2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ateş ölçer, tırnak makası ya da törpü, battaniye, ağız mendili, yedek şapka, yedek penye önlük ağızları akıyo ya da çok kusuyorlar 3.ayda ağız akması başlıyo.

Kızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
Aynıyız bence, ben de geçenlerde herkese çattım evdekilere sonra sinirden ağladım kimse
Beni anlamıyor diye kimseninde bisi yaptığı yok

Kızlar bu aralar çok sinirliyim, herkesi boğasım sinirden ağlayasım var. Sizde de böyle mi yoksa tek miyim? Eşimi bile bir kaşık suda boğasım var, her yaptığı batıyor iyi veya kötü
İlk zamanlar sinirlilik çok fazla oluyor ama sonradan da tamamen geçmiyorki
Şimdi bende komşulara sinir oluyorum
Ders çalışıyorum diyorum önemsemiyorlar ve yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorlar bana az geldin ona çok gittin üstüme geliyorlar
KV demde arayıp komşuları söylüyor
Koca koca teyzeleri saçlarından sürüklememek için zor tutuyorum kendimi

Yazlik kislik degisimi yapayim dedim. Dogru durust hic bi sey olmuyor ustume. Dolap karmakarisik oldu. Sinirlerim bozuldu. Neyi kaldirip neyi birakacagimi bilemedim
Bend düğüne gitmek için kıyafetlerimi denedim normalde de bol giyinirim hiç bi kıyafetim olmadı

Dogumu one cekmesinin sebebi haftasi ile mi ilgili cunku bebek sata gore belki daha gelisecek benim doktorumda haftasi onde ciksa bile bebek 39. haftaya kadar almayiz bir sey olmazsa dedi.

Kızlar mochi süt saklama poşetini ne kadara aldınız?

Eklentiler

• 8EB7D093-1C4D-4B0B-804A-9D41760BBBCE.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer

Dün ben bütün gün ağladım akşam anca sakinleştim ee o kadar ağlayınca da erkenden uyudum

Ayyy o komşular yok mu, sabahın 9da süpürge tutuyorlar deli ediyorlar beni, salak karı sofra bezi silkiyor camdan hep yumurta kabukları ekmekler benim camın önünde. Laftanda anlamıyorlar dediğin gibi

Dün ben bütün gün ağladım akşam anca sakinleştim ee o kadar ağlayınca da erkenden uyudum
Benim ağlama seansı eşim düğüne gidince başlar iyice doldururum kendimi gelince bir de ona patlarım, psikolojim bozuk galiba

Sakin ol kuşum yaa tek başına dışarı çık nolacak avm falan gez. Ben bazen yaparım gidip kahve iç gereksiz kalabalıktansa tek takılmak çok daha dinlendirici. Bide belli et belli etmezsen lafını demezsen bu dönemde sürekli alttan alırsan bi zaman sonra sürekli aklına gelecek. Annem 60yaşında babanem 85. Zamanında babanem anneme bi sür laf etmiş annem o zaman ağzını açıp bişi dememiş. Şu saatten sonrada annemin çenesi açıldı daha da susmuyo kadın babaannemin fi tarihinde dediklerini ısıtıp ısıtıp laf ediyo. Babanemde hatırlamıyor bu saatten sonra ne annem laf etmeyle rahatlıyo ne de babanem anlıyo

Ayyy o komşular yok mu, sabahın 9da süpürge tutuyorlar deli ediyorlar beni, salak karı sofra bezi silkiyor camdan hep yumurta kabukları ekmekler benim camın önünde. Laftanda anlamıyorlar dediğin gibi
Geçen hafta aynı sinir bende vardı giriş kapısına not astım “gece gürültü yapıp insanların uykusunun içine etmeyin” diye

Umarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorum
Yuruyuse cik oyle oldugunda. Olmadi ac seni gulduren dizi film bisey ac. Olmadi bize yaz biz senin gazini aliriz
Kızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Braun 6525
Omron kolalti
İlk aylarda kulaktan asla onerilmiyor.bizim doktorda asla onermedi. Oyuzden omron aldim klasik.
Ama sonrasi icin suan 6525 son cikan model. Onu aldim

Ne kadara aldın canım 6525 i?

Vallah 2 senedir sustum artık susmuyorum, en son lafımı söyleyip engelledim zaten kendilerini. Gelip özür dileyecek yoksa bebeği de görmez anca rüyasında, kendi keyfi bilir. Eşim gidince en iyisi dışarı cıkayım telefonlara da cevap vermiyim görsün oda dünya kaç bucakmış

B benan8888 nasıl oldunuz, hastanede mısınız hala?
Teşekkür ederim kızlar daha iyiyim dün sabah gelmiştim eve ateşim düştü yaklaşık 24 saat sürdü. Şu an iyileşme dönemindeyim sadece biraz sırt ağrım ve halsizliğim var. Çok stresli bir gece ve gün geçirdim o ilk ateşten titrediğim ve evde yalnız olduğum gece. Kimseyi çaresiz bırakmasın Allah gerçekten bir de basiretim mi bağlandı nedir arayabileceğimiz aile dostlarım da vardı ama niyeyse o an kayınvalidem kayınpederim varken aklıma başkası gelmedi.

canım eşim araştırıp bundan almış. Bir de omron koltuk altı ölçerden var.

Eklentiler

• IMG_5911.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 34
Hepsini eldivenle topla kapısının önüne koy. Bunlar sizden düşmüş de. Ben öyle yaptım o günden sonra tekrarlamadı. Tekrarlasa kapısına işemeyi falan düşünüyordum. hatta eşime dedim oğlum olsa kesin yaptırırdım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…