- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.181
Ateş ölçer, tırnak makası ya da törpü, battaniye, ağız mendili, yedek şapka, yedek penye önlük ağızları akıyo ya da çok kusuyorlar 3.ayda ağız akması başlıyo.Kendime ; hamile kilotu, depent, pijama, elbise pijama, emzirme atleti, emzirme sütyeni, hastahane terliği almam lazım. Gümüş kapak almışım sadece(hiç yoktan iyidir)
Bebişe: 0-3 ay zıbın elbise ıvır zıvır, çorap, - 1 tane hastahane çıkışı, beşik (boyanacak), emzirme yastığı, biberon (uç alınacak), süt sağma mak., emzirme önlüğü, ıslak mendil, alt açma, şampuan, yağ, pişik kremi almışım.
Alınacak çok şey var di mi başka başka??? Şu bebek arabası ve oto koltuğu da halletsem gerisi bi avm ziyaretine bakar gibi geliyor.
Sizin gözünüze çarpan BUNU MUTLAKA AL diyeceğiniz ne var???
Aynıyız bence, ben de geçenlerde herkese çattım evdekilereKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
İlk zamanlar sinirlilik çok fazla oluyor ama sonradan da tamamen geçmiyorkiKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Bend düğüne gitmek için kıyafetlerimi denedim normalde de bol giyinirim hiç bi kıyafetim olmadıYazlik kislik degisimi yapayim dedim. Dogru durust hic bi sey olmuyor ustume. Dolap karmakarisik oldu. Sinirlerim bozuldu. Neyi kaldirip neyi birakacagimi bilemedim
Dogumu one cekmesinin sebebi haftasi ile mi ilgili cunku bebek sata gore belki daha gelisecek benim doktorumda haftasi onde ciksa bile bebek 39. haftaya kadar almayiz bir sey olmazsa dedi.Bizim de bugün kontrolumuz vardı 32+4 olduk bugün ama ulturasyonda 35 çıkıyor doğum tarihi 18 kasıma geliyor ulturasyona göre onu bir daha sordum önemli değil o tarih dedi ama bebegin ntssini her hafta istiyorum dedibenim kızımda toplanıyor ama tek yere degil bütün karnıma sırtını veriyordur dedi. Boyu 49 cm kilosu 2450 olmuş
Dün ben bütün gün ağladım akşam anca sakinleştim ee o kadar ağlayınca da erkenden uyudumKızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Araştırdım en iyisi braun 6525. Almak için indirim bekliyorumKızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Ayyy o komşular yok mu, sabahın 9da süpürge tutuyorlar deli ediyorlar beni, salak karı sofra bezi silkiyor camdan hep yumurta kabukları ekmekler benim camın önünde. Laftanda anlamıyorlar dediğin gibiİlk zamanlar sinirlilik çok fazla oluyor ama sonradan da tamamen geçmiyorki
Şimdi bende komşulara sinir oluyorum
Ders çalışıyorum diyorum önemsemiyorlar ve yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorlar bana az geldin ona çok gittin üstüme geliyorlar
KV demde arayıp komşuları söylüyor
Koca koca teyzeleri saçlarından sürüklememek için zor tutuyorum kendimi
Benim ağlama seansı eşim düğüne gidince başlar iyice doldururum kendimi gelince bir de ona patlarım, psikolojim bozuk galibaDün ben bütün gün ağladım akşam anca sakinleştim ee o kadar ağlayınca da erkenden uyudum
Sakin ol kuşum yaa tek başına dışarı çık nolacak avm falan gez. Ben bazen yaparım gidip kahve iç gereksiz kalabalıktansa tek takılmak çok daha dinlendirici. Bide belli et belli etmezsen lafını demezsen bu dönemde sürekli alttan alırsan bi zaman sonra sürekli aklına gelecek. Annem 60yaşında babanem 85. Zamanında babanem anneme bi sür laf etmiş annem o zaman ağzını açıp bişi dememiş. Şu saatten sonrada annemin çenesi açıldı daha da susmuyo kadın babaannemin fi tarihinde dediklerini ısıtıp ısıtıp laf ediyo. Babanemde hatırlamıyor bu saatten sonra ne annem laf etmeyle rahatlıyo ne de babanem anlıyoBenim gidecek bir yerim de yok, kaynanamlara küstüm 3 haftadır ne gelip gittiler kendinlerini düğüne götürüyorlar eşime utanmadan, ben desem ki dışarı çıkalım ağız burun kıvırır yemin ederim sinirden her şeyi kırasım var
Geçen hafta aynı sinir bende vardı giriş kapısına not astım “gece gürültü yapıp insanların uykusunun içine etmeyin” diyeAyyy o komşular yok mu, sabahın 9da süpürge tutuyorlar deli ediyorlar beni, salak karı sofra bezi silkiyor camdan hep yumurta kabukları ekmekler benim camın önünde. Laftanda anlamıyorlar dediğin gibi
Yuruyuse cik oyle oldugunda. Olmadi ac seni gulduren dizi film bisey ac. Olmadi bize yaz biz senin gazini alirizUmarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorum
Braun 6525Kızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Ne kadara aldın canım 6525 i?Yuruyuse cik oyle oldugunda. Olmadi ac seni gulduren dizi film bisey ac. Olmadi bize yaz biz senin gazini aliriz
Braun 6525
Omron kolalti
İlk aylarda kulaktan asla onerilmiyor.bizim doktorda asla onermedi. Oyuzden omron aldim klasik.
Ama sonrasi icin suan 6525 son cikan model. Onu aldim
Vallah 2 senedir sustum artık susmuyorum, en son lafımı söyleyip engelledim zaten kendilerini. Gelip özür dileyecek yoksa bebeği de görmez anca rüyasında, kendi keyfi bilir. Eşim gidince en iyisi dışarı cıkayım telefonlara da cevap vermiyim görsün oda dünya kaç bucakmışSakin ol kuşum yaa tek başına dışarı çık nolacak avm falan gez. Ben bazen yaparım gidip kahve iç gereksiz kalabalıktansa tek takılmak çok daha dinlendirici. Bide belli et belli etmezsen lafını demezsen bu dönemde sürekli alttan alırsan bi zaman sonra sürekli aklına gelecek. Annem 60yaşında babanem 85. Zamanında babanem anneme bi sür laf etmiş annem o zaman ağzını açıp bişi dememiş. Şu saatten sonrada annemin çenesi açıldı daha da susmuyo kadın babaannemin fi tarihinde dediklerini ısıtıp ısıtıp laf ediyo. Babanemde hatırlamıyor bu saatten sonra ne annem laf etmeyle rahatlıyo ne de babanem anlıyo
Aaa ateş ölçer almış eşim onu yazmayı unutmuşum. Diğerlerini not aldım canım teşekkürlerAteş ölçer, tırnak makası ya da törpü, battaniye, ağız mendili, yedek şapka, yedek penye önlük ağızları akıyo ya da çok kusuyorlar 3.ayda ağız akması başlıyo.
aa benimde
Teşekkür ederim kızlar daha iyiyim dün sabah gelmiştim eve
canım eşim araştırıp bundan almış. Bir de omron koltuk altı ölçerden var.Kızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Hepsini eldivenle topla kapısının önüne koy. Bunlar sizden düşmüş de. Ben öyle yaptım o günden sonra tekrarlamadı. Tekrarlasa kapısına işemeyi falan düşünüyordum.Ayyy o komşular yok mu, sabahın 9da süpürge tutuyorlar deli ediyorlar beni, salak karı sofra bezi silkiyor camdan hep yumurta kabukları ekmekler benim camın önünde. Laftanda anlamıyorlar dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?