- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.201
Valla 1700 veya 1800 kusure aldik. İndirim yqkaladim cimri de alarm kuruyorum hep. Kocam beycigime yolladim. Amazondan aldik ama tam fiyat hatirlamiorumNe kadara aldın canım 6525 i?
Ben de onu takip edeyim o zamanAraştırdım en iyisi braun 6525. Almak için indirim bekliyorum
Sen bu işi hiç bilmiyorsun yaa kızım bak şimdi hiç bi zaman küsmek yok. Eğer küsersen daha laf edemezsin kimsenin yüzüne. Birilerine dert anlatırsanda onlar bire bin katarda anlatır seni hepten kötü bilirler. O yüzden küsme engelleme konuş. Ama sürekli doğruyu konuş altta da kalma kim ne derse desin. Bırak sana dert olacağına onlara olsun.Vallah 2 senedir sustum artık susmuyorum, en son lafımı söyleyip engelledim zaten kendilerini. Gelip özür dileyecek yoksa bebeği de görmez anca rüyasında, kendi keyfi bilir. Eşim gidince en iyisi dışarı cıkayım telefonlara da cevap vermiyim görsün oda dünya kaç bucakmış
Aklıma daha gelmiyo gelirse haber ederimAaa ateş ölçer almış eşim onu yazmayı unutmuşum. Diğerlerini not aldım canım teşekkürler
Doğumu öne çekmedi ulturasyon kağıdında uyumlu olduğu haftaya göre 18 Kasım yazıyordu ben de 5 Aralık'ta doğması lazım normalde dedim 5 aralığı baz al dedi buradaki tarih önemli değilDogumu one cekmesinin sebebi haftasi ile mi ilgili cunku bebek sata gore belki daha gelisecek benim doktorumda haftasi onde ciksa bile bebek 39. haftaya kadar almayiz bir sey olmazsa dedi.
Hiçbir şeyi içinde tutma bu dönemde hak edene hak ettiğini vermezsen sen hak etmediğin muammeleyi görüyorsunUmarım bir an önce geçer çünkü kalp kırcam her şey canıma yetti doğumdan sonra bile kimseyi görmek istemiyorum resmen kaçmak istiyorum
HaberleşelimBen de onu takip edeyim o zaman
Bana az geldin ona çok gittin ne kızİlk zamanlar sinirlilik çok fazla oluyor ama sonradan da tamamen geçmiyorki
Şimdi bende komşulara sinir oluyorum
Ders çalışıyorum diyorum önemsemiyorlar ve yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorlar bana az geldin ona çok gittin üstüme geliyorlar
KV demde arayıp komşuları söylüyor
Koca koca teyzeleri saçlarından sürüklememek için zor tutuyorum kendimi
HahahahahahGeçen hafta aynı sinir bende vardı giriş kapısına not astım “gece gürültü yapıp insanların uykusunun içine etmeyin” diye
Ay ben sormayı unuttum nasılsın diye soracaktım gittin mi sen doktora?Biraz ayakta durunca karnım ağrıyor ya
Bim e 29 TL gibi bir fiyata eee baby gelecek sanırimKızlar mochi süt saklama poşetini ne kadara aldınız?
Benim de öyle, baskıdan herhalde…Biraz ayakta durunca karnım ağrıyor ya
Ben koltuk altından ölcenden aldımKızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Valla yazdım hee şaka değil. Hamileyken bi deli cesareti geliyo her gece sokaktan kendini bişi sanan motor sürüp içip s.Çan çocukları kovalıyorum bu ara Allah hayırlısını versinHahahahahah
Karadenizli damarı+hamilelik + doğum stresi hep bunlarValla yazdım hee şaka değil. Hamileyken bi deli cesareti geliyo her gece sokaktan kendini bişi sanan motor sürüp içip s.Çan çocukları kovalıyorum bu ara Allah hayırlısını versin
Aklıma gelmişti daha önce eşim boş ver dedi, temizlemeyeyim biriksin biraz öyle atarım kapısının önünde çok iyi fikirHepsini eldivenle topla kapısının önüne koy. Bunlar sizden düşmüş de. Ben öyle yaptım o günden sonra tekrarlamadı. Tekrarlasa kapısına işemeyi falan düşünüyordum.hatta eşime dedim oğlum olsa kesin yaptırırdım diye
Doğru söylüyorsun aslında, anca öyle anlarlar laftanSen bu işi hiç bilmiyorsun yaa kızım bak şimdi hiç bi zaman küsmek yok. Eğer küsersen daha laf edemezsin kimsenin yüzüne. Birilerine dert anlatırsanda onlar bire bin katarda anlatır seni hepten kötü bilirler. O yüzden küsme engelleme konuş. Ama sürekli doğruyu konuş altta da kalma kim ne derse desin. Bırak sana dert olacağına onlara olsun.
6525 aldım benKızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?