pijama, emzirme atleti, emzirme sütyeni, hastahane terliği almam lazım. Gümüş kapak almışım sadece (hiç yoktan iyidir)
Bebişe: 0-3 ay zıbın elbise ıvır zıvır, çorap, - 1 tane hastahane çıkışı, beşik (boyanacak), emzirme yastığı, biberon (uç alınacak), süt sağma mak., emzirme önlüğü, ıslak mendil, alt açma, şampuan, yağ, pişik kremi almışım.
Alınacak çok şey var di mi başka başka??? Şu bebek arabası ve oto koltuğu da halletsem gerisi bi avm ziyaretine bakar gibi geliyor.
Sizin gözünüze çarpan BUNU MUTLAKA AL diyeceğiniz ne var???

Kızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Benim geçen haftalarda öyleydi. Adamı evde görünce niye bu evde ya diye düşünüyordum böyle gözüm segiriyordu sürekli sinirden. Cinnet haline geçecek gibiydim gittim birkaç gün annemde kaldım sonra geçti neyse ki

Benim gidecek bir yerim de yok, kaynanamlara küstüm 3 haftadır ne gelip gittiler kendinlerini düğüne götürüyorlar eşime utanmadan, ben desem ki dışarı çıkalım ağız burun kıvırır yemin ederim sinirden her şeyi kırasım var

Bu sancı nasıl bir his? Nerden anlıyorsunuz sancı olduğunu?

öyle deme benimki zamanında gelsin 1 haftaya razıyım Ocak bebesi olsun da
Hepsi zamaninda geldin yahu. Tek dilegimiz o zaten
Kızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Ben agustosta oyleydim. Herkesi bogazlamak istiyodum esim annem kv kp markette alisveris yapanlar. Katliam yapabilicek boyuttaydim. Beni goren kacioduara ara yine sapitiyorum ama duygusal hamile olamadim yani

Doğum stresi ile hormonlar birlesiyor bir de insanlar bazen çok anlayışsız oluyor

Ben de bu hafta öyleydim ama eşime karşı değil. Mesela biraz önce markete gittim o videolardaki gibi bi kedi rafların arasından önce topu fırlattı sonra kendi fırladı. Beni markette görmelisiniz zaten fobim var elimdeki ürünler bi yana bağırmam bi yana… sinir krizi geçiriyordum resmen. Sonra kasiyer kıza bunun ne işi var burda ben hamileyim falan gibi saçmalıyorum. Ama resmen kedi gibi zıpladım bende. (Eski günlerdeki gibi ) sonra eve geldim kameraları izleseler o halime gülerler diyip kendim gülmeye başladım. Kocaman göbekli kadın markette saçma sapan dans gösterisi yapıyor sanki offfff

Doğum stresi ile hormonlar birlesiyor bir de insanlar bazen çok anlayışsız oluyor
Umarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorum

Patigin icine corap giydiricez mi yav? Ben bunu bilmiodum bi kafam karisti. Usur mu acaba?
Ya doktor giydirmiş. Ama sebebide şu olabilir bebekler üstte olan çoraplarını çok kolay çıkartıyor belki ondandır

Tabi ki farklılık gösteriyo canım amaaaa asil normal
Olan 9ay 10 gün diyorlar hepsi sağlıkla gelsinler de 38. Hafta üstü hiç problem değil hatta 36. da ok

Yazlik kislik degisimi yapayim dedim. Dogru durust hic bi sey olmuyor ustume. Dolap karmakarisik oldu. Sinirlerim bozuldu. Neyi kaldirip neyi birakacagimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…