2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen bu işi hiç bilmiyorsun yaa kızım bak şimdi hiç bi zaman küsmek yok. Eğer küsersen daha laf edemezsin kimsenin yüzüne. Birilerine dert anlatırsanda onlar bire bin katarda anlatır seni hepten kötü bilirler. O yüzden küsme engelleme konuş. Ama sürekli doğruyu konuş altta da kalma kim ne derse desin. Bırak sana dert olacağına onlara olsun.

Dogumu one cekmesinin sebebi haftasi ile mi ilgili cunku bebek sata gore belki daha gelisecek benim doktorumda haftasi onde ciksa bile bebek 39. haftaya kadar almayiz bir sey olmazsa dedi.
Doğumu öne çekmedi ulturasyon kağıdında uyumlu olduğu haftaya göre 18 Kasım yazıyordu ben de 5 Aralık'ta doğması lazım normalde dedim 5 aralığı baz al dedi buradaki tarih önemli değil

Umarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorum
Hiçbir şeyi içinde tutma bu dönemde hak edene hak ettiğini vermezsen sen hak etmediğin muammeleyi görüyorsun

Bana az geldin ona çok gittin ne kız

Valla yazdım hee şaka değil. Hamileyken bi deli cesareti geliyo her gece sokaktan kendini bişi sanan motor sürüp içip s.Çan çocukları kovalıyorum bu ara Allah hayırlısını versin
Karadenizli damarı+hamilelik + doğum stresi hep bunlar

Aklıma gelmişti daha önce eşim boş ver dedi, temizlemeyeyim biriksin biraz öyle atarım kapısının önünde çok iyi fikir
Doğru söylüyorsun aslında, anca öyle anlarlar laftan

Kızlar ben iki gündür bu saatlerde bi kötü oluyorum böyle bir anda panik atak geçiriyor gibi. Hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum. Nefesim kesiliyor gibi oluyor. Sanırım artık psikolojik olarak dayanamıyorum. Öncesinde de zaten Bi kaygı bozukluğu teşhisi konmuştu ama bilmiyorum onlar mı tetiklendi. Annem okuyor üstüme sürekli kadının gözünden yaş akıyor şıpır şıpır. İçim daralıyor artık sığamıyorum eve. Tavsiyesi olan var mı bana? elimde değil ama böyle olunca bebeğe bu sefer bişey olacak diye tutmaya çalışıyorum kendimi. Kısır döngü.

Kızlar iyi akşamlar aranızda ecopirin kullanan varmi doktorunuz kaçıncı haftada bıraktırdı yada birakmanizi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…