2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Okula hamileliği ne zaman bildirmek zorundayiz

Leke gelmemesi için yaptığınız birşey var mı doktor dinlenin şunu yapmayın falan dedi mi, ben netten araştırdım progesteron hormonu artırmak için hangi besinler yemeli diye baktım bayağı besin var onları tüketebiliriz

Biz evlenirken de yoktu. Bebek yapmaya karar verince gidip eşim de ben de özel bir genetik merkezinde yaptırdık. 15 gün içinde sonuç çıktı içimiz rahat bir şekilde yapmış olduk bebeği

Ben raporumu verdim erken dönem gebelik kanama yazıyordu müdr yardımcısına tembihledim hocam öğretmen arkadaşlarım bilmiyor lütfen diye, müdür yard bidaha konusunu bile açmadı Okuldaki öğretmen arkadaşlara da oğlum hasta oldu bize bulaştırdı diye beyaz bi yalan söyledim açıkçası. Samimi olduğum 10 kişilik bir ekip var onlara da haziran ortasında söylemeyi düşünüyorum. Küsmesinler diye o da çünkü oğlumda kanamalarım olduğunda herkes çok erken öğrenmişti ve okulda sürekli bir özel muamele hamile olduğum için sürekli hamilelik muhabbeti. Herkes çok tatlı çok düşünceli ama aynı şeyi aynı ortamda ikinci kez yaşamak istemedim. Geri kalan öğretmenler de eylülde okul açılınca göbeğimden farkeder herhalde ekimde de izne ayrılacağım. Bu muhabbetlere sadece 1 ay maruz kalacağım inş

Canım mümkün oldukça dinleniyorum ve çok fazla su tüketiyorum. İşe yarıyor mu diye soracak olursan yani lekelenmeler durmuyor devam ediyor Allahım sağlıkla nasip etsin bizlere

Kızlar siz aile hekimine hamile olduğunuzu bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz ne yaptılar
Bildirdim temmuz ayına randevu verdi, kitapçık verdi ondan sonra ayreten başka bir kağıt verdi beslenme ile ilgili, soru sordu şunu şöyle yap bunu böyle yap diye bilgilendirdi

Merhaba çok geçmiş olsun doktor zararlarını anlattı dediniz zarari neymiş

Öğretmen değilim ama kese gördükten sonra doktorum hamile olduğuma dair bir kağıt verdi öyle bildirdim, kese görünmeden vermiyorlar. Ben akşam da çalıştığım için normalde o kağıdı verdikten sonra artık full sabahcıyım ve doğurduktan sonra bir sene sabah çalışmak zorundayım o yüzden kese görünür görünmez verdi evrağı

Yaaa kaç yaşındasın peki? Ben 28 olcam 10 mayısta. Biraz sürpriz oldu benim gebeliğim. Seneye planlıyodum ama Allahın takdiri böyleymiş
Ay erken annelik iyidir 33 yapımdayım 7 senedir olmadı şimdi oldu zamanı şimdiymiş demekki artık hayırlısı

Merhaba çok geçmiş olsun doktor zararlarını anlattı dediniz zarari neymiş
Bebekte genital bölge anomalileri birde kanser riskinden bahsetti 20 yaşına kadar çocuklarda, aynı arkadaşa dediği gibi düşecekse progestan kullansan da düşer dedi, hayırlısı bakalım kafalar karışık şu dönemi bi atlatabilsem, lekelenme kanama bitse biran önce rahatlasam

Ben okuldakilere söylemek istemiyorum o yüzden acaba sorun olur mu diye düşündüm

Bildirdim temmuz ayına randevu verdi, kitapçık verdi ondan sonra ayreten başka bir kağıt verdi beslenme ile ilgili, soru sordu şunu şöyle yap bunu böyle yap diye bilgilendirdi
Test falan yaptı mı tetonoz aşısı yapılacak gibi bir şey dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…